klaudynka3005 22.07.10, 21:52 Co sądzicie i dziewczynach, które chodzą na takie castingi? Ja weszłam w taki wiek (14 lat), że mogę już uczestniczyć w castingach. Byłam na jednym i zaszłam jak dla mnie dość daleko. Byłyście? Co o tym myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
selena_disney Re: Miss nastolatek ;] 25.07.10, 13:58 Ja bym pewnie jakiś wygrała, bo modeling jest jednym z moich hobby. I jestem ładna i utalentowana, i skromna, więc zapewne bym wygrała Miss Nastolatek Miss Dziewczyn i Miss Dzieciaków. I'm cool Odpowiedz Link Zgłoś
kamil_dc Re: Miss nastolatek ;] 22.07.10, 21:55 Ja byłem ,ale stwierdziłem że to dla dziewczyn . xD Odpowiedz Link Zgłoś
cuukierkova Re: Miss nastolatek ;] 22.07.10, 21:57 jak byłam małaa .. to chodziłam .. na jakieś castingi doo filmów . kiedyś dostałam role . ale moja mama zrezygnowała .;x Odpowiedz Link Zgłoś
brenda1 Re: Miss nastolatek ;] 23.07.10, 14:04 Moja koleżanka w wieku 12 lat poszła na taki casting i przeszła do pierwszej trójki ale potem odpadła ale robili im tam na castingu przepiękne zdjęcia jak mi je pokazywała to naprawdę byłam pod wrażeniem. Może to być fajne przeżycie uczestniczyć w takim castingu. Odpowiedz Link Zgłoś
papson_ave Re: Miss nastolatek ;] 22.07.10, 21:58 te wybory miss są beznadziejne. przez nie te dziewczyny które przegrały, czują się gorszę. a te które wygrały myślą że są pępkiem świata. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudynka3005 Do papson_ave 22.07.10, 22:03 Racja te dziewczyny, które przegrały czują się trochę gorsze, ale jak ja dostałam się w pierwszej części to nie czułam się lepsza i wgl, tylko poczułam się ładna, nie ogłaszając tego światu. Odpowiedz Link Zgłoś
misiaaaa No a co mamy sądzić...? 22.07.10, 22:13 Jak dla mnie to normalne.. życzę ci żebyś doszła jak najdalej...;p Odpowiedz Link Zgłoś
indywidualistka Re: Miss nastolatek ;] 22.07.10, 22:12 Nie byłam, bo ani tak bym odpadała na początku. xdd A o takich dziewczynach to myślę, że niech robią, co chcą, ich życie. Odpowiedz Link Zgłoś
aguskaa_ Re: Miss nastolatek ;] 22.07.10, 22:16 nie byłam i prawdopodobnie nie pójdę. po co? xd takie coś mnie prawie mało co interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
dooska Re: Miss nastolatek ;] 22.07.10, 22:22 nie i nie mam zamiaru te konkursy są płytkie Odpowiedz Link Zgłoś
klama_kcmil Ja i miss.? Nie miałabym szans. 22.07.10, 22:40 Bo jestem brzydka i niefotogeniczna. Co do tych dziewczyn, to nie wiem, większość, zapewne ma zbyt duże ego, ale mam nadzieję, że nie wszystkie, bo zazwyczaj te, które chodzą na takie konkursy są rozpieszczone. Zazwyczaj. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia_xo Re: Buhhhaaaha 23.07.10, 00:13 takie modeleczki to nie mają nic w głowie ! puste lale znam taką jedną co startuje na miss poslki to żall ! wywyższa sie , i zchowiuje jak jakaś księżnkiczka xD Odpowiedz Link Zgłoś
bananowedziecko Re: Buhhhaaaha 23.07.10, 08:24 sylwia_xo napisał(a): > takie modeleczki to nie mają nic w głowie ! > puste lale > znam taką jedną co startuje na miss poslki to żall ! > wywyższa sie , i zchowiuje jak jakaś księżnkiczka xD Nie oceniaj tak od razu bo są też mądre . Odpowiedz Link Zgłoś
bad_alex nie , nie i nie . 23.07.10, 00:24 nienawidzę tego typu rzeczy . co to ma niby wnosić do życia ? w CV : jestem piękna , wygrałam miss nastolatek . i popieram papson_ave .. dziewczyny , które odpadają czują się gorsze . Odpowiedz Link Zgłoś
bananowedziecko Re: Miss nastolatek ;] 23.07.10, 08:27 na pewno liczy się pewność siebie. Ja byłam parę razy ale do filmów chodzi o statystowanie. Wydaje mi się to fajną zabawą Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Miss nastolatek ;] 23.07.10, 11:07 Myślę, że to zabawa dla próżnych nastolatek, które nie widzą niczego innego poza czubkiem własnego nosa. Zdecydowanie nie dla mnie. OK, miss powinna mieć zwykle coś do powiedzenia- tak się mówi na tych wyborach- ale udział biorą w nim właśnie takie dziewczyny. Tak mi się wydaje. PS. Mogłabym brać udział nawet w normalnych wyborach, bo jestem pełnoletnia, ale poprostu to nie dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: Miss nastolatek ;] 23.07.10, 13:53 jak dla mnie nie ma w tym nic ciekawego ... Odpowiedz Link Zgłoś
crezyyy katsuumi_17 : ... 23.07.10, 14:15 Czemu niby tak uważasz, co ?.. Akurat ja znam takie,, które są spoko a ty je obrarzasz w tym momencie, ok powiedziałaś co uważałaś, ale tak nie jest. Naoglądałaś się Jonas'ów na disneychannel jak był taki odcinek i na tym wzorujesz Miss Nastolatek ? .. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 crezyyy 23.07.10, 14:30 Słucham? Nie oglądam czegoś takiego jak "Jonasy" na DC, w ogóle ten kanał omijam szerokim łukiem. Może i są spoko, nie twierdzę, że nie. Ale w przeważającej większości są to dziewczyny, które to interesuje, takie pokazywanie przed kamerą swoich wdzięków, wdzięczenie się do aparatu, słuchanie, jaka to jest piękna, ogólnie- takie sprawy związane z powierzchownością, wyglądem. Wiadomo, o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
crezyyy ja zamierzam iść bo .. 23.07.10, 14:02 to mi się podoba. U mnie na wsi co roku są Miss Nastolatek Ziemi Kozłowskiej . I tyle. xdd Nie dość, że dostajesz z każdej rundy ubrania oprócz sukni ślubnej to są super nagrody. ; ) Tylko dopiero od 14xdd. Odpowiedz Link Zgłoś
vivienne. . 23.07.10, 14:23 Nie chcąc urazić ani założycielki tematu, ani innych dziewczyn, które decydują się na takie przedsięwzięcia.. Według mnie te konkursy stworzone są dla próżnych dziewczyn, które nie mają nic do powiedzenia. Mają nadzieję, że wylansują się przez urodę. (co niestety w naszych czasach jest dość często spotykanym zjawiskiem) Starsza o dwa lata ode mnie koleżanka poszła na takie coś. Teraz występuje jako modelka loreala itp. ale niestety zmieniła się. już nie jest tą dawną dziewczyną, z którą śmiało się z największych głupot. :C Odpowiedz Link Zgłoś
taewunia8 Re: Miss nastolatek ;] 23.07.10, 14:29 Niegdyś chciałam, ale ja się nie nadaje c; Reaktywacja Kotkowego Czatu! Odpowiedz Link Zgłoś
misqaaaa Re: Miss nastolatek ;] 23.07.10, 14:28 ja chodzę na te castingi dla modelek. ostatnio byłam i sie dostałam. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
sweet94 Re: Miss nastolatek ;] 23.07.10, 14:39 w jakim castingu jesteś i do czego? Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkowa0105 Re: Miss nastolatek ;] 23.07.10, 14:59 nie byłam bo mieszkam na takim zadupiu że nie ma gdzie ale myślę że chodzenie na castingi to dobry pomysł Odpowiedz Link Zgłoś
princessm Re: Miss nastolatek ;] 23.07.10, 18:07 Nie byłam i nie zamierzam. Co sadzę o dziewczynach chodzących na castingi? Nie mam o nich zdania bo nigdy takiej osobiście nie poznałam. Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Re: Miss nastolatek ;] 24.07.10, 16:21 Nie byłam i nie pójdę , uważam że te całe wybory miss są b. sztuczne . Dziewczyny które odpadają z takich konkursów potem czują się gorsze , mają kompleksy na swoim punkcie swojego ciała i całego wyglądu . Odpowiedz Link Zgłoś
rozalie32 Re: Miss nastolatek ;] 24.07.10, 17:59 Myślę,że takie konkursy są fajne, tylko jestem za brzydka żeby brać w czymś takim udział. Odpowiedz Link Zgłoś
xooxoo Re: Miss nastolatek ;] 24.07.10, 20:47 może na miss nastolatek nie byłam, ale na castingi chodzę . uwielbiam to ! jest świetna zabawa, poznaję tam na prawdę fajnych ludzi . ;d Odpowiedz Link Zgłoś
aga5125 Re: Miss nastolatek ;] 24.07.10, 21:54 nie mama o tym zdania chociaz jesli jakas dziewczyna uwaza ze jest ladna no to warto sprobowav Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Miss nastolatek ;] 25.07.10, 13:55 Nie byłam i nigdy nie będę z dwóch powodów: - bo nie - bo sie nie nadaje. Nic nie myślę. Zwykły konkurs. Odpowiedz Link Zgłoś
solarka Re: Miss nastolatek ;] 25.07.10, 16:58 Nie słyszałam, nie brałam udziału xd. Odpowiedz Link Zgłoś
avrile Może pójdę... A co myślę o takich dziewczynach... 28.07.10, 10:47 Są super, sama marzę by tam się znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś