zaczarowana__ 28.07.10, 21:37 hej słyszałyście kiedyś o tej firmie , ? Podobno jest fajna i droga . a na urodziny dostałam dużo kosmetyków tej firmy , i dużo czytałam o niej na necie . znaicie ją , lub kojarzycie , ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanka Re: sephora 29.07.10, 15:54 no bo to jest drogeria, ale sprzedają kosmetyki własnej marki. Ceny są średnie, nie jest to najwyższa półka, ale do najtańszych nie należą. Czy są dobre? Uwielbiam ich cienie do oczu - trzymają się niesamowicie długo i mają bardzo fają kolory. Mam cała paletę bo dostałam kiedyś w prezencie od taty, sam pojedynczy cień kosztuje koło 30 zł i mimo, że jest dobry jakoś nigdy nie mam serca wydać na niego tyle kasy. Używam jeszcze rozświetlacza i palety korektorów tej firmy i jestem ich fanką. Odpowiedz Link Zgłoś
joe23 Re: sephora 28.07.10, 21:48 Tak słyszałam o niej ale nigdy jeszcze nie próbowałam kosmetyków z tej firmy.. Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: sephora 28.07.10, 23:31 Znam tą drogerię. I ogólnie to próbowałam kosmetyków i są fajne. Nooo drogie ale godne ceny :p Odpowiedz Link Zgłoś