antay Re: Twój ulubiony autor ? 22.06.10, 20:50 Rick Riordan. Cassandra Clare - uwielbiam jej humor i styl pisania <3 I oczywiście nie obeszło by się bez Joanne k. Rowling <333 Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_annabet Tolkien! 22.06.10, 22:11 ale pewnie Ci się nie spodoba, bo za trudny język blablabla. chyba, że lubisz fantastykę, to lektura obowiązkowa Odpowiedz Link Zgłoś
momo. Re: Twój ulubiony autor ? 23.06.10, 17:46 Mogłabym parunastu wymienić, ale najczęściej znam ich z jednej książki/cyklu. Z takich, co napisali wiele książek to Agatha Christie. Ale musisz lubić kryminały. Odpowiedz Link Zgłoś
sims Re: Twój ulubiony autor ? 28.06.10, 20:45 Stephanie Meyer - cała saga ZMIERZCH !! Odpowiedz Link Zgłoś
primas Re: Twój ulubiony autor ? 28.06.10, 20:48 Szczerze? Nie mam. Jednak teraz mam zamiar kupic parę książęk Nicholasa Sparksa. Odpowiedz Link Zgłoś
spongebob. Re: Twój ulubiony autor ? 28.06.10, 20:57 Eric Emmanuel Schmitt : Pan Ibrahim i kwiaty Koranu oraz Oskar i Pani Róża Nicholas Sparks : Ostatnia Piosenka, Jesienna Miłość i Wciąż Ją Kocham. Odpowiedz Link Zgłoś
tysia5 Re: Twój ulubiony autor ? 28.06.10, 21:01 Tonya Hurley - "Ghostgirl" (Zakochana zjawa) P. Baccalario, E.Peduzzi - "Dziennik zakochanej nastolatki" Odpowiedz Link Zgłoś
conversesgirl Re: Twój ulubiony autor ? 28.06.10, 21:03 Nie pamiętam imienia, ale wiem, że Fitzpatrick. Tytuł książki: ''Szeptem'' Naprawdę polecam. Czytam ją czwarty raz Odpowiedz Link Zgłoś
alutaa. Re: Twój ulubiony autor ? 28.06.10, 21:10 autorka. M.Musierowicz - caała seria Jeżycjady. Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Re: Twój ulubiony autor ? 28.06.10, 21:11 Stephenie Meyer -Saga Zmierzch, Drugie życie Bree Tarner , Intruz L. J. Smith - Pamiętniki Wampirów J.K. Rowling-Harry Potter Odpowiedz Link Zgłoś
klaudi073 ... 28.06.10, 21:46 Moi ulubieńcy: Nicholas Sparks i Becca Fitzpatrick książki: N.Sparksa - Jesienna milosc , wciaz ja kocham , Pamiętnik , Ostatnia piosenka B.Fitzpatrick- Szeptem Odpowiedz Link Zgłoś
butterfly_97 Re: Twój ulubiony autor ? 28.06.10, 21:49 Stephenie Meyer, P.C. Cast, Kristin Cast itp. Odpowiedz Link Zgłoś
brenda123 Re: Twój ulubiony autor ? 28.06.10, 21:50 Nicholas Sparks to rewelacyjny pisarz. Teraz czytam jego książkę pt. Ostatnia piosenka Odpowiedz Link Zgłoś
natzal Re: Twój ulubiony autor ? 28.06.10, 21:54 Wilk, Wilczyca - K. Berenika - Miszczuk Odpowiedz Link Zgłoś
corba . 28.06.10, 21:57 Poszukaj sobie w internetowej bibliotece i na pewno znajdziesz coś dla siebie . ; ) Ja polecam sagę Zmierzch . niesamowita powieść o zakazanej miłości pomiędzy człowiekiem a wampirem . ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1995_13 Re: Twój ulubiony autor ? 28.06.10, 22:39 Stephenie Meyer ( Saga Zmierzch, Drugie życie Bree Tanner, Intruz), Cassandra Clare (Trylogia Dary Anioła), Suzanne Collins ( Igrzyska śmierci, W pierścieniu ognia) Odpowiedz Link Zgłoś
castiela Re: Twój ulubiony autor ? 28.06.10, 23:54 Ostatnimi czasy pokochałam Candace Bushnell za Seks w wielkim mieście, Dzienniki Carrie i Szminkę w wielkim mieście. Innych jej książek, póki co, nie czytałam. Poza tym zawsze będę fanką Rowling, Cecily von Ziegesar i Meg Cabot. Jeśli chodzi o panów, to uwielbiam twórczość Paolo Coelho, Erica-Emmanuela Schmitta i ksiażkę Szukając Alaski autorstwa Johna Greena. Zapomniałam wspomnieć o Charlaine Harris, autorce serii o Sookie Stackhouse. Poza tym gorąco polecam biografie Marylina Mansona pt. Trudna droga z piekła. Odpowiedz Link Zgłoś