rumianek_xd czy ta wiadomość jest mi potrzebna do szczęścia? 30.07.10, 19:53 rozumiem, chciałaś się pochwalić, że potrafisz chodzić na 8 cm szpilkach. świetnie. również potrafię chodzić na szpilkach i mam nawet w swojej kolekcji 12, ale chodzenie na szpilkach w tym wieku jest niebezpieczne, gdyż cały czas nasz kręgosłup się rozwija, a wysokie buty powodują jego wykrzywianie się co na starość może nie wyglądać dobrze, dlatego zakładam je bardzo rzadko. więc jeżeli chodzisz w nich nie wiadomo jak często to życzę powodzenia! i swoją drogą to te twoje mają okropne czuby... wogóle są okropne, moje są takiego fasonu, ale czarne: i proszę bardzo, też się pochwaliłam, więc skoro ja wiem, że chodzisz na szpilkach i ty wiesz, że ja też potrafię, to może każdej z nas będzie łatwiej zasnąć? mi to bardzo pomogła ta wiadomość. będę szczęśliwsza i zdrowsza. ave! Odpowiedz Link Zgłoś
luciferian Re: Szpilki !!! 31.07.10, 00:46 cholernie ciekawe, moje niektore szpilki maja ok 14 cm i tez umiem w nich chodzic : O Odpowiedz Link Zgłoś
alejandro_ Re: Szpilki !!! 08.08.10, 01:57 wybacz że cię urażę , ale one są okropne .. x d Odpowiedz Link Zgłoś
xxxdemuskaxxx Re: Szpilki !!! 08.08.10, 04:16 uważam że po: 1. jesteś za młoda na szpilki ja mam 14 lat i kupiłam sobie obcasy < Reserved 10 cm > na wesele i co? 200 zł na nic bo raz je założyłam a potem się źle czułam 2. te szpilki wyglądają jak dla...yhm...no właśnie ta czerwona koronka i wogóle Odpowiedz Link Zgłoś
alass_s Re: Szpilki !!!hmmmm 08.08.10, 10:04 Brzydkie. Nie podobają mi się, ponieważ mają zbyt ostre czuby. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: Szpilki !!! 08.08.10, 10:09 Dla dziewczyny w twoim wieku takie szpilki są nieodpowiednie. oO Bez przesady, moja mama kiedyś takie miała. Teraz są już niemodne nawet. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: Szpilki !!! 08.08.10, 10:10 Aha i dodam jeszcze, że są straszne [z wyglądu]. Odpowiedz Link Zgłoś
airplane_ Re: Szpilki !!! 08.08.10, 10:16 cóż.. jeśli Ci się podobają.. ja bym takich nigdy nie założyła.. !! : O Odpowiedz Link Zgłoś
ktosia167 Re: Szpilki !!! 08.08.10, 10:30 Są po prostu brzydkie... Pamiętam jak jeżdziłam na wakacje do cioci (5 lat temu) i chodziły w takich butach 50-cio letnie góralki...no ale jak chcesz ;d Odpowiedz Link Zgłoś
demilovatocool Re: Szpilki !!! 08.08.10, 10:33 do szpica są już dawno niemodne są ochydne!! Odpowiedz Link Zgłoś
jade Re: Szpilki !!! 08.08.10, 10:33 Wg mnie są ohydne. I nie dla nastolatki. No ale każdy ma swój gust... Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx Re: Szpilki !!! 08.08.10, 10:37 Masz dwanaście lat i wybierasz takie poważne szpilki?! Jak dla mnie porażka.. takie buty są dla kobiet bardzo dojrzałych, a nie dla dziewczynki ;] Przykro mi, ale wątpię w to że te buty dodają Ci uroku. Odpowiedz Link Zgłoś
cookie_. Re: Szpilki !!! 08.08.10, 10:47 jaka typiara. co do butów...może lepiej to przemilcze. Odpowiedz Link Zgłoś
lalka13 szpileczki - zall. ;D ;D. 08.08.10, 11:01 fuu!! ;D ;D. one sa brzydkie! ;d ohh. lol. xdd. Odpowiedz Link Zgłoś
pina Re: I co z tego! 08.08.10, 11:02 Cos ty , o boze chodzisz w szpilkach...sluchaj chodzenie w szpilkach to nie zadna sztuka!!! a po za tym nie masz gustu takie szpilki juz dawno z mody wyszly bynajmniej te co sa na zdj! fe! Odpowiedz Link Zgłoś
alutaa. Re: Szpilki !!! 08.08.10, 11:09 ja pie*** .. czym się tak podniecasz ?? brawo Ci mamy bić ? a co do butów, to OKROPNE .. Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie15 oO 08.08.10, 11:08 Masz 12 lat i chodzisz w takich butach? oO Co do tych szpilek... mi się w ogóle nie podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek. _ 08.08.10, 16:18 Co do butów-brzydkie. ps.nie rozumiem celu tego wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
xxxewelinka14 Re: Szpilki !!! 08.08.10, 16:23 sorki ale mi się trochę nie podobają {nie mój styl} nie za duże ja mam tak 5 cm.i super się chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
florcia08 Re: Szpilki !!! 08.08.10, 16:56 O bosh, są okropne. Masz je po cioci, bo jakieś staroświeckie. Odpowiedz Link Zgłoś