Dodaj do ulubionych

Prywatność.

27.05.10, 22:13
Czy wasi rodzice lub rodzeństwo dają wam chociaż trochę prywatności?
Czy np. czytają o czym piszecie na gg, skeypie, nk itp. , Czytają wasz
pamiętnik.. Ciągle o coś wypytują , przeglądają wam komórkę?
Jak jest u was?
Obserwuj wątek
    • wisienka9 Re: Prywatność. 27.05.10, 22:18
      Kociaki piszcie!
    • eheehe Re: Prywatność. 27.05.10, 22:22
      jak se koma leży na stole a mama nie ma co robić to czyta moje esy . x-dd
      wszyscy są bardzo ciekawi co jak wypisuje na necie, ale nie są aż tak chamscy
      żeby czytać . big_grin
      • kolorowa... Re: Prywatność. 28.05.10, 13:13
        Mi nikt w domu niesprawdza niczego.
        • karolina20 Re: Prywatność. 29.05.10, 21:44
          mi to czasami telefon sprawdzaja a tak ogolnie to nie pozdro big_grin
      • anja_ Re: Prywatność. 28.05.10, 17:10
        Może ciekawi ich co robię w internecie albo z kim pisze smsy, ale nie czytają. chyba. czyli mam prywatność. i to dużą.
    • iheartjustinb Re: Prywatność. 27.05.10, 22:23
      na szczęście mi nie przeszkadzają. gadałam z rodzicami o tym. pamiętnika mi nie
      czytają, smsów też nie, nie przeglądają co mam w komputerze albo w historii. hm,
      zawsze im tyle nawijam że pewnie mają i tak dosyć i się więcej nie interesują ; p
      • thespragniona Róznie bywa, alee.. 28.05.10, 17:10
        .. raczej nie. Prędzej starszy brat -_- jak mu kiedyś pożyczylam fona, bo jego
        się rozwalił, zobaczył zdjęcie z cholernymi przekleństwami i kazał mi je usunać.
        Do esów założę się tez zagladał. ;/ Jednakże ja mu się odpłaciłam tym samym.
        Londyn, wolna chata, zostawiona koma brata big_grin Trochę zaszalałam ^^ Mama raczej
        ceni sobie prywatność, więc wie, czego nie lubię, dlatego nic nie przegląda. kwiat
    • moxx Re: Prywatność. 27.05.10, 22:28
      Nieeee! Nic z tych rzeczy , tylko pytają z kim się sbig_grinpotykam po szkole
    • scream_ Tak 27.05.10, 22:30
      nikt mi jej nie narusza ; p
    • kasix_14 Re: Prywatność. 27.05.10, 22:35
      Nikt mnie o nic nie pyta.
    • bellacullenx Re: Prywatność. 27.05.10, 22:36
      Nie wink
      Moi rodzice mi ufają.
    • nastolatkak93 Re: Prywatność. 27.05.10, 22:39
      zabila bym chyba. nie no, nie sa tacy chamscy, ja nie dotykam ich rzeczy oni nie dotykaja
      moich. jeszcze by tego brakowalo żeby czytali to co ja pisze. santa
    • zbieramchmury Re: Prywatność. 27.05.10, 22:46
      czasem mama ogląda zdjęcia na moim fotoblogu, ale tylko ze mną. nie czyta smsów,
      ani gg.
      • wisienka9 Re: Prywatność. 28.05.10, 12:56
        Piszcie!
    • idaaa Re: Prywatność. 28.05.10, 12:57
      nie nigdy . Zresztą co ich obchodzi z kim i o czym piszę . mają do mnie
      zaufanie. cool
    • laurilla raczej nie. 28.05.10, 13:03
      nie,raczej nie robią takich rzecz.ewentualnie mama spyta się z kim sms-uje.a poza to nie xD
    • frutella_xd Re: Prywatność. 28.05.10, 13:11
      Mam prywatność.
      • upsssx3 Re: Prywatność. 28.05.10, 14:33
        Ojj niby niczego nie czytali ale ostatnio ojcu odwaliło ; o Wchodzi do pokoju i
        mi zaczyna bredzić o tym jak wyładniałam i wgl. A potem WYRYWA mi laptopa i
        zaczyna se czytać bloga na który właśnie czytałam. Ja na niego takie O.o oczy i
        wyrywam mu laptopa z powrotem. A on jeszcze raz mi wyrywa i prawie monitor
        wyrwał. Ja się na niego drę i mama wpada a on jej kazał moją rozmowę na gg
        przeczytać.Mama czytała a ja go opieprzała pytając się co on sobie w ogóle myśli
        czytając prywatne rozmowy. A on do mnie z tekstem 'To są nasze rozmowy !
        Ja : Jak nasze !! Głowa cie boli ?!
        On : Nasze. Ty nie jesteś jeszcze...Tu jeszcze jesteś małoletnia i ja muszę
        wiedzieć co ty tam wypisujesz.Więc teraz bd tak częściej robić.
        No ale narazie się na tym skończyło ; o Co prawda było to 3 dni temu a po tym z
        małoletnią wybuchnęłam mu śmiechem w twarz więc wątpię żeby się powtórzyło.Co do
        fona to mam hasła wszędzie a pamiętnika nie mam bo same widzicie jaki mój tatuś
        wspaniały ; o uncertain
    • dacey Re: Prywatność. 28.05.10, 13:19
      buahahahha big_grin .zacznijmy od tego , że mój telefon jest ciągle w zasięgu mojej
      ręki , a hasła na gg i nk nie znają ; P
    • madalena Re: Prywatność. 28.05.10, 13:21
      ja mam bardzoooo dużo prywatności smile
      • monisia_x3 Re: Prywatność. 28.05.10, 13:25
        czasem moja siostra czyta moje smsy , xdd
    • nutkaaa Re: Prywatność. 28.05.10, 13:31
      hmm mam 15 lat i nie mam rodzeństwa choc moi rodzice planują teraz wink .
      i moja mam i tata są spokonie czytają mi gg ani ni eszperają w telefonie ja mam lg a oni
      nokie wiec nawe j eiwiedzą jak ale zcasami dla zartów sie pytają a kto to chłopak? albo
      coooś raczej sama im opowiadam jak była i z kim gadałam albo gdize idę a na gg zcasami
      opowiadam Z WŁĄSNEJ WOLI o czym pisalam jak cos smiesnego np. ;p
    • klama_kcmil Re: Prywatność. 28.05.10, 13:31
      Czytają tylko sms-y i wypytują mnie.
      • selena_i_demi Re: Prywatność. 28.05.10, 13:57
        nic XDDD
    • andxz Re: Prywatność. 28.05.10, 14:04
      nie, raczej moja mama ( nie mieszkam z tatą ) nie sprawdzają nic takiego, a mojego 15-letniego brata mało to obchodzi. big_grin
    • koaal nie, nie czytają. 28.05.10, 14:04
    • oola nie - nie robią takich dziwnych rzeczy xd 28.05.10, 14:07
    • schab_na_goraco pół na pół. 28.05.10, 14:08
      telefonu, gg etc mi nie ruszają .
      ale jak zostawię pamiętnik, lub jakieś notatki, kartki, listy - cokolwiek, od
      razu zostanie to przeczytane.
      • kokoss. Re: pół na pół. 28.05.10, 14:10
        tak .
        pisze coś na en ka - już patrzą
        gg - to samo
        pamiętnik - to samo .
        moja mama mi nawet czasami otwiera plecak i czyta to co w piórniku zawarte czyli
        karteczki.
    • losers Re: Prywatność. 28.05.10, 14:14
      moi rodzice chcieliby kontrolować mnie na każdym kroku, ale wszędzie gdzie mogę-
      zakładam hasła i nie mają możliwości mnie sprawdzenia. natomiast moja mama
      przechodzi ostatnimi czasy samą siebie i podsłuchuje nawet pod drzwiami, jeśli
      ktoś do mnie przyjdzie. Okropne.
    • nati97 Re: Prywatność. 28.05.10, 14:15
      Moi rodzice są naprawde tolerancyjni. Tzn. kiedyś zrobiłam awanture, że rodzice czytali
      moje smsy i sprawdzali kompa, ale teraz jest spokój smile a rodzeństwa nie mam.
    • unborn_ Prywatność. 28.05.10, 16:56
      nikt mnie nie kontroluje. czasami z ciekawości rodzice pytają z kim rozmawiałam
      przez telefon, nic więcej.
      • sysiek4444 Re: Prywatność. 28.05.10, 17:01
        Noo i to strasznie. -.-
    • ldn Re: Prywatność. 28.05.10, 17:01
      Dla mnie to chore, żeby ktoś z mojej rodziny wtrącał się w moje prywatne sprawy.
      Tak więc esemesów nawet nie przyszło im do głowy czytać, do laptopa nie
      korzystają, a nawet jeśli by to robili, nie zajrzeliby do mojego archiwum na gg,
      natomiast pamiętnika nie prowadzę. Gdyby zrobili którąś z rzeczy, o których
      piszesz, już bym im nie zaufała. Jeśli w ogóle można powiedzieć, że teraz ufam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka