Dodaj do ulubionych

czy przeczytal ktos kiedys wasz pamietnik ?

07.07.10, 00:07
Ja kiedy bylam mlosza pisalam pamietnik a w nim rozne glupie rzeczy i wogole wszystko to
o czym myslalm itp. , w koncu to byl pamietnik ...
pewnego dnia zapomnialam go schowac ... i wszyscy juz wiedzieli moje tajemnicze
sekrety sad
myslalam ze zapadne sie pod ziemie sad
do tej pory robi mi sie nie dobrze na samo to wspomnienie sad
A jaki jest u was ? piszecie pamietniki ?
Obserwuj wątek
    • andziulkaxd Re: czy przeczytal ktos kiedys wasz pamietnik ? 07.07.10, 00:10
      ja nie piszę pamiętnika
      • iga18 ... 07.07.10, 08:33
        Pisałam, ale mi sie znudziło. Też zapomniałam schować i chyba mama
        przeczytała... Ale nie jestem tego pewna. Teraz wyrwałam kartki <miałam mało
        zapisane> i jest dobrze.
        • chotnick Ja piszę 07.07.10, 22:45
          Pisze pamiętnik już prawie 3 lata, mimo, że powinnam już z tego wyrosnąć. Ale
          naprawdę mi to pomaga. Bo czasem zdarzają się rzeczy, o których nie chcę nikomu
          mówić, nawet najlepszej przyjaciółce czy chłopakowi. A o tym, żeby ktoś
          przeczytał mój pamiętnik to mi nie wiadomo. Mam nadzieję, że nie ;p
        • alice.... tutaj! 12.07.10, 11:03
          ale wgl czytanie cudzego pamiętnika jest zabronione tak samo jak np. smsow czy rozmow na
          gg. mozna z tym sie zglosic na policje nawet.
          • nika_98 Nic mi o tym nie wiadomo c; 12.08.10, 18:53
            Piszę, od 6 lat mam jeden pamiętnikwinkJestem strasznie sentymentalna . Bosh !
            Jakby ktoś mi przeczytał to bym go zabiła, żeby nikomu nie wygadał big_grin
        • klaudia_25 Tak ;] 20.07.10, 14:36
          Pamiętnik jest w opakowaniu a opakowanie na kłódeczkę no i kluczyk jest schowany więc nikt nie przeczyta moich myśli ^^
      • rock_i_rock Re: czy przeczytal ktos kiedys wasz pamietnik ? 08.07.10, 21:18
        Nie prowadze pamiętnika, kiedyś zaczełam, ale znudziło mnie to.
        • elen Re: czy przeczytal ktos kiedys wasz pamietnik ? 12.08.10, 23:40
          pisałam jeszcze jak chodziłam do młodszych klas podstawówki. jak po dłuższym
          czasie to wszystko przeczytałam, to dopiero miałam z siebie ubaw xd

teraz nie prowadzę, zwyczajnie mi się nie chce. choć nadal sądzę, że byłoby to
          fajne, że byłaby to fajna pamiątka. no ale leń, to leń, nie robię.
          • uchiha Re: czy przeczytal ktos kiedys wasz pamietnik ? 08.09.10, 15:03
            ja piszę od roku... nikt go nie przeczytał...na szczęscie... chybabym się
            zapadła pod ziemię gdyby ktos przeczytał...
    • lalula005 tak, od tamtego momentu nie piszę pamiętnika 07.07.10, 00:11
      • anja_ Re: tak, od tamtego momentu nie piszę pamiętnika 12.08.10, 18:59
        Większość z Was pisze, że Wasze pamiętniki trafiły w niepowołane ręce. a mój został tylko moją tajemnicą. na szczęście, bo opisywałam w nim mojego pierwszego JAKBY chłopaka, lol. Chyba go jednak wywale, ale troche szkoda.
    • orbitka Re: czy przeczytal ktos kiedys wasz pamietnik ? 07.07.10, 00:13
      Mam swój pamiętnik, w którym pisałam, ale przyznam, że nie zaglądałam tam z rok
      :o .. chyba czas to zmienić. Wracając do pytania to kiedyś jak byłam mała to mój
      brat przeczytał i byłam wściekła, ale teraz gdy jestem nastolatką po prostu nie
      wyobrażam sobie żeby ktoś mógł go przeczytać..tam są tak prywatne refleksje. Nie
      powinno się tego robić, nigdy! Współczuję ci;*
      • justynamatula Re: czy przeczytal ktos kiedys wasz pamietnik ? 07.07.10, 07:25
        Pisałam ale teraz już mi się nie chcę, bo jak ja zacznę opisywać dzień to pięć
        stron będzie zapisanych.Jeszcze nigdy nikt nie czytał mojego pamiętnika
      • kotka369 Re: czy przeczytal ktos kiedys wasz pamietnik ? 07.07.10, 08:28
        Ja nie pisze pamiętnika , teraz chyba już jestem troche za stara , ale żałuje ,
        ze nie pisałam pamietnika .
    • lubie_luzowy Re: czy przeczytal ktos kiedys wasz pamietnik ? 07.07.10, 00:16
      Mam nadzieje ze nie , przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo surprised
    • nolie Re: czy przeczytal ktos kiedys wasz pamietnik ? 07.07.10, 00:18
      no więc kiedyś sama pokazałam koleżankom w trzeciej klasie podstawówki jak je
      ślicznie obsmarowałam w pamiętniczku. ale byłyśmy wtedy skłócone, wiecie. a
      teraz piszę coś w stylu pamiętnika, ale tylko po to żeby nie zapomnieć co
      robiłam danego dnia. przeraża mnie to czasami. mam nadzieje że nikt tego nie
      czytał. :d
      • katka_94 Re: czy przeczytal ktos kiedys wasz pamietnik ? 07.07.10, 00:44
        Mój brat przeczytał. Ale mała byłam i tam w sumie nic takiego nie było.
    • inka13 Re: czy przeczytal ktos kiedys wasz pamietnik ? 07.07.10, 00:55
      pisałam przez 2 dni, ale mi sie znudziło;/
      • alyson96 Re: czy przeczytal ktos kiedys wasz pamietnik ? 12.07.10, 19:13
        nie wiem. raczej nie . ; d
    • emilka11 Re: czy przeczytal ktos kiedys wasz pamietnik ? 07.07.10, 01:06
      Zawsze jak się zabieram za pisanie pamiętnika, to później o tym zapominam, albo mi sie nie
      chce pisać. Ale kiedyś miałam taki dziennik (miałam 8 lat). Podobał mi sie taki jeden
      chłopak. I ja tam pisałam, że bd jego żona i takie głupoty xD. I moi rodzice to przeczytali !
      Myślałam, że się powieszę. Ale w końcu bylam mała . . .
    • drama_queen Re: czy przeczytal ktos kiedys wasz pamietnik ? 07.07.10, 01:09
      mam dwie strony zapisane w moim pamiętniku. pisałam je wtedy, kiedy było mi źle,
      a nie chciałam o tym nikomu mówić. nie mam pojęcia czy ktoś go czytał, mam
      nadzieję, że nie, a nawet jeśli to trudno, przeżyję.
    • kcjb Re: czy przeczytal ktos kiedys wasz pamietnik ? 07.07.10, 01:34
      a widzieli i co z tego w dupie to mam
    • nuna_ tak 07.07.10, 02:15
      Tak, moja mama.
      Zawsze wykorzystuje to w kłutniach. Nabija się ze mnie i moich myśli.
    • valhalla Re: czy przeczytal ktos kiedys wasz pamietnik ? 07.07.10, 02:29
      tak, mój chłopak. ostra kłótnia o to była, ale teraz nie wracamy do sprawy.
      chociaż i tak niedobrze mi się robi na samą myśl o tym, co mógł przeczytać.
    • magdalena13072 Re: czy przeczytal ktos kiedys wasz pamietnik ? 07.07.10, 07:28
      Kiedyś pisałam codziennie ale mój ojczym Go przeczytał masakra he nie wiedziałam co zrobić
      a teraz to pisze sporadycznietongue_out
      • dooska Re: czy przeczytal ktos kiedys wasz pamietnik ? 07.07.10, 07:44
        Piszę. Moja mama przeczytała mój pamiętnik i zobaczyla obrazki jakie tam
        narysowałam o_O
        od tej pory mam pamiętnik na kluczyk.smile
        • leanne Re: czy przeczytal ktos kiedys wasz pamietnik ? 07.07.10, 08:08
          Naiwna jesteś, jeśli myślisz, że kluczyk to zabezpieczy, bo moja kuzynka, gy
          kluczyk zgubiła otworzyła kłódeczkę agrafką...

A pamiętnika nie piszę -nie potrafię, po po 2 dniach nudzi mi się to. xd
    • karolcia741 Re: czy przeczytal ktos kiedys wasz pamietnik ? 07.07.10, 08:11
      Ja kiedyś pisałam i koleżanka mi przeczytała. Wiedziała w kim się podkochuję i
      co myślę o poszczególnych osobach, ale na szczęście zachowała to dla siebie. A
      teraz piszę takie bazgroły jak pamiętnik ale tylko wtedy gdy jest mi smutno lub
      jestem na prawdę wściekła.
      • kasiekk2 Re: czy przeczytal ktos kiedys wasz pamietnik ? 07.07.10, 08:16
        Nie piszę pamiętnika . c :
    • ms.rosalie Re: czy przeczytal ktos kiedys wasz pamietnik ? 07.07.10, 08:22
      Pierwszy pamiętnik pisałam w 2 klasie podstawówki. Wtedy to nie były jeszcze
      żadne osobiste sprawy, dlatego bez skrupułów pokazywałam go rodzicom. Jednak rok
      temu, gdy byłam w piątej klasie, wzięłam się za pisanie dziennika. Każdy dzień
      roku opisywałam ze szczegółami. Nie raz, podczas kłótni, wyżywałam się w nim na
      rodzicach, nauczycielach czy znajomych, którzy w jakiś sposób zawinili. Nie
      wyobrażałam sobie, aby ktokolwiek mógł go przeczytać. Teraz już zawiesiłam jego
      działalność, ale nadal chowam go głęboko w szafce. Tak na wszelki wypadek .
    • reddish Re: czy przeczytal ktos kiedys wasz pamietnik ? 07.07.10, 08:41
      chyba nie. zresztą teraz już nie piszę pamiętników. ale rozumiem cię. pamiętnik
      to rzecz osobista, powiedziałabym nawet... intymna.
    • katsuumi_17 Re: czy przeczytal ktos kiedys wasz pamietnik ? 07.07.10, 10:12
      Kiedyś z siostrą sobie pokazywałyśmy nasze pamiętniki, ale byłam wtedy w 5-6 klasie, wiec
      nic "tajnego" 11sto czy 12sto latka mieć nie może.
      • pauliska1212 Re: czy przeczytal ktos kiedys wasz pamietnik ? 07.07.10, 11:19
        ja raczej nie piszę pamietnika x d
        kiedyś chyba w trzeciej klasie podstawówki x D
        umówiłysmy się z dziewczynami, że zaczniemy, ale tam były same takie głupie
        wpisy i naklejki z witch i kubusia puchatka i wgl hahahah x d

oczywiście mi go przeczytali i się nabijalii ehhh , x d
        od tamtej pory nie prowadzę pamietnika.

moim zdaniem trzeba być naprawdę bezczelnym gnoj.em żeby przeczytać komuś
        pamiętnik -,-
    • loczek151 Re: czy przeczytal ktos kiedys wasz pamietnik ? 07.07.10, 12:11
      Ja też kiedyś pisałam, ale czytał go mój brat, który pokazywał rodzicom.
      Zaczęłam go chować w różne miejsca, ale znalazła go moja najlepsza przyjaciółka,
      przeczytała cały, dowiedziała się jakie rzeczy o niej wypisywałam. Zerwała ze
      mną kontakt, choć to ja powinnam się obrazić w końcu to ona go przeczytała, a w
      pamiętniku można pisać co się chce i o kim się chce. Teraz nie piszę pamiętnika,
      bo bym musiała w nim ściemniać z obawy o to czy ktoś go przeczyta czy też nie.
      Kiedyś się denerwowałam i nie mogłam wyjść z pokoju, bo się bałam czy mój brat
      go nie znajdzie. Miałam dość tych stresów więc pamiętnik wyrzuciłam. Teraz
      trochę żałuję, bo za kilka lat mogłabym nieźle się uśmiać czytając go.wink
    • 2468 Re: czy przeczytal ktos kiedys wasz pamietnik ? 07.07.10, 22:20
      Piszę tak dla ''przyszłej'' siebie wink, ale mam nadzieję, że nikt nie przeczytał!
    • princess132 Re: czy przeczytal ktos kiedys wasz pamietnik ? 07.07.10, 22:25
      jeśli by przeczytał, zabiłabym.
    • frydka Re: czy przeczytal ktos kiedys wasz pamietnik ? 07.07.10, 22:31
      Tak,mama i brat . Mama dowiedziała się ,że się całowałam ... uop's .
    • satini Re: czy przeczytal ktos kiedys wasz pamietnik ? 07.07.10, 22:34
      Tak "na poważnie" właśnie zaczęłam pisać trzeci pamiętnik, bo w dwóch
      poprzednich wypisałam wszystkie strony. Pozwalam je czytać tylko przyjaciółkom i
      to pod moim bacznym okiem, gdyby ktoś bez mojej zgody przeczytał je całe to bym
      chyba umarła, lub zmieniła nazwisko i wyjechała na drugi koniec świata oO.
      Czasami piszę tam tak osobiste, a zarazem głupie i ośmieszające rzeczy, że nie
      przeżyłabym gdyby te informacje trafiły w niepowołane ręce.

Jako dziecko też pisałam pamiętniki, np. w 3 klasie podstawówki, podczas wyjazdu
      na Zieloną Szkołę. Ich nie wstydzę się nikomu pokazać, sama zawsze mam niezły
      polew big_grin.
      • matsuri Re: czy przeczytal ktos kiedys wasz pamietnik ? 07.07.10, 22:47
        Nigdy nie posiadałam pamiętnika.
    • czaqdra_ Re: czy przeczytal ktos kiedys wasz pamietnik ? 07.07.10, 22:52
      wole zachować takie tajemnice dla siebie ,
      bo gdy pisałam pamietnik siostra patrzyła
      sie po kryjomu gdzie go chowam . -.-'
      • imperativ Re: czy przeczytal ktos kiedys wasz pamietnik ? 07.07.10, 23:00
        Jeśli ktośby przeczytał by mój pamiętnik chyba bym go zabiła.
        Wszystkie sekrety, to co robiłam itp.

Pamiętnik to super rzecz.
        Pisałam od zawsze, i nadal pisać będę.
    • delicious . 07.07.10, 22:57
      Nie i dobrzetongue_out
      Za to podjęłam się napisania swojej (nieco przerobionej) autobiografii, co może
      być ciekawe...
    • werr re 07.07.10, 22:58
      tak. pisze. kiedyś brat mi przeczytał i byłam na niego na maxa wkurzona...
      • weron Re: re 07.07.10, 23:08
        pisze...bo potem sie go bOOOsko czyta!
        ale nie...chyba nikt nie przeczytał, bo jakby przeczytał to jedna wielka :
        MASAKRA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka