Dodaj do ulubionych

Czy według was piosenki Miley mają inny klimat?

04.07.10, 17:55
Nie lubie Miley jako osby. Piosenek też zbytnio nie lubiłam.. Ale ostatnio zauważyłam zmianę w jej piosenkach. Jestem troche opóźniona, bo niedawno sie dowiedziałam o jej nowym albumie który wyszedł 22 czerwca. No cóż, nie interesowałam sie nią zbytnio. Ale gdy posłuchałam piosenek z albumu Can't Be Tamed zauważyłam, że jej piosenki wpadają w ucho. Są dość miłe dla uszu. Przynajmniej mnie przekonała do swojej muzyki piosenką dajmy naprzykłąd " Liberty Walk". Spodobała mi się. Cały album jest wg mnie w innym, lepszym klimacie. Osoba Miley się nie zmieni, ale jeśli dalsze albumy będą takie, napewno zyska fanów. - To moje zdanie.A wy co sądzicie o jej nowym albumie.? Wg was też zmienił się klimat jej utworów?
Obserwuj wątek
    • lotte Re: Czy według was piosenki Miley mają inny klima 04.07.10, 18:15
      Jak na razie próbuje być wampem ale jej to kompletnie nie wychodzi,więc lepiej
      niech się nie poniża wink
      • demot Re: Czy według was piosenki Miley mają inny klima 04.07.10, 18:18
        Nie znam piosenek...tym bardziej nowych wink
        • justynamatula o tak... 05.07.10, 07:14
          ...ten album jest świetnywink
    • karina545 Re: Czy według was piosenki Miley mają inny klima 04.07.10, 18:18
      Mi też bardzo podoba się jej nowa piosenka Can't Be Tamed
      • vhyf_ Re: Czy według was piosenki Miley mają inny klima 04.07.10, 18:20
        miley lubiłam kiedy wszyła płyta 'Breakout'. tam piosenki miały jakiś sens,
        były takie w jej stylu ? teraz za nią nie przepadam od dłuższego czasu.
        wszyscy teraz podążają za modą, a miley śpiewała dawniej z serca. komentujcie
        sobie moją głupią wypowiedź jak chcecie : d
        • upsssx3 Yhh 04.07.10, 18:26
          Ja ich nawet nie słyszałam... Kiedyś nic do Miley nic nie miałam ale teraz to
          robi z siebie dzi..e dosłownie ;/ Tyle dzieci ją naśladuje a ona przypadkiem
          zapomina ubrać gacie ; o Nie no sorry ale ktoś taki nie zasługuje na moją uwagę...

