linda Re: `Prawdziwy fan` 26.07.10, 00:42 jestem prawdziwa naprawde prawdziwa fanka ale nie cenie tego kogos za piosenki itp tylko za charakter !!! i zawsze bede do konca zycia bo to nie jest gwiazdka z disneya a poza tym nie tu w gre wchodzi szacunek i sympatia ( nie standardowa ) i nie zamierzam pisac kto to bo mnie wysmiejecie Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: `Prawdziwy fan` 26.07.10, 00:45 znaczy nie standardowa w sensie ze fanka ze nie jestem zwykla fanka heh czasami naprawde nie wiem co pisze Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: `Prawdziwy fan` 26.07.10, 09:02 ja dawno temu założyłam podobny wątek, ale mniejsza o to ^^ a więc ja od prawie 3 lat jestem wieeeelką fanką Pottera. <3 i wiem, ze mogę nazwać siebie prawdziwą fanką. w domu mam całą masę gadżetów z Potterem i co roku na każdą premiere jeżdżę do kina. No i rbd. ale to dopiero minęło dwa lata. Odpowiedz Link Zgłoś
made_in_italia Re: `Prawdziwy fan` 26.07.10, 09:08 Ja od 4 lat lubię Avril Lvigne i nie mam zamiaru tego zmieniać Odpowiedz Link Zgłoś
mileycyrusxd Re: `Prawdziwy fan` 26.07.10, 09:56 Np. Hilary DUff, to chyba juz od 4 lat, i jeszcze no.. Miley Cyrus , no to od początku jej kariery. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_dark_angel Re: `Prawdziwy fan` 26.07.10, 10:07 ja od pięciu lat ( odkąd istnieje mój ukochany zespół) jestem fanka TH . Uwielbiam ich. Mam ich wszystkie płyty CD, DVD ( oczywiście orginalne), zbieram info na ich temat nie tylko z polskich gazet, byłam na koncercie i backstage'u z chłopakami.W zasadzie mam wszystko co powinna miec fanka TH ) płyty , ksiązki, plakaty, koszulki, zbyt wiele by to wszystko opisywać. TH to moji Guru muzyczni ) i choc mam prawie 20 lat to nie ukrywam ze sa miłością mojego zycia, ich muzyka coś niesamowitego ) buźka dla fanów.* ps. TH nie da sie opisac w kilku zdaniach ) Odpowiedz Link Zgłoś
happysad1 jestem za bardzo zmienna, więc ; NIE ;p 26.07.10, 10:10 Mam fazy na dany zespoł czy cos tam , ale tto mi sie szybko zmienia . Za to typ muzyki pozostaje ten sam . Preferuje rock i metal . Tego najchetniej slucham . A moich idoli zmieniam 'jak rękawiczki' Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 Re: `Prawdziwy fan` 26.07.10, 10:12 Miley Cyrus chyba. bo inne gwiazdy czy zespoły mają około 2,5 roku, a to niestety się nie zalicza. Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: `Prawdziwy fan` 26.07.10, 10:53 hm . od początku hsm lubiłam vanessę . nadal ją lubię , ale trochę mniej . szał na efrona już mi minął nie lubię go tak bardzo jak kiedyś , chociaż nadal uważam że jest śliczny [ ? ] *_* pattinson . o nim to wiem wszystko . mam pełno jego plakatów na biurku , jakieś tam książki , gazety . pattinsomania . ; DD a z zespołów to my chemical romance . Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: `Prawdziwy fan` 26.07.10, 11:13 Jeśli chodzi o piosenkarzy, to zazwyczaj jestem fanką muzyki jaką tworzą, aniżeli ich samych, jednak są wyjątki. No i moje upodobania bardzo szybko się zmieniają, chociaż nie zapominam o tych starszych. 'stara miłość nie rdzewieje'. Odpowiedz Link Zgłoś
oldtimesakexd Re: `Prawdziwy fan` 26.07.10, 13:28 Eminem x)) Cenie go sobie od 7 lat x)) Odpowiedz Link Zgłoś
honeyy. Re: `Prawdziwy fan` 26.07.10, 13:32 Ashley Tisdale uwielbiam ją od kiedy zagrała w hsm i nie ma to jak hotel ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
ema Angelina Jolie! 26.07.10, 13:37 Zostałam fanką Angeliny chyba z 5 lat temu. Do dziś ją lubię za jej dobre serce i świetną gre aktorską Odpowiedz Link Zgłoś
xdxdfankaxdxd Re: `Prawdziwy fan` 26.07.10, 13:48 hmm wiesz ja bardzo cenię Braci Jonas Miley Cyrus eminema i Roberta Pattinsona... dlaczego?? Nie są takimi "gwiazdkami" jak np. Kristeen Stweart że Ona boji się że fan ją zabije! To jest dla mnie chore. Nie jest o nich głośno, zawsze mówią prawdę i bardzo kochają swojich fanów... Są szczerzy wobec swoich fanów.... Szanują innych i dla nich najważniejsi są przyjaciele i rodzina a nie SŁAWA! I za to właśnie ich szanuję i kocham! Odpowiedz Link Zgłoś
