anahi1 26.05.10, 19:39 czy przeskrobałyście coś w szkole?? ja napisałam imie koleżanki na ścianie w łazience, dzisiaj była nie zła afera a co będzie jutro?? prosze nie kasujcie!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thespragniona Chyba kazdy ma na koncie jakieś kłopociki. 26.05.10, 19:42 Przeskrobalam, i to nie tylko ja. Bez pozwolenia na wfie, na lekcji jak nauczycielka nie widziała przechodziłyśmy z kumpelami przez płot do sklepu. Potem takie kable jej naopowiadały. -_- Ale, że nas akurat lubi nic nie pisnęła wychowawczyni, a tym kablom powiedziałyśmy, iż my też będziemy konfidentami, jak zrobią coś zakazanego. Także ucichło. (; Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat czy?/... 26.05.10, 19:42 tak, obraziłam jedną dziewczynę publicznie . ona poskarżyła i dostałam uwagę, m a s a k r a . ; / jutro bd. pewnie dawac ci kazanie, nauczac , powiedzą coś o konsekwencjach i bys tą dziewczynę przeprosiła . Odpowiedz Link Zgłoś
iniaxd ; p 26.05.10, 19:47 Pewnie ze tak ; d np. blałka, dyrko zrobił taki syf w szkole.. x d szokens. na ławce pisałam ze moja kolezanka to szmata, to juz nie ja ale moj kumpel pozmieniał oceny w dzienniku naszym x d Odpowiedz Link Zgłoś
monikajb Re: czy?/... 26.05.10, 19:49 Ekhmm.. noo troszeczkę tego było... ;p Ale nawet nie chcę sobie przypominać Odpowiedz Link Zgłoś
pauluu Re: czy?/... 26.05.10, 21:08 w szkole? właściwie to nic, tylko poza szkołą, aleee nie będę opowiadać xd Odpowiedz Link Zgłoś
music11 Re: czy?/... 26.05.10, 21:28 szkoła jest jak obóz przetrwania,zawsze coś musi się wydarzyć. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
paula_xoxo Re: czy?/... 26.05.10, 21:18 Ja , ja jeszcze nic nie przeskrobałam . ; pp Jestem " grzeczna " . x ddd Odpowiedz Link Zgłoś
aivelen Ja grzeczne dziecko jestem... 26.05.10, 21:18 ale raz rozerwałam mapę bo mnie kolezanka na nia popchneła. przynajmniej sie sama przyznałam i poszłam do faci na poczatku lekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
iheartjustinb troche. 26.05.10, 21:49 zepsułam nowe kible w szkole.. tzn. w dwóch na dole są deski zepsute, na górze jedna. i te, jak to się nazywa, te takie klamki że się przekręca i są zamknięte drzwi xD to te dziurki gdzie są kolory są w każdym trochę zepsute od otwierania kluczem. a w starych koleżanki mnie zamknęły i przechodziłam z drugą górą i woźna to zobaczyła i kazała nam wszystkim myć łazienki hahah xD itp . Odpowiedz Link Zgłoś
malinka.. Re: czy?/... 26.05.10, 21:50 wyrypałam takiej jednej z liścia.;D ]le sprawa doszła do dyra xDD Odpowiedz Link Zgłoś
denessa Re: czy?/... 26.05.10, 22:03 o jeżu i to ile .. pisać mi się nie chce . xD między innymi zalałam całą łazienke , lałam się na przerwie wodą z butelek z kumplem , a potem jak to ścierałam to się z nim pmokrą szmatą rzucałam i nagany dostaliśmy . xD na wycieczce wywalałam ciuchy głupich lasek na dach . albo graliśmy w grzybki na lekcji no i zobaczyła i też nagany były . więcej mi się pisać nie chce . Odpowiedz Link Zgłoś
flo. Re: czy?/... 27.05.10, 16:47 nie. nie mam zamiaru się popisywać ludziom jaka to jestem zua. Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowanaa Re: czy?/... 27.05.10, 17:02 ja nie ale chlopaki duzo rzeczy robia ze maja ... Odpowiedz Link Zgłoś