jowi 23.05.10, 19:39 omm ... Wczorajszy mecz ... było nieziemsko ... 2:0 ... Co sądzicie o tym meczu ...?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stokroteczka11 Re: Inter wygrał ...!! 23.05.10, 19:46 nie interesuję się sportem w tv. Odpowiedz Link Zgłoś
justynamatula Re: Inter wygrał ...!! 24.05.10, 16:53 NIE OGLĄDAM MECZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mee1 Re: Inter wygrał ...!! 23.05.10, 19:47 Diego Milito jest najbardziej niedocenianym napastnikiem na świecie , ten facet jest po prostu ZAJEBISTY , ma świetną koordynację co pokazał w 1 bramce, a co do całej drużyny mój brat się rozpłakał ze szczęścia , bo jest wielkim fanem interu i potrójne zwycięstwo było jak spełnienie marzeń.. więc po prostu AMALA PAZZA INTER AMALA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
replaceable . 23.05.10, 19:57 owszem, niektórzy piłkarze są przystojni, ale nie aż tak, żeby przez to oglądać 90 minut bzdurnego biegania za piłką. nie znoszę piłki nożnej. a jedyne sporty jakie toleruje to siatkówka, koszykówka i golf. Odpowiedz Link Zgłoś
kasandra_xxx Re: Inter wygrał ...!! 23.05.10, 20:05 Nie ogladalam ,ale dzieki za info . A tak wgl to szkoda ze Z FC Barcelona wygrali ,bo przeszli chyba dalej ,c nie ? ;/ A ja jestem za Barcelona .. Odpowiedz Link Zgłoś
caandy Re: Inter wygrał ...!! 23.05.10, 21:19 no właśniee. Inter wygrał .. załamać sie mozna .! ahh.. ja kibicowałam Barcelonie. i chyba sie rozbecze po raz któryś, iż przegrali . Odpowiedz Link Zgłoś
nikaa_ Re: Inter wygrał ...!! 23.05.10, 20:08 mecz był świetny uwielbiam Bayern i Inter tak samo, więc obojętne mi było kto wygra Odpowiedz Link Zgłoś
gaba97 Re: Że hę.? 23.05.10, 20:13 wczoraj to ja oglądałam jak grała Pogoń z Jagielonią przegraliśmy wkurzyłam sie Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_97 Re: Inter wygrał ...!! 23.05.10, 20:45 Bayer wgl. żadnej akcji . ; - // nieudany mecz według mnie . ale Inter ładnie , ładnie . Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: do kasandra_xxx 23.05.10, 21:08 Ehh. Niecierpię Mourinho! Dlatego szłam za Bayernem. Ale Inter był lepszy, co zrobić. Mimo z całego braku sympatii muszę to przyznać- Diego jest świetny! Odpowiedz Link Zgłoś
reigai Re: Inter wygrał ...!! 23.05.10, 21:20 żadnej akcji?! nie widziałaś kanonady na bramkę Cesara w pierwszej połowie chyba. Milito jest świetnym piłkarzem i szkoda, że wszyscy się dopiero teraz ocknęli, bo to wiadomo nie od dziś. Chyba zadecydowała gra w środku pola i klasa napastników Interu. Olić był kompletnie bezradny przez niemal cały mecz i w związku z tym trzeba pogratulować stoperom. Jednak to nie zmienia faktu, że Mou mnie niesamowicie zawiódł. On i Real?! Jeszcze dwa tygodnie temu byłoby to dla mnie nie do wyobrażenia. kibicujecie Barcelonie, a za przeproszeniem, gówno i niej wiecie Odpowiedz Link Zgłoś
samo_zlo : (( 23.05.10, 21:24 Że nie oglądałam, i ani BAyern ani Inter mi nie pasuje.. Ale już wolałam inter. Niemców normalnie nienawidzę. aLe Inter to chamy, że szok ciągle mendy faulują. Odpowiedz Link Zgłoś
madi.97 Re: Inter. 23.05.10, 21:27 Cały mecz byłam za Interem, a Diego spisał się fantastycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
jowi do reigai 23.05.10, 21:32 Dobrze że chodziarz gówno o niej wiemy ... gorzej by było jakbyśmy nic nie wiedziały ... xDD Powiem Ci że nie dawno przerzuciłam się na FC Barcelonę .. dawniej wolałam ManU ,,, więc mało o niej wiem... ale aż tak mało to to nie jest ..xDD Odpowiedz Link Zgłoś
