wisienka9 27.05.10, 22:13 Czy wasi rodzice lub rodzeństwo dają wam chociaż trochę prywatności? Czy np. czytają o czym piszecie na gg, skeypie, nk itp. , Czytają wasz pamiętnik.. Ciągle o coś wypytują , przeglądają wam komórkę? Jak jest u was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eheehe Re: Prywatność. 27.05.10, 22:22 jak se koma leży na stole a mama nie ma co robić to czyta moje esy . x-dd wszyscy są bardzo ciekawi co jak wypisuje na necie, ale nie są aż tak chamscy żeby czytać . Odpowiedz Link Zgłoś
karolina20 Re: Prywatność. 29.05.10, 21:44 mi to czasami telefon sprawdzaja a tak ogolnie to nie pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Prywatność. 28.05.10, 17:10 Może ciekawi ich co robię w internecie albo z kim pisze smsy, ale nie czytają. chyba. czyli mam prywatność. i to dużą. Odpowiedz Link Zgłoś
iheartjustinb Re: Prywatność. 27.05.10, 22:23 na szczęście mi nie przeszkadzają. gadałam z rodzicami o tym. pamiętnika mi nie czytają, smsów też nie, nie przeglądają co mam w komputerze albo w historii. hm, zawsze im tyle nawijam że pewnie mają i tak dosyć i się więcej nie interesują ; p Odpowiedz Link Zgłoś
thespragniona Róznie bywa, alee.. 28.05.10, 17:10 .. raczej nie. Prędzej starszy brat -_- jak mu kiedyś pożyczylam fona, bo jego się rozwalił, zobaczył zdjęcie z cholernymi przekleństwami i kazał mi je usunać. Do esów założę się tez zagladał. ;/ Jednakże ja mu się odpłaciłam tym samym. Londyn, wolna chata, zostawiona koma brata Trochę zaszalałam ^^ Mama raczej ceni sobie prywatność, więc wie, czego nie lubię, dlatego nic nie przegląda. Odpowiedz Link Zgłoś
moxx Re: Prywatność. 27.05.10, 22:28 Nieeee! Nic z tych rzeczy , tylko pytają z kim się spotykam po szkole Odpowiedz Link Zgłoś
nastolatkak93 Re: Prywatność. 27.05.10, 22:39 zabila bym chyba. nie no, nie sa tacy chamscy, ja nie dotykam ich rzeczy oni nie dotykaja moich. jeszcze by tego brakowalo żeby czytali to co ja pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
zbieramchmury Re: Prywatność. 27.05.10, 22:46 czasem mama ogląda zdjęcia na moim fotoblogu, ale tylko ze mną. nie czyta smsów, ani gg. Odpowiedz Link Zgłoś
idaaa Re: Prywatność. 28.05.10, 12:57 nie nigdy . Zresztą co ich obchodzi z kim i o czym piszę . mają do mnie zaufanie. Odpowiedz Link Zgłoś
laurilla raczej nie. 28.05.10, 13:03 nie,raczej nie robią takich rzecz.ewentualnie mama spyta się z kim sms-uje.a poza to nie xD Odpowiedz Link Zgłoś
upsssx3 Re: Prywatność. 28.05.10, 14:33 Ojj niby niczego nie czytali ale ostatnio ojcu odwaliło ; o Wchodzi do pokoju i mi zaczyna bredzić o tym jak wyładniałam i wgl. A potem WYRYWA mi laptopa i zaczyna se czytać bloga na który właśnie czytałam. Ja na niego takie O.o oczy i wyrywam mu laptopa z powrotem. A on jeszcze raz mi wyrywa i prawie monitor wyrwał. Ja się na niego drę i mama wpada a on jej kazał moją rozmowę na gg przeczytać.Mama czytała a ja go opieprzała pytając się co on sobie w ogóle myśli czytając prywatne rozmowy. A on do mnie z tekstem 'To są nasze rozmowy ! Ja : Jak nasze !! Głowa cie boli ?! On : Nasze. Ty nie jesteś jeszcze...Tu jeszcze jesteś małoletnia i ja muszę wiedzieć co ty tam wypisujesz.Więc teraz bd tak częściej robić. No ale narazie się na tym skończyło ; o Co prawda było to 3 dni temu a po tym z małoletnią wybuchnęłam mu śmiechem w twarz więc wątpię żeby się powtórzyło.Co do fona to mam hasła wszędzie a pamiętnika nie mam bo same widzicie jaki mój tatuś wspaniały ; o Odpowiedz Link Zgłoś
dacey Re: Prywatność. 28.05.10, 13:19 buahahahha .zacznijmy od tego , że mój telefon jest ciągle w zasięgu mojej ręki , a hasła na gg i nk nie znają ; P Odpowiedz Link Zgłoś
monisia_x3 Re: Prywatność. 28.05.10, 13:25 czasem moja siostra czyta moje smsy , xdd Odpowiedz Link Zgłoś
nutkaaa Re: Prywatność. 28.05.10, 13:31 hmm mam 15 lat i nie mam rodzeństwa choc moi rodzice planują teraz . i moja mam i tata są spokonie czytają mi gg ani ni eszperają w telefonie ja mam lg a oni nokie wiec nawe j eiwiedzą jak ale zcasami dla zartów sie pytają a kto to chłopak? albo coooś raczej sama im opowiadam jak była i z kim gadałam albo gdize idę a na gg zcasami opowiadam Z WŁĄSNEJ WOLI o czym pisalam jak cos smiesnego np. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
klama_kcmil Re: Prywatność. 28.05.10, 13:31 Czytają tylko sms-y i wypytują mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
andxz Re: Prywatność. 28.05.10, 14:04 nie, raczej moja mama ( nie mieszkam z tatą ) nie sprawdzają nic takiego, a mojego 15-letniego brata mało to obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
schab_na_goraco pół na pół. 28.05.10, 14:08 telefonu, gg etc mi nie ruszają . ale jak zostawię pamiętnik, lub jakieś notatki, kartki, listy - cokolwiek, od razu zostanie to przeczytane. Odpowiedz Link Zgłoś
kokoss. Re: pół na pół. 28.05.10, 14:10 tak . pisze coś na en ka - już patrzą gg - to samo pamiętnik - to samo . moja mama mi nawet czasami otwiera plecak i czyta to co w piórniku zawarte czyli karteczki. Odpowiedz Link Zgłoś
losers Re: Prywatność. 28.05.10, 14:14 moi rodzice chcieliby kontrolować mnie na każdym kroku, ale wszędzie gdzie mogę- zakładam hasła i nie mają możliwości mnie sprawdzenia. natomiast moja mama przechodzi ostatnimi czasy samą siebie i podsłuchuje nawet pod drzwiami, jeśli ktoś do mnie przyjdzie. Okropne. Odpowiedz Link Zgłoś
nati97 Re: Prywatność. 28.05.10, 14:15 Moi rodzice są naprawde tolerancyjni. Tzn. kiedyś zrobiłam awanture, że rodzice czytali moje smsy i sprawdzali kompa, ale teraz jest spokój a rodzeństwa nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
unborn_ Prywatność. 28.05.10, 16:56 nikt mnie nie kontroluje. czasami z ciekawości rodzice pytają z kim rozmawiałam przez telefon, nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
ldn Re: Prywatność. 28.05.10, 17:01 Dla mnie to chore, żeby ktoś z mojej rodziny wtrącał się w moje prywatne sprawy. Tak więc esemesów nawet nie przyszło im do głowy czytać, do laptopa nie korzystają, a nawet jeśli by to robili, nie zajrzeliby do mojego archiwum na gg, natomiast pamiętnika nie prowadzę. Gdyby zrobili którąś z rzeczy, o których piszesz, już bym im nie zaufała. Jeśli w ogóle można powiedzieć, że teraz ufam. Odpowiedz Link Zgłoś