klaudynka3005 Tuuu...;* 03.07.10, 17:31 14 lat. Na początku żel do mycia twarzy, korektor pod oczy i punktowo. Podkład nawilżający, puder (żebym się nie błyszczała), eyeliner (do podkreślenia oczu), tusz. Na usta puder i na to błyszczyk różowy. Odpowiedz Link Zgłoś
nuna_ Mój 04.07.10, 14:26 Rano żel do mycia twarzy (oliwkowy) i krem z Cynkiem (ziaja) Używam tuszu, czasem eye-linera, puder, zestaw korektorów (Oriflame-taka paletka) i pomadka lub błyszczyk. A wieczorm mleczko ogórkowe(Ziaja) tonik różany (garnier) i krem ogórkowy (Ziaja) 15 lat Odpowiedz Link Zgłoś
zlababa Re: Jak wygląda twój codzienny makijaż? 04.07.10, 13:56 mam 15 lat. Używam naturalnego mydła ( stenders czy coś takiego), od czasu do czasu przecieram twarz cytryną. Miałam w życiu jednego pryszcza na codzień mam podkład mac studio fix fluid i to jest najlepszy podkład na świecie, jedynym minusem jest zapach. Puder lancome i czasami z sefory oba białe bo jestem blada jak ściana i to kocham. Kredka do oczu - koniecznie czarna, czarny cień i tusz do rzęs. Odpowiedz Link Zgłoś
nusiaczek001 Re: Jak wygląda twój codzienny makijaż? 04.07.10, 14:22 krem podkład puder rozświetlający (w lato tylko puder) cienie (kolory zależą od ubioru i mojego humoru) czarna kredka tusz puder brązujący na policzki tusz i błyszczyk Mam 17 lat Odpowiedz Link Zgłoś
karolajn. Re: nie wyglada wgl bo go nie ma LMAO 04.07.10, 14:28 nie maluję się ;d ew korektor i pomadka . Odpowiedz Link Zgłoś
lisaxx Re: 04.07.10, 14:33 puder , kredka do oczu czarna , cien do powiek , czarny tusz do rzes , blyszczyk . 16 lat . Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi ; > 04.07.10, 14:28 Ciapolka, spokojnie ;c Ja ogólnie się nie maluje, czasami tylko tusz do rzęs. Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: Jak wygląda twój codzienny makijaż? 04.07.10, 14:51 myję buzię peeligiem, nakładam krem i lekki podkład w jednym, maluję usta bezbarwną pomadką, czasami wytuszuję rzęsy, a czasami czarny cień . ;D Odpowiedz Link Zgłoś
smileyka11 Re: Jak wygląda twój codzienny makijaż? 04.07.10, 14:56 krem,błyczczyk,puder i czasami złoty cień Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Jak wygląda twój codzienny makijaż? 04.07.10, 14:58 żaden , rzadko tusz do rzęs . Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: Jak wygląda twój codzienny makijaż? 13.07.10, 14:18 mam prawie 16 lat, do szkoły zazwyczaj się nie malowałam, ale myślę, że od września, kiedy zacznę liceum, to się zmieni. będą to jednak najzwyklejsze i podstawowe środki poprawienia mojego nastroju =) Odpowiedz Link Zgłoś
kakaowezycie Re: Jak wygląda twój codzienny makijaż? 13.07.10, 14:25 14 lat. Tonik, krem matujący, baza pod oczy, podkład, puder, podkrecenie rzęs zalotką, błyszczyk Odpowiedz Link Zgłoś
dusssia Re: Jak wygląda twój codzienny makijaż? 13.07.10, 14:29 żel do mycia twarzy z soraya podkład z AA i tusz z miss sporty i tyle ;d Odpowiedz Link Zgłoś
koza2206 Re: Jak wygląda twój codzienny makijaż? 13.07.10, 14:33 Ja tam mam 15 lat . I na codzien podkład czarna kredka do oczu cien do oczu tusz do rzęs i czasami błyszczyk ! . Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Jak wygląda twój codzienny makijaż? 13.07.10, 14:30 Kredka, tusz do rzęs i czasami puder, jak mi się chce Odpowiedz Link Zgłoś
cuukierkova Re: Jak wygląda twój codzienny makijaż? 13.07.10, 14:32 ja poprostu tylko maluję rzęsy . tak mi się podoba .. bez niczego więcejj .; xx Odpowiedz Link Zgłoś
malinka25 Re: Jak wygląda twój codzienny makijaż? 13.07.10, 14:35 Pierwszo oczyszczam buźkę żelem do mycia twarzy z Garniera, potem premywam tonikiem (jakimś różowym, ale nie pamiętam firmy ). Następnie poprawiam niedoskonałości korektorem i nakładam podkład. Stosuje czasami też na to puder( z Avonu). Na lato wolę mieć lżejszy makijaż więc biorę tylko pudrem potem jeszcze tusz do rzęs (pogrubiający i wydłurzający) i gotowe jak mi się zechce to czasem też maluje powieki, ale na beżowe kolory, czy różowe czasami POzDraWIam Odpowiedz Link Zgłoś
nienormalna__ Re: Jak wygląda twój codzienny makijaż? 13.07.10, 14:35 kredka i tusz do rzęs ;]. bez tego nie funkcjonuję. Odpowiedz Link Zgłoś
beztroska Jak wygląda twój codzienny makijaż? 13.07.10, 14:37 Nie maluję się zbytnio. Nie wierzę w to, że tona fluidu czy korektora kiedykolwiek poprawiła komuś urodę. Trądzik trzeba leczyć, a nie maskować. Kiedy skóra nie ma dopływu do powietrza przez podkłady i inne świństwa, pojawiają się kolejne pryszcze. Ja używam tylko maskary i od czasu do czasu kredki pod okiem (ale nie robię nią kresek rodem dziewczynki z Bravo Girl, od kącika do kącika, bo to okropne). Codziennie smaruję twarz kremem nawilżającym. Aha, co do firmy kosmetyków - wybieram raczej te z Maybelline New York. Odpowiedz Link Zgłoś
nikawika Re: Jak wygląda twój codzienny makijaż? 13.07.10, 14:37 myję twarz , używam toniku , nakładam podkład , trochę cienia i tuszu do rzęs , i błyszczyk . Odpowiedz Link Zgłoś
temptation o.O 13.07.10, 20:55 Sporo tego wymieniłas , ludziu ile ty mósisz mieć tapety na twarzy o.o ja tylko tusz do rzęs i czasem kredka ;P Odpowiedz Link Zgłoś
avrile Mój to... 13.07.10, 21:11 (2 luty - 15 lat) Nakładam jakiś cień... Kolor zależy od nastroju. Eyeliner od EVELINE. Błyszczyk, lub szminka, wybór błyszczyka, lub szminki i koloru, zależy od nastroju No i puder l'oreal, nakładając go pod oczy i lekko na polikach... Odpowiedz Link Zgłoś