momo. Re: Co ja mam zrobić?! Pomocy! 05.07.10, 15:24 Jak widzę takie wątki to aż mnie korci, żeby postanowić przestać być miłym i tolerancyjnym dla innych. Dziecko, masz 13 lat, a się nad tym zastanawiasz? A rób sobie co chcesz. To Twoje ciało i Twój wybór. A za kilka lat będzie płacz, że nie poczekałaś na właściwego chłopaka. Albo płacz będzie wcześniej jak zajdziesz w ciążę albo coś złapiesz. I potem będą pretensje do całego świata "Dlaczego ja?" Odpowiedz Link Zgłoś
sara11 Re: Co ja mam zrobić?! Pomocy! 05.07.10, 15:33 Nie warto! Niby 'to' jest karalne poniżej 15 roku życia nawet jeśli druga osoba by chciała. TY masz chcieć i masz prawo do dysponowania swoim ciałem, a z takim chłopakiem bym zerwała. Też mam 13 lat i chłopcy w moim wieku mają takie popędy, ale jesteśmy dziećmi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mileycyrus13 Re: Co ja mam zrobić?! Pomocy! 05.07.10, 22:53 Masz 13 lat na razie na to za wcześnie a tak w ogóle ma do tego disney Odpowiedz Link Zgłoś
marta.sz Re: Co ja mam zrobić?! Pomocy! 06.07.10, 12:06 Dlaczego wgl. zastanawiasz się nad taką propozycją? Masz 13 lat! Pomyśl trochę! Opanuj się! Ja mam 14 i mi to nie w głowie. Gdyby mi ktoś coś takiego zaproponował to bym chyba go wyśmiała. A poza tym, co nastolatka w wieku 13-16 lat może wiedzieć o kochaniu. Nie uważasz że na takie słowa trochę za wcześnie? W tym wieku chłopaka można lubić albo b. lubić a nie KOCHAĆ! Bez kitu! Opanuj się! Odpowiedz Link Zgłoś
arusia Re: Co ja mam zrobić?! Pomocy! 06.07.10, 12:05 Nie zmuszaj sie do niczego masz jeszcze na to czas, jeżeli masz wątpliwości uledz, czy nie to znaczy nie jesteś jeszcze na to gotowa! Odpowiedz Link Zgłoś
domika293pusia Re: Co ja mam zrobić?! Pomocy! 06.07.10, 12:06 decyzja należy do ciebie. Jeżeli chłopak cie kocha to zrozumie, jak nie to widocznie nie jest wart twojej miłości. Ja nie widze tam byt dużego problemu. Pamiętaj decyzja należy do ciebie! (jak kocha to poczeka) Odpowiedz Link Zgłoś
agusia254 Stanowczo...! 06.07.10, 12:06 Stanowczo nie!!! Masz 13 lat ty nawet nie powinnaś myśleć o takich rzeczach. A co do twojego chłopaka jak kocha to poczeka. Odpowiedz Link Zgłoś
anastazja_ Re: Co ja mam zrobić?! Pomocy! 06.07.10, 12:11 przepraszam, ale ty masz 13 lat?! nie za wcześnie!? to ten twój chłopak ile ma lat, 18? ; oo zastanów się może czasem co piszesz, bo zrobisz z siebie tylko pośmiewisko! dziewczyno, masz 13 lat! Odpowiedz Link Zgłoś
kcjb Re: Co ja mam zrobić?! Pomocy! 06.07.10, 12:17 hahah roz.pie.rdoliłaś mnie tym xD z tego co widze ty masz dopiero 13 lat .. i wydaje mi sie ze jestes za młoda .. Powiedz chłopakowi ze nie ejstes chyba na to gotowa jeszce on powinien zrozumiec.. a ja nie to zwykły frajer! i zeby dziewczyne namawiac poj.ebany ja bym zerwała z takim debilem .. ile on ma lat? Odpowiedz Link Zgłoś
demilovatocool Re: Co ja mam zrobić?! Pomocy! 06.07.10, 12:45 on nie moze cię do tego zmusić to wyłącznie twoja decyzja a jesli nie chcesz to powiedz mu ze jesli cię kocha to poczeka bo nie jestes gotowa a jesli cie naprawde kocha to poczeka!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
slonkox rozpisałam się troszkę , ale radzę Ci posłuchać 06.07.10, 12:48 jeżeli chcesz to zrobić i czujesz się gotowa , to nic nie stoji Ci na drodze . jeżeli jednak się wahasz i nie jesteś do końca przekonana , to zaczekaj , aż nie będziesz mieć żadnych zastrzeżeń . jeżeli jest Ciebie wart to zrozumie , a jak nie i odejdzie , to nie przejmuj się , nie będzie Ciebie wart , a musisz cenić siebie i swoje zdanie i on też musi . Odpowiedz Link Zgłoś
x.pati.x Re: Co ja mam zrobić?! Pomocy! 06.07.10, 12:48 Dziewczyno, ty masz 13 lat! Powiedz mu, że nie zrobisz tego, bo nie jesteś na to gotowa i nie chcesz zajść w ciążę. A jeżeli bd nalegał to rzuć go. Widocznie nie był Cb wart. Odpowiedz Link Zgłoś
stay_away Re: troche ?! haha raczej nie rob tego :) 06.07.10, 12:54 Miłość w wieku 13 lat? No to nieźle. Ile lat ma twój chłopak? Powiedz mu, że po prostu nie chcesz tego robić i już. Jeżeli Cię z tego powodu zostawi, to wiedz, że nie byłaś jego warta. Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Co ja mam zrobić?! Pomocy! 06.07.10, 12:55 Dziecko, ty masz 13 lat!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bad_alex seks to nie zabawa w stylu fiku miku na patyku . 06.07.10, 12:56 masz 13 lat dziewczyno . puknij się w głowę i wróć lepiej bawić się lalkami z podobizną hany montany . twój chłoptaś też tyle ma ? czy może jest taki dorosły i ma 14 czy 15 . ? oO . ; / prosze cie , [ ironia ] , jesteś jeszcze dzieckiem i będziesz nim jeszcze przez długi czas , jak większość nas tu . a seks to poważna sprawa a nie fiku miku na patyku . Odpowiedz Link Zgłoś
morphine_ Re: Co ja mam zrobić?! Pomocy! 06.07.10, 12:56 Mam takie powiedzenie. "Jak kocha to poczeka..." A ty decyduj sama za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 daj mu d**y i się zamknij i daj nam spokój 06.07.10, 13:05 -.-" jeśli to prowokacja to słaba i na seriio taki chłopak pozazdrościć żegnam do widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
martynka111 ty masz 13 lat dziewczyno!!! 06.07.10, 13:07 ogłupiałaś ty dopiero co z pieluch wyszłaś i już chcesz w ciąże zajść. jak on ci to zaproponował to powinnaś mu w gębe dać żeby się nauczył. nie rób tego bo to będzie największy błąd twojego życia. a jak tą rade uważasz za złą to rób jak uważasz to nie mój problem Odpowiedz Link Zgłoś
avrilka_lavigne Re: Co ja mam zrobić?! Pomocy! 06.07.10, 13:10 Powiedz mu ze jesli cie kocza to zrozumie ze jeszcze nie jestes gotowa Odpowiedz Link Zgłoś
nienormalna__ -.- 06.07.10, 13:13 dziewczynko ty masz dopiero 13 lat. puknij się w głowę. -,- Odpowiedz Link Zgłoś
makabra Re: Co ja mam zrobić?! Pomocy! 06.07.10, 13:22 gdyby cię na serio kochał to by cię nie zmuszzał i powiedz nie jeżeli jest to właśnie ten to zrozumie to. Odpowiedz Link Zgłoś
misiaa__ Re: Co ja mam zrobić?! Pomocy! 06.07.10, 13:22 za młooda jestes nie radziłabym ci bo moze ci to popsuc życie Odpowiedz Link Zgłoś
beniaxd RADA !! 06.07.10, 13:25 powiedz mu że jak mu na tobie zależy to niech poczeka xd Odpowiedz Link Zgłoś