Dodaj do ulubionych

Jak dowiedziełiściesie o Sadze Zmierzch??

20.07.10, 16:56
W moim przypadku było tak:
Na początku nie wiedzialam co to jest i nie przepadałam za nim ale jak
zobaczyłam fragment Zmierzchu na youtube.pl to od razu pobieglam do biblioteki
za książką.....całą Sage przeczytałam w 2 tygodnie a teraz jestem dumna z tego
ze to lubie, a raczej kochamserceserceserce

A Wy jak sie dowiedzieliście?
Obserwuj wątek
    • flo. Re: Jak dowiedziełiściesie o Sadze Zmierzch?? 20.07.10, 17:00
      oglądałam w tamte wakacje z kuzynem. >.<'
      • sims Re: Jak dowiedziełiściesie o Sadze Zmierzch?? 20.07.10, 17:26
        Ja zobaczyłam zapowiedź filmu i tak sie zaczęło . Pobiegłam do księgarni a saga została przeczytana w tydziń . Kocham Zmierzch .! serce
      • paaaty. Re: Jak dowiedziełiściesie o Sadze Zmierzch?? 22.07.10, 17:04
        dziewczyna mojego starszego brata zachęciła mnie do obejrzenie "Zmierzchu" . wtedy
        totalnie nie miałam pojęcia co to jest,
        -,-"
      • nuskadee Zmierzch? 24.07.10, 22:02
        Czytałam w Bravo o nich ale nie wiedziałam o co kaman więc kupiłam książkę i
        wciągneło.. wink
    • lalula005 trudno nie było, skoro wszędzie go pełno. 20.07.10, 17:00
      • squash Re: trudno nie było, skoro wszędzie go pełno. 20.07.10, 18:14
        dokładnie.
    • julcia284 Re: Jak dowiedziełiściesie o Sadze Zmierzch?? 20.07.10, 17:01
      z bravo
      • emussek tak po ludzku 21.07.10, 17:38
        poszłam do księgarni i szukałam fajnej książki tam zobaczyłam Zmierzch tak mnie
        zaciekawił,że przeczytałam całą sagę.
    • balon123 Re: Jak dowiedziełiściesie o Sadze Zmierzch?? 20.07.10, 17:01
      koleżanka mnie zaprosiła na film. i własnie obejrzałyśmy ten zmierzch i tak sie
      dowiedziałam.
    • misialina12 Re: Jak dowiedziełiściesie o Sadze Zmierzch?? 20.07.10, 17:01
      Przyjaciółka mi poleciła xD
      Od tego czasu uwielbiam Sagę ; p
    • softy_girl Przede wszystkim książka a film to niebo a ziemia. 20.07.10, 17:01
      jak się dowiedziałam o sadze? znajoma zrobiła z tego taki rozgłos że
      postanowiłam zobaczyć co to takiego.
    • eego Re: Jak dowiedziełiściesie o Sadze Zmierzch?? 20.07.10, 17:08
      Koleżanka była na premierze filmu, zafascynowana powiedziała mi o tym. Kupiłam
      sobie książki(błąd). Przeczytałam. Stwierdziłam że beznadziejne i sprzedałam.
      "Ot to cała historyja"
    • princessm Re: Jak dowiedziełiściesie o Sadze Zmierzch?? 20.07.10, 17:08
      Książkę przeczytałam już nawet przed polską oficjalną premierą ( ach te
      znajomości) a o ekranizacji z kotka.
    • collage Re: Jak dowiedziełiściesie o Sadze Zmierzch?? 20.07.10, 17:10
      umm, pierw na forum pisałam ze znajomymi i jedna z koleżanek pisała, że czyta
      Zmierzch i sprawdziłam co to za książka, a jeszcze wtedy nie lubiłam czytać.
      Później koleżanka wspomniała o Sadze i w końcu zakupiłam, a gdy już byłam w
      połowie Zmierzchu to powstał film. (;
    • szatynka Re: Jak dowiedziełiściesie o Sadze Zmierzch?? 20.07.10, 17:12
      Na pewnym fantastycznym blogu, na którym siedzę więcej niż 2 lata, może 3
      zaczęli polecać tą książke, więc na urodziny dostałam wszystkie 4 tomy. Czytałam
      jakieś 4/5 dni sage. Strasznie płynnie i łatwo się ją pochłania. A potem Intruza
      kupiłam serce
    • klaudi073 ... 20.07.10, 17:12
      Dowiedzialam sie od kolezanki
    • alexis960 Re: Jak dowiedziełiściesie o Sadze Zmierzch?? 20.07.10, 17:18
      wiec , zaczęło to się tak . Nie lubiłam tego każdy tak się zachwycał a mnie to
      nie przekonywało, każdy mi mówił że jest super itp. aż w końcu moja "koleżanka"
      namówiła mnie pożyczyła książkę na początku nie chciało mi się czytać , nudziła
      mnie po kilku rozdziałach zaczęłam czytać bez opamiętania nie mogłam przestać ,
      przy książce ' trzymał ' mnie Edward. ! Ciekawiły mnie dalsze losy bohaterów i
      przeczytałam całą serie . Przy ostatniej części byłam zawiedziona że już się
      skończyła, wtedy gdy ja jeszcze chciał więcej .
      Kocham SAGE ZMIERZCH ! < 333 loveee . x DD serce x - *********
      ___________ aaa uważałam że saga jest the best ale zmieniło się to gdy przeczytałam
      " SZEPTEM " : DDD
    • vaniney Re: Jak dowiedziełiściesie o Sadze Zmierzch?? 20.07.10, 17:24
      był wszędzie,trudno więc było go przeoczyć.wkurzałam się powoli,bo gdzie nie
      spojrzeć widziałam twarze gwiazd zmierzchu.na początku uważałam,że film ten jest
      zapewne nudny i chociaż go ściągnęłam to nie chciałam się zgodzić oglądać go na
      moich urodzinach[kocham tylko horrory,a romanse czy komedie romantyczne nie
      wchodzą w grę].jednak po pewnym czasie uznałam,że nie należy oceniać książki po
      okładce i z nudów postanowiłam go obejrzeć.obejrzałam z 5 razy i poleciałam do
      biblioteki ciekawa tego czy książka jest temu równa.okazała się
      lepsza,zwłaszcza,że w moich wyobrażeniach robcio był jeszcze przystojniejszy[ale
      nadal był sobą.od razu uznałam,że nie wyobrażam sobie innego edwarda].z racji
      tego,że saga ma 4 części-przeczytałam ją w 4 dni.zmierzch kupiłam jednego
      dnia,następnego poleciałam po KwN i tak dalej.
    • caroline13 Re: Jak dowiedziełiściesie o Sadze Zmierzch?? 20.07.10, 17:24
      no u mnie to był przypadeksmile
      rodzicow nie bylo a mi sie nudziło i wraz siostrą zaczeliśmy oglądać nowe filmy które
      przyniosła do kolerzankismile
      od tego dnia kocham sage zmierzchusmileserceserceserceserceserceserce
    • ewelciaxd Re: Jak dowiedziełiściesie o Sadze Zmierzch?? 20.07.10, 17:25
      musze się przyznać że oglądnełam pierwsze film.... i na drugi dzien byłam już w
      bibliotece po książke tam dowiedziałam się że są tego następne części więc je
      wypożyczyłam.... a potem zaraziłam większość dziewczyn z mojej klasy do tej Sagi smile
    • mervelous Re: Jak dowiedziełiściesie o Sadze Zmierzch?? 20.07.10, 17:25
      Hmmm... To bylo tak:
      Moja kolezanka zawsze lubi czytac i kiedys polecila mi ta ksiazke, zanim zostal
      nakrecony film. A teraz uwielbiam cala Sage, jestem fanka. Drugie zycie Bree
      Tanner jest tez super. wink
      • jeleniowa1 Re: Jak dowiedziełiściesie o Sadze Zmierzch?? 20.07.10, 17:36
        :Ja o Zmierzchu dowiedziałam się też z Youtube zobaczyłam zwiastun no i potem na kotku
        zaczeli pisać o zmierzchu no i mnie zaciekawił i poszłam z kumpelą do kina film był zajebisty
        i postanowiłam sobie kupić książki i przeczytałam i mi się spodobały książki .
        I od tej pory kocham zmierzch ! serce
    • cuukierkova Re: Jak dowiedziełiściesie o Sadze Zmierzch?? 20.07.10, 17:33
      od mamy .; D
      któregoś dnia .. mama zapytała czy oglądniemy film ' Zmierzch ' .
      A ja nie wiedZiałam co to za film i wog. ; D .
      no i oglądnełyśmy .. i strasznie mi sie spodobał . <3
      potem poszłam do kina na księżyca , a teraz nie dawno byłam na zacmieniu .mm . ;D
      szkoda tylko , że Bella jest taka głupia i wybrała Edwarda .. y .. sory jak uraziłam fanki
      Edwarda , ; ).
    • littlebx33 Re: Jak dowiedziełiściesie o Sadze Zmierzch?? 20.07.10, 17:35
      Ja się dowiedziałam późno , bo dopiero kiedy reklamowali w tv 'Zmierzch' flm .
      To za bardzo się tym nie interesowałam , ale później jak z ciekawości zajrzałam
      do internetu to od razu zaintrygował mnie ten ciekawy 'wampirzy' świat i taki
      zaczęła się moja przygoda z 'Sagą Zmierzch' . wink)
    • dziurka Re: Jak dowiedziełiściesie o Sadze Zmierzch?? 20.07.10, 17:36
      byłam u mojej koleżanki Magdy na urodzinach a ona była straszną fanką zmierzchu i na
      drugi dzień czytałą o tym w internecie
    • xizax95 Re: Jak dowiedziełiściesie o Sadze Zmierzch?? 20.07.10, 17:41
      jezeli chodzi o film, to nie pamietam, ale ksiazki dostalam od siostry na swietasmile
    • sagaznierzch Re: Jak dowiedziełiściesie o Sadze Zmierzch?? 20.07.10, 17:43
      Pamiętam że prawie w każdej gazecie o tym pisali (o filmie) i troche mnie to wkurzało... ale
      potem postanowiłam obejrzeći teraz jestem wielką fankąserce... fajny wątek
    • julii Re: Jak dowiedziełiściesie o Sadze Zmierzch?? 20.07.10, 17:45
      dowiedziałam się od koleżanki o_O
    • werka13 Oj :) 20.07.10, 17:48
      Nienawidziłam tego ale mojej mamie jej k oleżanka pożyczyła książke nie miałam co czytac
      więc zaczęłam ten zmierzch po kilku rozdziałach tak sie wciagnęłam ze w 3 dni
      przeczytałam a teraz się zastanawiam czy się do wypażyczalni kaset nie zapisac i film
      wypożyczyc ALE ROBERTA PATINSONA NADAL NIE TRAWIWE ni może tylko w książce
      tam jest OK .
    • cukiereczek. Re: Jak dowiedziełiściesie o Sadze Zmierzch?? 20.07.10, 17:49
      Trudno było się nie dowiedzieć,wszędzie było tego pełno.
      Mnie tam za bardzo do tego ciągnęło,ale kiedy byłam u koleżanki zobaczyłam u
      niej książkę,nie miałam już w domu czego czytać więc pożyczyłam ją od niej,a
      potem nawet mi się spodobało i przeczytałam wszystkie części.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka