princii 29.07.10, 19:11 Siemson , elson. CIekawi mnie czy macie Konta fikcyjne na nk. Jeśli tak, to czy są kreatywne czy może normalne ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mary_ Było, było. 29.07.10, 19:16 I wydaje mi się, że sporo. Poszukaj na forum to bd. miała dużo odpowiedzi na temat kont fikcyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
mroweczka_xxx Re: Konta fikcyjne. 29.07.10, 19:15 weź ... te konta robią sobie jakieś gó...ary . zakładają konto "Selena Gomez" "Miley Cyrus" a w najgorszym przypadku "Justin Bieber" ;| według mnie to jest bez sensu -.- Odpowiedz Link Zgłoś
kapitanmchappy Re: Konta fikcyjne. 29.07.10, 19:16 Tak jak by mam . Nie jakieś gwiazdki tylko z innej kategorii . xd Odpowiedz Link Zgłoś
samerus125 Re: Konta fikcyjne. 29.07.10, 19:19 kiedyś miałam ale jak był szał na Vanesskę w tedy byłam od tego uzależniona a teraz wisi mi to ale jednak się cieszę, bo poznałam tam wiele super ludzi teraz się z nimi kumpluje <33 Odpowiedz Link Zgłoś
join_ Re: Konta fikcyjne. 29.07.10, 19:16 miałam, bardzo dawno temu, jak mi się bardzo, bardzo nudziło. ale usunęłam, bo to się nie mieściło w mojej głowie -.-' Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Konta fikcyjne. 29.07.10, 19:24 Najczęściej są zakładane z nudów. nie posiadam i nie będę. Moim zdaniem to troszeczkę głupie. Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: Konta fikcyjne. 29.07.10, 20:26 o matko , BŁAGAM CIĘ , nie mów o tym dziadostwie ! -.-' nie zakładajcie kont fikcyjnych , bo jeszcze się natkniecie na takich debili jak ja . chłopak ma na imię Kuba i próbuje przeistoczyć fikcję w real . i chociaż "fikcyjnie" nie jestem z nim od lutego to on nadal się czepia , znalazł moje realne konto i do mnie pisze ! jakiś czas temu ustawił sobie na swoim koncie fikcyjnym jako główne zdjęcie moje , i podpisał że mnie kocha . ! teraz boję się pojechać do Krakowa [ bo on tam mieszka ] , bo Bóg wie co on może zrobić ; / Odpowiedz Link Zgłoś
dajaaa_ Re: Konta fikcyjne. 29.07.10, 21:26 omg ! ; d . ja kiedyś miałam, byłam tak w to wciągnięta że nic poza tym nie widziałam! nie wiedziałam co się dzieje w realu. na szczęście już z tym skończyłam, ponieważ osoby które tak lubiłam pousuwały konta. normalnie dziękuję im za to ! Luke(michaś), Wojtuś, Zyziek (Kacper), Marcela, Andżila, Iwusia i pare innych ! Jak pomyśle o nich to tęsknie tak to jest oky (; dziekuję im za zajebiste wręcz cztery miesiące ! Odpowiedz Link Zgłoś