panicrawford
07.06.10, 20:40
Hej, mam problem. Chodzi o mojego brata i panią od j.angielskiego.
Mój brat Paweł, który ma 25 lat umawia się na randki z moją nauczycielka od anglika i to wszystko przeze mnie!
Zacznę od początku. Otóż zdobyłam meil mojej nauczycielki i zaczęłam robic sobie z niej beke pisząc do niej jako ktos inny. Podawałam się za Pawła, a Paweł to tak naprawdę mój brat. Pisałam do niej różne rzeczy aż ona wkońcu mi napisała ,że możemy się spotkac. Więc postanowiłam namówic brata aby się z nią spotkał. Oboje mają po 25 lat , zgodził się. Gdy przyszedł ze spotkania był bardzo zadowolony ,a gdy sie go spytałam co się tak cieszy odpowiedział tylko ,że fajna jest moja pani od anglika. Pare dni później dowiedziałam się że chodza ze sobą, moje kumpele pare razy widziały ich razem tulących się do siebie.
Nie mam nic przeciwko ich miłości ,ale teraz żałuje że go w to wkopałam. Jest zadowolony ale boję sie że kiedyś wpadnie do domu i oznajmi nam że zaręczył się. Nie wiem co mam zrobic żeby przestali się spotykac.
Jeżeli napiszecie coś w stylu ''kochają się i nie rób nic aby przestali'' to zrozumiem, ale możecie mi też doradzic jak się z ta myślą oswoic.
Ps. Sorki za moje błędy ale klawiaturka coś mi szwankuje i do tego dośc szybko pisałam.