Dodaj do ulubionych

Noc z wampirami! Czyli Nocny Maraton Sagi Zmierzch

01.06.10, 17:10
chciałam się was zapytac czy <zwracam się do fanów> idziecie na ten maraton?
jak ktoś nie wie o co chodzi to już mówię;
2 lipca od godz 23;30 w kinach helios odbędzie się taki maraton sagi zmierzch będą
puszczane w kolejności filmy;
*Zmierzch
*Księżyc w nowiu
*Zacmienie
Jakby ktoś chciał sobie zarezerwowac takie miejsca to jedynie osobiście w kinie i od razu
nalezy zapłacic za bilety 30 zł.
to jest mało zważając na to, że zazwyczaj jeden bilet kosztuje 17 zł.

Chciałybyście wgl tam iśc? I myślicie, że rodzice was puszczą?
Obserwuj wątek
    • dream Noc z wampirami! Czyli Nocny Maraton Sagi Zmi 01.06.10, 19:10
      Chętnie bym poszła na nocke z wampirkami.. ale 1 lipca wyjeżdżam..
      • mileczka19 Re: Noc z wampirami! Czyli Nocny Maraton Sagi Zmi 01.06.10, 19:24
        nie wiedzialam ,ale chętnie bym się przeszla.;
      • justynamatula Re: Noc z wampirami! Czyli Nocny Maraton Sagi Zmi 04.06.10, 08:07
        Chciałabym pójść ale rodzice mnie nie puszczącry.Powiedzą że to za późno jest
        itd.sad
      • verrley. :P 04.06.10, 08:51
        z chęcią bym poszła, ale wątpię aby moja mama mnie puściła o tej godzinie do kina.
        no ale cóż.. jednak wolę iść do tego kina 30 czerwca. chcę już jak najszybciej obejrzeć
        zaćmienie. big_grin
      • sims Re: Noc z wampirami! Czyli Nocny Maraton Sagi Zmi 05.06.10, 21:08
        Chciałabym ... Ale mnie mama chyba nie puści .. no i tato by mnie zawieźć musiał więc ... I na 23.30 ... Ale tanio i fajnie smile Będe przekonywac rodziców smile
    • martagirl Re: Noc z wampirami! Czyli Nocny Maraton Sagi Zmi 01.06.10, 19:11
      nie ma tu żadnych fanów?!?!
      że nawet nie chcecie się wypowiedzieć?
      ja bym z chęcią poszła!!suspiciouscoolbig_grinwinkkisstongue_outsmile
    • fankazmierzch3 Re: Noc z wampirami! Czyli Nocny Maraton Sagi Zmi 01.06.10, 19:15
      bardzo chętnie bym poszła
      ale znając moich rodziców nie puszczą mnie
      no chyba że bym pojechała z kuzynką
      ale też wątpie
    • saruniaaaa95 Re: Noc z wampirami! Czyli Nocny Maraton Sagi Zmi 01.06.10, 19:21
      Niestety nie tongue_out
    • anielica54 Może.. 01.06.10, 19:21
      jeśli będzie w Krakowie (nawet nie wiem czy tam jest to kinotongue_out) to pewnie tak.
      Nie oglądałam dwóch ostatnich filmów więc w sumie warto zwłaszcza, ze 30 złotych
      to nie dużo.
      Niespecjalnie lubię zmierzch, ale kocham takie akcje.
    • kararock Re: Noc z wampirami! Czyli Nocny Maraton Sagi Zmi 01.06.10, 19:21
      fajnie wybrałabym się tyle, że mieszkam w dziurze, a nie wiem kiedy jade do krakowa
    • marzycielkaaa_ Re: Noc z wampirami! Czyli Nocny Maraton Sagi Zmi 01.06.10, 19:25
      Chciałabym, ale to raczej niemożliwesad...
      • roahszana Re: Noc z wampirami! Czyli Nocny Maraton Sagi Zmi 01.06.10, 19:30
        W tamtym roku byłam.! big_grinbig_grin
        Super. o trzeciej w o=nocy sie skończyło i tat kolezanki nas odbierał hahah XD Świetni ebyło.
        A w tym roku... to ja na premierę specjalnie z obozu z kumpela sie zrywany.

A czmu dopiero 2 lipca. u nas do kin wchodzi 30 więc trochę bez sensu tongue_out
    • szila Re: Noc z wampirami! Czyli Nocny Maraton Sagi Zmi 01.06.10, 19:29
      Ja tam chceee !!
      pozdro dla fanów kiss
      • zmierzchoomania :( 01.06.10, 19:33
        ale bym się chętnie wybrała! i jeszcze w heliosie... ale tak jak Dream, niestety albo i stety ;p
        wyjeżdżam sad
    • lady_dark_angel Re: Noc z wampirami! Czyli Nocny Maraton Sagi Zmi 01.06.10, 19:31
      zapewne pójdę z kumpelkąsmile)
      • didi14 Re: Noc z wampirami! Czyli Nocny Maraton Sagi Zmi 01.06.10, 19:38
        Chciałabym pójść, ale nie jestem pewna czy nie będę wtedy na wakacjachtongue_out
        PS to jest w każdym Heliosie???
    • klaudi073 Re: Noc z wampirami! Czyli Nocny Maraton Sagi Zmi 01.06.10, 19:33
      Ooo chciała bym iśc ale o tej porze mama mnie nie puści;P
      Ach..szkoda
    • milunia_cyrus Re: Noc z wampirami! Czyli Nocny Maraton Sagi Zmi 01.06.10, 19:34
      Chciałabym iść, ale na 100 % mama mnie nie puści.
    • hilary_fanka Re: Noc z wampirami! Czyli Nocny Maraton Sagi Zmi 01.06.10, 19:36
      U mnie w Kielcach jest Helios...moze pójdę wink
    • alice_cullen_13 Noc z wampirami! Czyli Nocny Maraton Sagi Zmierzch 01.06.10, 19:40
      Byłam na poprzednim i miałam iść na ten. Mówię do mamy <<znowu jest NMF, moge
      iść?? - Jasne, spoko>> A potem się moojej mamie przypomniało że my 1.07
      wyjeżdżamy... Wie nie idę, a bardzo chciałam... sad
    • cukiereczek. Re: Noc z wampirami! Czyli Nocny Maraton Sagi Zmi 01.06.10, 19:57
      chętnie bym się przeszła , niestety w moim mieście nie ma takiego kina helios...
    • paulusia098 Re: Noc z wampirami! Czyli Nocny Maraton Sagi Zmi 01.06.10, 20:15
      poszłabym , ale u mnie w mieście nie ma Heliosa ; //
    • yourbadream Głupia bym była, gdybym się wybrała. 01.06.10, 22:43
      Na Zmierzchu byłam w sumie 3 razy. Księżyc w nowiu też widziałam w kinie.
      Byłam na jednym maratonie już (Zmierzch, Księżyc w nowiu, Underworld 2).
      Iść jeszcze raz? Nie dzięki. Wywaliłabym niepotrzebnie kasę.
      • be_my_dream_xde w każdym heliosie!! 02.06.10, 15:09
    • paula432 Re: Noc z wampirami! Czyli Nocny Maraton Sagi Zmi 02.06.10, 15:10
      Chce na to iść i może pójde smile
    • be_my_dream_xde Re: Noc z wampirami! Czyli Nocny Maraton Sagi Zmi 03.06.10, 15:59
      ;DD
      już nie moge sie doczekac
    • antay Re: Noc z wampirami! Czyli Nocny Maraton Sagi Zmi 03.06.10, 16:02
      Nie.
    • lovejustin__ Re: Noc z wampirami! Czyli Nocny Maraton Sagi Zmi 03.06.10, 16:13
      Nie jestem fanką Sagi Zmierzch, ale z chęcią bym poszła. wink
    • valhalla Re: Noc z wampirami! Czyli Nocny Maraton Sagi Zmi 04.06.10, 00:20
      a ja idę, we wro. smile
    • malcia Re: Noc z wampirami! Czyli Nocny Maraton Sagi Zmi 04.06.10, 00:36
      pytanie.!
      pewnie ze ide.!!!!!coolcoolcoolcoolcool
    • klaudynka24 Re: Noc z wampirami! Czyli Nocny Maraton Sagi Zmi 04.06.10, 08:18
      jak njabardziej bym chciala.. chociazby dlatego zeby widziec sie z kolezankami z gimnazjum ( jak juz wyjde ), ale wlasnie obawiam sie ze mama nie bedzie zadowolona
    • avril993 Re: Noc z wampirami! Czyli Nocny Maraton Sagi Zmi 04.06.10, 08:54
      Strasznie chce iść, ale mama mnie nie puści.uncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka