klama_kcmil 22.05.10, 16:20 Dla mnie to głupie, bo nazwiska sie nie wybiera, a tak wgl, to powinien być powód do dumy. Ja osobiście znam osoby wstydzące się swojego nazwiska. A Wy.? Wstydzicie się swojego nazwiska, albo znacie takie osoby.? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mileyfankacyrus Re: Czy wstydzicie sie swojego nazwiska.? 22.05.10, 16:21 Niestety tak ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
molinka Re: Czy wstydzicie sie swojego nazwiska.? 23.05.10, 14:03 dlaczego ? mi się kojarzy z olchami Odpowiedz Link Zgłoś
sonialovemiley5 Re: Czy wstydzicie sie swojego nazwiska.? 23.05.10, 17:40 raczej nie chociaż to stolica hahah Odpowiedz Link Zgłoś
kasandra_xxx Re: Czy wstydzicie sie swojego nazwiska.? 23.05.10, 20:18 Ja nie . ;] Nazwiska sie nie wybiera ,tak jak napisalas .. A poza tym moje nie jest takie straszne i latwe do wymowienia tez dla ludzi z zagranicy. Odpowiedz Link Zgłoś
montanacyrus Re: Czy wstydzicie sie swojego nazwiska.? 07.09.10, 14:45 nie lubię mojego nazwiska, ale żeby się wstydzić to nie. Odpowiedz Link Zgłoś
kindzia Re: Czy wstydzicie sie swojego nazwiska.? 12.09.10, 20:04 Ja się nie wstydzę! Lubię je. jest krótkie i wgl. fajne. Ale znam osobe która sie wstydzi, ale nie dziwie sie jej xD Odpowiedz Link Zgłoś
kindzia Re: Czy wstydzicie sie swojego nazwiska.? 12.09.10, 20:04 Ja się nie wstydzę! Lubię je. jest krótkie i wgl. fajne. Ale znam osobe która sie wstydzi, ale nie dziwie sie jej xD Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia19247 Re: Czy wstydzicie sie swojego nazwiska.? 12.09.10, 20:22 mi się podoba moje nazwisko Odpowiedz Link Zgłoś
figus :) 27.08.10, 18:50 Nie, jestem z niego bardzo dumna. Jest fajne i bardzo orginalne. Nawet jak wyjdę za mąż to sobie je zostawie i będę miała dwa urocze nazwiska. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
paaaty. Re: Czy wstydzicie sie swojego nazwiska.? 28.08.10, 09:53 wstydzę się, mimo tego, że moje nazwisko się z niczym nie kojarzy bardzo łatwo je przekręcić, więc niektórzy tak do mnie mówią.. Odpowiedz Link Zgłoś
lupitka30 Re: Czy wstydzicie sie swojego nazwiska.? 24.09.10, 15:55 jaa..tylko czasami się wstydzę...ale na ogół to niee Odpowiedz Link Zgłoś
cullen_bella Re: Czy wstydzicie sie swojego nazwiska.? 22.05.10, 16:27 Może nie tyle się wsdydzę, co zwyczajnie czasem mnie irytuje. Zwłasza, jak czytają liste obecności po nazwiskach. Ja mam takie nazwisko, że ludzie sie często najpierw z niego śmieją, ale ja się przyzwyczaiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy nie. 22.05.10, 18:24 czasem tylko słyszę jakiś głupawy komentarz na temat pór roku jednak się tym nie przejmuję, bo mogłam mieć gorsze. jeden chłopak z mojej szkoły nazywa się Gwałt, więc wiecie o co mi chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
nikki... Re: Czy wstydzicie sie swojego nazwiska.? 22.05.10, 20:02 Nie wstydzę sie ale jak ktoś nie zna mojego nazwiska często go mylą Odpowiedz Link Zgłoś
angel1117 Re: Czy wstydzicie sie swojego nazwiska.? 23.05.10, 08:57 nie wstydze się i jakoś sie nie spotkałam z takimi osobami które sie wstydzą nazwiska Odpowiedz Link Zgłoś
fioletoweemo Re: Czy wstydzicie sie swojego nazwiska.? 27.08.10, 18:42 ja sie strasznie wstydze Odpowiedz Link Zgłoś
vivianne Re: Czy wstydzicie sie swojego nazwiska.? 23.05.10, 20:21 ja mam nazwisko niemieckieale bardzo łatwe do wymówienia Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Czy wstydzicie sie swojego nazwiska.? 22.05.10, 18:30 Nie wstydzę się Odpowiedz Link Zgłoś
alice.... Re: Czy wstydzicie sie swojego nazwiska.? 23.05.10, 09:05 nie jakos nikt nie zwraca uwagi na moje nazwisko Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Czy wstydzicie sie swojego nazwiska.? 22.05.10, 18:55 moje nazwisko jest debilne. może w przyszłości lepsze mi się trafi. :d choć obecnie się nie wstydzę, ale nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
karola1603 Re: Czy wstydzicie sie swojego nazwiska.? 22.05.10, 20:18 ja się nie dziwię jak ktoś się wstydzi bo ma na nazwisko np.fiutek albo gorzej .niektórzy mogą się z niego naśmiewać i w ogóle .ja mam takie dziwne ale przywykłam ;d Odpowiedz Link Zgłoś
szukajmnie Re: Czy wstydzicie sie swojego nazwiska.? Nie :P 27.08.10, 18:41 Uwielbiam swoje nazwisko Odpowiedz Link Zgłoś
iheartjustinb nie wstydze sie, tylko za długie jest 22.05.10, 18:59 13 liter.. XD Odpowiedz Link Zgłoś
dezerterka tak:( 22.05.10, 19:02 ja mam zjebane ;/ wstydzę się go na maksa, bo zawsze go głupio przekręcają wiem, że niechcący, ale jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
mileycyrusfan_ Re: nie wstydze sie, tylko za długie jest 22.05.10, 19:02 Wręcz przeciwnie - uwielbiam Odpowiedz Link Zgłoś
esy_folresy Re: Czy wstydzicie sie swojego nazwiska.? 22.05.10, 19:05 Jak moża się wstydzić nazwiska? przecież ono nie ma 'postaci l' żeby się go wstydzić za wygląd czy coś. xD Nie wiem, nigdy mi to do glowy nie przyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
lizzunia Re: Czy wstydzicie sie swojego nazwiska.? 22.05.10, 19:05 ja sie nie wstydze ale w szkole mówia na mnie ,,Błażejek '' bo nazywam sie Błażejewska ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
laska.bieberaxd Raczej nie . 22.05.10, 19:07 Moje nazwisko jest dość spotykane . Nazywam się Zymełka. Np. u mnie w klasie było nas trzech .! Tylko z małą różnicą . Byłam ja jako Zymełka , kolego Zemelka [przez l bo z niemiec .xd ] i kumpel Zemełka [ jakby co to mój sąsiad . xd ] W całej szkole było nas 5 . xd Ale to o podstawówce gadam . xd Teraz w klasie jestem sama . xd Odpowiedz Link Zgłoś
karoleczka Re: Czy wstydzicie sie swojego nazwiska.? 22.05.10, 19:07 Ja się nie wstydzę swojego nazwiska Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: Czy wstydzicie sie swojego nazwiska.? 22.05.10, 19:09 mnie tata pokarał nazwiskiem. Mam mu to za złe, ale nazwiska się nie wybiera. Odpowiedz Link Zgłoś
czaqdra_ Re: Czy wstydzicie sie swojego nazwiska.? 22.05.10, 19:15 nie , ale czesto rymują te nazwisko XD Odpowiedz Link Zgłoś
martamk4 Re: Czy wstydzicie sie swojego nazwiska.? 22.05.10, 19:17 do piosenki nic nie mam jest super zajebiaszcza love Miley!! natomiast teledysk mnie się nie podoba jest taki w stylu Lady GaGi Mimo to i tak jestem jej fanką ;** (Miley) Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Czy wstydzicie sie swojego nazwiska.? 22.05.10, 19:19 moze nie koniecznie wstydzę się, ale moje nazwisko nie podoba mi sie. Odpowiedz Link Zgłoś
squash T_T 22.05.10, 19:37 jakieś tam straszne nie jest, ale po niemiecku znaczy jezioro, albo bagno. :q Powodzenia z translatorem. < 333 Odpowiedz Link Zgłoś
demi2917 Re: Czy wstydzicie sie swojego nazwiska.? 22.05.10, 19:41 yyy...moje jest troche dziwne, ale sie go nie wstydze, bo wiem że są gorsze... Odpowiedz Link Zgłoś
7_things Re: Czy wstydzicie sie swojego nazwiska.? 22.05.10, 19:44 Uważam, że nie mam ładnego nazwiska, ale nigdy się go nie wstydziłam. Odpowiedz Link Zgłoś
patka_ Re: Czy wstydzicie sie swojego nazwiska.? 22.05.10, 19:52 brzydkie mam nazwisko , ale się go nie wstydzę . A czasami jak nie mają na mnie krzyknąć koledzy brata to krzyczą Dąbkowa* * - nazwisko zmienione Odpowiedz Link Zgłoś