niuniaa ''gram'' na gitarze i rysuję 22.07.10, 19:43 ale rysowanie o wiele lepiej mi wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
shock Re: Artystycznie ( : 22.07.10, 19:45 Rysuję, gram na perkusji, uczę się grać na gitarze, pisze wiersze, opowiadania, ostatnio nawet wzięłam się za blogową mini-powieść, o ile można tak to nazwać. Co do instrumentów, to wszystko przez brata, on sam gra na perkusji, gitarze i klawiszach, więc mnie motywuje i pokazuje to i owo, jak mu się zechce i ma czas. Odpowiedz Link Zgłoś
black_lady Re: Artystycznie ( : 22.07.10, 19:46 Piszę, robię zdjęcia, maluję - obrazów w domu masa <; czyli tak jakby "dusza artystki" Odpowiedz Link Zgłoś
montanacyrus bloga miałam w dalekiej przeszłości... 22.07.10, 19:46 a tak, to nie mam do niczego talentu, niestety Odpowiedz Link Zgłoś
star_is_best Re: Artystycznie ( : 22.07.10, 19:48 fotografia , perkusja pianino i gitara oraz Kaydboard Odpowiedz Link Zgłoś
myszaczek Re: Artystycznie ( : 22.07.10, 19:50 Ja umiem malowac obrazy , garm na flecie i keyboard Odpowiedz Link Zgłoś
xxmyszaxx Re: Artystycznie ( : 22.07.10, 19:52 ja rysuje, lubie też fotografować i chciałabym się nauczyć grać na gitarze i perkusji ;] Odpowiedz Link Zgłoś
starlight_ Re: Artystycznie ( : 22.07.10, 19:55 Gitara,rysunek,fotografia,piosenki,wiersze,opowiadania. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna2 Re: Artystycznie ( : 22.07.10, 19:56 Ja kocham fotografię i szkicowanie .. nietety nie posiadam własnej strony , ani zdjęć . Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: Artystycznie ( : 22.07.10, 20:00 gram na gitarze i na fortepianie . trochę też śpiewam, ale wg mnie nie jakoś pięknie xd Odpowiedz Link Zgłoś
jonas_lover Re: Artystycznie ( : 22.07.10, 20:14 Piszę opowiadania, ale jedynie dla siebie, myślę nad blogiem, gram na gitarze np. na szkolnych uroczystościach itp. i trochę spiewam, ale to raczej bez publiki. Moją pasją jednak głównie jest pisarstwo, staram się rozwijać wyobraźnię, kiedy tylko mogę bujam w obłokach, ile się da i szukam inspiracji, a potem piszę 1-2 godziny. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
darkness_day Re: Artystycznie ( : 22.07.10, 20:20 Gram na gitarze klasycznej. Trochę śpiewam, ale to raczej bez szerszej publiki. xDD Odpowiedz Link Zgłoś
madzix1604 Re: Artystycznie ( : 22.07.10, 20:22 Gram na pianinie i podobno nieźle śpiewam xD Odpowiedz Link Zgłoś
iza__ Re: Artystycznie ( : 22.07.10, 20:23 ja piszę opowiadania o Tokio Hotel. www.tokio-hotel-4ever.blog.onet.pl/ piszę książkę o przygodach porwanej dziewczynki, która po latach zakochuje sie w swoim kuzynie. Razem uciekają, a pod koniec planuję napisać, ze chłopak ratując ją od zderzenia z pociągiem sam ginie. Książka nosi tytuł "Zraniony Umysł" Uczę się także grać na gitarze. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka00111 Uzdolnienia ?? 22.07.10, 20:24 No więc... jestem wirtuozem... hmm.. gram na instrumentach : klarnet, saksofon, trąbka, gitara, perkusja, ... chodze do szkoły muzycznej... ! gram w orkiestrze... Gram na klarnecie od 8 roku życia ... a saksofon i reszta od 10 roku ! Odpowiedz Link Zgłoś
domana Re: Artystycznie ( : 22.07.10, 20:25 Hmmm... uwielbiam fotografować jest to w pewnym sensie cząstka mojego życia. jeżeli chodzi o rysowanie to niestety nie mam tego talentu ;/ ;p ale za to potrafię grać jako aktorka - 5 lat w teatrze śpiewać - od dziecka no i pisać piosenki może wam pokaże Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Artystycznie ( : 22.07.10, 20:27 fotografia moim życiem tak naprawdę. uwielbiam fotografować zwierzęta <3 zajmuję się również grafiką blogową, ale niedawno z tego zrezygnowałam. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
lieb_de_sekunde Re: Artystycznie ( : 22.07.10, 20:29 >Rysuję, maluję, biorę udział w konkursach. 3 razy zdobyłam 1 miejsce w konkursie plastycznym w przedziale wiekowym 13-17 lat co roku... jak się nie mylę mój szkic możecie zobaczyć na moim profilu na kotku, ale jest to jeden z banalniejszych szkiców (: Jakieś tam rysunki mam jeszcze Tutaj >Gram na pianinie i zamierzam zacząć uczyć się grać na gitarze. >Co do fotografii to uwielbiam robić zdjęcia makro, ale jak na razie nigdzie ich nie publikuję (: <chyba, że na deviantarcie, ale tam to raczej tylko moje prace. > >piszę opowiadanie. jest Tutaj I to chyba na tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
mileymiley Moje uzdolnienia..chyba :P 22.07.10, 20:31 Hmmm... nie wiem czy to można nazwać uzdolnieniami.. Ale okey. No to tak: Kocham śpiewać. Oto moje konto na ising: ising.pl/profil/kinia1612 Nagrania są tam z boku, jak ktoś chce to niech posłucha sobie ;P Piszę opowiadania, wiersze, piosenki. Do piosenek komponuję też muzykę Niedawno załozylam bloga ale obecnie nie ma na nim wpisów pozniewaz nie mam czasu Ale adres to: www.my-life-my-passion.blogspot.com Hmmmm.... Kocham też tańczyć i robić artystyczne zdjęcia: tmp4.glitery.pl/obrazki/202/68/4-My-life-my-passionblogsp-3033.jpg To jest przykład Lubię też : rysować, malować, projektować ubrania, grać na keyboardzie No i to chyba tyle. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
bexboop878 Re: Artystycznie ( : 22.07.10, 20:36 ja gram na pianinie i altówce..oraz piszę opowiadania i śpiewam Odpowiedz Link Zgłoś
ewa996_96 O mnIe 22.07.10, 20:41 heh.wienc tak ja śpiewam gram na keybordzie pianinie i gitarze maluje rysuje biegam ze swoim psem rasy husku wabi sie Jesper jezdze na desce jak na razie tyle ;- ) Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia15 Muzyka<3 22.07.10, 20:46 Gram na pianinie i śpiewam solo i w zespole W przyszłym roku kończę szkołę muzyczną I stopnia. Do II stopnia nie idę raczej. Choć kocham muzykę nie wyobrażam sobie by mógłby to być dla mnie sposób na życie. Ale obiecałam że po ukończeniu szkoły muzycznej zapiszę się do ogniska muzycznego, kupię gitarę i nauczę się grać. Moim marzeniem jest kupić sobie dobrą kamerkę i wrzucać do sieci moje wykonania piosenek. Ale cóż pewnie nie zbiorę na nią kasy Odpowiedz Link Zgłoś
agata_953 Artystycznie ( : 22.07.10, 20:51 Moją pasją jest muzyka. Umiem grac na gitarze, uwielbiam to. A kiedy śpiewam, co, podobno, robię ładnie, czuję się taka... wolna. Uwielbiam też pisać opowiadania o Guns N' Roses, które zamieszczam na moim blogu: www.gnrstory.blog.onet.pl Nie są najwyższych lotów, ale to taka mała pasja Co do rysunków, to nie mam talentu, nienawidzę malować farbami, ale ołówkiem chętnie "przerysowywyuję" co mi nawet ciekawie wychodzi Natomiast jeśli o zdjęcia chodzi, to jest ze mnie kompletny antytalent. Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: Artystycznie ( : 22.07.10, 20:51 rysować rysuję, ale czy uzdolniona jestem - nie wiem. chyba nie. Odpowiedz Link Zgłoś
buzzeks_luz Re: Artystycznie ( : 22.07.10, 20:55 robię zdjęcia, zajmuję się grafiką komputerową, czasami napiszę jakieś opowiadanie ale przede wszystkim moją pasją jest muzyka. gram na gitarze i pianinie, a od września zaczynam lekcje na perkusji. Odpowiedz Link Zgłoś