P.S Żeby nie było że nie słyszałam żadnej piosenki a komentuje. Słyszałam 'Can't
          be coś taam..'. I jak to usłyszałam to jeszcze bardziej mi się odechciało reszty
          słuchać -.- Ona już do muzyki serca nie wkłada... Brzmi to tak.. PUSTO.
          • marsjanka115 Re: Yhh 04.07.10, 18:37
            jej piosenki brzmią tak jakby ona chciała innym udowodnić że nie jest słodka
            tongue_out wkurza mnie jak coraz mniejsze dzieci się do niej upodabniają nie będę
            pisać w jaki sposób bo wystarczy spojrzeć na 6 letnie dzieci i już wiadomo
            wszystko -.-"
    • cranberri no brzmienie ma inne i to takie prowokacyjne 04.07.10, 18:21
      Jaki i jej wygląda ale tam ; d
    • avril993 Re: Czy według was piosenki Miley mają inny klima 04.07.10, 18:21
      Nie nawidzę jej, ale muszę przyznać, że te jej nowe piosenki są całkiem fajnebig_grin. Ale ona
      się próbuje zrobić na jakąś demonice czy nie wiem może wampira albo chce być emo,
      gotykiem, może chce byc mroczna? Na prawdę nie wiem. Ale poniża się przy tym na serio:-
      /. Więc niech lepiej będzie sobą.
      • shadow_ . 04.07.10, 18:27
        całkiem niedawno ją jeszcze lubiłam, ale przez jej nowy imidż już nie darzę jej
        taką sympatią. ;>
    • madalena Re: Czy według was piosenki Miley mają inny klima 04.07.10, 18:33
      hej ja też nie przepadam za Miley nawet nie wiem dlaczego moze dlatego ze tak
      bardzo kojazy mi sie z Hannah Montana slodka gwiazdeczka Disneya, nie wiem ale
      wiem jedno ze ostatnio posluchalam jej kilku piosenek i nawet mi sie spodobaly
      nie zmienia to sytuacji ze i tak jej nie lubie. jej ani Hanny. ale bez obrazy
      dla jej fanow kazdy slucha tego czego tylko chce. pozdrawiam
    • squash .. 04.07.10, 18:43
      posłuchaj sobie takiego "7 things", później "Can't be tamed".
      Trochę się zmienił klimat? Mało powiedziane.
    • urszulka2691 Re: Czy według was piosenki Miley mają inny klima 04.07.10, 18:48
      mi też sie bardziej podoba jej nowy styl bo widac ze dorasta i szczerze mówiąc mysle że
      Selena z tym swojim byciem aniołkiem jest nudna i lubie gwiazdy które czasem lubia sobie
      zaszalec tak jak kazdy człowiekwink
    • martyna13346 Stare piosenki sa okropne , nowe spoko 04.07.10, 22:35
      Nie cierpie Miley i teg calego szuumu wokol niej , i jej starych piosenek typu Nobodys
      Perfect i tej w czolowce serialu typowe dla hanny montany,
      jej nowe piosenki da sie sluchac sa calkiem spoko ; D
    • hektor18 Re: Czy według was piosenki Miley mają inny klima 04.07.10, 22:38
      oczywiście kilmat piosenek i jej sama osaba się zdecydowanie zmieniłą ale ja nadal ją
      uwilbiam wink big_grin
    • pauluu Miley chce zdobyć staszych fanów 04.07.10, 22:44
      przecież nie może przez całe życie być Hannah Montana (only for 6) wink)
      Miley nie jest już dziewczynką
      mi również się ostatnio spodobała smile)
    • nuna_ Trochę 05.07.10, 03:20
      Po za tym, że Miley stała sie bardziej wyzywająca i "dorosła", moim skromnym zdaniem
      nic sie nie zmieniło. To taka sam pop'owa przytupawa.
      • meryll Re: Trochę 05.07.10, 07:40
        Nie obchodzi mnie- ona. c:
        • nikya Miley 20.07.10, 14:27
          No niektore piosenki ma fajne, a niektore nie da sie ukryc denne. Ale to moje zdanie , i szanuje
          osoby, ktorym Miley sie podoba .
    • koaal beznadziejne są. c; 20.07.10, 14:38
    • majli_ podoba mi się płyta , a wątek jest już chyba 20.07.10, 14:40
      po raz 100 .
      • dziurka Tiaa 20.07.10, 14:57
        Ja też nie przepadam za osobą Miley ale za to zawsze podobały mi się jej piosenki. I teraz
        rzeczywiście stara się być bardziej dorosła w swoich piosenkach, mieć w nich "mniej
        disneya". w końcu sama powiedziała że nie chce być przez całe życie kojarzona z blond
        peruką. mi się podoba ale nie jestem jej zagorzałą fanką
    • julka_18 popieram Cię. 20.07.10, 15:01
      a piosenki z tej płyty
      są na serio świetne.
      i Liberty walk też mi
      wpadło w ucho - i to
      tak na masę. wink
    • leesh Re: Czy według was piosenki Miley mają inny klima 20.07.10, 15:06
      Zmieniła się ale według mnie na gorsze ;/
    • marlene ___________ 20.07.10, 15:07
      Mhm, od niedawna przerzuciłam się na rock, ale wśród utworów tego typu
      muzycznego w moim telefonie można znaleźć kilka piosenek Cyrus z nowej płyty.
      Zawsze miałam do niej jakiś sentyment, ale nie wpadały mi w gust jej "dzieła",
      były proste, irracjonalne, dziecinne. Z "Can't be Tamed" piosenki o wiele
      bardziej mi się podobają, mają brzmienie, są drapieżne. Taki nowoczesny pop.

Choć to nie zmienia faktu, że Miley Cyrus ze swoimi możliwościami głosowymi
      powinna zacząć grać rock'a, ma idealne predyspozycje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka