blondi96 23.06.10, 19:52 Co roku ja z moją przyjaciółką w wakacje nei mamy co robić.. Nudy że szok. Może macie jakieś szalone i fajne pomysłyu ? Proszę o pomoc ;* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klaudia_25 Re: Brak pomysłów ;( HELP ! 23.06.10, 20:59 Zróbcie nocowanie xP Ona u ciebie,albo ty u niej ;D Odpowiedz Link Zgłoś
brukselka_ Re: Brak pomysłów ;( HELP ! 23.06.10, 21:25 No ale wtedy też się nudzimy ;d Chodzi mi o np. budowanie huśtawki z desek i cegły ;d Takie tam różne głupoty ;p Odpowiedz Link Zgłoś
natusia2004 Re: Brak pomysłów ;( HELP ! 24.06.10, 16:03 jak masz kolo domu rzeke to idzcie poplywac a jak nie to babinkton siatka tyle pomyslow chodzby nawet spacer z kolezanka i (jak macie) z psami ja stawiam na inprowizacje Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: Brak pomysłów ;( HELP ! 23.06.10, 21:29 Jak mozna nie miec pomyslow ?! Cos sie zawsze na spontanicznie wymysli !;p Odpowiedz Link Zgłoś
viklimka Re: Brak pomysłów ;( HELP ! 23.06.10, 21:32 Możecie się wybrać do lasu, nad jezioro, zaangażować się w coś, ja np. często opiekuję się końmi (ale ich wlaściciel i tak po mnie musi dużo poprawiać ) i mam zniżki na naukę jazdy Albo bawię się w kucharza Albo trawę koszę przed domem Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Brak pomysłów ;( HELP ! 23.06.10, 21:30 Pojedźcie sobie nad morze na pole namiotowe, albo nad jezioro jakieś. Odpowiedz Link Zgłoś
lorente Re: Brak pomysłów ;( HELP ! 23.06.10, 21:40 Ostatnio z przyjaciółką robiłyśmy teledyski do swoich ulubionych piosenek. Nie dodawałyśmy ich na YouTube czy Wrzute.. to taka pamiątka.. dla nas.. Polecam.. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
blondi96 Re: Brak pomysłów ;( HELP ! 24.06.10, 15:52 Dzięki ;] A może coś więcej ? Odpowiedz Link Zgłoś
blocked Re: Brak pomysłów ;( HELP ! 24.06.10, 15:58 Możecie pójść nad namioty, urządzić imprezę, pójść na spacer. Poopalajcie się też. Jest dużo rzeczy do robienia w wakacje, na pewno coś znajdziecie. Odpowiedz Link Zgłoś
cytryna86 mam pomysł :) 24.06.10, 16:03 wbijajcie na odlotka pogracie sobie, a mzoe i wygracie odlotek.pl/zaproszenie/24843 Odpowiedz Link Zgłoś
blondi96 Re: Tradycyjnie: domówka 25.06.10, 16:16 Extra pomysły ;] Dzięki ;* Czekam na dalsze propozycje ;* Odpowiedz Link Zgłoś
chotnick Re: Brak pomysłów ;( HELP ! 25.06.10, 16:32 Szalone mówisz? no to ja np w zeszłym roku razem z dwoma kumplami i koleżanką wsiedliśmy w pociąg i pojechaliśmy na cały dzień do Krakowa ;p Na ten rok planujemy zwiedzić co najmniej 3 miasta Możecie się też wybrać pod namioty... Opcji jest dużo Odpowiedz Link Zgłoś
minaslia z 25.06.10, 16:35 idźcie na basen/do kina/parku/miasta/sklepów itp. wybierzcie się na sesję fotograficzną. Grajcie na jakimś instrumencie np. gitary, perkusja a jeśli nie macie to wbijcie do znajomych, zróbcie dżampreskę, nocowanie, jedźcie na obóz... Odpowiedz Link Zgłoś
lemonade. Re: Brak pomysłów ;( HELP ! 25.06.10, 17:02 przeglądnijcie całą poczekalnie demotów. Odpowiedz Link Zgłoś
akira Re: Brak pomysłów ;( HELP ! 27.06.10, 10:58 Załatwcie chłopaków i wybijcie imprezę xD Bez płci przeciwnej nie ma zabawy ;d Odpowiedz Link Zgłoś
blondi96 Re: Brak pomysłów ;( HELP ! 27.06.10, 14:04 Sory że cągle dodaje minki ale chcę aby mój post był na początku aby więcej osób mi pomogło . <3 Odpowiedz Link Zgłoś