heavy_metal Re: disnejki , bimber , tokio kotlet , poison 02.07.10, 17:04 tokio kotlet heh Odpowiedz Link Zgłoś
magdalynka Tej ogłupiałej panience Sweetka Cyrus... 04.07.10, 18:46 Wszyystkie. Jak jej słucham, to myślę że się porzygam na klawiaturę ;P Ale jej Tu dowalili. Odpowiedz Link Zgłoś
girl_x33 XD 04.07.10, 18:55 piosenki RBD, hudgens, keshy, spears, biebera, demi lovato, jonas brothers. jeszcze by się znalazło kilku. Odpowiedz Link Zgłoś
martamk4 Re: Piosenki ryjące banieee!!:P 23.07.10, 09:58 czy ja wiem wiem ze wiem ze to Justynka Bimber!! o zesz w morde... Odpowiedz Link Zgłoś
miss_immortal Re: Piosenki ryjące banieee!!:P 23.07.10, 12:13 bieber, candy girl, wszystkie u m c y k u m c y k (techno xd) Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 wszystkie piosenki, w których... 08.08.10, 00:35 walą czym popadnie o jakieś gó.... tak zwany "metal", czasami "rock". wydzieranie się, jakby ktoś odbierał poród świni >.< Odpowiedz Link Zgłoś
bronex spiew twojej starej 08.08.10, 00:44 o poranku w trakcjie produkcji parujacego stolca niesamowite doznania Odpowiedz Link Zgłoś
agata373 Re: Piosenki ryjące banieee!!:P 08.08.10, 01:02 Powtórzę się po wszystkich Dżastin Bimber! bleee.. ;| Odpowiedz Link Zgłoś
dirty Re: Piosenki ryjące banieee!!:P 12.08.10, 15:12 feta feta feta - feta jak tableta / napleta Odpowiedz Link Zgłoś
pudel ... 18.08.10, 22:04 hmmm..... na you tubie jest taka piosenka bania u cygana :] a tak ogółęm to : justin bieber, doda, feel, gosia andrzejewicz, majli cyrus, selenka gomez... dużo tego Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: Piosenki ryjące banieee!!:P 18.08.10, 22:13 reagge czy jakoś tak - skaczą do tych piosenek jak naćpani techno - bum bum jebs jebs rap Odpowiedz Link Zgłoś
lullabys BIMBER DNO :) 19.08.10, 08:55 Bimber , techno , disco polo , tak jak wyżej Społeczeństwo Disneya ... Hmm i to chyba wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
zuziora_ Mam być szczera? 19.08.10, 09:02 To niektóre Biebera, Miley Cyrus. Czyli Gwiazdy Disneya ^_^ Ave^ Odpowiedz Link Zgłoś
lexi55 Re: Piosenki ryjące banieee!!:P 19.08.10, 09:14 to całe zasrane disco polo, techno, bimberek, miley cycus, srelenka, dżonaski itd. metal rządzi! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
yorkie Re: Piosenki ryjące banieee!!:P 11.12.10, 13:04 WSZYSTKIE CO DO JEDNEJ piosenki: Zjebera, Hannah Poyebannah i innych dzieci z Disney Mennel, Kesha (czy coś takiego), Lejdi Sraka, Doda, Feel, gó...any, dresiarski hip hop (np. Peja), którego słucha 48% mojej szkoły. 50% słucha Biebera i innych dzieci, a ratunkiem są te 2% z normalną muzyką... Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Piosenki ryjące banieee!!:P 11.12.10, 13:09 bieber. doda. mandaryna. ogólnie 70% polskiej muzyki to ścierwo. nawet nie chce mi się męczyć na nich palców, żeby ich wymienić. Odpowiedz Link Zgłoś
bfmvfan K**wa ... ;/ 11.12.10, 13:15 Tokio Hotel , HannahZru...nach , Debila Lowato ,i wszytkie te ściery z Disney . sorry za wyrażenie. o, + tępy Feel, gó...any Bimber , pieprzona Chylińska, i wszystkie te gówna z Polski i okolic. E. Farny też nie lubię, ale ona tak na prawdę nie jest taka zła. Wybaczcie za słaby poziom mej wypowiedzi, ale z każdym słowem po prostu nakręcałam się . Ależ jestem wściekła Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: Piosenki ryjące banieee!!:P 11.12.10, 13:57 Wszystkie ciule z fabryki Disney 'a . Debil Lovato , Dżustinek Bimberek , Dżonas Braders , Majli Cyrus ,Hanah Dupana soundtrack ' i z HSM i Camp Rock. Również niektóre Polskie. Np. Feel , Doda , Blog 27 i Gosia Andrzejewicz...żenada jakaś...Niecierpię również piosenek niejakiej Parysi Hiltonówny... tego małego downa Łilow Smif . niemieckiego shita czyli Tokio Hotel te gó... z telenoweli ...jak jej tam Ahani a i bym zapomniała o lejdzi gadze , zero talentu . ostatnio usłyszałam na 4funtv taki zespół pewex- dziuna . żal ogólnie całe disco to żal i ta debilka Demisia śłit down LovATO , A JUż O NIEJ PISAŁAM i polska super star Candy girl . Odpowiedz Link Zgłoś