rossee Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 27.08.10, 23:55 "Akademia Wampirów" jako Rose.! [ Dymitr.! ] Trylogia "Dary Anioła" jako Clary [Jace.!] Seria "Dom nocy" jako Zoey [całokształt i to że zdaża jej się jeździć konno] Odpowiedz Link Zgłoś
bella21 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 28.08.10, 13:19 Ja bym chciała się przenieść do Zmierzchu jako Alice, Harry Potter jako Ginny, Pamiętniki Wampirów jako Elena, Naznaczona jako Zoey Odpowiedz Link Zgłoś
obsessive Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 01.09.10, 19:50 Do Naznaczonej jako Zoe Odpowiedz Link Zgłoś
beniaxd Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 01.09.10, 19:56 do Świata Nocy - Rashel Odpowiedz Link Zgłoś
selena1709 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 01.09.10, 21:21 Chciała bym być Zoey w serji domu nocy Odpowiedz Link Zgłoś
edward17 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 03.09.10, 21:40 Do Zmierzchu ;D i chciałabym byc tam Bellą ;D ;** Odpowiedz Link Zgłoś
callie1013 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 07.09.10, 16:30 Chyba do Dziewczyna Super-Idolka jako Jenny lub Callie Albo do Błękitnokrwiści jako Schuyler Odpowiedz Link Zgłoś
geniaaa Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 08.09.10, 21:21 juz chyba kiedys odpowiadałm, na ten watek, 'but i like it' i odpowiem jeszcze raz teraz chciałbym sie przenieśc do: ''Ostatnia piosenka'' - Ronnie, ''Wszystko jest możliwe'' - Marianna ''Zaćmienie'' - Bree dość nie typowe, ale ... ale tak : ) Odpowiedz Link Zgłoś
mee1 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 08.09.10, 21:27 Harry Potter Kubuś Puchatek Odpowiedz Link Zgłoś
kiciusiaaa Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 10.09.10, 15:49 Ja do całej serii "Upadli jako Arianne Odpowiedz Link Zgłoś
julciak Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 10.09.10, 15:56 HP - Luna Lovegood Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_14 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 10.09.10, 16:09 Ja chciałabym się przenieść do ... hm ;D jeśli byłby to film ,to chciałabym do Dr. Housa i być jedną z lekarek, np. Cameron xD eee, oczywiście ze względu na Chase'a. ;D ; ) aa z książek ? oh, masę ich przeczytałam ale na pewno do Zmierzchu, jako Bella albo Alice. i do seri książek o Ramzesie Wielkim - jako Nefertari xddd kocham tą sagę ;*;* Odpowiedz Link Zgłoś
annstar Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 10.09.10, 16:15 ja bym chciała wejść do książki " Ever " i być Ever oraz do książki Zmierzch i tam być Rosalie Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_dream Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 16.09.10, 20:53 hmm Luce - Upadli Kayla - Blask księżyca Bianca - Wieczna noc Nora - Szeptem Rachel- świat nocy 2 Hannah - świat nocy 2 Odpowiedz Link Zgłoś
shakira_ Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 17.09.10, 15:15 Weszłabym do HP, ale została sobą, albo do "Pamiętnika nastolatki", lub do "księgowiru", "wizjokręgu" i wielu innych. Spoko wątek;p*_* Odpowiedz Link Zgłoś
invasionn Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 17.09.10, 15:20 "Ten obcy" ale nie wiem kim bym chciała byc. może Pestką? ;d Odpowiedz Link Zgłoś
aishiteru Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 17.09.10, 15:24 do "Zmierzchu", albo serii "Tylko dla wbranych"! Odpowiedz Link Zgłoś
jade Felix, Net i Nika 17.09.10, 15:25 Ha! Pewnie się wykazałam niesamowitą oryginalnością, bo wszyscy : Zmierzch! Pamiętniki Wampirów! Harry Potter! !! Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowana676 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 19.09.10, 09:19 Ja do ,,Klasa pani Czajki" Odpowiedz Link Zgłoś
lodowkaa.xd Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 20.09.10, 20:36 oczywiscie bella ze zmierzchu ( nie bede orginalna xd ) lub zoey ( naznaczona ) Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 20.09.10, 20:43 chciałabym być jedną z kobiet z rodu ludzi lodu. ^^' loool Odpowiedz Link Zgłoś
malutkaxd ;D 20.09.10, 20:48 Chciała bym się przenieść do "Plotkara" Jako Jenny . ;** Odpowiedz Link Zgłoś
nrulezzzzz Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 20.09.10, 20:55 do którejkolwiek... byleby postać, którą będę będzie szczęśliwa... -,- przepraszam, że zawsze jestem taka dobijająca. Odpowiedz Link Zgłoś
cherry_ Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 21.09.10, 19:14 Szeptem - Nora Zmierzch - Bella Odpowiedz Link Zgłoś
kochhaniex3 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 21.09.10, 19:25 Pamiętniki Wampirów. Elena of korst xD Noi oczywiście chciałabym być z Damonem ;d Odpowiedz Link Zgłoś
smile_peace_ Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 21.09.10, 19:27 Alice w Zmierzchu, lub Megan w "Megan- Przewodnik po chłopcach" Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin__ Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 21.09.10, 19:28 'wakacje z duchami', oczywiście paragonem. c: Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 18.01.11, 21:54 Feliz, Net i Nika. Chciałabym mieć tak oddanych przyjaciół, jak tytułowa Superpaczka. Odpowiedz Link Zgłoś
marcepanka13 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 21.09.10, 20:51 Do 'Miasta Kości' , zdecydowanie. Być Clarie z takim Jacem mmm.... albo do 'Wampirów z Morganville' , tam znowu być z Shanem mm... Odpowiedz Link Zgłoś
goga14 Re: Do jakiej książki chcielibyście się przenieść 21.09.10, 20:55 w Zmierzchu - Alice w Percy Jackson i Bogowie Olimpijscy: Złodziej Pioruna - tylko nie pamiętam jak się ta laska nazywała xd hehe ;p no i chyba wszystko Odpowiedz Link Zgłoś