miley654 24.07.10, 15:34 Macie jakies ciekawe, i sprawdzone przepisy na smaczne ciasta? Piszcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
indywidualistka Re: Przepisy na ciasta, wypieki.... 24.07.10, 16:15 Ja mam, ale Ci nie dam, bo to moje ciasta! Odpowiedz Link Zgłoś
miley654 Re: Przepisy na ciasta, wypieki.... 25.07.10, 22:24 Ja szukam konkretnych przepisow na ciasta a nie odpowiedzi typu "TaK" "NiE" " To MoJe CiAsTa" !!! to bez sensu ... Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Re: Przepisy na ciasta, wypieki.... 24.07.10, 16:23 Nie , nie mam. Mam 14 lat i nie zabieram się za pieczenie ciast czy gotowanie inncyh potraw bardziej skomplikowanych niż tosty , frytki czy coś xD. Odpowiedz Link Zgłoś
rurushu Re: Przepisy na ciasta, wypieki.... 26.07.10, 14:43 Francuskie Ciasto Czekoladowe. Zainteresowana? Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: Przepisy na ciasta, wypieki.... 26.07.10, 18:23 Ja mam prze pychotny przepis No więc potrzebne ok. 8 marsów, masło, płatki ryżowe(ryż preparowany). No i te marsy na maśle w garnku się roztapia i miesza. Gdy już się totalnie rozpuszczą i będzie taka mniami czekoladka to miesza się ją z tym ryżem w jakimś big gaże. I wsadza się to do formy okragłej i do lodówki(jak jest zima to można na balkon wystawić) no i czeka się jakąś godzinkę żeby ostygło później się kroi i gotowe. Bez piekarnika Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: Przepisy na ciasta, wypieki.... 27.07.10, 12:04 Ciekawe to jest. xD Odpowiedz Link Zgłoś
xooxoo alamakota . 26.07.10, 18:54 ja nie mam, bo mam dwie lewe ręce do gotowania, pieczenia, smażenia itp. ale chętnie poczytam wasze przepisy i dam mamie. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
olciaaa. Re: Przepisy na ciasta, wypieki.... 27.07.10, 18:44 sama nie piekę , a chciałabym Ci pomóc Odpowiedz Link Zgłoś