Dodaj do ulubionych

Wasi idole...

24.06.10, 14:27
Czy w waszej szkole tylko wy jesteście takimi PRAWDZIWYMI fanami waszych idoli? Bo u
mnie to tylko ja tak BARDZO lubię Avril. W mojej klasie Avril jest lubiana, ale moje kumpele
znają jej jakieś 3 piosenki. Jest jeszcze jedna fanka Avril ale na koncercie nie była i jakoś nie
pokazuje, że ją tak bardzo lubi. A jak jest z wami? jak coś to koszsmile
Obserwuj wątek
    • light Re: Wasi idole... 24.06.10, 14:32
      Skąd mam wiedzieć. W myślach im czytam? No proszę Cię...
      To, że będę biegała po szkole z koszulką z wizerunkiem mojego ulubionego
      piosenkarza, a z mojej komórki na cały głos będą leciały teksty jego piosenek,
      nie będzie świadczy o mojej och tak wielkiej, że aż mdleję miłości do niego.
      • rosaliee. avrilavrilavrilnirvananirvananirvana. 24.06.10, 19:02
    • marsjanka115 Re: Wasi idole... 24.06.10, 14:33
      nie wiem chyba tak mam już prawie wszystkie płyty 30stm mam w planach kupić
      nastepne ,na koncert w krakowie 20 sierpnia są szanse że pojadę , mam z tonę ich
      plakatów , słucham nie za często bo mi się znudzą i nie jestem jakimś psycho
      fanem co ciągle szuka informacji o nich xPale sporo wiem o 30stm

chyba jestem prawdziwą fanką surprisedsercebig_grinsmilepiwo
      • patimari22 Re: Wasi idole... 24.06.10, 18:52
        No jasne duzo osub oprucz mnie lubi Miley cyrus
      • vampirzyca1995 Re: Wasi idole... 23.07.10, 18:21
        jakbym zobaczyła kogoś z obsady zmierzchu to bym zwariowała
    • anne05 Re: Wasi idole... 24.06.10, 14:37
      Mam na ten temat bardzo podobne do twojego, choć troszkę inne zdanie. Widzisz,
      przesada też nigdy nie jest za dobra - jeśli bez ustanku nic innego nie robisz, tylko sie
      ekscytujesz danym idolem, to szybko on ci się nudzi. Tak w moim przypadku było z Avril,
      albo po prostu miałam na nią fazę - przeszło. Teraz słucham nieco starszego rocka,
      którego nie zamieniłabym za nic w świecie. Teksty ich piosenek do mnie przemawiają, rytm
      powala z nóg. Nie wyprę się ich nigdy, nawet jeśli w mojej klasie nikt czegoś takiego nie
      słucha. Dla mnie to bez znaczenia. To rozumiem przez bycie fanem.
    • fantabuu Re: Wasi idole... 24.06.10, 14:43
      tak . moje kolezaneczki ; / kochają biebera xd
      a ja z kuzynką kochamy firme , hg, grubsona , jamala , ogółem kochamy reggae .
      jedyne w klasie xd
      • mweezy . 24.06.10, 14:58
        nie, u mnie w klasie nie ma jakiś specjalnych fanów danego zespołu czy wokalisty.
        chłopaki z tego co widzę są w większości jot pe na dwajściadwa procęt,
        mniejszość dodaje jeszcze do swojej listy wszystkie hiciorki rodem z vivy oraz
        jakieś umcia umcia, didżej ziomek czy coś oraz reggage.

co do dziewczyn, to niektóre mają ciekawszy gust muzyczny, jednak i tak
        większość z lubością ogląda vivę i słucha disco polo czy coś.

została jeszcze Justyna, wielbicielka Michaela Jacksona.
        i ja. z moim poplątanym i pomieszanym gustem.
        • mejbelajn. Re: . 24.06.10, 19:03
          U mnie tylko ja i moja najlepsza przyjaciółka mamy identyczny gust muzyczny.
    • juliap1999 U mnie, albo nie mają idoli, albo są pseudo fanami 24.06.10, 14:50
      W mojej klasie jest 7 dziewczyn, razem ze mną. Ja mam moich ukochanych: Ashley
      Greene, Anne Hathaway, Beyonce, Lady GaGa itd. Moje 3 koleżanki nie mają idoli. Moja
      koleżanka ma Ke$hę, ale właściwie zna tylko "Tik Tok", "Blah Blah Blah" i "Your Love is My
      Drug". Niedawno mówiła, że "Blah Blah Blah" jej się nie podoba, ale teraz jej się podoba.
      A "Your Love..." ma dziwny teledysk, bo ten gościu to żul (zgadzam się big_grin). Następna
      niedawno uwilelbiała Miley. Kilka dni temu powiedziała mi, że raz na zawsze się z nią
      pożegnała. Teraz kocha Selenę, ale to jakaś taka pseudo miłość. I ostatnia jest pseudo
      fanką "Zmierzchu". O "Sadze" nie wie nic, mówi, że kocha. No, tak to się przedstawia.
    • justynamatula Re: Wasi idole... 24.06.10, 14:53
      Ja też uwielbiam Avril
    • oresama_ Re: jestem oryginalna 24.06.10, 14:54
      bo moje znajome twierdzą, że moi idole to transwestyci ;x jeeee~ nie ma to jak
      tolerancja.
      • light Re: jestem oryginalna 24.06.10, 14:56
        Mam to samo, więc połączmy się w bólu...
        najpopularniejszy cytat: "Bosh, gdzieś ty taki japoński shit znalazła, żaaal". indifferent
        • avrilkaskate Wasi idole... 24.06.10, 15:00
          a u mnie w szkole jest teraz moda na Nirvane i Metalice. Po prostu żal dupe sciska.. A co do
          pierwszego komentarza light: nie to miałam na myśli.
          • light Re: Wasi idole... 24.06.10, 15:38
            Chciałam Ci tylko napisać, że tak naprawdę nie wiem, jakie kto kocha zespoły
            najbardziej, ponieważ jeśli ktoś ten szacunek i miłość noszą w sercu, to raczej
            tego nie odczytam. Niektórzy mogą tam biegać i krzyczeć, jak bardzo to
            uwielbiają, ale tak naprawdę mogą być pozerami, typu jp na 100%...
        • oresama_ Re: jestem oryginalna 24.06.10, 17:08
          normalka ;D
    • bellacullenx Re: Wasi idole... 24.06.10, 15:01
      haha...tak tylko ja mam taki odpał na punkcie Roba Pattinsona w naszej szkole...;]

pozdrawiam ; * *
    • katsuumi_17 Re: Wasi idole... 24.06.10, 15:03
      W gimnazjum miałam taką prawdziwą FANKĘ Avril, była w mojej klasie, z resztą bardzo w
      porządku dziewczyna i pozytywnie zakręcona. Wydaje mi się jednak, że obecnie w szkole
      nie mam osób, które są fanami "na zabój".
    • seneka4 Re: Wasi idole... 24.06.10, 15:06
      Kiedyś też bardzo lubiłam Avril ,ale nie obnosiłam sie z tym na codzień. (;
    • demilovatocool Re: Wasi idole... 24.06.10, 15:07
      Ja moje nejlepsza psióła i dobra kumpela same nazwałyśmy się panny Bieber!Mamy fioła na
      jego punkcie!
    • nikuchova. Re: Wasi idole... 24.06.10, 15:11
      nie wiem, nie interesuje mnie, jakimi fanami i kogo są ludzie z mojej szkoły.
    • slodkiporanek Re: Wasi idole... 24.06.10, 15:51
      Wg. nich to szajs.
      W mojej szkole zdaje się, ze w ogóle jestem jedyna fanką.
    • paaali Justin Bieber . <3 . 24.06.10, 18:48
      U mnie wszyscy wiedzą że ja jestem największą fanką .Justina < 3.
      Kogokolwiek byś nie spytała to . - Paaali największą fanką Biebera . xD . '
      Jest jeszcze jedna moja przyjaciółka która szaleje za nim tak bardzo jak ja . kiss .
    • nika_i_tom ... 24.06.10, 19:01
      u mnie w gim tylko ja KOCHAM THkiss moja sis 'niby' ich lubi, ale jak ktoś ją zapyta czy
      ich kocha to zaprzeczaindifferent( idiotkawink )
    • sandra6565 Re: Wasi idole... 24.06.10, 19:03
      ja lubie Biebera i jeszcze kilka dziewczyn z kl chociaż jest nasz (dziewczyn) 8
      a chłopacy są jego mega fanami na przerwach zawsze śpiewają bejbe bejbe bejbe
      ołł
      • dulce12_rbd Re: Wasi idole... 24.06.10, 19:11
        Nie latam po całej szkole i się z tym
        nie obnoszę. Ale nigdy bym się nie wyparła
        kochania zespołu, artysty, którego na serio kocham.
    • ola09 Re: Wasi idole... 24.06.10, 19:18
      u mnie w szkole jest tylko jeden chłopak który lubi te same zespoły co ja
      może się nazwać fanem bo ma kilka koszulek z Metallicą,bluzę,wszystkie płyty i
      był na ich koncercie w PLcool
      reszta nie lubi tej samej muzyki i mówi że słucham starego gównasciana
      tak jestem fanką,posiadam płyty i inne gadżety związane z moim ulubionym
      zespołem-niestety nigdy nie pójdę na ich koncert bo to nie możliweuncertain-ale mam
      płyty z koncertówwink
    • angie2 Re: Wasi idole... 25.06.10, 12:49
      Jonas Brothers
    • kcjb Re: Wasi idole... 28.06.10, 01:47
      Justin Bieberserceserceserceserceserce
    • nickaa Re: Wasi idole... 23.07.10, 18:16
      ja lubie Tokio Hotel i niektórzy z moich znajomych którzy się o tym dowiedzieli
      wyśmiali mnie ^^ w mojej szkole nie są lubiani .. oczywiście gdyby ktoś
      powiedział że lubi Avril, Paramore czy Rihanne to by nie zareagowali tak jak na
      TH xd nienawidzą ich a nawet ich nie znają dlatego nie lubie niektórych ludzi -_-
    • kasiula1997 ... 23.07.10, 18:32
      W podstawówce to tak, tylko ja taka byłam, ale teraz idę do nowej szkoły, więc nie wiem jak
      to będzie. Pewnie znowu będę jedyna, ale to dla mnie cudownie big_grin
      Ogólnie to rzadko kto przepada za metalem i rockiem.
      Chociaż, w podstawówce były dziewczyny, które się obnosiły gadżetami z hanny montany uncertain
      Ale nie zaliczam ich do PRAWDZIWYCH fanek wink
      kiss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka