dona94 14.06.10, 16:01 Jestem teraz w 1 gim , po wakacjach idę do 2 klasy. W podstawówce byłam cichą wodą .. teraz jestem całkiem inna , zmieniłam swój styl , zaczęłam się malować , zaczęłam wychodzić z przyjaciółmi na miasto i wg .. Czy wy też tak mieliście ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vienna ( ; 19.06.10, 18:46 jasne , że na pewno też się zmieniłam . to jest naturalne . nie ma co się martwic lub dziwić . każdy etap życia kształtuje człowieka , często przyczyniając się do ogromnych zmian w zachowaniu . ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
mileyandnick bardzo 14.06.10, 16:07 Oj bardzo mnie zmienilo...Poznałam prawdziwą przyjaźń...Zobaczyłam co to jest Zaurczyłam i dowiedziałam że dostyk bliskiej osoby jest b.przyjemny No ale jeszcze zaczełam kląć... pić to takie mniej pozytywne strony. A co do stylu to bardzo się zmienił... Odpowiedz Link Zgłoś
iga18 ... 15.06.10, 16:10 Zaczęłam się lepiej uczyć tak jakby, dzisiaj się dowiedziałam na własnej skórze, że nie watro nikomu powierzać największych sekretów... Odpowiedz Link Zgłoś
zombie_55 Re: bardzo 17.06.10, 15:09 chyba każdy się zmienił.. ja też ale nie wiem czy na lepsze czy gorsze ;p Odpowiedz Link Zgłoś
claudieea joj... i to jak ;D 17.06.10, 16:33 poznałam co to jest miłość, zmieniłam styl i w ogóle bardzo się zmieniłam...i miałam chłopaka... też idę do 2 gim. Odpowiedz Link Zgłoś
shadow. tak sobie ... 17.06.10, 17:01 nie za bardzo, bo ja zawsze nie miałam poukładane w głowie ale teraz jest jeszcze gorzej , no i gorzej się uczę niż w podstawówce Odpowiedz Link Zgłoś
lady_em Re: Czy gimnazjum was zmieniło ? 14.06.10, 16:08 Ja jestem w drugiej klasie i zmieniłam się. Styl ubierania, upodobania, nieco charakter. Poznałam nowych ludzi, którzy chcąc-nie chcąc mnie zmienili. Trudno to wszystko opisać, ale tak - wiele się zmieniło w moim życiu. Czasem na gorsze, czasem na lepsze - jak to w życiu bywa Odpowiedz Link Zgłoś
fantabuu Re: Czy gimnazjum was zmieniło ? 14.06.10, 16:10 wiecej imprezuje i wogule . zdecydowanietak . Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_ Re: Czy gimnazjum was zmieniło ? 14.06.10, 16:15 Może trochę. Zaczęłam klnąć i coraz bardziej zamykam się w sobie. Moje upodobania się zmieniły, zmieniłam przyjaciółki. Czy to zmiana na lepsze, czy gorsze - nie wiem, ale zmiany są minimalne. Odpowiedz Link Zgłoś
devaney Re: Czy gimnazjum was zmieniło ? 14.06.10, 16:13 Nie wiem czy to przez gimnazjum,ale chodząc do tej szkoły bardzo się zmieniłam. Odpowiedz Link Zgłoś
szalona_fanka46 W sumie to... 14.06.10, 16:20 nie. Ale stałam się nieco bardziej Szalona xD Odpowiedz Link Zgłoś
jolene_ Re: Czy gimnazjum was zmieniło ? 14.06.10, 16:27 nie chodzę jeszcze do gimnazjum . Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: Czy gimnazjum was zmieniło ? 14.06.10, 16:38 taaaaaaak, ale nie wiem czy mam się z tego cieszyc, czy nad tym płakac. Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Czy gimnazjum was zmieniło ? 14.06.10, 17:01 zdecydowanie zmieniło. też zaczęłam się malować, lepiej ubierać, lepiej dbać o siebie, zmieniły mi się poglądy, mam teraz nowe doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Czy gimnazjum was zmieniło ? 14.06.10, 17:07 Ehe, masz z czego być dumna. Robisz się plastikiem, jak większość gimnazjalistek. Odpowiedz Link Zgłoś
onebigcrap Re: Czy gimnazjum was zmieniło ? 17.06.10, 20:49 to , że się ktoś maluje nie znaczy od razu , że jest on plastikiem ;d bo nie wiesz jak bardzo się ten ktoś maluje , także przystopuj .. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
cuukierkova Re: Czy gimnazjum was zmieniło ? 20.06.10, 14:29 nie jestem jeszczee w giim .. ^^ pożyjjemy , zobaczymy . ;x Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Czy gimnazjum was zmieniło ? 14.06.10, 17:08 Taaak, stałam się jędzą z irokezem. Odpowiedz Link Zgłoś
sunshine.123 TAK 14.06.10, 17:29 niestety tak. zmieniło mój charakter, ale odrobinę. na pewno po gimnazjum bardzo dużo przeklinam, mam nowe środowisko itp. to nie jest dobry etap nauki i życia Odpowiedz Link Zgłoś
mejbelajn. Re: Czy gimnazjum was zmieniło ? 14.06.10, 17:35 Trochę się zmieniłam, ale na lepsze, nie na gorsze. Tak myślę. Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 Re: zmieniło. na lepsze. 14.06.10, 17:41 zmieniło i to bardzo. głównie mój stosunek do relacji międzyludzkich. i że nie opłaca się dążyć do bycia 'fajnym'... Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 liceum bardziej 14.06.10, 17:39 gimnazjum to jeszcze było 95% nauki i 5% przyjemności, teraz pół na pół : D Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: Czy gimnazjum was zmieniło ? 14.06.10, 17:40 może tak, może nie. Nie wiem do końca ;c Odpowiedz Link Zgłoś
pata4 Re: Czy gimnazjum was zmieniło ? 14.06.10, 17:42 z wyglądem i wypadami to tak . Więcej ludzi mnie lubi hihi ! Ale charakterek ten sam Odpowiedz Link Zgłoś
sonia07 Re: Czy gimnazjum was zmieniło ? 14.06.10, 17:43 Nie wiem. Może i nabrałam trochę więcej śmiałości? Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Ja jestem taka sama ............ 14.06.10, 17:44 Czyli zwariowana ,szalona i zabawna nic mnie nie zmieniło chyba to ,że jest w gim trudniej i mam niższe oceny co mi się bardzo nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
jula1995 Na pewno :) 14.06.10, 17:45 Jestem teraz w 2kl. Od zeszłego roku zaczęłam słuchać rock'a i metalu (ale to chyba nie przez zmianę szkoły). Teraz jestem na pewno bardziej śmiała. Nawet podam przykład: (bardzo skrócony) niedawno byłam na wycieczce i przedostatniego dnia przyszli do nas do pokoju chłopcy (mamy ich w kl 7, przyszło 4, z którymi się kolegujemy) i dali nam bombonierke, w podziękowaniu za ogół Ja byłam w szoku i przytuliłam każdego z nich. Wcześniej nigdy bym czegoś takiego nie zrobiła, bo byłam nieśmiała xd. Moja (była już niestety) przyjaciółka zaczęła się zadawać z "dresami", palić papierosy itp. Jest o rok młodsza. szkoda :< Odpowiedz Link Zgłoś
oluusx Re: Na pewno :) 14.06.10, 17:50 zmieniło ? może nie charakter, chciaż mogła bym się o to kłócić x d nie wiem czy to gimnazjum mnie zmieniło, czy po prostu to mój wiek , etap ? : D ale na pewno poznałam tam wiele ludzi którzy mnie zmienili ; d w sumie to na to samo wychodzi, ale dobra :q Odpowiedz Link Zgłoś
paula432 Re: Czy gimnazjum was zmieniło ? 14.06.10, 17:49 Myśle że tak. Gimnazjum zmienia wszystkich..... Odpowiedz Link Zgłoś
markerowa Re: Czy gimnazjum was zmieniło ? 14.06.10, 17:51 no u mnie było to trochę inaczej , zupełnie inaczej moje życie zmieniło się tylko tym że miałam więcej znajomych . makijaż ?! hm ... w sumie nie lobię się malować tak ostro ; błyszczyk , puder , tusz to podstawa u mnie xd Odpowiedz Link Zgłoś