kasiula2080 11.07.10, 14:10 Witajcie. Mam pewien problem niedługo mam urodziny i potrzebuję pare fajnych kawałków a zbytnie nie znam takich fajnych. będę bardzo wdzięczna. z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kofeina Gettin' over you 11.07.10, 14:28 David Guetta - Gettin' over you (ft. Fergie, Chris Willis & LMFAO) . Dziękuję za uwagę. Peace & Love ! Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 Re: Piosenki. pomóżcie 11.07.10, 14:29 jeju ja lubię i jedynie słucham rocka no to może Fall out Boy - "Dance, dance " ale to rockowe takie Odpowiedz Link Zgłoś
stasia94 Re: Piosenki. pomóżcie 11.07.10, 14:31 przy All time low się dość fajnie tańczy . Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal Re: Piosenki. pomóżcie 11.07.10, 14:41 1. Na pewno nie puszczaj justina biembera xd... sexi bitch Odpowiedz Link Zgłoś
chipsxd Hmmm... 11.07.10, 17:59 30 second to mars - Closer to the edge Us5 - In da club Enrigue Iglesias - I like it Adam Lambert - Fever Muse - Neutron star collision Justin Bieber - Somebody to love Justin Bieber - Eenie Meenie Jason Derulo - In my head Eminem - Not afraid Chris Brown - Run it Chris Brown - Crawl Bracia - Za szkłem Aysel i Arash - Always Fabian Buch - Hello,Hello Jak sobie coś przypomnę to jeszcze napisze Nie wiem jak ty,ale ja słucham różnej muzyki i różnych wykonawców - po prostu co mi wpadnie w ucho ;D Odpowiedz Link Zgłoś
sasha21 Re: Piosenki. pomóżcie 11.07.10, 16:57 Adam Lambert - Watchaya Want From Me Odpowiedz Link Zgłoś
evanescence24 Re: Piosenki. pomóżcie 11.07.10, 17:25 w ogóle nie słuchasz muzyki, że masz taki problem? hm ja Ci chyba nie pomogę, nie jestem fajna, nie znam fajnych piosenek. Odpowiedz Link Zgłoś
katherine456 Re: Piosenki. pomóżcie 11.07.10, 17:37 Wejdz na stronę VIVY albo Mtv!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia23101 Tu..!!! 11.07.10, 17:41 Alexandra Prince Feat DJ Sign - I Am Here For ( Houseshaker Mix ) Sabrina Washington - OMG (Oh My Gosh) Rihanna - Rude Boy Tim Sanchez - can u feel it ( dj chick crazy mix ) Tiësto feat. Nelly Furtado - Who Wants To Be Alone yolanda be cool - we no speak americano Mam nadzieje, że pomogłam ;*** Odpowiedz Link Zgłoś
luuluu Re: Piosenki. pomóżcie 11.07.10, 17:33 piosenki Seleny Gomez , Miley Cyrus i Demi Lovato. np. Stay , Robot albo Liberty Walk - miley cyrus albo round and round - seleny ii don't forget demi lovato in this shirt - wpisz sobie w youtuba piosenki keshy np. tik tok katy perry - california gurls the black ghosts - full moon itd. pozdroo ! miłej podróży ! Odpowiedz Link Zgłoś
bloodsucker Re: Piosenki. pomóżcie 11.07.10, 17:45 ale ,że niby na imprezę? Hm.. jeśli tak to ja nie radzę ci typu justin biber czy hannah montana.. To by było żałosne. Jak na imprezę to bardziej taka klubowa np. axwell - leave the world behind you czy dj antonie - this time , jakieś piosenki Tiesto lub remix'y jakiś twoich ulubionych piosenek. Ale to zależy jeszcze ile masz lat, bo nie sprawdzilam , jeśli masz jakieś 11 , 12 to pewnie stawisz na bimberka.. Odpowiedz Link Zgłoś
sell_gomez Re: Piosenki. pomóżcie 11.07.10, 17:46 Eee ... zaLezy w czym gustujesz . ! Ja np. kocham piosenki Seleny Gomez. ! Jeśli Tobie też się spodobają to proszę . : Selena Gomez - Naturally Selena Gomez - Round & Round Selena Gomez - More Selena Gomez - Stop and Erase Selena Gomez - I got U . PS . Pozdr. ! ;*** Odpowiedz Link Zgłoś
kasia23101 Re: Piosenki. pomóżcie 11.07.10, 17:52 Tylko nie puszczaj piosenek gwiazdeczek typu Miley, Seleny, Bibera.. tylko klubowe już Ci wysłałam kilka jak będziesz chciała więcej to pisz !!! ;-* Odpowiedz Link Zgłoś
martunia1 tu <3 11.07.10, 17:49 Napewno nie puszczaj Lovato ani Gomez. Hmm.. jeśli Bieber to 'Somebody To Love", "Baby" , "Love Me" Lady Gaga ft. Beyonce "Telephone" Rihanna "Hard", "Rude Boy" Najlepiej wejdź na eska.pl itp Tam masz tego dużooo Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiuunia_11 Re: Piosenki. pomóżcie 11.07.10, 17:55 Robert M- Dance Hall Track Cascada-Pyromania Robert M-Superbomb Lady GaGa- Telephone, Alejandro,Monster Inna- 10 minutes Beyonce- Video Phone Odpowiedz Link Zgłoś
housof Re: Piosenki. pomóżcie 11.07.10, 18:04 jeżeli będziecie tańczyć to disco polo przy tym jest najlepsza zabawa. Wszyscy mówią, że nie lubią a najlepiej i tak pewnie będą bawić się przy... disco polo. Odpowiedz Link Zgłoś
housof Re: Piosenki. pomóżcie 11.07.10, 18:06 jeszcze jedno jak będa jacyś chłopacy pod żadnym pozorem nie puszczaj biebera Odpowiedz Link Zgłoś