Dodaj do ulubionych

tolerancja

16.07.10, 23:40
Czy też uważacie że niektóre osoby z kotka , emm większość osób z kotka nie
tolerują problemów innych . Ja rozumiem że każdy ma swoje zdanie i dąży do
wypowiedzenia go , ale niektóre kotwiczki są wredne i nie przyjemne dla innych .
Obserwuj wątek
    • pattrysia Re: tolerancja 16.07.10, 23:45
      to prawda !!!

(czytasz w moich myslach tez mialam zakladac taki watek
      • selena_disney Re: tolerancja 30.07.10, 13:28
        też tak uważam, jak ten mój wątek o szmince, to już komentarze durne, zero
        pomocy to ta coldprincess czy jak jej tam mi zawadza i jeszcze kilka innych
        • laura.pl Re: tolerancja 30.07.10, 16:02
          Nie wyśmiewam się z cudzych problemów.Czasem,zanim napisze się wredny komentarz
          warto zastanowić się jeszcze raz...Bo coś,co dla innych jest głupie,dla innych może być
          poważnym problemem.
    • green_day_love Re: tolerancja 16.07.10, 23:47
      Też tak sądzę. Wywyższają się, a mogą być to nawet jakieś 11-latki, które w
      swoich profilach wspisują, że mają po 18-naście lat. Żałosne. I niedługo nawet
      pewnie i ten wątek zostanie skasowany, bo im się nie spodoba. Dobrze, że
      przynajmniej administratorki (katsuumi oraz jane, tak?) mają poukładane w głowie
      i potrafią dobrze doradzić. Niestety, pozostałe użytkowniczki... Nie, nie będę
      już się wypowiadać.
      • eternity_y Re: tolerancja 16.07.10, 23:50
        cieszę że nie tylko ja to zauważyłam . Dobrego słowa użyłaś green_day_love '
        wywyższają się ' / One po prostu podają się za kogoś kim nie są .
    • martusia_16 Re: tolerancja 16.07.10, 23:53
      zgadzam się ,że nie które się wywyższają i przyznam ,że czasami też bywam wredna ale skąd
      możesz wiedzieć ,że
      podają się za kogoś kim nie są? przecież ich nie znasz confused
      • shadow_ było już dużo takich wątków. :q 16.07.10, 23:57
      • eternity_y tolerancja 16.07.10, 23:59
        po prostu można wywnioskować z niektórych wypowiedzi . : p
        • martusia_16 Re: tolerancja 17.07.10, 00:05
          ano czasami można, to też prawda.. ;/
          Ale takie zachowanie jest naprawdę na niskim poziomie ;/
        • wariatka_jaa Re: tolerancja 17.07.10, 00:06
          no niektorzy tacy sa...
          wchodza tu tylko zeby sie ponabijac z problemow innych big_grinbig_grin
        • carlain . 17.07.10, 00:07
          ja jestem przesiąknięta nie tolerancją.
    • lalula005 tolerancja w dzisiejszym świecie jest wręcz 17.07.10, 09:07
      porównywalna do zagrożonego gatunku. Nie tylko na kotku.
    • demilovatocool Re: tolerancja 17.07.10, 09:16
      zgadzam sie
    • milejdi Cóż...... 17.07.10, 09:30
      ......każdy ma prawo do wyrażenia własnej opinii, prawda?W końcu to wolny krajsmileAle
      zgadzam się, niektórzy są zbyt agresywni i po prostu wulgarni. Co innego pisać, że Cyrus
      zachowuje się jak panienka lekkich obyczajów, a co innego wyzywać ją od ku*** itp. Ale
      sądze, że raczej tego problemu nie da się zlikwidować. Ludzie po prostu muszą jakoś
      wyładowywac swoją agresję, a że robią to w taki, a nie inny sposób, świadczy po prostu o
      ich złym wychowaniu, braku kultury, niskiej samoocenie i równie niskim ipoziomie
      inteligencji smile Kulturalny i wykształcony człowiek z reguły nie używa takich słów i nie pluje
      tak jadem, czyż nie? Proste smile
      • avrile Re: Cóż...... 17.07.10, 13:38
        Oczywiście, też czasem się 'wymsknie' ale nie żeby od A do Z pluć wulgaryzmem...
    • jane_ Re: tolerancja 17.07.10, 09:40
      oh, żeby tylko problemów. tu nie toleruje się innego zdania, gustów, własnych poglądów. niczego się nie toleruje. każde słowo jakiejś osoby jest pretekstem, żeby wypowiedzieć swoje, pod adresem tej osoby, z tym, że o baaardzo negatywnym wydźwięku.

w sumie mogłabym pisać tutaj wypracowanie na ten temat, co robiłam ostatnio całkiem sporo razy.
      dodam jeszcze jedno - mnie krytyka też dosięga. i to nie tylko moich zdjeć na profilu, osoby, gustu, stylu wypowiedzi. ja też realizuje tutaj swoje plany na przyszłość, a jeżeli użyję w artykule JEDNEJ emotki, według znawczyń dziennikarstwa poratlu kotek.pl jestem 'nie profesjonalna'. ale przynajmniej już teraz przeżyję szkołę czepialstwa się o moje prace. będe silniejsza później. ;*
      • princess132 Re: tolerancja 19.07.10, 00:26
        bo my żyjemy w tak tolerancyjnym kraju, że kot robi różnicę.
    • 5 tolerancja 17.07.10, 09:50
      Temat był już poruszony. Mam tylko jedno pytanie: Dlaczego tak bardzo się tym
      przejmujesz ? Miłej atmosfery tutaj nie będzie. Zapewne większość
      kotkowiczek/kotkowiczów pamięta osoby, które obrażały, pisały bez ładu i
      prowokowały. Ile wtedy powstało wątków o nich ? Ile osób im odpisywało ? To była
      dla nich siła napędzająca. Takie zachowanie najlepiej zlekceważyć.
    • lady_cat Re: tolerancja 17.07.10, 09:58
      nie narzekajcie. na kotku jest i tak spora tolerancja i w Polsce, naprawdę . c ;
    • yuitza oh dziękuję za komplementy :3 17.07.10, 10:04
      a teraz kosz.
    • zaczarowana__ Re: tolerancja 17.07.10, 10:05
      Tolerancja . ? !
      W teraźniejszości . ?
      Buhahahahaha . !
    • chocolatex Re: tolerancja 17.07.10, 10:51
      Mhm, ja nie nazwałabym tego nietolerancją. Nie tolerować to chyba można np
      homoseksualistów. Tak mi się wydaje, ale mniejsza o to.

Kiedy jakaś osoba prosi o pomoc, i jest to naprawdę błaha sprawa, gdzie
      wypadałoby porozmawiać z mamą, a nie z osobami których się nie zna, to wtedy
      dopiero zaczyna się wyśmiewanie, pisanie, że głupi wątek.
      Kiedy sprawa jest poważna to i poważnie do niej podchodzimy. My jako kotkowicze.
    • avrile Zauważyłam... 17.07.10, 13:36
      Dajmy taką wrikki
      • avrilkaskate Re: Zauważyłam... 17.07.10, 13:46
        ja również, wrikki dobry przykład
      • wrikki ... 17.07.10, 16:16
        Wy ku... jebane!!! Nie napuszczajcie na mnie ludzi, wy pojebańce zobaczycie.
        Zabije was!
    • evanescence24 Re: tolerancja 17.07.10, 13:59
      na tym portalu jest po prostu dużo osób dziecinnych i niedojrzałych, które
      najwyraźniej szukają zabawy. tak właśnie - one się Wami bawią, chcą, żebyście
      się przejmowały. nie lepiej ignorować? kiedy zauważą, że nikt się z nimi
      zabawiać nie chce, to sobie w końcu pójdą.

à propos, tak co do "wolności słowa" - na Kotku wygląda to tak:
      - moim zdaniem ta sukienka jest bardzo ładna
      - omajgad jakie z ciebie bezguście!
      - dlaczego mnie obrażasz?
      - no co, przecież jest wolność słowa!
      także no. : ]
      • elisss92 Re: tolerancja 17.07.10, 15:14
        racja. Tu są sami młodzi ludzie, czego się po nich spodziewać? indifferent
    • kcjb Re: tolerancja 17.07.10, 15:24
      i co cie to obchodzi ! Napisz do Bravo
    • trufla Re: tolerancja 17.07.10, 16:06
      Może nie znają takiego słowa albo chcą pokazać jakie to one są super...
    • seneka4 Re: tolerancja 18.07.10, 23:43
      dokładnie.;l

a nie daj boże napiszesz jakiś wątek ,który (boże błagam) sie powtórzy to już
      'BYŁO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KOSZ !!!! '' a tamten stary
      wątek o tym samym temacie zaarchizowany i nie można sie wypowiedzieć... po za
      tym każdy ma swoje problemy ,każdy przypadek jest INNY (to już sie dotyczy
      wątków o chłopakach ,ciuchach etc). albo wkurzające laleczki ,które wiecznie
      wszystkich krytykują ,wyzywają. omg.

Moim zdaniem jest tak dlatego ,że wchodzą tutaj głównie osoby ,które jeszcze nie
      skończyły gimnazjum lub są na końcówce podstawówki ,jest to okres w którym
      ludzie sie jeszcze buntują i chcą na siłe narzucić swoje zdanie. z tego głównie
      powstają kłótnie bo nie można wyrazić SPOKOJNIE swojej opinii ,nieee ,trzeba sie
      drzeć. ;]
    • cukiereczek. Re: tolerancja 19.07.10, 09:24
      Jeśli te problemy dotyczą np.lakieru do paznokci to nie ma co się dziwić.
    • lizzunia Re: tolerancja 19.07.10, 09:30
      zauwarzyłam i niestety zauwarzam to codziennie ;/
    • kazymuu ...bo tutaj trzeba 30.07.10, 12:36
      na kim się wyżyć, cnie? <3
      • lilii_95 tolerancja nie żyje. 30.07.10, 12:40
        od dawna. tak myślę.
        • mweezy . 30.07.10, 13:00
          zabawne. w wątkach o tolerancji jest masa wypowiedzi w stylu
          jestem-taaaka-tolerancyjna-cnie, a jak spojrzy się na wypowiedzi w profilach
          tych użytkowników, to cała ta pseudotolerancja się objawia w pełnej krasie. <3

ja staram się być tolerancyjna, a kiedy mam inne zdanie to wyrażam je
          kulturalnie i tyle.
      • epoh Niestety... 30.07.10, 13:41
        na kotku nie ma tolerancji .
    • thuskawka Re: tolerancja 30.07.10, 12:46
      tolerancja na kocie? może kiedyś, dzisiaj - zdecydowanie NIE.
      nawet gdy ktoś słucha "innej" muzyki, rock, metal, jest wyzywany od satanistów i
      ludzi nie mających gustów muzycznych. bo przecież bieber to prawdziwa muzyka!
      ja tu żadnej tolerancji nie widze.
      • jane_ a nie jest przypadkiem na odwrót? 30.07.10, 13:13
        że słuchacze popu sa wyzywani od dzieci disneja, a Ci, którzy słuchają 'prawdziwej muzyki' bezkarnie po nich jeżdżą? czujecie się od nich lepsi, to widać. i już nie mów, że tak Cię to wszystko boli. spędzam na kotku dużo czasu, i jeszcze wyzywania od satanistów nie widziałam.

chcesz tolerancji, sama jej nie dajesz. więc jak tu mówic o tym, że ma być 'normalnie'.

ps. zaznaczam - nie kłócę się, tylko staram się dyskutować. dziekuje.
        • evanescence24 Re: a nie jest przypadkiem na odwrót? 30.07.10, 14:10
          chyba masz rację, jane_.

hm, z tego co zauważyłam, co jakiś czas pojawiają się wątki mające na celu
          nawrócić biedne, zbłąkane duszyczki fanek muzyki innej, niż "prawdziwy rock".
          wątki fanów Disneya (przepraszam za takie nazewnictwo, ale nie wiem, jak mam Was
          ogólnie określić) najeżdżających na innych - owszem, widziałam, ale były to
          zwykle głupie prowokacje.
          • whyduckxoo Re: a nie jest przypadkiem na odwrót? 30.07.10, 14:24
            o! racja evanescence24. Tylko napisac że się słucha pop'u to jest się dzieckiem Disneya.
            Prawda- można nawzwac taką osobę, która wiecznie słucha Seleny, Demi, czy Miley, ale ja
            miałam w 'moim niezbyt długim życiu' taki okres że też słuchałam pop'u, ale nie był to
            Disney. Większośc lasek zapomina że królem pop'u nie jest Disney, tylko Michael Jackson.
            O! To też jest pop. Madonna, Jackson... Dla mnie to był pop, a nie- słuchasz pop'u-
            Justinka i Selenki? Kurwa... Wkurzało mnie to. : /

Jane_ - sory za wulgaryzm. big_grin

Wiem, że to dziwne że ja się tak wypowiadam, choc sama czasem się zachowuje,
            jak taka gó...ara, która myśli że jak słucha rocka to jest fajna, a pop to - ble, fuj...
            Niestety. Ale już chyba będę taka wredna i nietolerancyjna, aczkolwiek- staram się. Żeby
            nie było. Staram się zmienic.
    • koralina94 Re: tolerancja 30.07.10, 13:03
      Niektórzy tak już mają. Nie można tego zmienić. Są wredni, bo chcą być fajni.
    • azi1002 Re: tolerancja 30.07.10, 13:09
      Staram się nie być wredna, jeśli chodzi o problemy osobiste opisane na kotku.
      Choć uważam, że to, że ktoś jest teoretycznie tu nie znany i anonimowy, nie
      powinno skłaniać go do opisywania swoich kłopotów na portalu, do którego każdy
      ma dostęp.
      • wisienka9 Re: tolerancja 30.07.10, 13:15
        Staram się być tolerancyjna, lecz bardzo irytuje mnie zachowanie jane_ , ponieważ uważa że
        będąc tu moderatorką może wszystko zrobić i wszystko powiedzieć...
    • seneka4 Re: tolerancja 30.07.10, 13:21
      nic nowego ,pomijam to ,że dużo wątków o tym było. ;d

każdy wiadomo ,że chce wyrazić swoje zdanie a niektórzy robią to w sposób nie
      miły i żeby narzucić swoje zdanie. Zamiast spokojnie przedstawić argumenty ,lub
      pomóc najzwyczajniej w świecie krytykują nie znając. To śmieszne. ;l

Już niestety od dawna tak było i nie tylko na tym forum, wchodziłam bowiem na
      inne fora internetowe zazwyczaj też o nastolatkach i było dosyć podobnie.
      Czasami kłótnie były jeszcze gorsze ,a forum jeszcze bardziej zaśmiecone. wiec
      naprawde nie ma tu na co narzekać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka