Dodaj do ulubionych

Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jakieś ?

• kociara125 Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 12:55
      nie naleze do zadnej. kupuje to co mi się podoba wink
    • zbieramchmury Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 12:58
      nie należę do żadnej subkultury. trochę mi są bliscy skejci, rastamani, ale nie
      jestem żadnym z nich. poza tym lubię rockowe klimaty i bardziej dziewczęce, coś
      jakby styl boho.
    • jennyhumphrey Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 12:58
      Ja sama nie uważam się za emo, gotkę itp.
      Ale niestety, niektórzy w mojej budzie sądzą inaczej...
      Słucham rocka, metalu, punka, lubię mroczne klimaty...
      Jak myślicie, czy naprawdę wyglądam jak ktoś należący do subkultury??
    • momo. Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 13:01
      Nie należę do żadnej. Nie kręci mnie wpisywanie się w utarte schematy.
    • viccia_robert Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 13:06
      nie zalezy mi na wyroznianiu sie z tlumusmirk
      i robieniu z siebie dziwaka tongue_out
      • soalice . 07.07.10, 13:12
        tak się teraz zastanawiam, że chyba nie należę do żadnej. słucham rocka, mam
        swój styl ubierania. lubię mieć dużo bransoletek i wisiorków, no ale to nie
        świadczy o żadnej subkulturze. nie, nie należę. wink
        xoxo
    • dulcee17 Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 13:10
      nie, jestem oryginalna ;D
      mam swój styl i nie zamierzam tego zmienić cool
      • emussek Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 13:11
        W sumie to chyba tak.
      • emussek Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 13:12
        W sumie to chyba tak.
    • klucha2 Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 13:12
      Wiecie, ja tak naprawdę nie wiem czy w ogóle do jakiejś subkultury należę.
      Ubieram się czasami jak skejt, czasami tylko na czarno biało, nosiłam glany, ale
      są już za małe sad
      A muzyka? To różnie tongue_out
      Ostatnio polubiłam bardzo zespół Muse...
      • aly_97 Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 13:35
        Myśle że nie, bo nie ubieram sie na Rasta czy skejtsmile
    • thecure_ Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 13:17
      To może dziwne, ale wyglądam jak metal, a wnętrzem należę do jakby... do
      goth'ów? Ale gdyby matka mnie zobaczyła to by chyba z domu wyrzuciła. >.<
    • klarrusia_hsm Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 13:20
      lubię rock i metal i mój styl jest pomieszany
    • kiskowa Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 13:20
      Nie należę do żadnej.
    • mervelous Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 13:21
      Nie. Jestem ` normalna ´. big_grin
    • reddish Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 13:23
      raczej nie.
    • jonas_lover Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 13:24
      Nie należę do żadnej. Uważam, że to po prostu zatracanie własnej osobowości w imię
      jakiejś głupoty.
    • gorzata.14 Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 13:24
      Nie należę do żadnej.
    • bieeberowaa Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 13:25
      nie nie nalezewink
    • diamond_angel taak. 07.07.10, 13:31
      rasta.
      • me13xd Re: taak. 12.07.10, 22:04
        Ja też jestem Rasta ale ja nie uważam tego jako subkultura młodzieżowa tylko Droga życia...
    • dacey Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 13:40
      nie należę do żadnej ;o .
      ale i tak mi mówią , że jestem EMO .
      co za parapety big_grin
      • bella_swan_12 Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 13:47
        Nie nie należę raczej do żadnej , ale strasznie lubię skate'ów XD
        I czasami ubieram się " luźno " big_grinbig_grin
    • magdalena13072 Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 13:42
      Do żadnej nie należetongue_out
      • funnygirl Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 13:46
        raczej jestem stejtem- nosze bluzy, jezdze na desce, chodze w rurkach i nosze buty za
        kostkewink i moze troche hip hopowcemwink tancze hip hop, na treningach chodze ubrana w
        luzne dresy szerokie bluzki. slucham tego typu muzyki;P
    • mari86 Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 13:53
      Nie należę do żadnej subkultury, ale nie krytykuję ludzi, którzy należą do
      jakiejś grupy. Cenię ich za oryginalność wink
      • rikki Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 14:02
        nie wiem, chyba nie należę big_grin jestem po prostu sobą. big_grin i ubieram się jak mi się zachce,
        czasem luźno, czasem [tylko w niedzielę] w jakieś eleganckie ciuchy [sciana] etc.
    • ankey Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 14:01
      Ja staram się naśladować każdą subkulturę ponieważ każda z nich bardzo mi się podoba...smile
      Teraz jestem Cyber Gotką ubieram się jak oni szczególnie na imprezy...
      Na co dzień nosze zwykłe dodatki i cały czas słucham tej odjechanej muzy....
      Pozdro dla wszystkich GOTHÓW...wink
    • doma12102 Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 14:21
      mi ie wydaje ze nie należe ale lubie taki styl rockman'a lubie ciemny charakter i ogólnie takie trampki ale też inne jak buty za kostke. Chyba nie mam
      • onlymyworld Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 14:27
        Hmmm..ja się ciągle zmieniam xd wink
        Raz jestem Skate, raz Metal a innym razem half emo wink wink
        Wszędzie się wpasuję xddevil
      • limka Nie należę. 07.07.10, 14:31
        Nie pasuję do żadnej z subkulltur. Ubieram się tak, jak mi się podoba. Mam dziewczęcy styl.
        • benisia222 Re: Nie należę. 07.07.10, 14:44
          Nie należęęę do żadnej .;D
    • unhappy Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 14:29
      Subkultury są chore, kiedyś chciałam być emo, ale zanim zdążyłam się w to
      wkręcić, dojrzałam do tego, by powiedzieć sobie, że to jest po prostu bez sensu.
      Każdy kiedyś z tego wyrośnie, emocjonalnie i psychicznie dojrzeje. No i
      oczywiście każdy wykreuje swój własny, normalny styl smile
      • unhappy subkultury. 07.07.10, 14:30
        Subkultury są chore, kiedyś chciałam być emo, ale zanim zdążyłam się w to
        wkręcić, dojrzałam do tego, by powiedzieć sobie, że to jest po prostu bez sensu.
        Każdy kiedyś z tego wyrośnie, emocjonalnie i psychicznie dojrzeje. No i
        oczywiście każdy wykreuje swój własny, normalny styl smile
    • twilight_6 należę do grupy antybieber! ;] 07.07.10, 14:30
      • pepu Re: należę do grupy antybieber! ;] 07.07.10, 14:34
        ja też ;ddd
        • martucha.12 Re: należę do grupy antybieber! ;] - Dołączam! ;D 07.07.10, 16:19
    • pepu należę do tej w ktorej// 07.07.10, 14:34
      wszyscy nosza rurki i jakies tam t-shirty z nadrukami . czyli zaliczam się do
      wszystkich ludzi. xd . mysle ze duuuuzo osoba tak sie ubiera.
    • hehehe Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 14:43
      Nie, nie należe.. mam własny styyl ;D
      • bizzbee Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 16:27
        ludzie ,ale subkultury to nie tylko ubiór .
        grupa ludzi ,którzy należą do jakiejś subkultury mają własne ideologie ,tok
        myślenia .dopiero w dalszej kolejności jest ubiór ,którym coś przeważnie
        demonstrują .elementy ,koszulki z nadrukami zespołów ,zazwyczaj mają jakieś
        znaczenie .każdy zespół głosi coś innego ,ma inne przesłanie .dlatego część
        ,przykładowo ,metali jest za tym ,żeby być tolerancyjnym i akceptować poglądy
        innych ,a np kolejna grupka tej samej subkultury jest przeciwko chrześcijaństwu
        i tej religii .oczywiście ,wbrew stereotypom ta grupka nie jest przeważająca
        ilością , i oczywiście nie wszyscy metale to sataniści .niestety ,najczęściej
        starsi ludzie metali kojarzą jednakowo - sataniści .

trochę nie na temat i napisane bardzo chaotycznie . ale teraz co do pytania w
        temacie - obecnie nie należę do żadnej z subkultur .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka