Dodaj do ulubionych

Orange Warsaw Festiwal 2010

16.07.10, 19:16
Chciałam spytać czy ktoś moze był w poprzednich latach ( a moze wybiera się również
teraz ?) i jaka atmosfera panuje na terenie festiwalu .

Ponieważ ja nigdy nie byłam na imprezach tego typu chciałabym spytać jak to się
wszystko odbywa , czy wykonawcy śpiewają kilka piosenek i wchodzą następni ? i skad do
licha ciężkiego mam wiedzieć , ze skoro idę na Nelly Furtado , jej koncert nie zacznie się o 2
w nocy ?
Czy muszę siedzieć na ziemi ( jeśli miejsca mam na tzw. płycie ) czy mogę przyjść na
godzine koncertu ? oraz skąd mam znać godzine rozpoczęcia występu , czy jest to wogóle
wcześniej zapowiadane czy idą na spontan ??

Będe dozgonnie wdzięczna za odp . kiss
Obserwuj wątek
    • jane_ Re: Orange Warsaw Festiwal 2010 16.07.10, 19:33
      byłam na jednym dniu orangea rok temu, w tym roku też wybieram się na jeden.

każdy artysta ma zapewniony ustalony z góry czas. ktoś będzie śpiewał pół godziny, ktoś inny dwie - to wczesniej zostaje podane na stronach internetowych, powinno wyświetlać się także na telebimie na terenie festiwalu, przed sceną.
      co do tego, kiedy zacznie się dany koncert - zostanie to podane wcześniej, tak, jak pisałam wyżej.
      co do pytań o płyte i o godzinę przyjścia - nie mam pojęcia, bo też nigdy na takim festiwalu nie byłam, gdzie miejsce, w którym się odbywa dzieli się na płytę itd itp. na początku, na bramkach, prawdopodobnie trzeba będzie zamienić bilet na opaskę, przynajmniej tak jest na innych festiwalach, co też może zabrać trochę czasu, więc trzeba stawić się wczesniej. co do płyty - nie mam pojęcia. rok temu ten festiwal odbywał się pod pałacem nauki i kultury, oraz był darmowy, czyli totalna samowolka. teraz nie wiem, jak to zorganizują. jestem zdania, że trzeba śledzić stronę festiwalu, gdzie może będą podawac informacje organizacyjne itd.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka