nothing... Re: Matko... Widział ktoś to coś !? xD... 19.05.10, 14:04 Adrenalina mnie całkowicie rozwaliła... Jak dla mnie to 100% blondynka (nie żebym miała coś do nich sama nią jestem) Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: Matko... Widział ktoś to coś !? xD... 19.05.10, 14:06 wiesz trudno mi ją ocenić bo jej nie znam. ale wygląda strasznie pusto... Odpowiedz Link Zgłoś
ashley_miley Sprostowania... 19.05.10, 18:50 Ej ludzie spokojnie ja nie pisalam ,ze jest glupia czy jask z niej dzi*ka czy cos xd... green_freak luzik bez bulwersu xD ja napisalm ,ze nie bedę jej oceniac ze jest glupia no wlasnie BO JEJ NIE ZNAM wiecej nie pisz mi tak bo ja to specjalnie ujełam Do osob ,ktore piszą " ona siedzi w ameryce to ma taki akcent itd..." Ja to doskonale rozumiem mam ciocie ktora mieszkala w stanach przez 10 lat i jakos mowila normalnie po polsku jak wrocilam i wg ;d więc spokojnie chodzilo mi o to ,ze MI się wydawalo ,ze ona troche udaje ten akcent... ,ale luz xD No i mnie tez rozwalilo to jak Szymon powiedzial adrenalina a ona " to ta modelka tak ? " ...xd pęklam wtedy jej smiech wymiata Nie chcialam nikogo urazic A dla osob które pytaly kto to prosze bardzo wikipedia wam powie mozna zobaczyc tam jej zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
idiotka_ Re: Matko... Widział ktoś to coś !? 19.05.10, 19:59 nie oglądam tego człowieka który robi z ludzi debilów więc nie wiem co to za Joanna. Odpowiedz Link Zgłoś
meva_ Re: Matko... Widział ktoś to coś !? 19.05.10, 20:06 "nie musicie się o mnie bić chłopacy" to mówi samo za siebie, ale trzeba przyznać bardzo ładna kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaroxana tu!!!!!!!!!; / 20.05.10, 11:53 Jakbyś ty całe życie mieszkała w Ameryce też byś tak mówiła ; / Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Matko... Widział ktoś to coś !? xD... 20.05.10, 22:47 ona cały czas mieszka w Ameryce i na codzień posługuje się wyłącznie angielskim, więc to nie jest dziwne, że ma akcent i nie zna wszystkich wyrazów. Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 w głowie to ona ma chyba trocininy;DDD 23.05.10, 11:47 głupia jak but wielka patriotka się znalazła pfff Odpowiedz Link Zgłoś
dezerterka Re: w głowie to ona ma chyba trocininy;DDD 23.05.10, 11:53 szpan , szpan 100% wielka amerykanka się znalazła ;/ nie oglądałam, ale czytałam twojego posta... akurat słucham piosenki 'ameryka' od skunxa... zobaczcie tekst! xD Odpowiedz Link Zgłoś
pati123153 Re: Matko... Widział ktoś to coś !? xD... 23.05.10, 11:50 Ee , myśle, że jesteś niesprawiedliwa . Jak ma dziewczyna mówić, jak [chyba] całe życie mieszka za granicą , heeelooł ! Odpowiedz Link Zgłoś
anahi011 Re: Matko... Widział ktoś to coś !? xD... 23.05.10, 11:56 nie oglądałam Odpowiedz Link Zgłoś
laska.bieberaxd Widziałam i sądzę tak jak ... 23.05.10, 13:22 ty . xd Jak była w DDtvn to jakoś umiała mówić bez akcentu i całkowicie po Polsku .! <br /> ale rozwaliła mnie z tym : Ale to o modelkę chodzi ? To z tą adrenaliną ; xd Szymon jest spoko [ program ; D ] Odpowiedz Link Zgłoś
vikaa Daj spokój 23.05.10, 13:27 Ona była całe życie poza krajem. I co wiesz ile ludzi jest poza Polską, a są patriotami? Chyba, że nie wiesz co to znaczy patriota. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Matko... Widział ktoś to coś !? xD... 23.05.10, 13:29 To jakaś polska "modelka", która tańczyła w amerykańskim TZG. Wyglądała na niesympatyczną. Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: Matko... Widział ktoś to coś !? xD... 23.05.10, 13:31 wiesz masz racje czuje się Polka, a jej język polski jest makabryczny! choć wiesz, z drugiej strony to od dziecka mieszka w Stanach. Odpowiedz Link Zgłoś
yellow ... 23.05.10, 15:44 zastanów się trochę, każdy kto długo pracuje za granicą w końcu trochę "przesiąka" tamtejszą mową. nie musisz się tak oburzać i nazywać ją "masakrą". to że nie mówiła płynnie po polsku nie oznacza, że jest głupia. pomyśl zanim zaczniesz wypisywać takie głupstwa na forum internetowym. Odpowiedz Link Zgłoś
starlight_ Re: Matko... Widział ktoś to coś !? xD... 23.05.10, 18:30 Pusta lala chce być fajna. Jest ładna,ale w głowie ma nasrane. "Chłopacy,nie musicie się o mnie bić!" Odpowiedz Link Zgłoś
ladyliberty Re: Matko... Widział ktoś to coś !? xD... 23.05.10, 18:36 strasznie sztuczna. po operacjach plastycznych kilku napewno. Odpowiedz Link Zgłoś
your.cocaine Re: Matko... Widział ktoś to coś !? xD... 23.05.10, 18:53 Nie oszukujmy się , parę lat jednak spędziła w tej Ameryce więc jej polski nie jest cudnowny . Oglądałam odcinek i zgadzam się z tobą, wiedzą się nie pochwaliła , a chwilami miałam dosć jej sztucznego głupkowatego śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
chrupek Matko... Widział ktoś to coś !? xD... 23.05.10, 18:54 Naucz się pisać, bo piszesz jak ta Twoja Joanna. Odpowiedz Link Zgłoś
pink.kaja jak sie ta Joanna nazywa, to sobie obejrze na yt.. 23.05.10, 18:58 odpowiedzcie Odpowiedz Link Zgłoś
coco_modnisia_ To coś !!! 23.05.10, 19:27 Nie no ten jej śmiech mnie powalał !!!! Taki PLASTIK !!! eee fuu Odpowiedz Link Zgłoś
klama_kcmil Re: Matko... Widział ktoś to coś !? xD... 23.05.10, 22:38 Wdziałam reklame i mi wystarczy xD Raz byl z nią wywiad w DDTVN. Silikony i wgl. Aha i ciekawi mnie, czy Amerykanom gada teksty typu 'Czuje sie bardziej Amerykanka, niż Polką ' Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: zgadzam sie 24.05.10, 11:41 brechtałam sie z niej ostro ! a jaki ma uśmiech ;p Odpowiedz Link Zgłoś
iljustinb Re: Matko... Widział ktoś to coś !? xD... 30.05.10, 21:39 nie , nie ogladalam ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kakaa13 Re: Matko... Widział ktoś to coś !? xD... 30.05.10, 21:53 oglądałam ; D co to ona nie jest, oh, ah.. < Odpowiedz Link Zgłoś