kyone 22.05.10, 15:04 Miał ktoś okazję zobaczyć w całości widowisko muzyczne z 2007 roku? Szukam porządnej recenzji i opinii. Co sądzicie o wokalu Kamijo, Kaya'i i Juki? ^^' {dla niewiedzących chodzi o j-rocka i Visual Kei}. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antikowa Re: 'Node of Scherzo'. 22.05.10, 15:56 Ja nie, niestety. D: Podpytam się kilku znajomych, bardziej zainteresowanych tymi panami, może widziały. Odpowiedz Link Zgłoś
kyone Re: 'Node of Scherzo'. 22.05.10, 16:06 Ja mam tylko piosenki. *.*' Moim zdaniem wypadli świetnie. Kaya w 'Walkure' świetnie sobie poradził. Odpowiedz Link Zgłoś
antikowa Re: 'Node of Scherzo'. 22.05.10, 18:45 Mogłabyś mi to gdzieś wrzucić? Ja nie mogłam znaleźć. D: Mi się standardowo najbardziej Kamijo podobał, ale nie wiedziałam, jakie piosenki śpiewa, bo gdyż nie cierpię Versailles. xDD Odpowiedz Link Zgłoś
kyone Re: 'Node of Scherzo'. 22.05.10, 22:23 hmm. Mam wszystko na wrzucie. XD' animavilis.wrzuta.pl/ proszę. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś