unthinkable 14.07.10, 14:42 Czy znacie jakieś domowe sposoby ? Ale nie kosmetyki które przyspieszylyby opalanie ? Lub choćby poprawiły kolor skóry ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mweezy Re: Szybka opalenizna ! 14.07.10, 14:57 hahaha, jedź sobie zarobić pieniądze przy zbieraniu jakiś owoców, opaleniznę będziesz miała lepszą niż z solarium Odpowiedz Link Zgłoś
nicoole Re: Szybka opalenizna ! 19.07.10, 13:07 marchew, soki marchwiowe, porzeczki Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: Szybka opalenizna ! 15.07.10, 19:42 podobno pomaga jedzenie surowej marchewki w dużych ilościach. Odpowiedz Link Zgłoś
stichinsgluck Re: Szybka opalenizna ! 15.07.10, 19:42 bladość jest piękna i szlachetna, ale jeśli już chcesz mieć skórę koloru gówna, to polecam balsam brązujący. Odpowiedz Link Zgłoś
kitty21 Re: Szybka opalenizna ! 15.07.10, 19:51 Osobiście stosuje tabletki Belissa Sun, no i caaały dzień na słońcu : D Odpowiedz Link Zgłoś
klaudencja . 15.07.10, 19:52 domowe nie, ale możesz kupić przyspieszacz opalania. Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: Szybka opalenizna ! 15.07.10, 19:53 jedz marchewki jeśli chcesz to jakiś samoopalacze, odradzam solarium lepiej słoneczko choć teraz naturalny kolor skory jest na topie Odpowiedz Link Zgłoś
xaneczkax Re: Szybka opalenizna ! 15.07.10, 19:56 Ja używam PRZYSPIESZACZ DO OPALANIA w spray`u z firmy Soraya. Mi bardzo pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
colorful Re: Szybka opalenizna ! 15.07.10, 19:57 jedzenie marchwi oraz picie kubusia i tego typu soków. Odpowiedz Link Zgłoś
pingwin Re: Szybka opalenizna ! 15.07.10, 20:01 może marchewki, ale bez przesady, żebyś od nadmiaru nie zrobiła się pomarańczowa. Ale słyszałam, że jedzenie marchewek pomaga w opalaniu- osobiście tego nie sprawdzałam, gdyż opalam się jedynie na czerwono, więc mi nie zależy. Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Szybka opalenizna ! 15.07.10, 20:07 samoopalacze w piance. Po trzech-czterech godzinach jesteś wyraźnie ciemniejsza. (: ale i tak najlepsze na opalenizne jest solarium ponieważ daje szybki efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
kofffam_cie Wejdź. ;> 15.07.10, 20:08 wiem tylko tyle ze jak bedziesz jest duzop marchewek to twoja skora zmieni kolor na brazowo-zolty. Odpowiedz Link Zgłoś
vivienne. Re: Szybka opalenizna ! 15.07.10, 20:12 Zazdroszczę tym, którzy łatwo i szybko się opalają. Ja do końca życia będę obdarzona 'przecudną' alabastrową cerą : C Nie da rady nic z tym zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mimi094 b a s e n ; d 15.07.10, 20:35 ja byłam może ze 3 razy i jestem piknie opalona. albo po prostu leż na słońcu i co jakiś czas polewaj się wolą, i smaruj oliwką bo na niej się cudnie opala xdd Odpowiedz Link Zgłoś
oleska940 wcianj marchewke 19.07.10, 13:03 to najlepszy sposub poprawi ci koloryt skury poczytaj spobie o tym bo nie można pzresadzić bo będziesz chodzić pomarańczowa Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: Szybka opalenizna ! 15.07.10, 20:42 Pić soki co mają dużo zawartość marchewki typu Kubuś czy coś Pojechać nad morze czy jakieś pobliskie jezioro i zamaczać się co jakiś czas i chodzić czy leżeć na słońcu Albo robić coś na dworze na działce np pielić czy nie wiem co sprzątać podlewać taką pracę jakoś na słońcu żeby trochę się spocić albo z młodszym rodzeństwem pobawić się w chowanego na słońcu czy z jakimiś dziećmi z rodziny jak przyjadą I nie chodź do solarium bo grozi rak skóry i inne choroby i 5 minut na solarium jest groźniejsze niż cały dzień na słońcu !!!! Nie bez powodu w solarium (te do opalania ) przypominają trumny Odpowiedz Link Zgłoś
dusssia Re: Szybka opalenizna ! 15.07.10, 20:44 na słonce w taki upał nie wychodź jak coś to albo do 10 albo po 16, nie znam domowych sposobów, ja mam złe doświadczenia z samoopalaczami, takża nie polecam, nie wiem , jak bedziesz cos robic na słonce ruszac sie albo w wodzie to cie szybko opali buziaki dusssia;* Odpowiedz Link Zgłoś
oxagusiaxo Re: Szybka opalenizna ! 19.07.10, 13:02 Jeśli umiesz się posmarować polecam samoopalacz. Tani,a dobry znajdziesz z firmy Soray'a Odpowiedz Link Zgłoś
pinezzkaaa Re: Szybka opalenizna ! 19.07.10, 12:59 Solarium Chyba ze chcesz być pomarańczowa to polecam samoopalacz ;] Odpowiedz Link Zgłoś
mells Re: Szybka opalenizna ! 19.07.10, 13:08 Jedź gdzieś nad jezioro, lub coś w tym stylu. Wejdź do wody, zamocz się cała, wyjdź na słońce i posiedź chwilkę. Potem powtórz to jeszcze i jeszcze... Ja akurat nie mam takich problemów, bo słońce szybko mnie łapie i opalam się od razu na brązowo. Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Re: Szybka opalenizna ! 19.07.10, 13:09 Jedz marchewkę i pij kubusia. Mają dużo karotenu to poprawi koloryt skory. Lub używaj samoopalacza , ale gdy nierówno rozsmarujesz będziesz mieć plamy xdd A najlepszy sposób to wypierdzielaj z przed kompa i na dwór się opalać xdd <żarci> Odpowiedz Link Zgłoś
myoshi Re: Szybka opalenizna ! 19.07.10, 13:18 marchewka i Kubuś sprawiają, że skóra robi się bardziej pomarańczowa niż ładnie opalona. najlepsza jest lekka opalenizna, naturalna. np. na plaży. jeżeli bardzo Ci zależy na szybkiej to polecam kremy brązujące, ale musisz pamiętać, żeby równomiernie krem nałożyć, bo mogą zostawić brzydkie plamy. Odpowiedz Link Zgłoś
k.c.a.k. Re: Szybka opalenizna ! 19.07.10, 13:30 czytalam kiedys ze czrny przyciąga slonce. moze nos czrne rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś