blondbrunetka 08.07.10, 17:13 co o nim myslicie ? według mnie jest to wspaniały piłkarz i to dość przystojny ; * Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olcia0202 Re: David Villa . <3 08.07.10, 18:48 no więc piłkarzem jest jak najbardziej świetnym, dziwię się, dlaczego jeszcze nie dostał nagrody dla strzelca roku może i przystojny, ale z wyglądu to ja jakoś fabregasa wole ;p jednak wszyscy faceci w kadrze Hiszpanii są super! Odpowiedz Link Zgłoś
asiagd Re: David Villa . <3 ciachoo 08.07.10, 18:51 jest wspanialym pilkarzem , i dotego z niego cudne ciacho, *********** Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: David Villa . <3 08.07.10, 18:51 Nagle wszyscy teraz zaczynają interesowac sie piłką. Po mundialu pewnie połowa Kotkowiczek zapomni o tym sporcie. David jest spoko. Jest świetnym snajperem. Odpowiedz Link Zgłoś
olcia0202 Re: David Villa . <3 08.07.10, 18:54 katsuumi, nie wiesz czym się kto interesuje, więc nie oceniaj. Odpowiedz Link Zgłoś
shadow_ Re: David Villa . <3 08.07.10, 18:58 Kats, racja. Mnie też to wkurza. -,- Ja już od 2 lat kibicuję Hiszpanii. ;q David Villa, jest okej, lubię go, chociaż bardziej wolę Ramosa, Pique, Xaviego, albo Torresa. :serduszka: ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
koralowa taaaaak jest ładny. 08.07.10, 19:07 I prześwietnie gra .Ale moim zdaniem David Silva jest ładniejszy . Odpowiedz Link Zgłoś
alussska Re: David Villa . <3 08.07.10, 19:11 David Villa jest bardzo dobrym piłkarzem. Cieszę się, że przechodzi do FC Barcelony. Mam nadzieję, że współpracując tam z Messim (napastnicy), rozwinie swoje umiejętności. Szkoda tylko, że gdy jest pojedynek 3 na 1, to niestety przegrywa. Mam nadzieję, że zostanie Królem Strzelców. Co do jego urody, to muszę przyznać, że jest przystojny. W tej kadrze jest wielu ładnych. Niektórzy biją innych o głowę w tych sprawach. Odpowiedz Link Zgłoś
najli. Niemcy i tak lepsi! 18.11.10, 18:40 Villa może i jest przystojny, ale to nie zmienia faktu, że Niemcy są sto razy lepsi. Odpowiedz Link Zgłoś
ola.s Re: David Villa . <3 08.07.10, 19:23 Ja myśle ,że jest bardzo dobrym piłkarzem i jest dość przystojny Ale bardziej lubie FERNANDO TORRESA ;** PS.Ja tak samo jak użytkowniczka wyżej kibicuje Hiszpanii od 2 lat !! Odpowiedz Link Zgłoś
suzann. Re: David Villa . <3 08.07.10, 19:23 Jest dobry i to nawet bardzo. I myślę, że dobrze, że przechodzi do Barcelony, bo tam zrobi większą karierę. Odpowiedz Link Zgłoś
ta_dam On jest genialny :** 08.07.10, 19:27 Kocham go Ale bardziej Sergio Ramosa Obydwaj są wspaniałymi piłkarzami W Niedziele pokażą na co ich stać:] A co do Sergio To on jest prze słodki ^.^ Odpowiedz Link Zgłoś
hellogirl Re: David Villa . < 3 08.07.10, 19:30 Jest chyba najlepszym strzelcem ; ) cieszę się że przechodzi do Barcelony , pokaże na co go stać x D Hiszpanii kibicuję od małego , mój tato jest ich wielkim kibicem ;d ale jednak wolę Toressa ; ** Odpowiedz Link Zgłoś
kasandra_xxx Re: David Villa . <3 08.07.10, 19:36 uwarzam to samo co ty . chociaz chyba wole torresai ramesa [czy jak sie to pisze] xd Odpowiedz Link Zgłoś
nikaa_ <3 08.07.10, 19:38 typowa, hiszpańska uroda. normalnie nogi mi miękną jak go widzę;DD <333! Odpowiedz Link Zgłoś
emila22 Re: David Villa . <3 08.07.10, 19:39 David Villa jest świetnym piłkarzem.. Jeśli chodzi o wygląd to też jest ok.. ale jest coś za co nie mogę go lubić - jest piłkarzem Barcelony Odpowiedz Link Zgłoś
koralowa emila22 - ja też . 08.07.10, 19:42 `.Mi również, zawszę będę za Realem Madryt . Odpowiedz Link Zgłoś
niuniaa bardzo dobry piłkarz 08.07.10, 19:39 i według mnie wcale nie jest przystojny ^ ^ ale go lubię Odpowiedz Link Zgłoś
misiexx Re: David Villa . <3 08.07.10, 19:47 oj taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak i jeszcze Torress Odpowiedz Link Zgłoś
zbieramchmury Re: David Villa . <3 08.07.10, 19:50 świetnie gra i jest całkiem ładny. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
patti_ Re: David Villa . <3 08.07.10, 19:52 blondbrunetka napisał(a): > co o nim myslicie ? > według mnie jest to wspaniały piłkarz i to dość przystojny ; * Haha. Nie tylko ja o nim fantazjuje.Jest boski <3 Nie tylko on jest boski,ale i Pique i TORRES <3 Cała ta trójka jest mhmmm. Zresztą cała ich kadra jest wspaniała,a Iniesta ma boskie ciało. Odpowiedz Link Zgłoś
ferro Re: David Villa . <3 08.07.10, 19:53 Piłką się za bardzo nie interesuje. Od dawna kibicuje Hiszpanii, ale nie oglądałam każdego meczu. Mundial troche zmienił moje podejście do tego sportu i to nie jest chwilowe Jeśli chodzi o Davida to chciałabym nabyć taki kalendarz xD Wg mnie jest najprzystojniejszy, choć Ferdek, Iker, Xavi, Xabi, Cesc i inni tez nie mają się czego wstydzić ) Odpowiedz Link Zgłoś
dulce12_rbd Re: KOCHAM. 08.07.10, 20:11 Bardzo rzadko jestem tak wylewna w stosunku do osób, których nie znam osobiście, ale KOCHAM reprezentację Hiszpanii. Villa jest bardzo dobrym piłkarzem i przy okazji przystojnym. Ale nigdy nie zdradzę Torresa. Jest cudowny. Jego kocham najbardziej. No i jeszcze Ramos. Ten zajmuje 3 miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
blood Re: David Villa . <3 08.07.10, 20:10 Uwielbiam Davida Ville. jest super piłkarzem. heh nawet przystojny, ale moim znajomym David przypomina krasnala Odpowiedz Link Zgłoś
rikkki Re: David Villa . <3 08.07.10, 20:17 lubię, lubię ) trochę dla mnie za stary wole natomiast Messeigo z osobistych powodów ) Odpowiedz Link Zgłoś
alass_s Re: David Villa . <3 08.07.10, 21:03 Czy ja wiem...przystojny hmm trochę niski, ale nie jest zły Na pewno jest bardzo dobrym piłkarzem Odpowiedz Link Zgłoś