Dodaj do ulubionych

cesc this out # World Cup offtop

• lukas11136 english ? 28.06.10, 12:48
      eee... nie tylko Polacy nie umieją grać.. ale polskie nastolatki angielskiego
      nie znają... co to jest cesc ? chyba check this out - czyli sprawdź to!
      • zuaona Re: english ? 28.06.10, 12:51
        Ktoś tu chyba nie wie czym jest gra słów. Cesc - Cesc Fabregas, lolz, podobnie
        do "check", więc domyślam się, że rei to wykorzystała.
      • katsuumi_17 Re: english ? 28.06.10, 12:56
        Autorce chodziło o celowe nawiązanie do Fabregasa. Jak na mój gust.

Brazylia- Chile: liczę na Brazylię! Bardzo!
        Argentyny i Meksyku nie obejrzałam do końca, bo położyłam się spać z bólu po
        opalaniu uncertain Ghrr, nie ma jak oparzenia słoneczne.
        • exam. Re: english ? 28.06.10, 13:54
          katsuumi aż tak Cię zjarało?
          współczucia.

a ja liczę na chilijczyków. niech obalą ten mit o wielkiej brazylii. już nie
          jest taka wielka jak kilka lat temu. w drugim meczu stawiam na holendrów.
          • zuaona Re: english ? 28.06.10, 13:59
            Chyba tylko ja jedna tutaj trzymam kciuki za Słowaków. c: Liczę na nich, grają
            bez presji, bo na tych Mistrzostwach swoje już zrobili, a Holendrzy mają
            ambicję, żeby zajść daleko. Są też trochę pewni siebie, lekceważą rywala, a to
            nie jest dobry znak.
          • ridiculous Re: english ? 28.06.10, 14:13
            @ktośtamczepiającysięangielskiego Temat jest nawiązaniem do Cesc'a Fabregasa jak się
            domyślam. O ile pamiętam rei nazwała go raz nawet naszym patronem c:
            Spodziewałam się czegoś więcej po Argentynie. Grali dobrze, ale nie wspaniale. No ale wynik i
            tak ładny. Chociaż moim zdaniem bramka była ewidentnie ze spalonego i nie powinna być
            uznana. Tak czy tak Argentyna by wygrała, ale przez błąd sędziego pozostaje niesmak.
            Bramki Teveza i Higuaina - cudo c:
            +Meksykowi jak najbardziej należała się ta bramka c:
            +Co myślicie o sędziowaniu na tym mundialu? Wczoraj byliśmy świadkami 2 dużych pomyłek.
            W meczu Urugwaj - Korea Płd także.
    • zuaona Holandia - Słowacja 28.06.10, 16:22
      .. Pierwszy gol dla Robbena, nie chcę na to patrzeć. :c
      • kolorowo Re: Holandia - Słowacja 28.06.10, 17:51
        Ja też wolałam Słowacje .
        Niestety dopiero wróciłam i nie mogłam obejrzeć ..
        ehh..
        • katsuumi_17 Re: Holandia - Słowacja 28.06.10, 17:55
          Przynajmniej Słowacy nie grali pod jakąś ogromną presją. I powiem wam, że nawet nie
          była aż tak widoczna przewaga Holendrów. W sumie to chciałam, kiedy było 1:0, żeby
          Słowacy zdobyli jedną bramkę, byłoby dużo ciekawiej.
          • zuaona Re: Holandia - Słowacja 28.06.10, 17:58
            Słowacy grali na żywioł, bez specjalnej taktyki. Trochę niedopracowane podania i
            ruchy.. Co nie zmienia faktu, że liczyłam na nich, bardzo. Po drugiej bramce dla
            Holendrów rozryczałam się jak dziecko. .___.
            • maddie2909 Re: Holandia - Słowacja 28.06.10, 18:38
              stawialam na 3:1 i gorszą gre slowaków ale jednak radzili sobie naprawde dobrzesmile
              już sie nie poge doczekać wieczornego meczuwink
              • kreatyvna Re: Holandia - Słowacja 28.06.10, 18:49
                Słowacja- całkiem, całkiem. Na pożegnanie jeszcze strzelili karniaka xDD

A tak btw. to myslałam, że zabiję tego komentatora! Jak można przeinaczyć
                nazwisko zawodnika z Kopunek na "Kuponek" ??? I mówić tak cały mecz?? W pewnym
                momencie miałam już walnąć widelcem w telewizor z nerwów. Skoro komentatorzy
                grzeją dupy w RPA calutki miesiąc trawnia spotkań to niech chociaż się porządnie
                nazwisk nauczą scianasciana
              • exam. Re: Holandia - Słowacja 28.06.10, 18:52
                ma się robbena to tak jest. słowacy zasługują na pochwały.

coś czuję, że wieczór będzie ostry i chile tak łatwo się nie podda.
                • ridiculous Re: Holandia - Słowacja 28.06.10, 19:11
                  Ładnie się Słowacy spisywali. Zasłużyli na tego gola. Szkoda, że tak późno.
                  Ciekawa jestem wieczornego meczu c:
                  • zuaona Re: Holandia - Słowacja 28.06.10, 20:23
                    Ja też, chyba będę za Brazylią.. c:

+ Właśnie zdałam sobie sprawę, że Andres Iniesta wygląda jak mój były trener i
                    podjęłam decyzję, że piszę opowiadanie o Bojanie (swoją drogą, niedaleko miasta
                    jest wieś Bojanowo <3).
                    Za dużo mówię o Hiszpanii, hihi.
                    • katsuumi_17 Re: Holandia - Słowacja 28.06.10, 20:31
                      Braaaaaasil!
                      • exam. Re: Holandia - Słowacja 28.06.10, 20:41
                        zuza...
                        mów,mów . temat ciekawy ; ]
                        • reigai Re: Holandia - Słowacja 28.06.10, 21:06
                          łaaaaaaa *_* Bojaneś, moje małe słońce i księżniczka na ziarnku grochu <3

@panwyżejktórysięczepia, jeżeli nie wiesz, o co chodzi, to nie pisz, bo się
                          skompromitujesz (:

bardziej ryłam się podczas meczu HOL - SLO z nazywania Robbena Robinem, a
                          później komentator twierdził, że do Bayernu sprowadził Arjena obecny trener
                          drużyny z Monachium - van Gaal, a nie, jak to było naprawdę Guus Hiddink.

a fe, 1:0
                          • kolorowo Re: Holandia - Słowacja 28.06.10, 21:11
                            ja pie...ee..
                            1:0 ja odchodzee od telewzoraa i oczywiściee bramka ! '
                            terAz patrzee 2surprised ładna asysta Kakii ;dd
                            , ktory ma zoltą kartee .. nie wiem za coo , bo ten z Chilie tez powienien mieć ..
                            za wcześniejszą akcjee ..
                            cóżż od roku 2008 cały czas mogę mówić :
                            NIe NAWIDZE WEBBA !
                            • zuaona Re: Holandia - Słowacja 28.06.10, 21:18
                              rei, możesz być dumna (lub nie, jak tam wolisz), zaraziłaś mnie miłością do
                              małego Krkicia. :3

Ostatnio mam mieszane uczucia do do Kaki, a meczu nie oglądam, bo rodzina
                              zabrała mi telewizję. -.-
                        • kreatyvna Re: Holandia - Słowacja 28.06.10, 21:09
                          I piękna główka Júana !!
                          Ale nic straconego, Chile dzisiaj bardzo dobrze gra, momentami dużo lepiej niż
                          Brazylia surprised
                          • kreatyvna Re: Holandia - Słowacja 28.06.10, 21:11
                            I nastepny gol... Kaka zaliczyła ładną asystę smile
                            • reigai Re: Holandia - Słowacja 28.06.10, 21:19
                              coś ich przygasiło w po drugiej bramce, ale nadal na nich liczę smile z tych
                              największych faworytów najbardziej zawiodła mnie właśnie Brazylia i Holandia, bo
                              nie prezentują tego samego poziomu, co kilka lat temu, tylko grają na odwal.
                              • exam. Re: Holandia - Słowacja 28.06.10, 21:35
                                rei. masz rację!
                                to nie już ta sama galaktyczna piłka co kilka lat temu. teraz to wszystko na odwal.
                                ciekawe jak będzie dalej....
                                • zuaona Re: Holandia - Słowacja 28.06.10, 21:41
                                  Uznałam, że chcę finał Hiszpania - Brazylia, chyba jestem gotowa na taki mecz,
                                  nawet jeśli niósł by za sobą porażkę moich dziewczynek. Może przynajmniej parę
                                  fanek przestałoby ich za to kochać, hihi.
                                  Moim zdaniem Chile nie ma już szans. c:
                                • reigai Re: Holandia - Słowacja 28.06.10, 21:43
                                  jak dla mnie nie zawodzi tylko Argentyna, a o Urugwaj nie można powiedzieć, że
                                  nie zawodzi, bo po nich nikt nie oczekiwał nawet awansu z grupy (no może z
                                  drugiego miejsca). Podoba mi się też gra Paragwaju wink
                                  • kolorowo Re: Holandia - Słowacja 28.06.10, 22:38
                                    no i Koniec ...
                                    Szkoda mi Chilie ...

