Dodaj do ulubionych

Kręcone włosy..;(

02.07.10, 14:08
mam maly problem niestety mam kręcone wlosy takie średnie za ramiona ciemno brązowe
cieniowane ale juz odrastają i teraz kiedy są wakacje chcialam sobie zrobi jakąś fajną
fryzurke no ale szukalam i żadnej nie znalazłam zresztą jakoś za bardzo nie mam żadnych
możliwości nie to co dziewczyny z prostymi włosami..poprostu im zazdroszcze sad
szukałam fryzur na różnych katalogach internetewych i nic...

macie może jakieś pomysły??
wklejajcie foty jak macie...

POMÓŻCIE!!
Obserwuj wątek
    • ciapolka Re: Kręcone włosy..;( 02.07.10, 14:10
      to możesz je przecież sobie wyprostować
    • morelka227 Re: Kręcone włosy..;( 02.07.10, 14:14
      Mam tak samo jak Ty. Ani to fajnie ściąć ani nic... wiem coś o tym. I co ciekawe mam ten
      sam kolorek co Ty big_grin Niestety nie mogę pomóc bo też szukam pomocy co do fryzury uncertain
    • anne05 Re: Kręcone włosy..;( 02.07.10, 14:16
      Najlepiej idź prosto do fryzjera, on będzie wiedział najlepiej, jaka fryzura ci pasuje.
    • arbuzooowa Re: Kręcone włosy..;( 02.07.10, 14:20
      mogła bym prostowac no ale nie jest mi ładnie w prostych pogrubia mi twarz jak już to od
      czasu do czasu a nie codziennie zresztą ony są tak kręcone że nigdy ich idealnie nie
      wyprostuję nawet najlepsza prostownicą..
      chciała bym miec już te kręcone ale jakoś fajnie je ściącindifferent
    • stevi_bbe zazdrooooszczę ci ! 02.07.10, 14:21
      Ja bym chciała mieć kręcone : (
    • katsuumi_17 Re: Kręcone włosy..;( 02.07.10, 14:25
      Ciesz się, że masz loki! Właśnie w przeciwieństwie do dziewczyn z prostymi włosami
      możemy pozwolić sobie na większą ekstrawagancję na głowie. Loki dodają dziewczynie
      uroku. Kiedy chcesz, możesz je sobie również wyprostować.
      Miałam kiedyś manię na prostowanie, ale stwierdziłam, że moje kręcone włosy są fajne i
      przestałam prostować. Teraz robię to tylko raz na jakiś czas.
      • olciaaa03 Re: Kręcone włosy..;( 02.07.10, 14:54
        A ja zawsze chciałam mieć kręcone jeżeli będziesz dbać o loki i jakoś ciekawie je układać to
        wiesz.. będziesz wyglądac tak drapieżnie ;p
        hehe
    • arbuzooowa Re: Kręcone włosy..;( 02.07.10, 14:34
      no właśnie chodzi o to że ja ich nie chce prostowac tylko jakoś fajnie ściąc...
      tylko nie wiem jaka mogę fryzurke z nich zrobic...cry
    • delicious ... 02.07.10, 14:48
      Znam ten bólindifferent Latem jest okropnie ale niewiele możesz zrobić. Ewentualnie
      wyprostować - czasochłonne lub związać w koka. Krótkie nie wyglądają najlepiej.
      Ja ostatnio pogodziłam się z moim pudelkiem i go zaakceptowałam i teraz głównie
      chodzę w koczku.
      • koralina94 Re: ... 02.07.10, 14:58
        Idź do dobrego fryzjera i on powinien doradzić Ci, jaka fryzura pasuje to kształtu Twojej
        twarzy i tak dalej. Nie wiem dlaczego, ale osoby z prostymi włosami chcą mieć kręcone i na
        odwróttongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka