princess132 14.07.10, 22:13 czy Waszym zdaniem wypada do kościoła ubrać pieszczochę ? albo np. koszulkę z nazwą zespołu ? pzdr : ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcelinkaa Re: Czy wypada...? 14.07.10, 22:24 moim zdaniem nie za bardzo pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: Czy wypada...? 14.07.10, 22:28 no właśnie, ale w sumie nie rozumiem czemu xD wypowiadajcie się ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
laura.pl Re: wypada. 15.07.10, 18:29 Możesz włożyć,nic się nie stanie,ale uważam,że do kościoła trzeba się ubrać w raczej niezbyt krzykliwe ciuszki. Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: Czy wypada...? 14.07.10, 22:37 Och Kasiu, skarbie.. ja Ci pozwalam <3 nie no. XD chyba można. a co innym to przeszkadza, pf. Odpowiedz Link Zgłoś
papson_ave Re: Czy wypada...? 14.07.10, 22:37 ja sama nie wiem. jak ksiądz chodził po kolędzie to tata do mnie z takim tekstem: chodź ubierzemy się w nasze koszulki ac/dc!, a matka od razu bulwers że tak nie wolno itp. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: Czy wypada...? 14.07.10, 22:55 mwhahaha ; D jednak dalej nie wiem, co za ciemnota ze mnie xD Odpowiedz Link Zgłoś
carlain . 15.07.10, 00:15 ja raz z przyjaciółką poszłam do kościoła z koszulkami metallici. <3 niby nic, ale na mojej jest napisane 'kill'em all' łihihi. XDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: Czy wypada...? 15.07.10, 08:39 No wiesz, zależy jaki zespół, albo wykonawca. xd Albo z jakim napisem? Bo np, FUCK YOU, to raczej nie wypada. Odpowiedz Link Zgłoś
valhalla Re: Czy wypada...? 15.07.10, 08:46 wg mnie możesz ubrać. to część Ciebie, Twojego stylu. z resztą idziesz do kościoła po to, żeby się pomodlić, a nie pokazać innym, więc ludzie nie powinni się interesować Tobą a jak im się coś nie podoba, to mają pecha :d Odpowiedz Link Zgłoś
aparatkaa. Re: Czy wypada...? 15.07.10, 14:10 Ja raz jak ubrałam pieszczochę do kościoła do mama się na mnie wkurzyła i powiedziała że nie wypada. chyba dlatego, że pieszczochy i koszulki z zespołami typu AC/DC czy Metalica kojarzą sie ludziom z jakimiś sektami czy coś xD ale ja czasami noszę pieszczochy do kościoła jak mama nie patrzyy ;D Odpowiedz Link Zgłoś
ewka15 Re: Czy wypada...? 15.07.10, 15:00 Chodzę w glanach do kościoła,więc myślę, że pieszczocha i koszulka też przejdą. A to, że AC/DC czy Metallica kojarzą się niektórym z sektami albo z satanistami to już ich problem i świadczy to jedynie o głupocie tych ludzi i ich niewiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
martucha.12 Re: Czy wypada...? 15.07.10, 15:11 Ja tam nie widzę w tym nic złego. ;p Ale z napisem 'fuck you' to chyba nie założysz, co? xD Odpowiedz Link Zgłoś
martusia1998 Re: Czy wypada...? 15.07.10, 15:42 właściwie to nie za bardzo wypada ale no cóż taki jest twój styl więc nie oglądaj się na innych i noś co chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Czy wypada...? 15.07.10, 15:52 POńczochę , nie wiem, może i nie. a taką bluzkę oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
unthinkable Re: Czy wypada...? 15.07.10, 18:08 w sumie czemu nie chociaż mnie kiedyś opieprzyli za bluzkę bez ramiączek chociaż nic nie odkrywała. Odpowiedz Link Zgłoś
wrikki A czemu nie? Wiesz... 15.07.10, 18:35 Ja założyłam sobie kolczatkę (bransoletkę), bluzkę z napisem R.I.R i czachą nad I. No i nic mi się nie stało... Odpowiedz Link Zgłoś
5 Czy wypada...? 15.07.10, 18:38 Nie wypada. Jeżeli chcesz się buntować [czyt. co mnie obchodzą inni ludzie jak i tak zrobię po swojemu] jak radzą Ci użytkowniczki to przemyśl, czy w Twoim przypadku chodzenie do kościoła ma jakikolwiek sens. Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Czy wypada...? 15.07.10, 20:12 kościół -miejsce świete ,należy sie szacunek. wg. mnie nie powinnaś ubierać sie do kościoła w taki sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
avril993 Re: Czy wypada...? 15.07.10, 20:17 Ja tam od czasu do czasu ubieram. Nie obchodzi mnie to co sobie ludzie powiedzą. Jestem jaka jestem, a to jest mój styl i oni muszą mnie taką zaakceptować. Odpowiedz Link Zgłoś
cyrusmiley Jasne ;) 15.07.10, 20:22 Wedłóg mnie wypada Ja bym sb. na luuzie poszła do kościoła np. w koszulce HG Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
julii Re: Jasne ;) 16.07.10, 00:20 byłam w kościele w koszulce Metallici i AD/DC i nic w tym strasznego dla mnie XD Odpowiedz Link Zgłoś
vivienne. Re: Jasne ;) 16.07.10, 00:26 cóż, zostanę zapewne skrytykowana, ale ja (osoba uważająca się za katoliczkę) nie aprobowałabym u kogoś zakładania takich ciuchów. kościół to nie miejsce jakich wiele (chyba ktoś tak wcześniej napisał oO). kościół wymaga szacunku. wierzący potrafi bez problemów przestrzegać tej zasady. rób jak chcesz. twoja wolna wola. uważasz się za katoliczkę? przemyśl dokładnie zanim cokolwiek zrobisz. pozdrawiam : 3 Odpowiedz Link Zgłoś
spicygarlic Re: Czy wypada...? 16.07.10, 00:25 nie bardzo , no bo w końcu to jest kościół , tak ? Odpowiedz Link Zgłoś
fuckyeah Re: Czy wypada...? 16.07.10, 00:27 Jeśli to np. krótki rękaw czemu nie, bo np. jak to bluzka na takich cienkich ramiączkach, to nie. Odpowiedz Link Zgłoś