Dodaj do ulubionych

finał Eurowizji za nami !!!

• paulinusia4 buaha. xd 30.05.10, 15:19
      Ten finał w niektórych wypadkach to były kpiny, serio. Wielka Brytania jest
      tego gorącym przykładem i z całego serca życzyłam im, by znaleźli się przy
      końcu, nawet nie myślałam, że będą na ostatniej pozycji, ale mnie to
      zadowoliło. To całe 'so if you bring the sunshine i’ll bring the good times'
      przyprawiało mnie o śmiech.
      Niemka mi się podobała, nawet bardzo. Od samego początku życzyłam jej
      wygranej, gdyż skłoniła mnie do tego jej naturalność i coś jeszcze, nie wiem
      co, ale miała w sobie coś takiego, przez co robiło się ciepło na sercu.
      Moim typem, który już na samym początku mi się spodobał, może nie aż tak
      bardzo, jak Lena, ale także, był reprezentant Cypru. Bardzo fajna piosenka i
      sympatyczny wykonawca o milutkim głosiku. Do tego ten chłoptaś ładny był. I
      mogę sobie teraz cały czas nucić 'tell me about your feelings, tell me about
      your stories' ;33
      Oprócz tego niesamowita była Belgia. Norwegia też niczego sobie. Duet z
      Rumunii miał też taką sympatyczną nutkę. Azerbejdżan pokazał się także z
      dobrej strony zarówno jak i Białoruś. Turcja urzekła czymś zupełnie innym i za
      to wielki plus, jednak moim faworytem zespół Manga nie został.
      Mojemu tacie natomiast podobała się bardzo Armenia, Francja no i Niemcy oraz
      Dania, w czym byliśmy zgodni.
      Podsumowując, w tym finale Eurowizji bardzo trudno było kogokolwiek nominować,
      bo świetny występ pokazało większość wykonawców.
    • paulinusia4 Re: finał Eurowizji za nami !!! 30.05.10, 15:23
      Ten finał w niektórych wypadkach to były kpiny, serio. Wielka Brytania jest tego
      gorącym przykładem i z całego serca życzyłam im, by znaleźli się przy końcu,
      nawet nie myślałam, że będą na ostatniej pozycji, ale mnie to zadowoliło. To
      całe 'so if you bring the sunshine i’ll bring the good times' przyprawiało mnie
      o śmiech.
      Niemka mi się podobała, nawet bardzo. Od samego początku życzyłam jej wygranej,
      gdyż skłoniła mnie do tego jej naturalność i coś jeszcze, nie wiem co, ale miała
      w sobie coś takiego, przez co robiło się ciepło na sercu.
      Moim typem, który już na samym początku mi się spodobał, może nie aż tak bardzo,
      jak Lena, ale także, był reprezentant Cypru. Bardzo fajna piosenka i sympatyczny
      wykonawca o milutkim głosiku. Do tego ten chłoptaś ładny był. I mogę sobie teraz
      cały czas nucić 'tell me about your feelings, tell me about your stories' ;33
      Oprócz tego niesamowita była Belgia. Norwegia też niczego sobie. Duet z Rumunii
      miał też taką sympatyczną nutkę. Azerbejdżan pokazał się także z dobrej strony
      zarówno jak i Białoruś. Turcja urzekła czymś zupełnie innym i za to wielki plus,
      jednak moim faworytem zespół Manga nie został.
      Podsumowując, w tym finale Eurowizji bardzo trudno było kogokolwiek nominować,
      bo świetny występ pokazało większość wykonawców.
    • paulinusia4 Re: finał Eurowizji za nami !!! 30.05.10, 15:24
      Ten finał w niektórych wypadkach to były kpiny, serio. Wielka Brytania jest tego
      gorącym przykładem i z całego serca życzyłam im, by znaleźli się przy końcu,
      nawet nie myślałam, że będą na ostatniej pozycji, ale mnie to zadowoliło. To
      całe 'so if you bring the sunshine i’ll bring the good times' przyprawiało mnie
      o śmiech.
      Niemka mi się podobała, nawet bardzo. Od samego początku życzyłam jej wygranej,
      gdyż skłoniła mnie do tego jej naturalność i coś jeszcze, nie wiem co, ale miała
      w sobie coś takiego, przez co robiło się ciepło na sercu.
      Moim typem, który już na samym początku mi się spodobał, może nie aż tak bardzo,
      jak Lena, ale także, był reprezentant Cypru. Bardzo fajna piosenka i sympatyczny
      wykonawca o milutkim głosiku. Do tego ten chłoptaś ładny był. I mogę sobie teraz
      cały czas nucić 'tell me about your feelings, tell me about your stories' ;33
      Oprócz tego niesamowita była Belgia. Norwegia też niczego sobie. Duet z Rumunii
      miał też taką sympatyczną nutkę. Azerbejdżan pokazał się także z dobrej strony
      zarówno jak i Białoruś.
      • paulinusia4 Re: finał Eurowizji za nami !!! 30.05.10, 19:26
        Omg, a co to się podziało, że się aż 3 razy wysłało? o.O
    • gwiazdka_14 Re: finał Eurowizji za nami !!! 30.05.10, 15:28
      Głosowałam na kogo innego ale cóż!
    • michaelmontana Re: finał Eurowizji za nami !!! 30.05.10, 17:00
      była świetna ; p
    • katsuumi_17 Re: finał Eurowizji za nami !!! 30.05.10, 17:07
      Nie głosowałam. Ale ogólnie poziom od paru lat spada. Ta babka z Niemiec była słaba, ale
      to tylko moje zdanie.
    • violet_ Re: finał Eurowizji za nami !!! 30.05.10, 17:09
      to już po? o Matko Boska, a kiedy to było? o.o
    • karolcia741 :( 30.05.10, 18:03
      Niestety jestem tym zawiedziona. Głosowałam na Belgię bo to była jedyna
      konkretna propozycja. Ta Lena jak wygrała to żadnych emocji nie okazywała była
      po prostu sztuczna w tym. A Rybak jaki się plastikowy zrobił.
      • sysiek4444 @violet_ 30.05.10, 19:33
        Było wczoraj od godziny 21.00 do 00.30.

Obejżałam tylko początek i koniec więc właściewie to nei wiedziałam o co tam chodziło bo
        prawie nikogo nie słyszałam.

Dla mnie to jest bez sensu. Każdy śpiewał okropnie i w ogóle.
        A jeśli chodzi o tą NInę , line czy jakoś tak to nie wiem o kogo chodzi i nei wiem jak
        śpiewała.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka