Dodaj do ulubionych

Problem ? wejdzcie :)

28.06.10, 11:43
czesc. od czasu kiedy w ostatnim magazynie ,,DZIEWCZYNY" - takiej gazety, pisali taki artykuł o lesbijkach... od tego czasu ja myśle że nią jestem chyba !...sciana
nie mam pojęcia...!
w lipcu bede miała 14 lat.
nie miałam chłopaka do tej pory...
nikim za bardzo sie nie interesowałam...
nie mam pojęcia .!
jak to można sprawdzic??
czy to tylko chormony ? big_grin
można temu zapobiec?
od tego czasu kiedy ten durny artykuł przeczytałam big_grin to próbuje jakkoś na siłe mówic na jakiegoś byle kogo chłopaka ,,ciacho " big_grin
heheheh

???
pomożecie ? smile

kiedy o tym myśle, mam takie dziwne uczucie , jestem troche przerażona ? confused
kiss pomożcie, plissssssssssss !
Obserwuj wątek
    • myszkaa . 28.06.10, 11:46
      Czytałam .
      Ale to , że nie masz chłopaka ne oznacza , że jesteś lesbijką .
      No chyba , że Cię pociągają dziewczyny , to wtedy powinnaś się zastanowić ...
    • softy_girl . 28.06.10, 11:48
      Szczerze mówiąc to nie wiem. Może poczytaj o tym na google.
      A jakie są jeszcze powody tego że tak twierdzisz?
    • lawenda12 Re: Problem ? wejdzcie :) 28.06.10, 11:54
      To że nie podobają Ci się chłopcy, nie znaczy, że jesteś lesbijką! A 14 lat to nie wiek na
      chłopaka.
    • katsuumi_17 Re: Problem ? wejdzcie :) 28.06.10, 17:51
      Masz 14 lat- jesteś w takim wieku, w którym w ogóle nie powinnaś się interesować
      facetami. To naturalne. Wydaje mi się, że to właśnie dziewczyny, które interesują się
      tysiącami chłopaków w wieku 12-13-14 lat są raczej dziwne. Jeśli nie podobają ci się
      dziewczyny- to nie ma obaw. Nie jesteś lesbijką.
    • fanka7137 Re: Problem ? wejdzcie :) 28.06.10, 17:58
      Cóż. Dziwne, no ale nie martw się. Masz dopiero 14 lat! Ja bym się nie przejęła. Jeśli nie
      miałaś dziewczyny to wszystko w porządku suspicious
      • milkaa_ Re: Problem ? wejdzcie :) 28.06.10, 18:52
        Nie jesteś lesbijką.To przez ten artykuł, zresztą masz dopiero 14 lat,nie martw się na
        zapas wink
    • anne05 -.- 28.06.10, 18:05
      Nie mogę uwierzyć, że jesteśmy w tym samym wieku. Nie no, sorry, w sierpniu będę miała
      15. Mniejsza. W każdym razie nie wiem, jak mam opisać to, co czuję po przeczytaniu
      twojej wypowiedzi. Śmiać się? Płakać? Traktować jak prowokację? OMG, ja też nigdy nie
      miałam chłopaka, ale to nie oznacza, że jestem lezbijką, na miłość boską! -.- Doprawdy,
      tak trudno ci zauważyć, czy podobają ci się chłopcy czy dziewczyny...?

P.S. A tak w ogle to masz coś do homoseksualistów, że tak rozpaczliwie piszesz o
      swoim 'problemie'?
      • amatorka_ Re: -.- 28.06.10, 18:12
        No wiesz, homoseksualizm nie jest raczej rzeczą normalną.
        • anne05 Re: -.- 28.06.10, 18:23
          Jest. Dla mnie brak szacunku dla homoseksualistów jest pierwszym krokiem w stronę
          powszechnego rasizmu. I wybacz, skoro wg ciebie homo są jacyś nienormalni, to będę się
          czepiać, SZACUNEK dla ludzi przede wszystkim, nie ważne jakiego są wyznania, jakiej rasy,
          jakiej orientacji.

Peace, love, empathy
          • utleniona Re: -.- 28.06.10, 18:44
            anne05 napisał(a):

> Jest. Dla mnie brak szacunku dla homoseksualistów jest pierwszym krokiem w stro
            > nę
            > powszechnego rasizmu. I wybacz, skoro wg ciebie homo są jacyś nienormalni, to b
            > ędę się
            > czepiać, SZACUNEK dla ludzi przede wszystkim, nie ważne jakiego są wyznania, ja
            > kiej rasy,
            > jakiej orientacji.
            >
            > Peace, love, empathy

Masz rację. Dokładnie to samo chciałam tej pannie napisać.
            • amatorka_ Re: -.- 03.07.10, 21:43
              Okej, ale chyba pozwolisz, że mogę mieć własne zdanie, hmm? Dla mnie
              homoseksualizm jest czymś brew zasadom Bożym, wbrew zasadom moralnym, a także
              wbrew zasadom Unii Europejskiej, w której jest napisane, że związek składa się z
              kobiety i mężczyzny. Jestem biblijne wierzącą chrześcijanką, więc dla
              mnie jest to rzeczą obrzydliwą. A tak, po co to w ogóle pisałam, przecież zaraz
              wyjdę na świętoszkę; możliwe, ale każdy ma własne zasady, a ja postępuje według
              zasad biblijnych. Homoseksualiści nigdy nie będą w moich oczach mile widziani,
              ale to nie jest równoznaczne z tym, że nie będę ich szanować. Tego nigdzie nie
              napisałam, więc nie wiem, dlaczego od razu na mnie naskakujesz. Tyle chciałam
              tobie i tej drugiej pannicy napisać.
      • mweezy -,- 28.06.10, 18:13
        to, że nie zauroczyłaś się jeszcze w żadnym chłopaku nie jest równoznaczne z
        tym, że jesteś lesbijką. z tego co piszesz nie zauroczyłaś się w żadnej
        dziewczynie więc skąd te obawy? a tak btw. co wy do cholery wszystkie z tymi
        chłopakami?! jest tyle ważniejszych spraw... -,-
    • karolcia741 Re: Problem ? wejdzcie :) 28.06.10, 18:11
      Moim zdaniem to nic dziwnego, że do tej pory nie masz chłopaka. Jesteś za młoda.
      Ja mam prawie 18 lat i też nie miałam chłopaka i jakoś nie uważam siebie za
      lesbijkę bo dziewczyny mnie w ogóle nie pociągają. Chłopak przyjdzie w
      odpowiednim czasie.
    • zuuzaa12 Hormony przez 'h'. 28.06.10, 18:13
    • misha_ Re: Problem ? wejdzcie :) 28.06.10, 18:36
      spoko też tak mam bo jestem w twoim wieku i też nie miałam chłopaka xD
      ale lesbijka nie jestem bo podobają mi się chłopacy xD
      smile
      • nevermind_ Re: Problem ? wejdzcie :) 28.06.10, 18:50
        Kolejny dowód na to, że kolorowe czasopisma robią wodę z mózgu nastolatkom. Nie masz na
        co wydawać pieniędzy?
    • anahirbd kochanie wejdz !!!!!!!! 28.06.10, 18:44
      to tlko twoja główka tak sobie wmawia tez tak miałam : "może jestem " to glupota
      .nie mysl o tym a samo przejdzie po kilku dniach.

dzieki za pomoc !!!sercesercesercesercejutro zobacze się z tym
      chłopakiem i moze bedzie chciakl gadac

sercesercesercesercekisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskiss
      • exam. Re: kochanie wejdz !!!!!!!! 28.06.10, 18:54
        masz dopiero 14 lat!
    • bulwerss Re: Problem ? wejdzcie :) 28.06.10, 18:53
      omg. Ja mam 13 lat i miałam chyba dwóch chłopaków ale takich dla jaj, takiego na
      serio nie miałam. To nie jest jeszcze czas. To, że jeszcze nie przeżyłaś
      pierwszej miłości to o niczym nie świadczy. Poczekaj trochę. wink
    • taylorcanada Re: Problem ? wejdzcie :) 28.06.10, 19:01
      to, że nie miałaś chłopaka, nie oznacza, że jesteś homoseksualna.
      a to, że chłopcy cię JESZCZE nie interesują... no cóż. może jeszcze do tego nie
      dojrzałaś.
      jestem trochę od ciebie starsza, bo mam już 14 lat i też nie miałam chłopaka,
      ale wzdychałam już do nie jednego. jeśli miałabyś tak na punkcie kobiet mogłabyś
      się nad tym zastanawiać, ale teraz... nie ma po co się bać.
    • alass_s Re: Problem ? wejdzcie :) 28.06.10, 19:44
      pooglądaj sobie foty jakiś piłkarzy bez koszulek XD haha, ale takich porządnych
      to ci przejdzie bycie less
    • myslicielka123 Re: Problem ? wejdzcie :) 28.06.10, 22:13
      to że nie masz chłopaka w wieku 14 lat to jeszcze o niczym nie świadczy. ja
      miałam wielu no i co? tzn że jestem ok?? będziesz się marywić jak w wieku 20 lat
      będziesz gapić się na cycki innych babek i gału będą ci wychodiły na wierzchwink
    • szafirowa_x3 Re: Problem ? wejdzcie :) 29.06.10, 13:07
      bardzo dziękuje za odpowiedzi ! smile
    • lemonade. Re: Problem ? wejdzcie :) 29.06.10, 13:08
      zaakceptuj siebie.
    • natusia2004 wow.... 29.06.10, 13:09
      no moze to ta.... no..... no ja np jak przeczytam ze od jakiegos leku moze
      bolec glowa to mnie boli.. nie martw sie bo to normalne wmowilas to sobie i tyle
      nie przejmuj sie przejdzie ci...surprised
    • seneka4 Re: Problem ? wejdzcie :) 29.06.10, 13:12
      Tego możesz być pewna po ukończeniu 2o-22 roku życia. (; wiec raczej nie
      jesteś. A to ,ze sie jeszcze nie interesujesz chłopakami nie znaczy ,że jesteś
      lesbijką. Jesteś jeszcze młoda. wink
    • nikuchova. o dżizys.. 29.06.10, 13:14
      to, że nie miałaś nigdy chłopaka wcale nie znaczy, że jesteś lesbijką. o matko
      boska dżizys xd. może najpierw zastanów się czy pociągają cię dziewczyny. a
      nawet jeśli jesteś, to co w tym złego? to normalne w XXI w. ja nie mam uprzedzeń
      do homoseksualistów.
    • cytryna86 dziewczyno 29.06.10, 13:26
      tak to jest jak sie cczyta durne gazety. jestes mloda, hormony robia swoje. poczekaj az
      dojrzejesz, to wtedy bedziesz wiedziec.

odlotek.pl/zaproszenie/24843
    • olianna Re: Problem ? wejdzcie :) 29.06.10, 13:33
      To nie jest choroba , nie można się z tego wyleczyć . Jeżeli jesteś lesbijką to czujesz , że
      kręcą Cię dziewczyny . , *
    • magda1997.12 Re: Problem ? wejdzcie :) 29.06.10, 13:53
      zadaj sobie to pytanie
      podoba mi się jakas dziewczyna?
      wtedy będziesz wiedziała czy nia jesteś mi sie wydaje że nieee
    • valhalla Re: Problem ? wejdzcie :) 29.06.10, 13:53
      masz dopiero 14 lat. orientacja wyrabia się trochę później, a to, że nie
      interesujesz się facetami jest w pełni normalne.
      • diamond_girl12 Re: Problem ? wejdzcie :) 29.06.10, 14:00
        W wieku 14 lat nie można dokładnie ocenić swojej orientacji. Masz 14 lat i nie musisz mieć chłopaka. ;//

Hormony przez ,,h'' . ;pp
    • magic.xd hormony a nie chormony 29.06.10, 13:58

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka