yellow_berry Re: Masz tylko trzy zdania. Jakie? 20.07.10, 11:16 Proste. Taylor Lautner <br /> to też poroste. Nic bym nie powiedziała bo zatkało by mnie pewnie Odpowiedz Link Zgłoś
owad Re: Masz tylko trzy zdania. Jakie? 20.07.10, 11:26 (pink,evanescence,enrique iglesias,green day lub nickelback) no nie wiem,że ich muzyka mnie inspiruje,uwielbiam ich i takie tam. cieszę się,że ich poznałam. mogę autograf? xd Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx Re: Masz tylko trzy zdania. Jakie? 20.07.10, 11:35 Z Robertem Pattinsonem.. Boże Robert podziwiam Cię, jesteś świetnym aktorem,muzykiem i cenie Cię nie tylko za rolę w Zmierzchu.Czy mogłabym prosić o zdjęcie i autograf?To najszczęśliwszy dzień w moim życiu,kocham Cie. Odpowiedz Link Zgłoś
vampirzyca1995 Re: Masz tylko trzy zdania. Jakie? 20.07.10, 11:59 Robert Pattinson Kocham CięCzy moge prosić o wspólne zdjęcie i autografGrasz świetnie role Edwarda w Sadze Zmierzch ale nie tylko za to Ciebie uwielbiam lecz za wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: Masz tylko trzy zdania. Jakie? 20.07.10, 11:37 napisze po polsku, bo po hiszpańsku to, za krótko się uczę . david villa . uwielbiam cię, a twoje gole byly decydujące ! jesteś najlepszy, jakiś tam ronaldo może ci tylko pogratulowac, jesteś najlepszym piłkarzem na świecie ! prosze cię o autograf i zdjęcie, bo . . . bo wręcz cię kocham . łihih, ale na pewno poszłabym na spontan . Odpowiedz Link Zgłoś
bad_alex Re: Masz tylko trzy zdania. Jakie? 20.07.10, 11:42 slash : hej , nauczył byś mnie grać na gitarze , bądź mogłabym wziąść od ciebie parę wskazówek ? bardzo mi na tym zależy , ponieważ kocham gitarę jak również ciebie , podziwiam cię całego ! to do jutra na lekcji 3 zdania złożone . Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin__ Re: Masz tylko trzy zdania. Jakie? 20.07.10, 11:45 Justin Bieber: 1. Jaka musi być "ta jedyna" i czy to może być Polka. : D 2. Mogę prosić o wspólne zdjęcie i autograf? 3. Kiedy zagrasz koncert w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
vaniney Re: Masz tylko trzy zdania. Jakie? 20.07.10, 11:45 ja bym przy robercie takiej szajby dostała,że by się mnie przestraszył i uciekł zanim zdążyłabym cokolwiek powiedzieć.no pewnie wśród serii pisków i wrzasków z mojej strony wyłapał by jeszcze jakieś pojedyncze słowa jak np. 'kocham',ale to maksimum,bo jednak większą część czasu bym się darła :3 Odpowiedz Link Zgłoś
cuukierkova Re: Masz tylko trzy zdania. Jakie? 20.07.10, 11:47 Miley Cyrus . Kurva dziwko , tak się zmieniłaś , że cie nie poznaje , że niby nie jesteś już dzieckiem ? okej , rozumiem , ale zrobiłaś się na 4o latkee .! Kobieto , weź się za siebie , bo tracisz fanów . Odpowiedz Link Zgłoś
papusia96 Re: Masz tylko trzy zdania. Jakie? 20.07.10, 11:58 Bartosz Kureek . <33 . Ale nie wiem co bym powiedziała . Nie myślałam nigdy nad tym ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
demilovatocool Re: Masz tylko trzy zdania. Jakie? 20.07.10, 12:04 Justin Bieber: KOcha Cię.Jesteś niepowtarzalny.Chcę być twoją żoną nie no żart nie powiedziałabym tak sama nie wiem jak.. Odpowiedz Link Zgłoś
ne.gra Karin Dreijer Andersson 20.07.10, 12:32 Tak, ją chciałabym spotkać najbardziej, bo są na to najmniejsze szanse (tj. Karin jest tak trudna do spotkania, że wolałabym nawet ją niż całą rzeszę bardziej uwielbianych, których można gdzieśtam dopaść). Nie mam pojęcia co bym jej powiedziała. Pewnie ukłoniłabym się nisko i stwierdziła: "Muzyka The Knife i Fever Ray jest jednym z najpiękniejszych zjawisk, jakie w życiu usłyszałam. Jest Pani moją inspiracją do tworzenia niezapomnianych chwil w życiu, uwielbiam Pani głos i muzykę, chociaż czasem brakuje mi Pani na festiwalach, koncertach czy innych medialnych wydarzeniach. Ale szanuje to, że woli Pani skupić się tylko na tworzeniu muzyki, która jest nie z tej ziemi." A tak w ogóle to ucieszyłabym się, gdybym nie musiała mówić takiego monologu i rozmowa potoczyłaby się sama Odpowiedz Link Zgłoś
paaali Niewiem czy jedno bym z siebie wydusiła . . . x D 20.07.10, 15:48 Justin Bieber . < 3. ` Czy mogę poprosić o wspólne zdjęcie ? .' ` Ale Ty jesteś piękny! ` Dasz mi swój numer . ? xD . hahaha . Odpowiedz Link Zgłoś
paulaa_xd Re: Masz tylko trzy zdania. Jakie? 20.07.10, 17:35 Justin Bieber 1.Czy mogę autograf ? 2.Kiedy zagrasz koncert w Polsce ? 3.Czy mogę poprosić o wspólne zdjęcie ? Odpowiedz Link Zgłoś
dream Re: Masz tylko trzy zdania. Jakie? 20.07.10, 18:15 Nicholas Jonas. Jesteś wspaniałym artystą, moim idolem i autorytetem. Codziennie mnie inspirujesz. Podziwiam Cię jako człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: Masz tylko trzy zdania. Jakie? 21.07.10, 00:49 jakbym spotkała mojego idola to w ogóle bym ani jednego słowa nie wykrztusiła, ale to szczegół Alex Turner - masz się rozstać z alexą i nie dyskutuj! mimo wszystko kocham cię za zespół, grę na gitarze i głos! a tak w ogóle to dzięki, że obciąłeś te włosy <3 Odpowiedz Link Zgłoś
misiu_123 Re: Masz tylko trzy zdania. Jakie? 21.07.10, 01:31 Fernando Torres szczerze? pewnie by mnie zatkało, zaczęłam bym świrować, albo coś w tym stylu. no może udało by mi się ułożyć jedno ładne zdanie: Mogę zdj i autograf? ; D Odpowiedz Link Zgłoś
angie2 Re: Masz tylko trzy zdania. Jakie? 21.07.10, 10:11 Fajny wątek Jakbym spotkała Joe Jonasa powiedziałabym: Eeeeeee... Aaaaaaa..... Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... Tak serio nie wiem co bym powiedziała. Coś bym wymyśliła. Odpowiedz Link Zgłoś
xxmilaaaaxx Re: Masz tylko trzy zdania. Jakie? 21.07.10, 14:58 Justib Bieber "I love you Justin. I fall in love with you my first sight. Do you marry me hunk ?? " Odpowiedz Link Zgłoś
answer Re: Masz tylko trzy zdania. Jakie? 21.07.10, 15:13 Dam wersję po polsku i angielsku - zeby wszyscy zrozumieli FERNANDO TORRES (ohh, mój kochany-dlaczego już masz żonę?) I love you. GIVE me and my sister, cousin your autograph, I beg ... I can make a picture with you? Kocham cię. DAJ mnie i mojej siostrze ciotecznej swój autograf, błagam... Mogę sobię zrobić z tobą zdjęcie? i oczywiście jeszcze jedna osoba czyli, wokalistka Paramore Hayley You play great music. Give me your autograph, please ... Take a picture with me and take you to the Polish... Gracie świetną muzykę. Daj mi swój autograf proszę... Zrób sobie ze mną zdjęcie i przyjeź do Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie007 Re: Masz tylko trzy zdania. Jakie? 21.07.10, 15:08 Hugh Laurie Hi! I am big fan. You are a greay actor, becouse you can play dr. house and black ather. I will always respect you Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek.. Re: Masz tylko trzy zdania. Jakie? 21.07.10, 15:22 może ja trochę odejdę od tematu Chciałabym spotkać Justina Zjiebera i powiedzieć mu 3 zdania, które brzmią następująco: Nienawidzę cię. Zniknij z kariery muzycznej dopóki nie zrobisz coś ze swoim głosem i wyglądem albo w ogóle nie wracaj. I przyjedź do Polski, miło cię Polacy przywitają (nie chodzi mi o słit fanki) PEACE! Odpowiedz Link Zgłoś
avrilkaxd Re: Masz tylko trzy zdania. Jakie? 21.07.10, 15:43 Fernando Torres 1. Jak Pan to robi że gra tak dobrze? 2. Czy nie dokucza już Panu kontuzja? 3. Mogłabym prosić o autograf i zdjęcie? Odpowiedz Link Zgłoś
fobia Re: Masz tylko trzy zdania. Jakie? 21.07.10, 15:48 do Eminem'a. - jesteś śliczny, kocham Cię, jestem twoją największą fanką, mam wszystkie twoje płyty, uwielbiam Cię, jesteś najlepszym raperem na świecie. - przyjedź do Polski na koncert, prosze, prosze, prosze, błagam! - zróbmy sobie słit focie, daj mi pełno autografów; mogę Cię przytulić? ;* i eminem. Odpowiedz Link Zgłoś
sagaznierzch Re: Masz tylko trzy zdania. Jakie? 21.07.10, 15:51 Ja bym pewnie zemdlała na jego widok... Odpowiedz Link Zgłoś
brokatowa_ Masz tylko trzy zdania. Jakie? 21.07.10, 15:59 Robeeeert Pattinsooon ,, < 33333333333 1.Witam , jesteś wspaniałym aktorem i jestem niezmiernie szczęśliwa , że mogę Cię poznać . 2.Czy mogę prosić o wspólne zdjęcie ? 3.Czy przyjedziesz kiedyś do Polski ? ale bardziej prawdopodobne , że zemdlała bym < 33 Odpowiedz Link Zgłoś
truuu Re: Masz tylko trzy zdania. Jakie? 21.07.10, 16:07 Jestem Twoją największą fanką. Dasz mi autograf? Dzięki! hahah Odpowiedz Link Zgłoś
ilovmj Re: Masz tylko trzy zdania. Jakie? 21.07.10, 17:01 Ricardo Kaka . 1 : jak to robisz że jesteś takii boski ? xD 2 : mogę prosić o autograf ? 3 : zostaniesz moim mężem ? Odpowiedz Link Zgłoś