reigai Re: do reigai 23.05.10, 21:58 od tego całego wysypu fanów Barcy mnie skręca. To, że starasz się wiedzieć więcej jest olbrzymim plusem, bo dla niektórych (pozdrawiam 75% koleżanek powyżej!) wystarczy wiedza, że w Barcelonie gra Messi, a klub wygrywa. Odpowiedz Link Zgłoś
mee1 Re: : (( 23.05.10, 22:15 samo_zlo napisał(a): > Że nie oglądałam, i ani BAyern ani Inter mi nie pasuje.. > Ale już wolałam inter. > Niemców normalnie nienawidzę. aLe Inter to chamy, że szok ciągle mendy faulują. > faulująca mendą to jest Totti który gra w Romie , a jakbyś nie zauważyła to Bayern dostał wie.cej kartek , i mimo tego ,że to on miał 75% piłek to przegrał 0-2 Odpowiedz Link Zgłoś
reigai Re: : (( 23.05.10, 22:24 do tematu można dodać, że Totti tak brutalnie sfaulował w ostatniej kolejce, że został wykluczony z czterech meczy w przyszłym sezonie Serie A, więc Nerazzurri to przy nim przedszkole Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: Inter wygrał ...!! 23.05.10, 21:37 tak... wczoraj miałam imprezę 18-ową kolegi i tematem głównym był mecz, wszyscy faceci się podniecali, i się na zmianę próbowali przekrzyczeć. mi tam było wszystko obojętne. Ale mam sentyment do Włoch [do Niemiec mniejszy mimo, że też niedawno byłam], więc się cieszę Odpowiedz Link Zgłoś
dark_candy_ Inter wygrał ...!! 23.05.10, 22:09 od początku wiedziałam, że Inter to wygra... lecz nie oglądałam meczu, bo nie kibicowałam nikomu... ale fajnie, że wygrali ;ddd Odpowiedz Link Zgłoś
aguus13 Re: Inter wygrał ...!! 23.05.10, 22:28 oglądałam urywkami ;D nie interesuję się piłką wole coś innego ;D Odpowiedz Link Zgłoś
klama_kcmil Re: Inter wygrał ...!! 23.05.10, 22:36 Nie oglądałam, bo średnio mnie to interesuje, ale ciesze się, że sie cieszysz xD Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Inter wygrał ...!! 24.05.10, 16:53 tak fajnie, ze inter niż bayer . ale i tak barcelona jest najlepsza ! (; Odpowiedz Link Zgłoś
monisia_x3 Re: Inter wygrał ...!! 24.05.10, 17:05 nie oglądałam i nie obchodzą mnie mecze . Odpowiedz Link Zgłoś
activgirl ZUUUUO 24.05.10, 17:02 Jestem wściekła. Nienawidzę interu za to, że wywalili Barcelone i Chelsea. Miałam nadzieję, że Bayern ich roztrzaska, że już się nie pozbierają. Ale zapomniałam, że to Bayern (Ale ja ich bardzo lubię!) -.- Odpowiedz Link Zgłoś
pauline_5 Re: Inter wygrał ...!! 24.05.10, 17:06 obstawiałam na Inter . i wygrał, chodziarz więciej sytuacji bramkowych miał Monachium . ale od początku LM to chciałam żeby Barcelona wygrała Odpowiedz Link Zgłoś
airam Re: Inter wygrał ...!! 24.05.10, 17:31 dobrze ze Inter wygral a nie Monachium, ale ja tak strasznie i przerazliwie chcialam zeby wygrala FC Barcelona i genialny Messi ehh szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
reigai Re: Inter wygrał ...!! 24.05.10, 20:59 oddychaj rei, wdech, wydech. fanki Barcelony znające tylko Messiego nie podniosą ci znowu ciśnienia. zastanawiam się, jak można nie lubić Bayernu. Ivica Olić nadrabia umiejętnościami i urokiem osobistym za cały zespół. Czasami też miło popatrzeć na ławkę rezerwowych (Luca c; ) Odpowiedz Link Zgłoś
activgirl Reigai! 24.05.10, 21:12 Kocham Twoj awatarek! *.* I zgadzam się. Nie wiedziałam czy śmiać się, czy płakać, gdy czytałam komentrze o treści: oh, a barcelona grała, prawda? szkoda, ze przegrali, jestem za barceloną. BRAWO <3 Odpowiedz Link Zgłoś
reigai Re: Reigai! 24.05.10, 21:53 jEsTe$mY cZadErSkIe bO zNAmY mEsS!eGo, ToRrE$@ i cR9, h!h!h! wy, wielkie fanki, które 'lofciacie' Barcelonę i Diego Milito, oświećcie mnie, czyim bratem jest. tak myślałam, że bez patrzenia na Wikipedię się nie obejdzie @activgirl, ja urządzam polowanie na takie z osinowym kołkiem i żelem Cristiano Ronaldo, przyłączasz się? tak, on aż razi po oczach swoim urokiem :3 Odpowiedz Link Zgłoś