sel_dem Re: trudny wybór . 28.06.10, 23:08 Trampolina szybko by ci się znudziła ( uwierz) Miała bym problem pomiędzy rowerem a nikonem , hm raczej bym wybrała rower , ciężki wybór , niestety nie pomogę ci , bo nie wiem co lubisz . decyzja należy do cb . Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaplyta Re: Co wybrać ????!!!!!!!!!!! 28.06.10, 23:05 oczywiście lustrzankę, uwielbiam robić zdjęcia : ) Odpowiedz Link Zgłoś
ciastko_kremik Re: Co wybrać ????!!!!!!!!!!! 28.06.10, 23:07 Trampolina bo jest fajowska i mozesz sie na niej świetnie bawić... Odpowiedz Link Zgłoś
zbieramchmury Re: Co wybrać ????!!!!!!!!!!! 28.06.10, 23:14 rower. dlatego, że zawsze gdzieś pojedziesz z koleżankami, chociaż aparat też dobra rzecz, można dużo uwiecznić, ale ten jest już bardziej profesjonalny. Odpowiedz Link Zgłoś
dirtssa re: 28.06.10, 23:23 To zależy co lubisz. Jeżeli lubisz robić zdjęcia, wybierz aparat. Jeżeli lubisz uprawiać sport, aktywny wypoczynek itp. wybierz rower. A jeżeli lubisz poszaleć, to wybierz trampolinę Odpowiedz Link Zgłoś
karola_483_th Re: Co wybrać ????!!!!!!!!!!! 02.07.10, 17:27 ja bym wybrała aparat. ; d Odpowiedz Link Zgłoś
lola878 Re: Co wybrać ????!!!!!!!!!!! 02.07.10, 17:34 Trampolina xd genialna zabawa przy takiej trampolinie ,moja kolezanka ma taka ,to jak sie spotykamy to zawsze skaczemy i wgl mozna sie swietnie bawic xD daj znac co wybralas Odpowiedz Link Zgłoś
magdaaaa Re: Co wybrać ????!!!!!!!!!!! 02.07.10, 17:36 Ja bym wybrała trampolinę Odpowiedz Link Zgłoś
mika999 Re: Co wybrać ????!!!!!!!!!!! 02.07.10, 18:54 Nikon Najbardziej praktyczny Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia_xo T U U U :) 02.07.10, 19:12 napewno ine tarmpoline bo szybko Ci sie znudzi xD ja bym wybrała rower , moza sobie zrobić fajną wyciezkę z kumpelami i miło spędzić czas xD a aparat to pewnie jakiś masz w domu , choćby stary , ale myśle że jakiś masz xD Odpowiedz Link Zgłoś
misha_ Re: Co wybrać ????!!!!!!!!!!! 02.07.10, 19:20 ja bym wzięła aparat bo najbardziej wartościowy.. trampolina dla dzieci a na rower możesz uzberać z kieszonkowego itp... Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.x3 Re: Co wybrać ????!!!!!!!!!!! 02.07.10, 19:21 Na Twoim miejscu wybrałabym Nikona jeżeli lubisz robić zdjęcia, bo wiadomo że Nikonem zawsze wychodzą lepsze ^^ Zależy co bardziej luubisz robić . ;D A osobiście chciałabym trampolinę, bo Nikona już mam a na rowerze nie jeżdżę ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
avril993 Re: Co wybrać ????!!!!!!!!!!! 02.07.10, 19:26 Ja wybrałabym Nikona. A to dlatego, że lubię robić zdjęcia, a Nikon jest bardzo funkcjonalny i robi dobre zdjęcia. A poza tym chciałabym go mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
thuskawka Re: Co wybrać ????!!!!!!!!!!! 02.07.10, 19:27 ja bym wybrała lustrzankę. ale z innej firmy. np. SONNY. ? : - ]] Odpowiedz Link Zgłoś