marissa93 30.06.10, 11:58 czy ktoś z was ( osoby mieszkające w Łodzi) pracuje jako hostessa, jeżeli tak to gdzie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
green_day_love Re: Łódź - praca jako hostessa. 30.06.10, 12:07 Ja mieszkam w Łodzi, ale nie pracuję. Ale jeśli szukasz pracy jako hostessa to zobacz sobie w restauracji Hortex znajdującej się na ulicy Piotrkowskiej. Ale wujek google też nie gryzie Odpowiedz Link Zgłoś
marissa93 Re: Łódź - praca jako hostessa. 30.06.10, 12:16 korzystam z niego też a zatrudniają tam hostessy ? w sensie nie chce biegać po piotrkowksiej i roznosić ulotek tylko pracować np.. w markecie w oferować coś klientom Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Łódź - praca jako hostessa. 30.06.10, 12:34 Pracowałam kiedyś tyle, że w Szczecinie. Najłatwiej załatwić sobie cos takiego od znajomych- niech ktoś, kto pracuje jako hostessa poda ci numer telefonu do którejś z firm. Odpowiedz Link Zgłoś
green_day_love Re: Łódź - praca jako hostessa. 30.06.10, 19:02 marissa93 napisał(a): > a zatrudniają tam hostessy ? w sensie nie chce biegać po piotrkowksiej i roznos > ić ulotek tylko pracować np.. w markecie w oferować coś klientom Sądzę, że tam można Bardzo miłe i przyjemne miejsce. Możesz też zajrzeć do Reala w Manufakturze. Często tam jestem i widzę, jak dużo kobiet oferuje przeróżne produkty klientom. Hm... Z tego co wiem, to w Porcie Łódź możesz znaleźć jakąś pracę-dość niedawno było otwarcie, więc chyba znajdzie się miejsce dla jednej pracowniczki Jeśli potrzebujesz jakiś jeszcze informacji na temat pracy w Łodzi to chętnie pomogę, heh Odpowiedz Link Zgłoś