btr.love Re: Lady Gaga przesadza? 27.07.10, 11:49 mnie z deczki wnerwia już... ale muzyka mi się podoba , teledyski nie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
annusiaczek Re: Lady Gaga przesadza? 27.07.10, 11:49 masz racje! kiedyś Lady Gaga była spoko, a teraz szkoda słów! Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata.14 Re: Lady Gaga przesadza? 27.07.10, 11:57 Lubię ją bo jest inna niż wszyscy Odpowiedz Link Zgłoś
princii Ludzie!! Ogar!! 27.07.10, 12:02 Trudno , żeby przez cały czas była taka sama.... Poker Face był jednym z pierwszych teledysków , wtedy tak na prawde nikt nie słyszał o Gadze jak teraz! Jest jej wszędzie pełno. Mi się bardzo podoba , że ma pomysły na siebie. Faktycznie schudła , ale to dobrze bo wcześniej miała spore uda! Dziękuję. P.S. nie patrzcie jak wygląda w teledyskach bo różne programy komputerowe wyrabiają sylwetkę oraz różne niedoskonałości na twarzy. Sory za powtórkę ale zły temat dałam. Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: Ludzie!! Ogar!! 27.07.10, 12:06 nie lubię jej . nie podoba mi się jej styl i to , co ze sobą robi , ale piosenki są ok . ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
malcia Re: Lady Gaga przesadza? 27.07.10, 12:06 ona przed karierą wyglądała normalnie ale teraz owszem czasami wygląda okropnie lecz jej stroje,styl bycia i oryginalnośc są godne podziwu.Gaga jest zdecydowanie mistrzem i legendą i jestem w 100% przekonana że drugiej takiej nie ma i nie bd a przykładem tego są gwiazdki które próbują wzbic się na jej progi na które mają za małe nóżki i pozostają tylko jej marnymi kopiami. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
szalona_fanka46 Re: Lady Gaga przesadza? 27.07.10, 12:08 Poczytaj sobie Bravo. Tam w każdym numerze takie artykuły walą. Odpowiedz Link Zgłoś