meg_cullen Re: `Prawdziwy fan` 26.07.10, 13:54 Uwielbiam Roberta Pattinsona od jakiś 5lat(pierwszy raz spodobał mi się kiedy zobaczyłam go w Harrym Potterze) Tokio Hotel lubiłam zawsze a od jakiś 2-3 lat ich kocham<33333 i oczywiście Muse w 1999r. usłyszałam ich po raz pierwszy.a piosenke "Muscle Museum" nadal KOCHAM jest też wiele gwiazd które uwielbiałam lecz teraz tylko je lubię i szanuje Odpowiedz Link Zgłoś
dajaaa_ Re: `Prawdziwy fan` 26.07.10, 13:59 Johnny Depp. Uwielbiam go od 9 roku życia ; )) . czyli już 7 lat Zauroczył mnie , swoją grą aktorską. Odpowiedz Link Zgłoś
adrenaline Re: `Prawdziwy fan` 26.07.10, 14:38 Prawdziwy fan nie zna czasu ; p Kocham AC/DC, Nirvane, Guns 'n' Roses, Aerosmith, Perfect, Dżem A najlepsze jest to, że nadal ich poznaję. I cały czas odkrywam na nowo. Poza tym podziwiam 30stm, Panic! At the disco Odpowiedz Link Zgłoś
paulaa_xd Re: `Prawdziwy fan` 26.07.10, 14:11 Ja lubię Vanesse Hudgens od 2 klasy.Czyli już dokładnie 3 lata.Ale teraz nie jestem jej fanką tylko ją poprostu lubię Odpowiedz Link Zgłoś
alicia Re: Michael Jackson [*] 26.07.10, 14:45 Michael Jackson, Black Eyed Peas, Miley Cyrus (serio lubie jej muzyke, styl bycia itd, nie jestem jakas slodka zapatrzona w nia dziewczynka, ktora marzy o spotkaniu z hannah montana xdd) i od jakies 1,5 roku Emma Roberts Odpowiedz Link Zgłoś
kusy505 Tak mam ;) :* 26.07.10, 14:19 Tokio Hotel. A dokładniej Billa. Uwielbiam ten zespół już kilka lat jakieś 6 może więcej. Billa uwielbiam za to że jest. Nie jestem zwykłą fanką która go kocha tylko dla tego że jest piękny. Ja uwielbiam go za jego charakter, za jego usposobienie za to jakim jest człowiekiem. Za jego zachowanie, humor. Jest na prawdę złotym człowiekiem i kocham go za to że jest. Nie da się ziemskimi słowami opisać mojej miłości Odpowiedz Link Zgłoś
mroweczka_xxx Re: `Prawdziwy fan` 26.07.10, 14:43 Ja uwielbiam Taylora Lautnera ;D Odpowiedz Link Zgłoś
ne.gra System of a Down? 26.07.10, 14:57 + ogólnie szanuje bardzo twórców rocka i metalu (ale takiego dobrego), za to, że zajebiste gitarowe granie łączą z naprawdę pięknymi, mocnymi tekstami, taką prawdą o życiu (bo kto by się spodziewał, że "Angel of death" tego złego, satanistycznego Slayera jest piosenką mówiącą o całym złu, które wyrządził światu Mengele?). Tak żeby być dłużej czyimś fanem, to chyba jeszcze Pain of Salvation i jakieś polskie starocie. I The Knife, jedna z moich większych miłości. Odpowiedz Link Zgłoś
ne.gra Re: System of a Down? 27.07.10, 23:56 z aktorów jest za dużo, ale wielbię Johnny'ego od pierwszego filmu "Edward Nożycoręki" w 1999 zobaczony). I Jareda Leto. I Alana Rickmana. I Jacka Nicholsona. I Edwarda Nortona. I milion innych. Plus TOP 10 reżyserów: Fellini, Burton, Almodóvar, Allen, Kusturica, Tarantino, Jarmusch, Kubrick, Hitchcock, Forman. I lubię Aronofsky'ego. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiadylan Dylan Sprouse i Feel. 27.07.10, 13:47 Ja interesuje sie Dylanem Sprausem od dawna... jakieś juz 2 lata uwielbiam go... Kocham też zespół Feel od początku czyli powyżej trzech lat.. (; Odpowiedz Link Zgłoś
niuniaa Johnny Depp ;) 27.07.10, 23:18 już chyba 5 lat albo 4 lata...i nie tylko dlatego, że jest taki przystojny czy coś w tym stylu. chociaż za to oczywiście też ;* kocham go jako aktora, człowieka i wszystko co możliwe. nie jestem jakąś psychofanką, która non stop siedzi w necie szuka nowinek na jego temat i go ''nawiedza''. po prostu go uwielbiam na wszystkie możliwe sposoby Odpowiedz Link Zgłoś
koralowa . 27.07.10, 23:12 `Haha, ja gdy miałam 10 lat usłyszałam jak mój brat słuchał jednej piosenki Red Hot Chili Peppers (miał wtedy 12 lat). Strasznie mi się spodobała i cały czas chciałam jej słuchać. Potem poznałam więcej piosenek, tego zespołu. Obecnie mam 15 lat i Red Hot Chili Peppers to jeden z moich ulubionych zespół. Jestem fanką już 5 lat c; . Odpowiedz Link Zgłoś
llena Ja mam, ale to nie jest aktorka ani piosenkarka 27.07.10, 23:12 Jest straszną fanką pani Rowlling, bo dzięki Harremu Potterowi zaczęłam czytać, i świat który stworzyła jest bajeczny i godny zwrócenia uwagi. Krócej jestem wielbicielką Tolkiena i Meyer Pozdrawaim, i dziękuje za wartościowy wątek - pierwszy który tu znalazłam Odpowiedz Link Zgłoś
ciapek Avril Lavignee 27.07.10, 23:19 Jej słucham baardzo długo z 3,5 roku napewno Chociaż teraz duużo mniej ale kiedyś to były czasy Odpowiedz Link Zgłoś