princii 29.07.10, 23:02 No więc chodzicie na jakieś biby ?? Osobiście bardzo często odwiedzam Gossip party.. to taki club dla nastolatków w warszawie . Jak było to było , nie podoba się kosz ;qq Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stay_away Re: Chodzicie na imprezy ?? 29.07.10, 23:40 taak ; P często na domówki do znajomych. bądź na działkę, jeżeli posiadają. Co do klubów - też lubię chodzić, ale wtedy wydaję zbyt dużo pieniędzy, haha ;d Odpowiedz Link Zgłoś
elza1502 Re: Chodzicie na imprezy ?? 29.07.10, 23:56 do klubow nie chodze bo leci tam sam pop i inne zdzierstwo.chodze na koncerty do MOKu czy cos.chodze tez do parku gdzie spotykaja sie tam tzw 'metale' i kupujemy sobie cos mocniejszego i siedzimy xD Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Chodzicie na imprezy ?? 30.07.10, 17:36 mam pytanie do osób chodzących do klubów w wieku 13-15 lat. Czy pijecie tam alkohol? piwo np. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: Chodzicie na imprezy ?? 30.07.10, 17:39 nie . bo w moim kÓl miasteczku i kÓl klubie chodza tylko napalone laski i faceci.a potem się przelatują w kiblach. i czują podniecenie .nic fajnego . Odpowiedz Link Zgłoś
malcia Re: Chodzicie na imprezy ?? 30.07.10, 17:41 oczywiście że chodzę na melanże.! a domówki są naj ^^ jesteśmy młodzi i jeśli znamy umiar i posiadamy choc odrobine rozsądku to czemu nie wykorzystac naszej energi,? ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
niesmaczna Re: Chodzicie na imprezy ?? 30.07.10, 17:42 rzadko, bo na wszystkich zawsze się upijam a nie lubię tego . . Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie Re: Chodzicie na imprezy ?? 30.07.10, 17:48 do klubow nie chodze bo to miejsca dla sweet panienek, kotrach nienawidze i nie mam zamiaru ich ogladac, a tam ich najwiecej. raczej chodze na koncerty, konwenty, festyny... albo jak ktos z mojej paczki robi impreze to oczywiscie ide. na chwile obecna szykuje sie na castle party, oczywiscie nie w tym roku, bo juz chyba bylo albo bedzie za niecala chwile, ale w przyszlym moze... Odpowiedz Link Zgłoś
lillen Re: Chodzicie na imprezy ?? 30.07.10, 17:49 O boże ile ich było i będzie. Ja raczej chodzę na imprezy gdzie są raczej dorośli i raz musiałam wypić kieliszek wódki i innych takich Odpowiedz Link Zgłoś
anotherstrange Re: Chodzicie na imprezy ?? 30.07.10, 18:00 Do klubów nie .. no chyba, że na koncerty ;d a tak to ja preferuje domówki <3 imprezy na działce (w lato) itp ; d Odpowiedz Link Zgłoś
alice.... Re: Chodzicie na imprezy ?? 30.07.10, 18:01 jeszcze nie. nie ten wiek jak dla mnie. (wiem, ze powinny tu się wypowiadać starsze osoby). góra na dyskotekach w szkole, czy na kolonii.( w pokojach) nie mamy takiego wielkiego ograniczenia więc, czemu nie. ale normalne tez tam są. może jak pójde do liceum. ale narazie jakoś hmm nie.ale z reszta co to za impreza w wieku. 13 lat?? żadna Odpowiedz Link Zgłoś
gazowa Re: Chodzicie na imprezy ?? 30.07.10, 18:15 do klubów nie, bo : 1. rodzice by mnie nie puścili . 2. nawet nie miałabym z kim pójść bo moje kumpele jeszcze też nie chodzą na takie imprezy. 3. muzyka raczej nie w moim stylu. Raz byłam w klubie i było fajnie, ale to była wyjątkowa sytuacja. na domówki chodzę, zazwyczaj na czyjeś urodziny. uwielbiam chodzić na ognisko do znajomych, zawsze jest wesoło. na koncerty niestety chodzę rzadko, bo nie ma fajnych w okolicy piżama part są niezłe, ale nie wiem czy można to imprezą nazwać. chociaż nazwa na to wskazuje hehe . ogółem uwielbiam różnego rodzaju imprezy, ale mam takich rodziców, którzy uważają mnie za małe dziecko. A w wakacje mam być w domu przed 22 ( i to uważają za szczyt luzu z ich strony ) ;| fajnie nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
wonderland Re: Chodzicie na imprezy ?? 30.07.10, 18:06 Jeżeli jest jakaś dyskoteka w moim mieście , to zawsze na nie chodzę ;] Odpowiedz Link Zgłoś
mbieberowa Re: Chodzicie na imprezy ?? 30.07.10, 19:15 a na jakiej ulicy jest ten gossip party? bo jestem z wawy a nie slyszalam Odpowiedz Link Zgłoś
euforiia Re: Chodzicie na imprezy ?? 30.07.10, 19:21 Często chodzę z przyjaciółmi . xDDD Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia nie chodzę . 30.07.10, 19:26 Ja mieszkam w małym mieście i u mnie nie ma takich klubów i jestem za młoda na to chodzę na szkolne imprezy i to rzadko bo nie chcę mi się albo koleżanki nie idą z te które najbardziej lubię Odpowiedz Link Zgłoś
nuna_ Re: Chodzicie na imprezy ?? 31.07.10, 01:10 Nie, w klubach nie bywam. We Wrocławiu na jakiś czas są organizowane imprezy w clubach dla nastolatków, ale nie nazwałabym tego przyjemnością. Odpowiedz Link Zgłoś
bananowaa Re: Chodzicie na imprezy ?? 31.07.10, 08:18 Taak do Energy 2000 na Junior party. x D A takto do np do koleżanek na urodziny czy cos. ; ) Zawsze znajdzie sie oazja zeby zaszaleć. ; D Odpowiedz Link Zgłoś