lily_luna 03.06.10, 12:59 Szukałam w internecie kawałów, żeby trochę się rozerwać, ale znajduję same stare lub głupie dowcipy. Może znacie jakieś fajne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lily_luna Re: dowcipy 03.06.10, 13:08 A tak przy okazji podoba Wam się piosenka Demi Lovato Don't Forget? Odpowiedz Link Zgłoś
rihanna_ Re: dowcipy 03.06.10, 14:45 może kup sobie książeczkę z dowcipami? nie wiem noo...,co do piosenki :podoba mi się,jest swietna! Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: dowcipy 25.08.10, 13:52 Idzie papież do nieba. Wita go św. Piotr i mówi: Cześć stary, masz tu fajną chate i kluczyki do mercedesa. Możesz nim jeździć wszędzie. Idzie papież go wypróbować. Jeździ, aż tu nagle wyprzedza go hipis z brązowymi włosami i brodą w ferrari. Idzie papież na skargę do Piotra i mówi: Ty Piotrek, oszukałeś mnie. Właśnie ktoś mnie wyprzedził! A Piotr na to: Z tym nie da się nic zrobić to syn szefa. Usłyszałam go wczoraj. Mam nadzieję że nikogo nim nie uraziłam. Odpowiedz Link Zgłoś