ladyfeltonka Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 14.07.10, 09:20 jasne, ze tak, jest udowodnione, że każdy jest po części bi Odpowiedz Link Zgłoś
kingusia Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 14.07.10, 12:12 kurcze .. ; o chyba raczej nie .. Odpowiedz Link Zgłoś
kingusia Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 14.07.10, 12:13 dziwnie czułabym się w towarzystwie takiej osoby .. Odpowiedz Link Zgłoś
kiiin55 Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 14.07.10, 12:14 myśle , żę tak Odpowiedz Link Zgłoś
queen_ Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 14.07.10, 12:15 Na początku pewnie bym się trochę dziwnie czuła, ale z pewnością bym to zaakceptowała. Przecież to wciąż ta sama osoba tylko woli np.dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
myoshi Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 14.07.10, 12:16 to fakt. dziwnie bym się czuła, ale myślę, że z czasem przyzywaczajenia przywiązałabym się. przecież ludzi z odmienną orientacją nie są ufo-ludkami. Odpowiedz Link Zgłoś
soberfastu Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 14.07.10, 12:17 Pewnie, dlaczego nie. Trochę bym się dziwnie czuła, ale raczej bym się przyzwyczaiła po jakimś czasie .;> Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 14.07.10, 12:17 Zapewne tak... Odpowiedz Link Zgłoś
spicygarlic Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 14.07.10, 12:27 oczywiście . tym bardziej , że dla mnie każda osoba jest bi , ale to od niej zależy czy zakocha się w chłopaku czy dziewczynie . ja też jestem biseksualna , ale nie wyobrażam sobie mojego związku z jakąś laską . lubię dziewczyny , niektóre mnie nawet podniecają , ale nic więcej . to dla chłopaków żyję i z jednym z nich zamierzam się kiedyś związać . Odpowiedz Link Zgłoś
kiskowa Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 14.07.10, 12:30 Tak. Dziwnie bym się czuła, zwłaszcza przy lesbijce, ale z czasem bym się przyzwyczaiła. Odpowiedz Link Zgłoś
flo. Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 14.07.10, 12:32 myślę, że tak. szczególnie, kiedy jesteśmy wszystkie w okresie dojrzewania, i nie do końca panujemy nad swoimi uczuciami i hormonami. potrafię uszanować czyjeś poglądy. Odpowiedz Link Zgłoś
marti672 Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 14.07.10, 12:41 chyba tak Odpowiedz Link Zgłoś
darkness_day tak 14.07.10, 12:42 moja koleżanka jest bi , a mimo to bardzo się lubimy Odpowiedz Link Zgłoś
sfaho y. 14.07.10, 12:47 wydaję mi się, że nie miałbym problemu. w sumie, to był bym przerażony, ale jeśli mamy dobre stosunki, to jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
daag Re: y. 14.07.10, 13:02 nigdy nie miałam znajomej bi, ale myślę , że to by nic między nami nie zmieniło i dalej byśmy się kolegowały za to zawsze chciałam mieć przyjaciela geja. xd Odpowiedz Link Zgłoś
viccia_robert Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 14.07.10, 12:45 tak, dla mnie nie ma to znaczenia. a szczerze mowic to mam nawet taka znajoma Odpowiedz Link Zgłoś
suzann. Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 14.07.10, 12:46 Myślę,że tak. Odpowiedz Link Zgłoś
hiyume Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 14.07.10, 13:02 nie pisz 'innej' orientacji ;d bo w takim razie hetero też jest 'inne' ;x ja jestem homo xd więc nie mam nic do takich osób. x3 Odpowiedz Link Zgłoś
mileyrose Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 14.07.10, 12:55 tak bym utrzymywała znajomość a czemu by nie ?? nie widzę żadnych przeszkód Odpowiedz Link Zgłoś
fabienne Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 14.07.10, 13:01 O jej. A co to za różnica? Ja nie miałabym z tym problemu. Jeżeli osoba jest w porządku to kumplowałabym się z nią i nie traktowała jako innej/innego. Homoseksualista to też człowiek. Wyobrażacie sobie co to by było gdyby wszyscy się od takich ludzi odwrócili? Dla mnie to trochę śmieszne aczkolwiek wiem że nie raz tak się dzieje. Ludzie INNY niż wszyscy NIE ZNACZY gorszy. Odpowiedz Link Zgłoś
gandalf15 Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 26.07.10, 13:44 Ja mam koleżankę innej orientacji i jakoś mi to nie przeszkadza. Wiem o tym gdzieś od 3 lat i nie mam z tym żadnego problemu tak jak inni moi znajomi. Odpowiedz Link Zgłoś
martini. Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 26.07.10, 13:52 jasne! Odpowiedz Link Zgłoś
carolin Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 26.07.10, 13:53 oczywiście,że tak. nie mam nic przeciwko. przede wszystkim chciałabym mieć przyjaciela-geja Odpowiedz Link Zgłoś
adrenaline Jasne! 26.07.10, 14:03 Przecież, jeżeli jakaś dziewczyna jest lesbijką, nie oznacza to, że kręcą ją wszystkie dziewczyny! Ja jestem bi i moja przyjaciółka o tym wie, nie ma z tym żadnych problemów. Mimo, że znam ją bardzo długo, nie mam żadnych "ciągów" do niej ; p Każdy ma prawo kochać, kogo chce. Odpowiedz Link Zgłoś
anne05 Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 26.07.10, 13:56 Głupie pytanie. Jasne, że tak. Odpowiedz Link Zgłoś
rockville. Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 26.07.10, 13:57 trudno powiedzieć, nie znam nikogo takiego. ale myślę, że bym to zaakceptowała. Odpowiedz Link Zgłoś
oldtimesakexd Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 26.07.10, 14:04 Hmm.. mam taką znajomą - przyznaję się bez bicia xD nie rozmawiam z nią za często a to dlatego, że Ona zachowuje się jak pieprzone 5letnie dziecko x/ nie da się z Nią o niczym porozmawiać x/.. Ale pytanie do Ciebie, masz kogoś takiego w znajomych ? Akceptujesz go/ją ? Odpowiedz Link Zgłoś
traampek Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 26.07.10, 14:04 Znam paru znajomych o różnych orientacjach i mi to nie przeszkadza każdy jest jaki jest i tyle ^^ trzeba to tylko zaakceptować Odpowiedz Link Zgłoś
asiula333 Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 26.07.10, 14:13 no pewnie! mi to nie robi różnicy czy to lesbilka czy gej- przecież to tez normalni ludzie!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowo_mi ja taką mam xd 26.07.10, 14:19 mam taką znajomą i akceptuje to. Normalnie z nią rozmawiam itp. Odpowiedz Link Zgłoś
rurushu Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 26.07.10, 14:20 mam duzo znajomych innej orientacji i są niesamowitymi osobami. co za roznica kogo kochasz? wazne jakim jestes czlowiekiem Odpowiedz Link Zgłoś