kociara125 Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 12:55 nie naleze do zadnej. kupuje to co mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
zbieramchmury Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 12:58 nie należę do żadnej subkultury. trochę mi są bliscy skejci, rastamani, ale nie jestem żadnym z nich. poza tym lubię rockowe klimaty i bardziej dziewczęce, coś jakby styl boho. Odpowiedz Link Zgłoś
jennyhumphrey Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 12:58 Ja sama nie uważam się za emo, gotkę itp. Ale niestety, niektórzy w mojej budzie sądzą inaczej... Słucham rocka, metalu, punka, lubię mroczne klimaty... Jak myślicie, czy naprawdę wyglądam jak ktoś należący do subkultury?? Odpowiedz Link Zgłoś
momo. Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 13:01 Nie należę do żadnej. Nie kręci mnie wpisywanie się w utarte schematy. Odpowiedz Link Zgłoś
viccia_robert Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 13:06 nie zalezy mi na wyroznianiu sie z tlumu i robieniu z siebie dziwaka Odpowiedz Link Zgłoś
soalice . 07.07.10, 13:12 tak się teraz zastanawiam, że chyba nie należę do żadnej. słucham rocka, mam swój styl ubierania. lubię mieć dużo bransoletek i wisiorków, no ale to nie świadczy o żadnej subkulturze. nie, nie należę. xoxo Odpowiedz Link Zgłoś
dulcee17 Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 13:10 nie, jestem oryginalna ;D mam swój styl i nie zamierzam tego zmienić Odpowiedz Link Zgłoś
emussek Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 13:11 W sumie to chyba tak. Odpowiedz Link Zgłoś
emussek Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 13:12 W sumie to chyba tak. Odpowiedz Link Zgłoś
klucha2 Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 13:12 Wiecie, ja tak naprawdę nie wiem czy w ogóle do jakiejś subkultury należę. Ubieram się czasami jak skejt, czasami tylko na czarno biało, nosiłam glany, ale są już za małe A muzyka? To różnie Ostatnio polubiłam bardzo zespół Muse... Odpowiedz Link Zgłoś
aly_97 Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 13:35 Myśle że nie, bo nie ubieram sie na Rasta czy skejt Odpowiedz Link Zgłoś
thecure_ Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 13:17 To może dziwne, ale wyglądam jak metal, a wnętrzem należę do jakby... do goth'ów? Ale gdyby matka mnie zobaczyła to by chyba z domu wyrzuciła. >.< Odpowiedz Link Zgłoś
klarrusia_hsm Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 13:20 lubię rock i metal i mój styl jest pomieszany Odpowiedz Link Zgłoś
kiskowa Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 13:20 Nie należę do żadnej. Odpowiedz Link Zgłoś
mervelous Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 13:21 Nie. Jestem ` normalna ´. Odpowiedz Link Zgłoś
reddish Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 13:23 raczej nie. Odpowiedz Link Zgłoś
jonas_lover Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 13:24 Nie należę do żadnej. Uważam, że to po prostu zatracanie własnej osobowości w imię jakiejś głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata.14 Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 13:24 Nie należę do żadnej. Odpowiedz Link Zgłoś
bieeberowaa Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 13:25 nie nie naleze Odpowiedz Link Zgłoś
me13xd Re: taak. 12.07.10, 22:04 Ja też jestem Rasta ale ja nie uważam tego jako subkultura młodzieżowa tylko Droga życia... Odpowiedz Link Zgłoś
dacey Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 13:40 nie należę do żadnej ;o . ale i tak mi mówią , że jestem EMO . co za parapety Odpowiedz Link Zgłoś
bella_swan_12 Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 13:47 Nie nie należę raczej do żadnej , ale strasznie lubię skate'ów XD I czasami ubieram się " luźno " Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena13072 Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 13:42 Do żadnej nie należe Odpowiedz Link Zgłoś
funnygirl Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 13:46 raczej jestem stejtem- nosze bluzy, jezdze na desce, chodze w rurkach i nosze buty za kostke i moze troche hip hopowcem tancze hip hop, na treningach chodze ubrana w luzne dresy szerokie bluzki. slucham tego typu muzyki;P Odpowiedz Link Zgłoś
mari86 Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 13:53 Nie należę do żadnej subkultury, ale nie krytykuję ludzi, którzy należą do jakiejś grupy. Cenię ich za oryginalność Odpowiedz Link Zgłoś
rikki Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 14:02 nie wiem, chyba nie należę jestem po prostu sobą. i ubieram się jak mi się zachce, czasem luźno, czasem [tylko w niedzielę] w jakieś eleganckie ciuchy [] etc. Odpowiedz Link Zgłoś
ankey Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 14:01 Ja staram się naśladować każdą subkulturę ponieważ każda z nich bardzo mi się podoba... Teraz jestem Cyber Gotką ubieram się jak oni szczególnie na imprezy... Na co dzień nosze zwykłe dodatki i cały czas słucham tej odjechanej muzy.... Pozdro dla wszystkich GOTHÓW... Odpowiedz Link Zgłoś
doma12102 Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 14:21 mi ie wydaje ze nie należe ale lubie taki styl rockman'a lubie ciemny charakter i ogólnie takie trampki ale też inne jak buty za kostke. Chyba nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
onlymyworld Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 14:27 Hmmm..ja się ciągle zmieniam xd Raz jestem Skate, raz Metal a innym razem half emo Wszędzie się wpasuję xd Odpowiedz Link Zgłoś
limka Nie należę. 07.07.10, 14:31 Nie pasuję do żadnej z subkulltur. Ubieram się tak, jak mi się podoba. Mam dziewczęcy styl. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 14:29 Subkultury są chore, kiedyś chciałam być emo, ale zanim zdążyłam się w to wkręcić, dojrzałam do tego, by powiedzieć sobie, że to jest po prostu bez sensu. Każdy kiedyś z tego wyrośnie, emocjonalnie i psychicznie dojrzeje. No i oczywiście każdy wykreuje swój własny, normalny styl Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy subkultury. 07.07.10, 14:30 Subkultury są chore, kiedyś chciałam być emo, ale zanim zdążyłam się w to wkręcić, dojrzałam do tego, by powiedzieć sobie, że to jest po prostu bez sensu. Każdy kiedyś z tego wyrośnie, emocjonalnie i psychicznie dojrzeje. No i oczywiście każdy wykreuje swój własny, normalny styl Odpowiedz Link Zgłoś
pepu należę do tej w ktorej// 07.07.10, 14:34 wszyscy nosza rurki i jakies tam t-shirty z nadrukami . czyli zaliczam się do wszystkich ludzi. xd . mysle ze duuuuzo osoba tak sie ubiera. Odpowiedz Link Zgłoś
hehehe Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 14:43 Nie, nie należe.. mam własny styyl ;D Odpowiedz Link Zgłoś
bizzbee Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 16:27 ludzie ,ale subkultury to nie tylko ubiór . grupa ludzi ,którzy należą do jakiejś subkultury mają własne ideologie ,tok myślenia .dopiero w dalszej kolejności jest ubiór ,którym coś przeważnie demonstrują .elementy ,koszulki z nadrukami zespołów ,zazwyczaj mają jakieś znaczenie .każdy zespół głosi coś innego ,ma inne przesłanie .dlatego część ,przykładowo ,metali jest za tym ,żeby być tolerancyjnym i akceptować poglądy innych ,a np kolejna grupka tej samej subkultury jest przeciwko chrześcijaństwu i tej religii .oczywiście ,wbrew stereotypom ta grupka nie jest przeważająca ilością , i oczywiście nie wszyscy metale to sataniści .niestety ,najczęściej starsi ludzie metali kojarzą jednakowo - sataniści . trochę nie na temat i napisane bardzo chaotycznie . ale teraz co do pytania w temacie - obecnie nie należę do żadnej z subkultur . Odpowiedz Link Zgłoś