• kolorowo Re: Holandia - Słowacja 29.06.10, 00:17
                                      Czekam na jutrzejszy mecz Hiszpania -Portugalia 'dd
                                      na kogo stawiacie ? wink
                                      • zuaona Re: Holandia - Słowacja 29.06.10, 09:49
                                        Dzisiejszy. c:
                                        Jestem całym moim serduszkiem za Hiszpanią, ale gdyby Portugalia przytarła im i
                                        ich fanom nosa, to nie będę płakać.
                                        • reigai Re: Holandia - Słowacja 29.06.10, 09:59
                                          coś mi się wydaję, że Hiszpania nie będzie kozaczyć, bo pierwszy mecz na tym
                                          Mundialu ich tego oduczył, ale na ich miejscu bałabym się Portugalii, która ma
                                          duże szanse, żeby wyeliminować dzisiaj La Furia Roja c:
                                          • zuaona Re: Holandia - Słowacja 29.06.10, 10:10
                                            Moim zdaniem obydwie drużyny są na równym poziomie, ale Portugalia jest
                                            faworytem. c:
                                            Co by się nie stało i tak będę ich kochać, a na mundialu przerzucę się na jakiś
                                            czas na Niemców/Argentynę.
                                            • reigai Re: Holandia - Słowacja 29.06.10, 10:39
                                              Hiszpania nie umiała podwyższyć przewagi z Chile, kiedy grali oni w 10, więc
                                              jakoś nie mam wrażenia, że pokażą coś interesującego, no może kiedy Portugalia
                                              zacznie cisnąć, to się wtedy obudzą, bo na razie grają, jakby chcieli, a nie mogli
                                              • zuaona Re: Holandia - Słowacja 29.06.10, 10:57
                                                Mam przeczucie, że jednak się nie obudzą i będzie różnica jednej bramki, dla
                                                Portugalii. Ale nawet jeśli Hiszpanie wzięliby się w garść i wygrali (pobożne
                                                życzenie), to i tak przegrają z Argentyną/Niemcami (raczej to pierwsze csmile.
                                                • zuaona Re: Holandia - Słowacja 29.06.10, 10:57
                                                  * głupi nawias, tam nie miało być emotki. :<
                                                • reigai Re: Holandia - Słowacja 29.06.10, 11:11
                                                  jak już kilka razy to mówiłam, nigdy w historii nie zdarzyło się, żeby Hiszpania
                                                  miała dwa dobre turnieje pod rząd, a jak del Bosque nie sięgnie po MŚ z tymi
                                                  zawodnikami, co ma teraz, to raczej przez długi czas będzie później zastój w
                                                  wielkich turniejach, bo lepszych piłkarzy jest mi ciężko sobie wyobrazić
                                                  • katsuumi_17 Re: Holandia - Słowacja 29.06.10, 11:14
                                                    Liczę na Portugalię!
                                                  • exam. Re: Holandia - Słowacja 29.06.10, 11:16
                                                    Hiszpanie ! liczę na nich.
                                                  • zuaona Re: Holandia - Słowacja 29.06.10, 11:18
                                                    a jak del Bosque nie sięgnie po MŚ z tymi zawodnikami, co ma teraz, to
                                                    raczej przez długi czas będzie później zastój w wielkich turniejach, bo lepszych
                                                    piłkarzy jest mi ciężko sobie wyobrazić.

Wyjęłaś mi to z ust. c: Zaraz wyjdzie na to, że kibicuję Portugalii, huh.
                                                  • exam. Re: Holandia - Słowacja 29.06.10, 11:21
                                                    zua! no gdzie portugalii . ; dd
                                                    tylko hiszpania! ; DD
                                                    aveee ! ;p
                                                  • zuaona Re: Holandia - Słowacja 29.06.10, 11:27
                                                    Hihihi, ale Żeluś jest taki cudowny! <3.
                                                    Oczywiście żartuję, moje biedne serce od dwóch lat bije dla Hiszpanów i wątpię,
                                                    żeby to się zmieniło. c:
                                                  • maddie2909 ... 29.06.10, 11:36
                                                    świetny mecz Brazylii wczoraj ale Chile też grało dobrze i zasługiwało na
                                                    honorową bramke szkoda że sie nie udało
                                                    a dziś w końcu mecz Hiszpania-Portugalia big_grin nie wiem komu kibicować bo lubie
                                                    obydwie drużynysmile
                                                    a co do meczu Paragwaj-Japonia to trzymam za Japonią bo naprawde dobrze
                                                    poradzili sobie w grupie a do tego lubie tego jasnowłosego japonczyka Keisuke
                                                    Honda on jest świetnysmile
                                                  • zuaona Re: ... 29.06.10, 12:43
                                                    Na temat Hondy przeprowadziłam niedawno interesującą rozmowę, mianowicie:
                                                    - Toyota strzelił!
                                                    - Mamo, raczej Honda.
                                                    - No wiedziałam, że jakiś samochód.

Kocham ją, serio. : ddd

+ Huh, gdzieśtam napisałam jakby Bojan był bramkarzem, mój błąd. c:

• ridiculous Re: ... 29.06.10, 15:11
                                                    @zuaona Masz wspaniałą Mamę c:
                                                    Dzisiaj liczę na Hiszpanów. Będę im wiernie kibicować wieczorem c:
                                                    A teraz: Japonia do boju! c:
                                                  • exam. Re: ... 29.06.10, 16:15
                                                    eii! świetny tekst.
                                                    no jasne. żelek jest prooo! ;D
                                                  • zuaona Re: ... 29.06.10, 16:43
                                                    Dziękuję. :3

Wiecie co, zastanawiam się czy wytrzymam dziś 90 minut będąc narażona na widok
                                                    Krysi.
                                                  • kolorowo Re: ... 29.06.10, 18:07
                                                    ja też się obawiam wink
                                                    boo .. realizator go co chwile pokazujee ..
                                                    teen jegoo żel na włosach ...
                                                    uuuu./..
                                                    blee ;d

a teraz dogrywkaa ehh ...
                                                  • zuaona Re: ... 29.06.10, 18:09
                                                    Mam silne przeczucie, że ta dogrywka nic nie da i skończy się na karnych. c:
                                                  • kreatyvna Paragwaj-Japonia 29.06.10, 18:17
                                                    Mecz nudny jak flaki z olejem.
                                                    Mam nadzieję, że będą karniaki. Przynajmniej one wyzwolą jakieś emocje u graczy
                                                    jak i kibiców...
        • paulina88 hiszpania 30.06.10, 00:06
          Mnie fascynują mecze hiszpanii, zawsze jak oglądam to sie strasznie bulwersuję xd
    • jowi Całość w jednym ... poście(??) 29.06.10, 16:23
      Sorki że tak długo nie pisałam .. i nie dołączałam się w liczne .. rozmowy .,.
      itp .. ale jakoś nie miałam czasu .. cały czas tylko szkoła szkoła .. i mecze ..
      może i koniec roku .. ale roboty .. aż miło ..xD

Zacznę od tego jak wicemistrzowie .. czyli trójkolorowi zostali odesłani do domu
      ... no LoL .. na mistrzostwach dużo się może zdarzyć .. a i mistrzonie Italianie
      dali "dupy" za przeproszeniem .. ani jedni ani drudzy nie dali z siebie
      wszystkiego .. wiem że Francję stać było na więcej .. no ale .. zdarza się ..

Skandal meczu Germany - England // no tu było trochę ostro .. nie zaliczyli
      bardzo widocznego gola .. nie wiem co sędzia techniczny robił .. mugł stanąć
      bliżej bramki a nie trzymać się ostatniego obrońcy .. chociarz wyjaśnienie ::
      pilnował spalonych .. a jeśli o spalonych mowa .. pierwszy gol ... w Argętynie
      na meczu Arg. Mex. .. no widoczny ... baaardzo .. czego ani jeden ani drugi
      sędzia nie zareagował?? mógł cfnąć bramkę zanim rozpoczęto grę .. a on nie ..
      przekupiony ..
      i zarecytuję słowa (nie dokładnie) jednego z komentatorów ..
      "Fifa nie powinna pomyśleć nad ..czymś tam .. aby nie psuć tak wspaniałego
      footballu .. przez pomyłki sędziów" słusznie ..
      Kaka .. no troszkę przesdził ... chociarz .. po pierwsze jakiś kolo .. z kim
      grali ..podbiegł do niego .. sam .i sam go pierdzielnął .. a ten tylko łokieć do
      góry podniusł .. i już zółta .. czyli czerwona i Kaka papa na mecz z Portugalią
      ..niesprawiedliwe ..

Portugalia .. emm ... Korea .. nie wiem czy byłoo 5:0 czy 7:0 .. jak oglądałam
      mecz .. to było 5:0 ... a potem słysze na jakimś meczu że to 7:0 było .. chyba
      muszę poprawić antenę w telewizorze .. a dzisiejszy mecz ... Portugalia .. -
      Hiszpania .. chyba obstawiam na ... Portugalie .. chociarz i Hiszpania ma swoje
      "zalety" xD

Nie wiem czy to wszystko .. ale to mnie trapiło .. a noi ::"czy Messi zdobędzie
      bramkę na tegorocznych MŚ" //??
      • kolorowo Re: Całość w jednym ... poście(??) 29.06.10, 18:08
        jestem ciewkawa jak się skończy obecny mecz ..
        taki trochę .. nudnawy ? ;d

• katsuumi_17 Japonia- Paragwaj 29.06.10, 18:27
      Karne będą, jak nic.
      • zuaona Re: Japonia- Paragwaj 29.06.10, 18:36
        Będzie ciekawie, na pewno. :3
      • light Re: Japonia- Paragwaj 30.06.10, 11:36
        Żenujący mecz. Japonia i Paragwaj udowodnili, że są w niewłaściwym miejscu.
        Jedyne, co potrafią, to się bronić. I strzelać karne.
        Przykro mi to mówić, bo wczoraj załamałam się po występie Japonii. Jedynie Hondę
        będę dobrze wspominać.
    • zuaona Re: Japonia- Paragwaj 29.06.10, 19:28
      Hihihihi, trzymałam z całej siły kciuki za Paragwaj, miło, że wygrali. <3
    • dreamdreamdream Re: cesc this out # World Cup offtop 29.06.10, 19:52
      No byłam naprawde zawiedziona gdy niemcy wygrali z anglią . A wogóle te mecze są jakieś
      dziwne bo prawie co chwile są remisy . Też byłam zdziwiona kiedy dowiedziałam się że jeśli
      Korea Północna nie wygra to pójdzie do obozu koncentracyjnego . Podobno już po
      przegranej piłkarze korei gdzieś zgineli sad Wszyscy pewnie pomyślą że piłkarze nie mle do
      mistrzostw wybrano piłkarzy którzy moją rodzine , a na mecze korei rodziny piłkarzy
      zostali zaproszeni do hotelu na obejrzenie meczu ( w korei jest bieda , więc nie wszyscy
      mają tv ) sad Chyba już rozumiecie do czego zmierzam sad . A i jeśli ktoś przedemną o tym
      napisał to sorry bo nie patrzyłam . A oglodaliście już teledysk i piosenke mundialu śpiewaną
      przez shakirę . Dzisiaj jest mecz wiec go obejrze ( jeszcze nie wiem z kim i kto gra ale i tak
      obejrzesmile ) Przed chwilą oglądałam mecz japonia z paragwajem ( chyba tak to się pisze ) i
      wygrał paragwaj.W czwartej linijce mi się coś pokićkało więc zdanie przepisuje tu :
      Wszyscy myślą że piłkarze nie muszą wracać do kraju ale do . No to na tyle smile
      • ferro Re: cesc this out # World Cup offtop 29.06.10, 20:16
        HISZPANIA DO BOJU!!!!! big_grinbig_grin smile
    • zuaona cesc this out # World Cup offtop 29.06.10, 21:19
      Błagam, niech oni wezmą się w garść i przejdą przez ten żelazny mur
      Portugalii. ;_;
      • reigai Re: cesc this out # World Cup offtop 29.06.10, 21:24
        nikt nie pokona mojego boskiego Ricardo suspicious
        https://jogabonitomundo.com/wp-content/uploads/2009/04/ricardo_carvalho_484114a.jpg
        :3

mogę się wam pochwalić nowym nagłówkiem, na moribond? ;> bo jestem z niego dumna
        • zuaona Re: cesc this out # World Cup offtop 29.06.10, 21:28
          Mi możesz, oczywiście, reszcie pewnie też. XD
          • katsuumi_17 Re: cesc this out # World Cup offtop 29.06.10, 21:35
            Jak Portugalia przegra, to chyba sie zabiję. Kibicuję im od 6 lat i tego się trzymam.
            DObra, wracam na mecz, byyye!
          • reigai Re: cesc this out # World Cup offtop 29.06.10, 21:46
            i50.tinypic.com/10z8jlc.png
            jestem fanką minimalizmu wink za chwilę zmontuję go na bloga c:

łaaa, ładnie grają c:
            • zuaona Re: cesc this out # World Cup offtop 29.06.10, 21:55
              Ojaaa, ale łaaadny. <3 Zuej się podoba. Huuuuh, czekam na mój bojanowy, proszę? <3

+JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEST!! < 3
              *love*
              OMATKO, ALE SIĘ CIESZĘ! <3
              • reigai Re: cesc this out # World Cup offtop 29.06.10, 22:21
                tylko jeżeli nie zdobędę fotoszopa za kilka dni, to niestety nic nie zrobię, bo
                PF i Gimp to programy chyba nie na mój poziom inteligencji D:

szkoda mi moich chłopaków D: ugh.

• reigai Re: cesc this out # World Cup offtop 29.06.10, 22:09
              szkoda, tej straconej bramki D: nie lubięęę Hiszpaaaaniiii >_<
              • zuaona Re: cesc this out # World Cup offtop 29.06.10, 22:26
                JEZUSIEJEZUSIEJEZUSIE ZARAZ WYBUCHNĘ ZE SZCZĘŚCIA. *_______*
                Jestem dumna i to bardzo. D:
                MOJA Hiszpania, hihihihihihihihihihihi. < 3
                Moja miłość rośnie z każdym meczem. < 3333333333

I tak w piątek wyjeżdżam do 18 lipca, więc masz czas. ^______^
                • maddie2909 Re: cesc this out # World Cup offtop 29.06.10, 22:45
                  po pierwsze szkoda mi japonii bo dobrze grali
                  a po drugie szkoda mi portugalczyków bo grali świetnie ale niestety jeden głupi
                  błąd i klopssad mimo że lubie i Hiszpanie i Portugalie to jednak bardziej bylam
                  za portugalią a co do tego gola Villi to prawdopodobnie był na spalonym no ale
                  sędziowie ślepi jak zwykleangry
                  teraz licze przede wszystkim na Brazylie a co do finału obstawiam Niemcy kontra
                  albo Brazylia albo Holandia
                  P.S brawo dla bramkarza portugaliii Eduardo boo zagral świetny mecz obronił
                  niesamowite strzałysmile
                  • zuaona Re: cesc this out # World Cup offtop 29.06.10, 22:49
                    Prawda, bramkarz Portugalii spisywał się świetnie, w przeciwieństwie co Ikera,
                    który zgarnął parę błędów. c: Ale i tak go uwielbiam. <3
                    Jezusie, nie mogę przestać się uśmiechać. D:
                  • kreatyvna Re: cesc this out # World Cup offtop 29.06.10, 22:58
                    Ronaldo zawalił.
                    Torres zawalił.
                    Villa był fenomenalny, Ramos zresztą też świetnie sobie radził.
                    Llorente był o niebo lepszy od Torresa.
                    Eduardo zasłużył na oklaski.
                    Fabio Coentrao - jak ten chlopak walczył! Jestem pełna podziwu.

Ogólnie portugalia - dobra obrona, i kiep ściutki atak (czego można bylo się
                    spodziewać po wcześniejszych wyczynach Ronaldo). Załamałam się, kiedy Żeluś
                    przewrócil się o własne nogi i jeszcze domagał się faulu. Pod koniec meczu
                    czekałam, aż się pobeczy.
                    Hiszpania na początku była bezradna, Torres jak i inni piłkarze czerwono-żółtych
                    miał strasznie niecelne podania... Dobrze, że go zmienili, gra wydawała się dużo
                    ciekawsza.
                    Wynik mnie rozczarował... Liczyłam na wspaniałą grę, pełno ataku na bramki,
                    mnóstwo goli a tu co? Jeden wymęczony gol i po sprawie... Jak Hiszpanie mają
                    dalej tak grać to do finału na pewno nie dojdą.
                    • zuaona Re: cesc this out # World Cup offtop 29.06.10, 23:04
                      Po zejściu Torresa zaczęła się prawdziwa gra, taka prawda. D:
                      Żeluś w pewnym momencie miał łezki w oczach i nieciekawą minę, hihihi. Hiszpanie
                      wezmą się w garść, po tym meczu nie przestanę w nich wierzyć, choćby uwzięły się
                      na mnie fanki Argentyny/Niemiec ( raczej to pierwsze D: ) i biorę na siebie
                      stereotyp o napalonych fankach La Furia Roja. Dla nich wszystko. ^_____^
                    • reigai Re: cesc this out # World Cup offtop 29.06.10, 23:11
                      + brawa dla Portugalskich stoperów. Kilka razy tak wykiwali Torresa z Villą, że
                      później biegli jeszcze kilka metrów nie orientując się, że nie mają już piłki.

może jakiegoś triala ściągnę c: i wtedy coś zrobię w miarę ładnego
                      • maddie2909 Re: cesc this out # World Cup offtop 29.06.10, 23:24
                        gol Villi
                        moim zdaniem był spalony!!!
                        • maddie2909 P.S 29.06.10, 23:26
                          zatrzymajcie sobie w piątej sekundzie tam dokladnie widać
                        • reigai Re: cesc this out # World Cup offtop 29.06.10, 23:38
                          w momencie podania był na linii z obrońcami, więc jeżeli spalony był, to w grę
                          wchodzą centymetry. W każdym razie, sędzia skrzywdziłby Hiszpanów, nie
                          zaliczając tego gola
                          • zuaona Re: cesc this out # World Cup offtop 29.06.10, 23:42
                            Moim zdaniem spalonego nie było, błagam, nie odbierajcie mi radości z ich
                            wygranej. : >
                            • reigai Re: cesc this out # World Cup offtop 29.06.10, 23:51
                              na razie napawajmy się obecnością naszych ulubionych drużyn w turnieju, bo coś
                              czuję, że jak Kevin-Prince Boateng wejdzie na boisko i skosi wszystkich, to zbyt
                              wiele nie zostanie po urugwajskich stoperach
                            • katsuumi_17 Re: cesc this out # World Cup offtop 30.06.10, 10:22
                              Nie było spalonego sad
                          • kreatyvna Re: cesc this out # World Cup offtop 29.06.10, 23:48
                            Reigai ma rację, szkoda byłoby Hiszpanów zważywszy na to, jakie spalone
                            zakończone bramką uchodziły na sucho innym drużynom (mam na myśli chociażby
                            Argentynę) ...
                            • maddie2909 Re: cesc this out # World Cup offtop 29.06.10, 23:54
                              ale z argentyną jakby ta bramka nie zostala zaliczona to i tak by to nic nie
                              zmienilo a tutaj bramka zdecydowala o losach całego meczu. sędziowie powinni być
                              uważniejsi
                            • reigai Re: cesc this out # World Cup offtop 29.06.10, 23:55
                              dokładnie. Raczej, nawet minimalnego spalonego nie było, bo była to bramka
                              przesądzająca o wyniku meczu, więc dziennikarze pewnie nie raz, ani nie dwa
                              analizowali tą akcję. O bramce Teveza było głośno, jednak Argentyńczyki pokazali
                              swoją wyraźną przewagę w meczu, więc Meksykanie jakoś to przełknęli
    • paulina88 Re: cesc this out # World Cup offtop 30.06.10, 00:04
      Ten Fernando Torres z 9 numerkiem na koszulce jest całkiem przystojny big_grin Ale nie gra
      zbyt dobrze.. może dlatego że ma kontuzję .. big_grinbig_grin
      I jeszcze mnie bardzo zainteresował swoją grą Dawid Villa smile strzelił 44 bramki big_grin to chyba
      sporo :]

https://liverpool.footballaccess.com/wp-content/uploads/fernando-torres.jpg
      • zbieramchmury Re: cesc this out # World Cup offtop 30.06.10, 00:15
        noo, uwielbiam go. ; D
        strasznie się cieszę, że Hiszpania wygrała. ; ))
      • reigai Re: cesc this out # World Cup offtop 30.06.10, 00:33
        czy to zdjęcie Torresa za czasów gry w Atletico? HAHAHA. Ale i tak było to przed
        okresem tlenionych włosków, które były koszmarkiem.

• meryll Re: cesc this out # World Cup offtop 30.06.10, 09:09
          D. Vila nie był na spalonym. (; Widziałyście jakie teraz ciekawe mecze będą?
          Argentyna- Niemcy
          Holandia- Brazylia
          Milusio.

/ W tym pierwszym meczu chcę aby Argentyna wygrała, a w drugim Holandia. ;D
        • zuaona Re: cesc this out # World Cup offtop 30.06.10, 09:14
          To było jakoś trzy lata temu, czyli okres Torres przechodzi do
          Liverpoolu
          , ale wydaje mi się, że jeszcze w Atletico.
          W meczu z Paragwajem pewnie nie zagra, hihih. Oddajcie mi jego formę z Pucharu
          Konfederacji. I żeby przeszedł do hiszpańskiego klubu, każdy mnie zadowoli (ale
          nie Real, nie popadajmy w skrajność). Chyba zacznę się modlić.
          Swoją grą, coś mi ta moja dziewczynka ostatnio schudła i spoważniała, to nie ten
          sam Ferdynand. :<
          • meryll Re: cesc this out # World Cup offtop 30.06.10, 09:23
            @zuaona Ja chcę formę Torresa z okresu Euro2008. I marzę aby był w Barcelonie.

// A ten gościo kogo Wam przypomina? <3
            images.fanpop.com/images/image_uploads/KaKa-Armani-ricardo-kaka-800976_533_800.jpg
            • zuaona Re: cesc this out # World Cup offtop 30.06.10, 09:44
              Euro też może być. Przed 2010, o. c: Ja też marzę o Barcelonie, ale.. hm.

Hihihihi, Kakę? XD
    • kiskowa Ronaldo.... 30.06.10, 09:20
      OMG!
      Ale się zawiodłam na nim po wczorajszym meczu.
      Porażka.
      • zuaona Re: Ronaldo.... 30.06.10, 09:24
        Ciekawe, czy po meczu znów się poryczał, bo go sędzia nie chronił. c:
        • reigai Re: Ronaldo.... 30.06.10, 09:31
          nie mogę tego gościa znieść >: to, co prezentuje sobą, to jakaś żenada.
          Co tutaj jakieś jego fanki? Czy mogłybyście mi powiedzieć, co wy w nim widzicie?
          • meryll Re: Ronaldo.... 30.06.10, 09:37
            @reigai Ciekawe.. Moja koleżanka mówiła, że podobają jej się włosy
            Ronaldo. o.O
            Porażka.
          • katiediamond Re: Ronaldo.... 30.06.10, 13:20
            Jest piękny...kiss Dobra nie odzywam się, bo zaraz mnie napadniecie i zostanę
            wygnana z tego forum...
            Wiem, że go nie cierpicie więc wam opowiem historię z wczorajszego meczu ode
            mnie z domu.
            Moja babcia nienawidzi meczy więc nie mogła się doczekać kiedy się skończy,
            zbliżyli Ronaldo, a ona: O ten ładny.... Kto to?
            Hahaha, dobra już możecie się śmiać.
        • durex_ Crisu! przez Ciebie prawie sie rozplakalam! 30.06.10, 09:36
          kibicowałam Portugalii a tu przegrali! Bardzo sie rozczarowałam...
          a Cris... nie wiem co sie z nim dzialo...
          cóż... nadal jestem wielką fanką Crisa,Kaki,Droqby,Messiego... big_grin tak wiem że
          wczoraj grał tylko Cris ale co z tego.big_grin
          kiedy kolejny meczyk?big_grin
      • meryll Re: Ronaldo.... 30.06.10, 09:32
        Ronaldo nigdy nie lubiłam. Według mnie to tylko gwiazdka, nic więcej. Lansuje sie.
        Jak oglądałam kiedyś mecz to mówił, że boisko jest krzywe. No prosze..

Ale chyba nie tylko Ty się na nim zawiodłas- cała Portugalia, także... ;x
    • selenka1996 Hiszpania ! 30.06.10, 09:35
      Hiszpania najlepsza ;DD
      • meryll Re: Hiszpania ! 30.06.10, 09:41
        @durex następny meczyk będzie 2 lipca pomiędzy Holandią a Brazylią. ;D
      • durex_ Re: Hiszpania ! 30.06.10, 09:43
        dodam jeszcze że Ronaldo zawalił. i to w cholere i jestem na niego wku...ona big_grin
        Torres również zawalił co się z nimi wczoraj działo?
        Villa był ekstra.Llorente lepiej sobie radził niż Torres.
        Fabio Coentrao - był wspaniały!
        • durex_ Re: Hiszpania ! 30.06.10, 09:49
          2 lipca? kurcze...wyjeżdżam...
          a o której?big_grin
          • meryll Re: Hiszpania ! 30.06.10, 09:58
            o 16. xd
            • meryll Re: Hiszpania ! 30.06.10, 10:00
              kurde, nie będę na finale! ;c
              • zuaona Re: Hiszpania ! 30.06.10, 10:04
                Ja też wyjeżdzam 2 lipca, ale zakład, że w Chorwacji jest telewizja. XD
                A propos Ronaldo, kupiłam ostatnio pisemko w stylu Bravo Sport (nie bijcie, był
                plakat Barcelony) i był z nim "wywiad" (pewnie wymyślony, ale to nic). Padły w
                nim słowa "Kto kocha piłkę nożną, kocha i CRonaldo".
                Uśmiałam się czytając to, serio. c:
                • meryll Re: Hiszpania ! 30.06.10, 10:13
                  Ten "wywiad" strasznie mnie rozśmieszył.
                  Wychodzi na to, że ja nie kocham piłki nożnej. :c
                  • zuaona Re: Hiszpania ! 30.06.10, 10:27
                    Ja niestety też. :<
                    • reigai Re: Hiszpania ! 30.06.10, 10:32
                      serio, coś takiego tam było? o_O to są zmienione słowa Andrieja Arszawina, który
                      powiedział, kto kocha futbol, kocha Barcelonę.
                      • zuaona Re: Hiszpania ! 30.06.10, 10:37
                        HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA, nigdy więcej takich gazet, przysięgam!
                        Mogę wam nawet skan/zdjęcie zrobić. c:
    • lenka3069 Deutschland :) 30.06.10, 10:13
      A ja jestem za drużyną Niemiec.Co prawda tam prawie nie ma prawdziwych
      Niemców,ale są dwaj Polacy. smile
    • monik4 Re: cesc this out # World Cup offtop 30.06.10, 10:21
      xdddddddddd
      • hepsio Re: cesc this out # World Cup offtop 30.06.10, 10:25
        jestem za portugalią, brazylią i argentyną ^^ nie mogę się zdecydować ; p
      • exam. Re: cesc this out # World Cup offtop 30.06.10, 10:27
        zua ja też kupuję . ; p
        a właściwie to mój brat. ; ppp
        taa jasne.
        rozwalił mnie wczoraj komentarz iwańskiego : oczy wszystkich kibiców na świecie
        zwrócone są właśnie na niego.
        taa.. ja na niego nie patrzę. wielki boski a co wczoraj pokazał ? nic! więc
        dobrze, że pojechali do domu..
        • kasandra_xxx Re: cesc this out # World Cup offtop 02.07.10, 18:35
          Holandia wygrala z Brazylia i jestem Happy ! : D
          Teraz Argentyna musi Z NIemcami wygrac ,to juz bedzie dobrze. xD
          Sory dla kibicow ale nienawidze tego kraju [niemiec] ,tak mnie denerwuja ..
          W pilke dobrze graja dzieki Podolkiemu i Klozecie[wiem ze sie tak nie pisza ,ale ja tak na
          niego mowi;p] ..
          I fajnie by bylo jak by Argentyna im dokopala ! piwo big_grin
      • katsuumi_17 Re: cesc this out # World Cup offtop 30.06.10, 10:30
        To, co pokazała MOJA Portugalia wołało o pomstę do nieba. Tu muszę być po stronie
        Hiszpanii- byli o wiele lepsi. Cholernie się wczoraj wkurzyłam. Portugalia bez Ronaldo
        niestety nie istnieje, choć było widać, że się starają. Żelik, owszem, był obecny na boisku,
        ale co z tego, jak w ogóle nie dostawał piłki, a jak już dostał to natychmiast się przewracał,
        symulując faule. Jedna wrzutka w pole karne mu się udała. Tak gra najdroższy piłkarz
        świata? Porażka. Jakoś specjalnie niegdy za nim nie przepadałam, Portugalię uwielbiam
        natomiast od Euro 2004 i na pewno nie z powodu Ronaldo. On akurat najbardziej mnie
        wkurza. Jednak jeśli on sobie nie radzi, to i cała Portugalia również. Wielu piłkarzy wczoraj
        zawiodło, ale on chyba najbardziej. Podobała mi się gra Contreao, był dobry.

W ogóle zauważyłam pewną zależność- Portugalia gra WYŚMIENICIE, kiedy od początku
        dobrze im idzie. Są wtedy bardzo podbudowani. Natomiast kiedy widzą, że rywal jest
        lepszy, kiedy coś im chwilowo nie wychodzi, bądź kiedy straca bramkę, nie potrafią się
        odbudować i grają cieniutko. Może to normalne, ale przecież wiele drużyn potrafi się
        zmobilizować. Portugalczycy natomiast od razu się łamią.

No nic, zostaje mi teraz tylko Brazylia. smile

• exam. Re: cesc this out # World Cup offtop 30.06.10, 10:33
          katsuumi masz rację. bez ronaldo nie istnieją. a szkoda.
          brakuje mi w tej reprezentacji naniego. okej, nie jest w formie, ale mogliby mu
          dać szansę. on zawsze wprowadzał jakieś akcje. deco już stary więc lepiej o nim
          nie wspominać. to już nie jest ta portugalia co kiedyś. a gra pana r. to jedna
          wielka porażka. przy nim messi to gigant!
          • zuaona Re: cesc this out # World Cup offtop 30.06.10, 10:37
            exam. napisał(a):

> rozwalił mnie wczoraj komentarz iwańskiego : oczy wszystkich kibiców na świecie
            > zwrócone są właśnie na niego.

mi się spodobał: "Gdyby państwo dopiero co zaczęli oglądać.. TAK, to
            reprezentacja Hiszpanii, mistrzowie Europy!"
            Powiedziane z przekąsem. Mimo wygranej Hiszpanie też nie grali najlepiej,
            Portugalia miała silną obronę, ale atak po prostu leżał na boisku i ledwo żył. c:
            • reigai Re: cesc this out # World Cup offtop 30.06.10, 10:39
              najlepszy było "Hiszpanie nie grają tak rytmicznie i szybko jak zawsze, prędzej
              to przypomina tik... tak... tik... tak" i jeszcze jego "Xavi Alonso przy piłce"

Iwański jest elo. Ale przynajmniej w przeciwieństwie do Szpaka nie popełnia
              takich masakrycznych błędów merytorycznych
              • exam. Re: cesc this out # World Cup offtop 30.06.10, 10:42
                on takie uwagi na temat gry hiszpanów walił, że myślałam, iż mu przywalę.
                niech on sobie lepiej na portugalczyków popatrzy a nie! ; D
                • zuaona Re: cesc this out # World Cup offtop 30.06.10, 10:44
                  Mnie to śmieszyło. D: Wobec Ronaldo też nie byli łaskawi, ciągle robili uwagi,
                  że ma bezpodstawne uwagi do sędzia.
                  Hihihihi, tik tak tik tak było piękne, mówił to takim ściszonym głosem,
                  że nie do końca wiedziałam, o co chodzi. XD
                  • exam. Re: cesc this out # World Cup offtop 30.06.10, 10:46
                    eee tam. ronaldo to zupełnie inny temat. nażelowana laleczka ; D
                    • reigai Re: cesc this out # World Cup offtop 30.06.10, 10:51
                      on przeciąga fajnych chłopaków na ciemną stronę. Kaka, Ramos... IKER I GONZALO,
                      UCIEKAAJCIEEE~!
                      • zuaona Re: cesc this out # World Cup offtop 30.06.10, 10:55
                        Jeśli on cokolwiek zrobi z moim Ikerem, to pojadę tam i najpierw skopię Krysię,
                        a potem pana Casillasa. Zbieram na bilet już. :<
                  • ferro Re: cesc this out # World Cup offtop 30.06.10, 10:49
                    Fakt, ze najwięcej uwag było o Ronaldo, ale dla mnie on jest troszke wkurzający, taki
                    narcyzowaty.
                    Ale rozumiem to bo jak się ma taki talent to sobie można na troszkę pozwolić big_grin

Jeszcze niecałe 106 godzin xD
                    • exam. Re: cesc this out # World Cup offtop 30.06.10, 10:51
                      106 godzin ? nie kumam ; DD
                    • katsuumi_17 Re: cesc this out # World Cup offtop 30.06.10, 10:54
                      Komentator wyjątkowo mnie denerwował- obie drużyny nieźle jechał. Mimo wszystko
                      wydaje mi się, że był za Hiszpanią, pewnie nie mógł przeżyć, że nie gra tak jak na ostatnim
                      Euro. Dlatego się wyżywał.
                      • zuaona Re: cesc this out # World Cup offtop 30.06.10, 11:01
                        Taka krytyka lepsza niż ciągłe pomyłki i zachwyty, nawet jeśli nie ma nad czym
                        ćwierkać. D:
                        Muszę zobaczyć ten mecz jeszcze raz.
                      • meryll Re: cesc this out # World Cup offtop 30.06.10, 11:02
                        Katsuumi- mi tez się wydaje, że komentator był za Hiszpanią.
                        Czekam na mecz Argentyna- Niemcy ! Czekam również na pierwszą bramkę Messiego. ;D
                        • reigai Re: cesc this out # World Cup offtop 30.06.10, 11:08
                          Messi sobie zasłużył. Zresztą on nie tylko świetnie się spisuję w ataku, ale
                          pomaga również w środku pola.

Gonzo to mój ulubiony piłkarz z Realu i ja się nie zgadzam, żeby on mi spedalił
                          mojego chłopczyka >:
                          • zuaona Re: cesc this out # World Cup offtop 30.06.10, 11:14
                            Skoro rozmawiamy już o Ronaldo, to:
                            https://www.ronny7.com/wp-content/uploads/2008/07/cristiano-ronaldo-and-sister.jpg

Żeluś wygląda jak najprawdziwszy latynoski rockman. <3
    • kolorowo ;d 30.06.10, 11:04
      tak , mi tez się wydaje ze był za Hiszpanią ..

Ja nie wytrzymam do piątku ;d
    • misha_ Re: cesc this out # World Cup offtop 30.06.10, 11:07
      kibicowałam Włoochom ale odpadli i USA wymiata xDee

ich szefunio wymiata : ) w sensie ten bramkarz xP
      • reigai słit ankieta 30.06.10, 11:16
        wracaj do pokebala

mam dla was pytania
        Urugwaj czy Ghana?
        Paragwaj czy Hiszpania?
        Holandia czy Brazylia?
        Argentyna czy Niemcy?
        • zuaona Re: słit ankieta 30.06.10, 11:23
          Urugwaj czy Ghana? Urugwaj
          Paragwaj czy Hiszpania? Hiszpania
          Holandia czy Brazylia? Brazylia ( sori D: )
          Argentyna czy Niemcy? Nie wiem, mam rozdarte serce.
        • exam. Re: słit ankieta 30.06.10, 11:24
          Urugwaj
          Hiszpania
          Holandia
          Argentyna

do bojuuuu! < 3333
      • exam. Re: cesc this out # World Cup offtop 30.06.10, 11:19
        usa też już odpadło .

żelek myśli, że wszyscy chcą być tacy jak on. bo on jest boski! ; DD
        • meryll Re: cesc this out # World Cup offtop 30.06.10, 11:34
          ankieta:
          Urugwaj czy Ghana? / Ghana.
          Paragwaj czy Hiszpania? / Hiszpania.
          Holandia czy Brazylia? / Holandia.
          Argentyna czy Niemcy? / Argentyna! <3

/ Jak myślicie kto zostanie najlepszym zawodnikiem tych Mistrzostw? Na WP
          pisało, że D. Vila. ;d A Wy jak sądzicie?
          • exam. Re: cesc this out # World Cup offtop 30.06.10, 11:49
            ja też myślę, o villi. zasłużył. choć messi < 333 nie strzelił gola to jego
            asysty i strzały z daleka kosmos! < 333
            • zuaona Re: cesc this out # World Cup offtop 30.06.10, 12:52
              Villa pewnie będzie, chyba, że coś jeszcze się zmieni do 11 lipca. D:
              • meryll Re: cesc this out # World Cup offtop 30.06.10, 12:53
                no zobaczymy. ;]
    • katsuumi_17 Re: cesc this out # World Cup offtop 30.06.10, 13:33
      Póki co mamy kilkudniową przerwę od meczy. Wytrzymacie? smile
      • exam. Re: cesc this out # World Cup offtop 30.06.10, 13:36
        niee.. już się przyzwyczaiłam, że o 16 bądź 20 30 włączam telewizor...
        • maddie2909 Re: cesc this out # World Cup offtop 30.06.10, 14:10
          kurcze już nie moge sie doczekać meczu Brazylia-Holandia mam nadzieje
          brazylijczycy wygrają bo z moich ulubionych drużyn zostali wlasnie oni i
          hiszpanie ale bardziej jestem za canarinhossmile
          tak samo nie moge sie doczekać meczu Argentyna-Niemcy mam nadzieje że Niemcy
          dokopią tym Argentyńczykom. nie lubie ich a szczególnie Messiego i Maradony.
          ostatnio na wp czytalam co Maradona powiedzial po meczu z Meksykiem mówił że
          sędzia powinien bardziej uważać bo zawodnicy ciągle podcinają messiego na to
          wygląda że messi musi mieć ochroniarzy na boisku bo widać sam sobie poradzić nie
          może tak jest piłka faule sie zdarzają ale Maradona niestety nie wspomnial o
          golu zaliczonym ze spalonego na to widocznie sędziowie nie muszą zwracać
          uwagismile ale jakby meksykowi zaliczyli gola to pewnie by już robił sprawe w
          sądzie przeciwko Fifiesmile
          • meryll Re: cesc this out # World Cup offtop 30.06.10, 14:53
            @Katsuumi_17 Ja nie wytrzymam. Ciągle myślę, że zaraz włączę telewizor i będzie
            mecz. ;c Bu.
            • exam. Re: cesc this out # World Cup offtop 30.06.10, 15:01
              meryll jakieś powtórki może będą c:
              • meryll Re: cesc this out # World Cup offtop 30.06.10, 15:12
                ale już będę wiedziała jaki padnie wynik. Chociaż... może jakiś meczyk-
                Argentyny się znajdzie. c:
      • kolorowo Re: cesc this out # World Cup offtop 30.06.10, 15:54
        ja nie wytrzymam ' ;dd
        • kolorowo Re: cesc this out # World Cup offtop 30.06.10, 15:57
          Urugwaj czy Ghana? -
          Ghana
          Paragwaj czy Hiszpania?
          wiem , że wygra Hiszpania , ale kibicuje Paragwajczykom ;d[ nie wiem jak to się pisze]
          Ho
          landia czy Brazylia?
          Brazyliaa ;d
          Arge
          ntyna czy Niemcy?
          Niemcy .!? / chyba wink
          • ridiculous Re: cesc this out # World Cup offtop 30.06.10, 18:25
            Holandia czy Brazylia? Nie wiem. Na prawdę trudno mi zdecydować.
            Argentyna czy Niemcy? Argentyna
            +Komiczne we wczorajszym meczu były nie uznawane faule na Ronaldo c: haha c: Hiszpania
            zagrała nie czysto ze 3 razy, ale arbiter tego nie zauważył c: Śmiać mi się z tego chciało.
            Jeszcze mu żel spadnie z włosów, i co będzie?
            • dark_candy_ Re: cesc this out # World Cup offtop 30.06.10, 18:29
              Urugwaj czy Ghana? Ghana

Holandia czy Brazylia? Brazylia

• meryll Re: cesc this out # World Cup offtop 30.06.10, 18:35
              ... i będzie płakał. c:
              • katsuumi_17 Re: cesc this out # World Cup offtop 30.06.10, 19:08
                Urugwaj czy Ghana? Ghana
                Paragwaj czy Hiszpania? Paragwaj! To za Portugalię.
                • bad_alex ja tam się cieszę , że Niemcy pokonali Anglię : D 30.06.10, 19:51
                  nie wiem dlaczego , ale dobrze , że dali im w dupę
    • zuaona cesc this out # World Cup offtop 30.06.10, 21:01
      Okeeeej.. Muszę wstawić te zdjęcia, przepraszam.

https://27.media.tumblr.com/tumblr_l4u55eZcWY1qbblkeo1_500.jpg
      Kochane. <3
      https://26.media.tumblr.com/tumblr_l4t5qzdrtG1qbblkeo1_500.jpg]
      Cudowne. <3

Dziękuję za uwagę.
      • zuaona Re: cesc this out # World Cup offtop 30.06.10, 21:01
        FUCK nie weszło. :<

To cudowne:
        https://26.media.tumblr.com/tumblr_l4t5qzdrtG1qbblkeo1_500.jpg
        c:
        • light Re: cesc this out # World Cup offtop 30.06.10, 21:10
          Oooo, jaki uroczy gwałt na stadionie^^.
          • meryll Re: cesc this out # World Cup offtop 30.06.10, 21:24
            taak, bardzo uroczy. ;3
            • ferro Re: cesc this out # World Cup offtop 30.06.10, 21:44
              Zbiorowy gwałt big_grin

Kurcze finał jest 11, a ja bede w hiszpanii 10 ;/
              Za wcześnie, wolałabym wylondować wtedy co oni big_grinbig_grin
              Nie wiem na jakim lotnisku oni będą, ale to już szczegół big_grin
              • ferro 70h 40' 30.06.10, 21:53
                Do meczu Hiszpania Paragwaj zostało 70 godzin i 40 minut big_grin
                O ile sie nie myle xd
                Oczywiście bede oglądać pozostale, ale w sobotę zasiądę wcześniej przed tv big_grin

Czy wasze mamy też mówią, że wam tylko piwa brakuje? xD
                • light Re: 70h 40' 30.06.10, 21:57
                  Jeśli to ma być powtórka meczu Japonia-Paragwaj (patrz.: bronimy się, ale nie
                  atakujemy), to ja dziękuję... Chociaż liczę na jakieś ładne akcje ze strony
                  Hiszpanii.

lol, jeszcze tak nie stwierdziła.
                • durex_ ja chce jakis meczyk... 30.06.10, 21:57
                  durex protestuje! xD
                  • ferro Re: ja chce jakis meczyk... 30.06.10, 22:32
                    Hahaha.

Można już gdzieś jakieś powtórki znaleść? Tylko w całościbig_grin

W środy i czwartki czuje, że moje życie jest jakieś zbrakowane xD

Hahahahacool
    • panna_efron_x33 nie interesuje mnie to 30.06.10, 22:03

• meryll Re: nie interesuje mnie to 01.07.10, 07:16
        Nie wytrzymam! Znajdźcie mi jakieś powtórki z meczów Argentyny. ;c
    • zuaona cesc this out # World Cup offtop 01.07.10, 09:28
      Nie wiem, czy widziałyście, ale w Polsce emitowana jest już
      ta reklama.
      < 3

STEVEN,
      NIEEEE~!
      : <
      Jeśli on trafi do Realu, to.. matko. Nieee. :c
      • dark_candy_ Re: cesc this out # World Cup offtop 01.07.10, 14:04
        ach, widiałam już z milion razy tą reklamę . świetna *,*

CO?! niee! Gerrad ma zostać w Liverpoolu !
        czytałam też zresztą, że menadzer FCL ma za zadanie zatrzymać Stevena i Torresa w tym
        klubie...
        ale Steven sam mówił, że nie odejdzie ..
      • ridiculous Re: cesc this out # World Cup offtop 01.07.10, 16:24
        Nie! Steven musi zostać w Liverpool'u! Ta drużyna bez niego to już nie to samo :c
        Reklamę widzę pierwszy raz w całości. W przerwach meczu puszczają okrojoną. Jest świetna
        c:
        • meryll Re: cesc this out # World Cup offtop 01.07.10, 16:49
          Świetna jest ta reklama! <3
          • ferro Re: cesc this out # World Cup offtop 01.07.10, 18:49
            No fajna, fajna big_grin
            Ale mi się tez podobają inne z piłkarzami big_grinbig_grin
            A najbardziej Villi z McDonalds surprised
            • zuaona Re: cesc this out # World Cup offtop 01.07.10, 19:20
              Ja najbardziej lubię nike i adidasa, hihi. c:

Torres też mówi, że chce odejść, bo bez Beniteza to nie to samo, a poza tym w
              Anglii jest ciągle kontuzjowany. c: Barcelona już prawie go kupiła, dzisiaj
              mieli wysyłać faks w tej sprawie. Liverpool się rozpadnie, mówię wam, wszyscy
              odejdą. Tylko, Stevie.. NIE DO REALU! :<
              • dark_candy_ Re: cesc this out # World Cup offtop 01.07.10, 20:35
                Torres w Barcy ?! ;o
                Pierwsze słysze. Skąd to wiesz zuaona?
                • zuaona Re: cesc this out # World Cup offtop 01.07.10, 20:59
                  Wszędzie o tym trąbią.
                  raz,
                  dwa,
                  trzy, cztery,
                  pięć,

Tego jest więcej, ale boję się, że powtórzę któreś, a tyle wystarczy. Ja bym
                  chciała, żeby moja dziewczynka grała w Barcy, ale wiem, że niektórzy nie będą
                  zadowoleni (przykładowo reigai xd).
                  • kolorowo Re: cesc this out # World Cup offtop 01.07.10, 22:31
                    Wow .! Ja też pierwsze słysze , nie jestem chyba dobrze poinformowana . ;D
                    Jakoś sobie go nie wyobrazam tam , nie wiem dlaczegoo .!wink
                    • zuaona Re: cesc this out # World Cup offtop 01.07.10, 22:43
                      Jeszcze parę innych złożyło ofertę, ale najwięcej dają Chelsea (tutaj to już
                      zupełnie go sobie nie wyobrażam) i Barca właśnie. Stuprocentowo wybierze te, w
                      których więcej zarobi, a sam przecież stwierdził, że nie chce już grać w Premier
                      League, więc zostaje tylko Barcelona.
    • zuaona cesc this out # World Cup offtop 02.07.10, 10:22
      Wiem, że pewnie niepotrzebnie, ale chciałam się z wami pożegnać (potrzeba
      wewnętrzna) - dziś wyjeżdżam. c: Mam nadzieję, że ten temat stanie się czymś w
      rodzaju sylwestrowego i wytrzyma minimalnie kolejne sześć miesięcy jako offtop o
      piłce nożnej. Postarajcie się jak mnie nie będzie, żebym miała co czytać. D:
      Przepraszam za moje naskoki, jeśli takowe były, po prostu broniłam swojego
      zdania/reprezentację Hiszpanii. Oraz za wszystkie moje błędy i pomyłki ogólne,
      nie lubię, gdy ktoś mówi o czymś, o czym niewiele wie, a sama tak robię. D:
      Dzięki. Nie wiem za co, ale dzięki. I specjalnie, osobno, dla reigai, która
      nieświadomie zaraziła mnie sympatią do Albicelestes. No i do Bojana. :3
      Będę tęsknić, huh. :3

I tak na pożegnanie... xdd
      https://i45.tinypic.com/9914dh.jpg
      Może jestem hot14, która napala się na piłkarzy.. Już wszystko mi jedno. Ale ten
      uśmiech jest cu-dow-ny. <3

Głupia jestem. ^^
      • emila22 cesc this out # World Cup offtop 02.07.10, 15:18
        dzisiaj mecz Brazylia - Holandia xD

komu kibicujecie??
        Ja oczywiście Brazylii.. smile
        • katsuumi_17 Brazylia! 02.07.10, 15:28
          Uwiebiam tę drużynę, jest magiczna.
          Naprawdę się zabiję, jeśli dziś przegrają, haha ;D
      • dark_candy_ Re: cesc this out # World Cup offtop 02.07.10, 15:34
        zuaona, udanych wakcji i do zobaczenia ;**

a co do meczu, to kibicuję Brazyli .
        • kolorowo Re: cesc this out # World Cup offtop 02.07.10, 17:53
          Coo ! nieee !
          wylecieli .
          to się nie dziejee /./
          • kolorowo Re: cesc this out # World Cup offtop 02.07.10, 17:53
            to przez to ze mieli inne koszulki ..
            • lovebug holandia wygrała < 3 02.07.10, 17:59
              wiedziałam że tak będzie, tzn wiedziałam że brazylia ma większe szanse, ale moi faworyci
              wygrali. zawsze tym przegranym kibicuję big_grin

choć szkoda mi kaki, jest ładny *_*
              • rosaliee. biedna brazylia , 02.07.10, 18:14
            • maddie2909 nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 02.07.10, 18:00
              eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingscianascianascianascianasciana
              jak oni mogli przegrać masakra!!!!!!!!!!!!!scianasciana
              ale ogólnie uważam że mimo iż przegrali to to byl ich najlepszy mecz na tych
              mistrzostwach więc brava za świetną grekwiatkwiat
              a co do Holandii to mam nadzieje że przegrają objętnie czy w finale czy w
              półfinale ważne żeby odpadli bo nie podoba mi sie ich gra i moim zdaniem nie
              zasłużyli na tą dzisiejszą wygraną!!!!!!!!
            • dark_candy_ Re: cesc this out # World Cup offtop 02.07.10, 18:02
              no i stało się. papa Brazylio -.-
              spodziewałam się po nich o wiele lepszej gry. po golu Robinho myślałam, że im jakoś
              pójdzie a tu nic .

modlę się tylko o to, żeby moja Hiszpania nie odpadła ;*
    • katsuumi_17 Chyba się zajebię. 02.07.10, 18:01
      Ja pie....
      Kurwa mać.
      Rozryczałam się.
      Co za dupki z Holendrów.
      Co za dupek z Felipe Melo.
      Kurwa.
      Co za proażka.

Przepraszam was.
      • dark_candy_ Re: Chyba się zajebię. 02.07.10, 18:04
        też jestem bardzo rozczarowana katsuumi
        • katsuumi_17 Mówiłam, że za dużo rozczarowań na tym Mundialu. 02.07.10, 18:06
          A to jest kolejne. Pierwsza połowa w wykonaniu Brazyli- bajka...
        • ferro Re: Chyba się zajebię. 02.07.10, 18:10
          Miłej zabawy zuaona smile

Ja byłam przekonana, że brazylia zmiecie holandie big_grin
          Spekulowalam ze bedzie 3-1, a tu 2-1 tylko nie dla tych co trzeba -,-
        • roxy11 Re: Chyba się zajebię. 02.07.10, 18:20
          NIE, NIE, NIE, NIE i jeszcze raz NIE!
          to się nie może dziać na prawdę.
          przecież to Brazylia, do cholery jasnej!

gdzie są ci pięciokrotni mistrzowie świata?!
          NO GDZIE, SIĘ PYTAM!

jak Holandia mogła z nimi wygrać? co się stało w drugiej połowie? i kto mi
          wyjaśni dlaczego Fabiano zszedł z boiska?!

ja już pod koniec meczu prawie ryczałam. i zaczęłam się modlić, żeby tylko
          wygrali. nawet zaoferowałam, że przez całe wakacje nie będę przeklinać, żeby
          tylko BRAZYLIA weszła do półfinałów!

brazylia przegrała, brazylia przegrała, brazylia przegrała, brazylia przegrała,
          brazylia przegrała.

• kolorowo Re: Chyba się zajebię. 02.07.10, 18:11
        Dlaczego ja płacze ?
        ehh ...
        to jakiś żartt ..
        • hahaxd Re: Chyba się zajebię. 02.07.10, 18:14
          Moja siostra zaraz dom rozniesie .
          • hahaxd Re: Chyba się zajebię. 02.07.10, 18:14
            nie jestem wielbicielką Kaki , ale on ma teraz trudną sytuacjee bo teraz na nim bd psy wieszać , bo miał być liderem , aż mi się smutno zrobiło jak zaczą beczeć jak schodził .. a jego forma była stopniowa coraz lepsza ..
            • katsuumi_17 Re: Chyba się zajebię. 02.07.10, 18:18
              Nie mają za co na Kace psów wieszać, bo dla mnie spisał się dobrze w tym meczu. Miał 2
              świetne strzały. Jeden ledwo minął bramkę. Poza tym Brazylia to DRUŻYNA, wielkich
              indywidualności nie ma i to jest piękne. Oni wkładają w grę całe serce.

Ja też myślałam, że rozniosę dom. Co zrobiła Kat? Przeklnęła na całe gardło, rzuciła
              klapkami i poduszkami w okno, aż własna mama podleciała i trzepnęła ją w głowę. Potem
              poleciała do pokoju i zaczęła ryczeć. Powoli dochodze do siebie.
              A Kakę' dalej będę wielbić, bez względu na to, co zrobi.
              • kolorowo Re: Chyba się zajebię. 02.07.10, 18:27
                Kat . widze , że robiłas podobnie do mnie tyle ze u mnie poleciał pilot od telewizora i dwie wielkie poduszki ..
    • justynamatula Ronaldo opluł kamerzystę 02.07.10, 18:06
      Oglądałyście ten mecz???
      • maddie2909 ........... 02.07.10, 18:15
        w takim razie finał to Niemcy-Holandia (tak mi sie wydaje) a ogólnie sądze że
        wygrają Niemcy (mam taką nadziejesmile)
        • dark_candy_ Re: ........... 02.07.10, 18:20
          pamiętaj tylko, że Niemcy grają z Argentyną .... a znając Maradonę, raczej nizbyt dobrze
          przyjmie porażkę o ile taka nastąpi .
          i jeszcze Hiszpania z Paragwajem, ech znowu będe przez cały dzień chodzić
          podenerwowana -.-
          • lovebug trzymcie kciuki za Argentynę dziecioszki. :* 02.07.10, 18:24
            Brazylia już wiele razy wygrała, a przynajmniej jest satysfakcja że ktoś z Europy zwycięża.
            Dla mnie Brazylia super grała, trochę wkurzała mnie sytuacja z Holendrami, no ale cóż, to im
            kibicowałam.
          • maddie2909 Re: ........... 02.07.10, 18:25
            Niemcy są lepsi od Argentyny a Hiszpanie wygrają z Paragwajem ale wątpie że
            wygrają w półfinale chociaż chcialabymsmile
            po tej porażce Brazylii mogłaby mnie tylko pocieszyć przegrana Argentynybig_grin
            • lovebug Niemcy rzeczywiście lepsi. 02.07.10, 18:28
              Ale ja kibicuję Argentynie. xD Bo Niemcy są czasem wredne (miałam przyjemność dzielić z
              nimi hotel), zmieniłam nastawienia. Niech wojują!
              A jak Hiszpania wygra to nie będzie siary, że z nimi przegraliśmy big_grin
              • dark_candy_ Re: Niemcy rzeczywiście lepsi. 02.07.10, 18:31
                mój tata kibicuje Niemcom, ja nie zamierzam. nawet mi sie to nie śni, jakoś nie mam do
                nich zaufania...kibicuję Argentynie .
                no mam nadzieję, że Hiszpanom pójdzie o wiele lepiej niż na meczu z Portugalią...

a przed nami jeszcze jeden mecz.
                Urugwaj - Ghana
                i dalej nie wiem na kogo mam liczyć ....
            • kolorowo Re: ........... 02.07.10, 18:28
              NIE NAWIDZE HOLANDI . !
              nigdy za nimi nie przepadałam , a teraz to wogólee ///
    • lovebug no cóż. 02.07.10, 18:30
      stało się :<
      fajnie byłoby gdyby było 2:2
      i dogrywka. tongue_outP
      • lovebug Urugwaj, yay! 02.07.10, 18:33
        ja im kibicuję big_grin
        • dark_candy_ Re: Urugwaj, yay! 02.07.10, 18:35
          ja chyba nikomu . niech wygra najlepszy ;D O!
          • katsuumi_17 Re: Urugwaj, yay! 02.07.10, 18:39
            Nie oglądam Ghana- Urugwaj. Muszę się zebrać.
            • maddie2909 Re: Urugwaj, yay! 02.07.10, 18:45
              w meczu Urugwaj-Ghana chyba jestem troche bardziej za Urugwajemsmile bo lubie
              Suareza i Forlanawink
            • kolorowo Re: Urugwaj, yay! 02.07.10, 18:51
              ide na spacer..
              bo jestem złaa ..
              !
              • roxy11 Re: Urugwaj, yay! 02.07.10, 19:03
                ja też nie oglądam. zamierzam obwieścić wszystkim, że mam ochotę zabić Holendrów.
    • kolorowo . . . 02.07.10, 19:48
      Pomoge Ci zatrzeć ślady ..
      • ferro Re: . . . 02.07.10, 21:30
        Hahaha trzebabyło pozbierać kilka milionów i sprobowac kupić ten mecz od holendrów tongue_out

Zawiedziona byłam, ale następnie stwierdziłam, ze holandia i tak jest gorsza od brazyli (moj
        tato uważa ze są równi), a to daje więkrze szanse hiszpanom na wygraną big_grinbig_grin

Ja widzę Hiszpanow w finale. Wcześniej jeszcze brazylie widzialam... A teraz mysle
        Argentyna, może niemcy (ehh...;/)

Jak niemcy wygrają to sie obraże na piłke!sciana
        • kreatyvna Re: . . . 02.07.10, 23:20
          Kurwa mać!!
          Moja Ghana!
          Co za niesprawiedliwość!
          Miałam ochotę wylecieć przez telewizor do Gyana i beczeć razem z nim!

A było tak blisko...
          • ferro Re: . . . 02.07.10, 23:22
            Też na nich liczyłam sad
            Taak mi ich szkoda crying
            ehhh...
            • ridiculous Re: . . . 03.07.10, 10:42
              Kibicowałam Urugwajowi, ale Ghanę też lubię. Szkoda mi było drużyny z Afryki. Bardzo ładnie
              się spisywali. W sumie w końcówce myślałam, że Urugwaj przegra. Pierw obrona ręką, później
              karny... Gdyby tylko Gyan strzelił to musiałabym się pożegnać z Urugwajem :c I ubolewam
              nad tym, że Suarez nie będzie grał w kolejnym meczu. Będzie trudniej jego drużynie, ale
              wierzę, że sobie poradzą.
              Urugwaj jest w półfinale! c:
              + Strasznie szkoda mi Brazylii. Nie jestem ich wielką fanką, ale jak zobaczyłam jak Kaka schodzi
              taki smutny z boiska...
              • lovebug jak argentyna przegra. 03.07.10, 10:57
                pójdę się powiesić albo nie.
                wpierw zostanę kanclerzem Niemiec i każę ich wszystkich wybić :<
                • ridiculous Re: jak argentyna przegra. 03.07.10, 11:12
                  @lovebug Mogę Ci jakoś pomóc?
                  Jeżeli Argentyna przegra to ja nie ręczę za siebie. Niemcy muszą odpaść z tego turnieju! Nie
                  lubię tej drużyny. Przez nich nie będę oglądać już Stevena :c
                • maddie2909 Re: jak argentyna przegra. 03.07.10, 11:15
                  fajnie że Urugwaj wygral ale szkoda mi też Ghany bo swietnie grali
                  a dziś licze na Niemców i Hiszpanów smile
                  • roxy11 Re: jak argentyna przegra. 03.07.10, 11:25
                    dla mnie mundial bez Brazylii, to już nie mundial.

niech wygra Hiszpania lub Argentyna (a powinna Brazylia -.-).
                    • roxy11 Re: jak argentyna przegra. 03.07.10, 11:29
                      widział ktoś
                      ten
                      artykuł?

idę się zastrzelić, jeśli to prawda.
                    • dark_candy_ Re: jak argentyna przegra. 03.07.10, 11:42
                      och też z chęcią przyłączę się do wybicia Niemców. jeśli wygrają to naprawdę nie wiem co
                      zrobie -.-

Hiszpania i Argentyna, na te dwa państwa dzisiaj głosuję <3
    • kolorowo niestety .. 03.07.10, 11:45
      słyszałam .. ze odchodzi ..
      Dla mnie tez Mundial bez Brazyli to nie Mundial '
      Byłam za Ghaną , ona tez odpadła
      ehh .. wczoraj był zły dzień ,
      a najgorsze są widoki płaczących na końcu przegranych ..
      • kolorowo Kaka' chce odejść .. 03.07.10, 11:51
        słyszeliście to , że Kaka chce skończyć z graniem w reprezentacji ? . shock
        mówili w jakiś wiadomościach /..
        • kolorowo Re: Kaka' chce odejść .. 03.07.10, 11:59
          https://bi.gazeta.pl/im/9/8095/z8095659X.jpg

zaraz będe płakać ..
        • dark_candy_ Re: Kaka' chce odejść .. 03.07.10, 11:59
          co?!
          nic mi o tym nie wiadomo . aż tak się załamał po przegranej ? -.-
          • maddie2909 Re: Kaka' chce odejść .. 03.07.10, 12:00
            co Kaka???? tylko nie to!!!!!!!!cryingcryingcryingsciana
            • roxy11 Re: Kaka' chce odejść .. 03.07.10, 12:07
              on nie może tego zrobić!
              jest najlepszy!

ok, nie weszli do półfinałów, ale mimo wszystko to nie koniec świata!

żeby to były plotki...
            • kolorowo Re: Kaka' chce odejść .. 03.07.10, 12:10
              tez się załamałam ..
              tak mówilii ..
              www.tvn24.pl/0,1663378,0,1,najgorszy-dzien-w-zyciu-kaki,wiadomosc.html
              - tu cos piszee .. cry
              • dark_candy_ Re: Kaka' chce odejść .. 03.07.10, 12:15
                może to są tylko plotki ...
              • roxy11 Re: Kaka' chce odejść .. 03.07.10, 12:20
                reprezentacja Brazylii się rozpada.

może to jeszcze przemyśli, ochłonie.
                może zostanie w drużynie i zagra na następnym mundialu...

NIE RÓB NAM TEGO!
                • ferro Re: Kaka' chce odejść .. 03.07.10, 12:48
                  Szkoda go, ale może chce odpoczać od tej presji.
                  Zawsze ludzie liczą, że to on będzie superbohaterem na meczu.
                  Mój ojciec go nie cierpi. Nie moge pojąc skąd ta niechęć ;/sciana
      • emila22 ;( 03.07.10, 13:09
        Po odpadnięciu Brazylii dla mnie mundial już się skończył. Nienawidzę Holandii.!
        • kolorowo Re: ;( 03.07.10, 14:02
          EMILIA - dokładnie ..
          • roxy11 Re: ;( 03.07.10, 14:23
            wiecie, że mistrzostwa za cztery lata organizuje właśnie Brazylia?
            ja przed chwilą się dowiedziałam, bo weszłam w wikipedie. ; )
            • meryll Re: ;( 03.07.10, 14:34
              To ja was zasmucę. Byłam za Holandią. Chciałam żeby oni wygrali. c:

// Widziałyście jaki Ronaldinio był nabuzowany? Jak się kłócił, faulował...
              • roxy11 Re: ;( 03.07.10, 14:35
                meryll, mnie nie smuci to, że każdy ma swoich faworytów i że kibicuje komu innemu.
              • meryll Re: ;( 03.07.10, 14:37
                Dziewczyny, Kaka wtedy był zły, wstrząśnięty. Mam nadzieję, że to przemyśli. I
                nie podejmie takiej pochopnej decyzji... Jest to wielka strata dla
                reprezentacji- Brazylii.

Nie jestem fanką tego zespołu, ale trochę mi przykro...
                • ferro Re: ;( 03.07.10, 16:53
                  Kurde no Argentyna do roboty!
                  Messi jako najdrozszy piłkarz ma pewne zobowiazania!!
                  Heloł Argentyna musi wygrać!!!!!! devil
                  • light Re: ;( 03.07.10, 17:49
                    że-na-da. Tyle wam powiem!
                    Dlaczego Argentyna stała i patrzyła się, jak Niemcy wciskają im gole? No dobra,
                    atakowała - super. Ale co z obroną!?
                  • ferro Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 03.07.10, 17:51
                    NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
                    EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
                    EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    !!!!!!!!!!!scianascianascianascianascianascianasciana
                    • roxy11 Re: Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 03.07.10, 17:55
                      kól. Argentyna przegrała.

moje reakcje na gole Niemców były takie:

pierwsza bramka - mają fart.
                      druga bramka - dobra, spoko, Argentyna odrobi.
                      trzecia bramka - to koniec.
                      czwarta bramka - co się może stać w 87 minucie? nie oglądam dalej tej rzeźni.
                      (całe szczęście, że wyszłam z pokoju i już tego nie widziałam)
                      • siem_sciem Re: Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 03.07.10, 18:02
                        ajajajajaj ! xd
                        co to za mistrzostwa ?
                        najwięksi faworyci odpadają.
                        ja wam mówię , to przez tę piłkę , jak ona ?
                        jabulani !

Wg Julio Cesara, bramkarza reprezentacji Brazylii, który bierze udział w
                        mundialu w RPA, piłki Adidas Jabulani stoją na bardzo niskim poziomie. Jak to
                        określił: "są takie, jak te z supermarketu". Jego słowa potwierdził trener
                        brazylijskich bramkarzy Wendell Ramalho. Powiedział, że nowe piłki są
                        "nieprzewidywalne", zwłaszcza kopnięte z większej odległośc.
                      • katsuumi_17 Re: Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 03.07.10, 18:02
                        Pieprzę Niemców.
                        Najgorszy z możliwych finałów, jaki mógłby się zdarzyć- Niemcy- Holandia...
                        Jedyna nadzieja w Hiszpanii...
                      • maddie2909 Argentyna do domu!!!!!!!!! :):) 03.07.10, 18:03
                        haha w końcu Maradona i ekipa wracają do domu!!!!! big_grinbig_grin
                        Niemcy zagrali znakomity mecz a Argentyna tyle razu miala pilke i ani razu tego
                        nie wykorzystala!!!
                        a ten komentator to mnie wkurzal ciągle tylko powtarzal "Messi,Messi,Messi",
                        "Argentyna,Argentyna,Argentyna" a tu du*a big_grin nic nie zrobili!!!! mieli za słabą
                        obrone, atak też nie za dobrze grał a u Niemców wszystko działalo!!
                        ciesze sie że Niemcy wygrali bo na to jak najbardziej zaslużyli o samego
                        początku wiedzialam że wygrająsmilesmile
                        jeszcze tylko niech Hiszpania wygra i bedzie gitwink
                        • maddie2909 a i jeszcze jedno... 03.07.10, 18:06
                          ...wkurza mnie nazywanie Messiego "najlepszym piłkarzem świata" bo on nim nie
                          jest najlepszy cały czas jest Pele i to sie jeszcze długo nie zmieni Messi nawet
                          nie dorównuje Pele do pięt!!!
                          • ferro Re: a i jeszcze jedno... 03.07.10, 18:14
                            Ja tylko napisałam, że jesy najdroższy.
                            Tak pisze w bravo - 8o mln.

Coś czuje, ze te mistrzostwa skończą się katastrofą- sz... niemcy wy nie no nie moge tego
                            przyjąć do wiadmości!
                            • katsuumi_17 BRAVO najbardziej kompetentne w tym temacie^^ haha 03.07.10, 18:29
                              Najdroższy jest C. Ronaldo, moja droga. 93 mln. Bravo się nie zna. Bravo to gazetka dla
                              10 latek, a nie miłośników piłki.
                          • dark_candy_ Re: a i jeszcze jedno... 03.07.10, 18:14
                            ku... no! przepraszam za słownictwo, ale naprawdę nie mogę.
                            Argentyna! ja pie... !!-.- brak mi słów poprostu .
                            moja psychika dobije się kiedy przegra Hiszpania ... a wtedy nie wiem co zrobie .
                            • ridiculous Re: a i jeszcze jedno... 03.07.10, 18:18
                              @dark_candy_ Nawet nie myśl o przegranej Hiszpanii! Dzisiaj są moją jedyną szansą na
                              poprawienie humoru. David, Gerard, Fernando, Cesc, Xabi... Moi chłopcy dostaną się do
                              półfinału!
                              • dark_candy_ Re: a i jeszcze jedno... 03.07.10, 18:27
                                ridiculous nie myślę, ale cholernie się boję tego meczu. wygrają, Paragwaj nie ma z
                                nimi szans...ale potem są Nimcy i .... ech ; /

Teraz zostaje mi tylko trzymać bardzo mocno kciuki za moich hiszpańskich chłopaków ;**
                                • ridiculous @dark_candy_ 03.07.10, 18:32
                                  Nie bój się, dadzą radę c: Wygrają z Paragwajem. I nie martw się, z Niemcami również.
                                  Zemszczą się za Anglię i Argentynę i mam nadzieje, rozniosą ich na drobne kawałeczki c: Ja
                                  wierzę w moich chłopców mimo, że ostatnio trochę opadli z sił.
                                  • dark_candy_ Re: @dark_candy_ 03.07.10, 18:39
                                    Chciałabym mieć takie nastawienie jakie masz Ty : )
                                    Niemcy, kurdee . Niech im nakopią (Hiszpanie, oczywiście), bo już mam dość oglądania
                                    tych szwabskich gęb -.-
                                    Nando, ciekawe jak dzis będzie się zachowywał na murawie... A dlaczego mojego Cesc'a
                                    nie wpuszczają ;c Podobno kontuzja, to prawda?
                                    • ridiculous Re: @dark_candy_ 03.07.10, 18:56
                                      Tak, to
                                      kontuzja. Wchodzi czasami na część drugiej połowy.
                                      Ja również mam dość oglądania Niemców.
                                      • dark_candy_ Re: @dark_candy_ 03.07.10, 19:03
                                        ;/
                                        ale ostatnio w ogóle nie wszedł... mam nadziję, że teraz będzie inaczej.

a mój ojciec jeszcze chamsko im kibicował -.- cieszył się z każdego gola, a ja za każdą
                                        bramką coraz bardziej się załamywałam.
                                        • ridiculous Re: @dark_candy_ 03.07.10, 19:09
                                          No tak. Ostatnio trener nie wpuścił go na boisko. Chciałabym, żeby był taki wesoły jak
                                          kiedyś. Teraz ciągle wydaje się być przybity. Miejmy nadzieje, że dzisiaj zagra.
                                          +Współczuje. Nie mogłabym wytrzymać wielbiciela niemieckiej reprezentacji podczas gdy
                                          Argentyna z nią przegrywa.
                                          • dark_candy_ Re: @dark_candy_ 03.07.10, 19:20
                                            no właśnie zauważyłam, że jakoś taki chodzi smutny ...
                                            ech, on nie jest wielbicielem Niemiec, ale poprostu chciał żeby ktoś wreszcie utarł nosa
                                            Maradonie -.-
                                            no i ma tego co chciał.
                                            • ridiculous Re: @dark_candy_ 03.07.10, 19:39
                                              To nie jest jeszcze tak źle, skoro kibicował Niemcom tylko na przekór Maradonie c:

+Tak, kibicuje tym panom! c:
                                              • dark_candy_ Re: @dark_candy_ 03.07.10, 19:45
                                                ale i tak jestem na niego zła, ale ma szczeście, że teraz kibicuje Hiszpani .

o tak, nasi panowie <3

życzę im zwycięstwa z całego serca *,*
                                                • ridiculous Re: @dark_candy_ 03.07.10, 19:58
                                                  Jeżeli wygrają MŚ, to chcę, żeby tak
                                                  właśnie się cieszyli c:
                                                  • dark_candy_ Re: @dark_candy_ 03.07.10, 20:04
                                                    hahaha, o tak : )
                                                    jak wygrają, to ja w domu chyba podobie zrobię ; D
                      • ridiculous Re: Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 03.07.10, 18:05
                        Nie cierpię reprezentacji Niemiec.
                        Argentyna poddała się już po 2 golach. Oni nie mogą odejść! Po porażce Brazylii żegnamy się
                        z Argentyną, nie ma co.
                        • imperativ yay ! 03.07.10, 18:12
                          Niemcy górą.
                          aww. Podolski :milionserduszek:
                          • meryll Re: yay ! 03.07.10, 18:21
                            Co się stało przez te Mistrzostwa z Messim ?!
                            Nic nie pokazał- tak jak Ronaldo.

/ Juz na początku meczu nie wiedzieli co zrobić z piłką. Tak gra jedna z
                            najlepszych drużyn na świecie?!
                            Żeby nie było finału Holandia- Niemcy. Jak tak będzie- załamię się. Teraz
                            kibicuję Hiszpanii.
                        • roxy11 Re: Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 03.07.10, 18:14
                          nie te drużyny miały być w półfinałach. zupełnie nie te.
                          • maddie2909 @ferro 03.07.10, 18:17
                            po pierwsze chodziło mi że komentattor tak ciągle gadał że jest najlepszy a po
                            drugie to C. Ronaldo jest najdroższym pilkarzem świata- 80 mln a nie Messi
                            • ferro Re: @ferro 03.07.10, 18:32
                              smile
                              Ok. Komentatorzy wymagali cudów, gazety, portale internetowe też.

W bravo pisze, że Ronaldo 75 mln.

Co ciekawe w hiszpanii Torres, który też nie pokazał za wiele.

W brazyli Kaka, też nie zabłysnął...

Wogóle te mecze wszytkie takie nie jak trzeba! crying
                              • katsuumi_17 Co ma Bravo do piłki? Zupełnie się nie znają. Żena 03.07.10, 19:24
                        • kolorowo Re: Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 03.07.10, 18:15
                          Stwierdzam jednym słowem : TRAGEDIA !
    • kasiuunia_11 Argentyna ;( 03.07.10, 18:16
      Szkoda, że Argentynie się nie udało. Kibicowałam im od początku. crying
      • imperativ Re: Argentyna ;( 03.07.10, 18:25
        Jest mi troche smutno z tego powodu, że Argentyna odpadła..
        bo włożyli w swoją prace wiele wysiłku.
        No ale nie mówcie, że Niemcy zagrali zły mecz.
        Niemcy grali pięknie.. przynajmniej dla mnie xd

Ciekawe na kogo Niemcy natrafią w 1/2 finału.
        Paragwaj czy Hiszpania. hmmm.
        • ferro Re: Argentyna ;( 03.07.10, 18:34
          Jak Hiszpania zawiedzi to ide do sklepu po pół ltry i dwie tabliczki czekolady na
          poceieszenie! sciana
        • kasiuunia_11 finał 04.07.10, 12:40
          Sądzę, że w finale będą Holandia i Niemcy. Grają najlepiej, chociaż kibicowałam Argentynie. sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka