fano__x 17.05.10, 16:47 no więc muszę przygotować prezentację o sobie do szkoły. Moje pytanie do was : co mogę tam zamieścić. Oczywiście będzie informacja o dacie urodzenia, miejscu zamieszkania, zainteresowania i co jeszcze ? proszę o pomoc : - * Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
schokobonsy Re: Prezentacja ;D 17.05.10, 17:05 Jobi zna na wszystko odpowiedź. ___ hahaaha Odpowiedz Link Zgłoś
secrets Re: Prezentacja ;D 17.05.10, 17:07 ulubieni muzycy, ulubiona książka, jak się uczysz, twoje hobby, informacja o twoich zwierzakach, co lubisz jeść, pić, oglądać, ulubiony film, coś o twoich kolegach, twój ulubiony przedmiot, nauczyciel. nie wiem co jeszcze. c: Odpowiedz Link Zgłoś
aniaaax3 Re: Prezentacja ;D 21.05.10, 12:34 o tym, że lubisz ziemniacki : > Bozia poradzi Ci najlepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: Prezentacja ;D 21.05.10, 17:34 o tym, że żyjesz ... do prezentacji mam uraz, bo jak robiliśmy na ocenę głupie prezentacje, moja piękna i jakże ciekawa prezentejszyn, przy robieniu której zasypiałam i się nad nią męczyłam cała się spieprzyła, bo nauczycielka miała starszą wersje powerpointa . -.- I oczywiście wszystko to była moja wina ... Odpowiedz Link Zgłoś
pruci Re: Prezentacja ;D 21.05.10, 22:38 sama sobie odpowiedziałaś, co ma być tam zamieszczone -,- a poza tym, to jest proste, po prostu mówisz o sobie. chyba wiesz co lubisz, jaka jesteś, czego nie lubisz i te de. .. naprawde musisz o pomoc w czymś takim prosić osoby trzecie (?) *facepalm* Odpowiedz Link Zgłoś
matsuri Re: Prezentacja ;D 21.05.10, 22:46 Troszkę kreatywności nikomu jeszcze nie zaszkodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
coco_modnisia_ Re: Prezentacja ;D 22.05.10, 16:40 Ulubione przedmioty i dlaczego ulubione, jakieś osiągnięcia, ja np. gram dużo w nogę i jeżdżę na zawody, więc wynikami sportowymi mogę się popisać, a ty może brałaś udział w jakiś olimpiadach lub konkursach i zajęłaś wysokie miejsce Odpowiedz Link Zgłoś