megg96 17.05.10, 18:50 Macie rozszerzone pory? znacie jakieś dobre sposoby żeby je zwężyć? Ja mam na policzkach przy nosie i to niefajnie wygląda ps. szukałam ale nie znalazlam wiec chyba wątku nie było Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
megg96 Re: Rozszerzone pory ;/ 17.05.10, 19:05 ciapolka napisał(a): > a jak to wyglada? lol że mam w jednym miejscu taką jakby nierówną skóre , to wygląda jak pomarańcza troche xd Odpowiedz Link Zgłoś
natishia_jonas maseczka 17.05.10, 19:31 Maseczka sciagajaca z bialka kurzego. ubijasz piane (lub nie) ,dajesz na twarz i zmywasz gdy zaschnie.Ładnie sciaga pory i wygladza. Ewentualnie kup maseczke peel off(podobnie dziala). Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: maseczka 17.05.10, 19:38 Toniki nie pomagają. Jakiś piling. c : tez to mam , i mnie to wkurza . Odpowiedz Link Zgłoś
zmrok Re: Rozszerzone pory ;/ 17.05.10, 19:38 kup go hehe NIVEA Visage Young - Cleen Deeper Odpowiedz Link Zgłoś
bath_ Re: Rozszerzone pory ;/ 17.05.10, 19:41 [i]również mam rozszerzone pory, nie ładnie to wygląda -,- wkurzające sąą .. ; [/i] Odpowiedz Link Zgłoś
megg96 Re: Rozszerzone pory ;/ 17.05.10, 19:53 mam clean deeper ale niezbyt pomaga , a maseczki u mnie działają niestety tylko przez jeden dzien wkurza mnie tez że nawet jak posmaruje sie podkładem to i tak widac pory a jak wracam ze szkoly to czasem sie boje popatrzec w lustro Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: Rozszerzone pory ;/ 17.05.10, 20:43 ja próbowałam wszystkiego od niczego, antybiotykowych maści do domowych sposobów. Nic nie pomogło Nie mam zielonego pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś