Dodaj do ulubionych

mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orientacji?

• ladyfeltonka Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 14.07.10, 09:20
      jasne, ze tak, jest udowodnione, że każdy jest po części bi
    • yuitza tak. 14.07.10, 11:46
      mam przyjaciela-geja. (:
    • kingusia Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 14.07.10, 12:12
      kurcze .. ; o
      chyba raczej nie ..
      • kingusia Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 14.07.10, 12:13
        dziwnie czułabym się w towarzystwie takiej osoby ..
        • kiiin55 Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 14.07.10, 12:14
          myśle , żę tak wink
        • queen_ Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 14.07.10, 12:15
          Na początku pewnie bym się trochę dziwnie czuła, ale z pewnością bym to
          zaakceptowała.
          Przecież to wciąż ta sama osoba tylko woli np.dziewczyny.
        • myoshi Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 14.07.10, 12:16
          to fakt. dziwnie bym się czuła, ale myślę, że z czasem przyzywaczajenia
          przywiązałabym się. przecież ludzi z odmienną orientacją nie są ufo-ludkami.
    • soberfastu Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 14.07.10, 12:17
      Pewnie, dlaczego nie. Trochę bym się dziwnie czuła, ale raczej bym się przyzwyczaiła po
      jakimś czasie .;>
    • trufla Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 14.07.10, 12:17
      Zapewne tak...
    • bad_alex jasne , zresztą już mam taką znajomą . 14.07.10, 12:17
    • spicygarlic Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 14.07.10, 12:27
      oczywiście . tym bardziej , że dla mnie każda osoba jest bi , ale to od niej zależy czy zakocha
      się w chłopaku czy dziewczynie .
      ja też jestem biseksualna , ale nie wyobrażam sobie mojego związku z jakąś laską . lubię
      dziewczyny , niektóre mnie nawet podniecają , ale nic więcej . to dla chłopaków żyję i z
      jednym z nich zamierzam się kiedyś związać .
    • kiskowa Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 14.07.10, 12:30
      Tak. Dziwnie bym się czuła, zwłaszcza przy lesbijce, ale z czasem bym się
      przyzwyczaiła.
    • flo. Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 14.07.10, 12:32
      myślę, że tak. szczególnie, kiedy jesteśmy wszystkie w okresie dojrzewania, i
      nie do końca panujemy nad swoimi uczuciami i hormonami. potrafię uszanować
      czyjeś poglądy.
    • chemically oczywiście 14.07.10, 12:33
      dlaczego nie?
    • marti672 Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 14.07.10, 12:41
      chyba tak
      • darkness_day tak 14.07.10, 12:42
        moja koleżanka jest bi , a mimo to bardzo się lubimy wink
        • sfaho y. 14.07.10, 12:47
          wydaję mi się, że nie miałbym problemu. w sumie, to był bym przerażony, ale jeśli mamy dobre stosunki, to jak najbardziej.
          • daag Re: y. 14.07.10, 13:02
            nigdy nie miałam znajomej bi, ale myślę , że to by nic między nami nie zmieniło i dalej byśmy
            się kolegowały wink

za to zawsze chciałam mieć przyjaciela geja. xd
    • viccia_robert Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 14.07.10, 12:45
      tak, dla mnie nie ma to znaczenia.
      a szczerze mowic to mam nawet taka znajoma
    • suzann. Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 14.07.10, 12:46
      Myślę,że tak.
      • hiyume Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 14.07.10, 13:02
        nie pisz 'innej' orientacji ;d bo w takim razie hetero też jest 'inne' ;x

ja jestem homo xd
        więc nie mam nic do takich osób. x3
    • mileyrose Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 14.07.10, 12:55
      tak bym utrzymywała znajomość a czemu by nie ?? nie widzę żadnych przeszkód
    • fabienne Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 14.07.10, 13:01
      O jej. A co to za różnica? Ja nie miałabym z tym problemu. Jeżeli osoba jest w
      porządku to kumplowałabym się z nią i nie traktowała jako innej/innego.
      Homoseksualista to też człowiek. Wyobrażacie sobie co to by było gdyby wszyscy
      się od takich ludzi odwrócili? Dla mnie to trochę śmieszne aczkolwiek wiem że
      nie raz tak się dzieje. Ludzie INNY niż wszyscy NIE ZNACZY gorszy.big_grin
      • gandalf15 Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 26.07.10, 13:44
        Ja mam koleżankę innej orientacji i jakoś mi to nie przeszkadza. Wiem o tym gdzieś od 3
        lat i nie mam z tym żadnego problemu tak jak inni moi znajomi. smile
        • niewidzialna. Tak 30.07.10, 09:32
    • martini. Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 26.07.10, 13:52
      jasne!
      • carolin Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 26.07.10, 13:53
        oczywiście,że tak. nie mam nic przeciwko. przede wszystkim chciałabym mieć przyjaciela-geja
        wink
        • adrenaline Jasne! 26.07.10, 14:03
          Przecież, jeżeli jakaś dziewczyna jest lesbijką, nie oznacza to, że kręcą ją
          wszystkie dziewczyny!
          Ja jestem bi i moja przyjaciółka o tym wie, nie ma z tym żadnych problemów.
          Mimo, że znam ją bardzo długo, nie mam żadnych "ciągów" do niej ; p
          Każdy ma prawo kochać, kogo chce.
    • anne05 Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 26.07.10, 13:56
      Głupie pytanie. Jasne, że tak.
    • rockville. Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 26.07.10, 13:57
      trudno powiedzieć, nie znam nikogo takiego. ale myślę, że bym to zaakceptowała.
    • karoola.006 jasne . :D 26.07.10, 13:58
    • oldtimesakexd Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 26.07.10, 14:04
      Hmm.. mam taką znajomą - przyznaję się bez bicia xD nie rozmawiam z nią za
      często a to dlatego, że Ona zachowuje się jak pieprzone 5letnie dziecko x/ nie
      da się z Nią o niczym porozmawiać x/..

Ale pytanie do Ciebie, masz kogoś takiego w znajomych ?
      Akceptujesz go/ją ?
    • traampek Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 26.07.10, 14:04
      Znam paru znajomych o różnych orientacjach i mi to nie przeszkadza wink każdy jest jaki jest i tyle ^^ trzeba to tylko zaakceptować smile
    • asiula333 Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 26.07.10, 14:13
      no pewnie!
      mi to nie robi różnicy czy to lesbilka czy gej- przecież to tez normalni ludzie!!
      • fun Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 26.07.10, 14:14
        tak
    • natzal Oczywiście, że tak C: 26.07.10, 14:15
    • kolorowo_mi ja taką mam xd 26.07.10, 14:19
      mam taką znajomą i akceptuje to. Normalnie z nią rozmawiam itp.
    • rurushu Re: mogłybyście zaakcpetować znajomą innej orient 26.07.10, 14:20
      mam duzo znajomych innej orientacji i są niesamowitymi osobami. co za roznica
      kogo kochasz? wazne jakim jestes czlowiekiem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka