cullenous 22.07.10, 21:19 Big Bang to koreanski zespol majacy pieciu czlonkow - G-Dragon, SeungRi, T.O.P., TaeYang i D-Lite. Wg. mnie cala piatka jest boska i swietnie spiewa. Znacie ich? Lubicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pluszbezpluszu Re: BIG BANG 23.07.10, 12:52 Ba... Fakt faktem nie jest to mój najbardziej ulubiony zespół ale lubie niektóre piosenki (min. Lollipop z 2NE1, Haru Haru, Tell Me Goodbye, Hallelujah...) ostatnio też uzależniłam się od "Turn it up" T.O.P'a Odpowiedz Link Zgłoś
cullenous Re: BIG BANG 08.08.10, 10:41 wole Lollipop 2, ale Haru Haru, TMG i Hallelujah sa super Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaczkii Re: BIG BANG 08.08.10, 10:45 Nie słyszałam o nich, ale z chęcią posłucham ich muzyki Odpowiedz Link Zgłoś
kelly777 Aaaaaaaa 08.08.10, 10:52 chcesz żebym furii dostała ? Czy znam ? KOCHAM , szcególnie Seungriego i TaeYanga <3333333 oooo ;* Znam wszytskich doskolnale SeungHyun Choi - T.O.P xDD Zajebiście zagrał w iris choć nie wiem dlaczego miał głównną rolę SeungHyun Lee - SeungRi albo V.I - łooh w Strong Baby jest taki boooskiiii xDDD *_* Ji Yong Kwon - G-Dragon na żywo śpiewac nie umie xD Ale tańczyć to tańczy zajebiście xD Young-bae Dong - TaeYang albo SOL xDD Mmmmm takie ciacho z niego ;** xD DaeSung Kang - D-Lite Cotton Candy wymiata . xDD Odpowiedz Link Zgłoś
kelly777 Re: nie znam! ;pp. xdd. 08.08.10, 10:57 Aa tak pozt znasz tylko BB ? I jakie piosenki ? xD Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: BIG BANG 08.08.10, 15:03 lubię. tylko lubię, nic więcej. poza tym.. saxhjxxak, MAMY JUŻ TUTAJ DWA TEMATY O K-POPIE! D: Odpowiedz Link Zgłoś
eileen... Hahaha 17.08.10, 22:04 Ja wchodzę, myślę że ktoś o wielkim wybuchu chce pomówić, że na kotku są fani astronomii xDDD Nie znam Odpowiedz Link Zgłoś