Dodaj do ulubionych

Piękniejsza z każdym dniem - przyłączcie się!

01.08.10, 21:51
Czeeść ;D, proszę o nie usuwanie tego wątkukiss. Ostatnio obiecałam sobie po rozstaniu z
chłopakiem, że potrafię wiele. Postanowiłam, że zadbam o siebie. Zawsze to robiłam, ale
teraz tak porządnie.
1.Schudnąć i ogólnie poprawić wygląd sylwetki oraz poprawić kondycję.
2.Zająć się twarzą. W końcu odważyłam się iść do kosmetyczki ;P.
3.Zadbać o włosy i paznokcie. Zacznę jeść więcej witamin.
4.Szczegóły i inne np. ubiór, choć ja nie mam z tym problemu.
Dla urody trzeba cierpieć. Ostatnio trochę się zmieniłam i zasmakowałam życia jednej z
najbardziej pożądanych przez facetów dziewczyny. WARTO! Może ktoś chce się
przyłączyć? Wygląd to nie wszystko, ale to dużo. Każda kobieta jest piękna i nie dajcie
sobie wmówić, że jest inaczej! Można jednak to i owo podszlifować. Jesteśmy wyjątkowe i
niech inni to zobaczą. Jeśli znajdzie się kilku chętnych to od czasu do czasu na forum
pojawi się wątek dotyczący spraw wymienionych powyżej. Możecie również zadawać
pytania i mówić o swoich problemach.
Obserwuj wątek
    • natisia4 Re: Piękniejsza z każdym dniem - przyłączcie się! 01.08.10, 21:58
      ???
      • sweet94 Re: Piękniejsza z każdym dniem - przyłączcie się! 01.08.10, 22:11
        fajny pomysł... co robiłaś u tej kosmetyczki?
      • lieb_de_sekunde Re: Piękniejsza z każdym dniem - przyłączcie się! 01.08.10, 23:05
        Super pomysł wink Przyłączam się .!!
      • marcepanka13 Kochana... 02.08.10, 09:41
        Kochana, zrobiłam to samo. Tylko w tym różnica, że mnie chłopak nie rzucił ,
        tylko powiedział co mu nie pasuje w moim wglądzie.
        Ale dobrze, że to zrobił . Bo wzięłam się za siebie jak nigdy ;] biegi, zdrowe
        żarcie, chodzenie prosto, brzuszki itp...
        I wiecie co ? Lubię to .
        Moje plany na dalsze wakacje ?
        Wrócić do szkoły odmieniona smilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmile
    • ocenzurowanoxd ; ** 01.08.10, 22:16
      Zgadzam się z tobą , a ten chłopak niech zobaczy co stracił kiss . Pozdrawiam brawo
      • natiusa Re: ; ** 01.08.10, 22:53
        Tak . To jest fajny pomysł .
        niech twoj chlopak cierpi ; D

Przyłączam się !

Tez chciała bym twoche schudnąc .
        Ale nie wiem jak .
        Masz jakies pomysły ? ; >
    • lorente Re: Piękniejsza z każdym dniem - przyłączcie się! 01.08.10, 22:19
      będę z tobą się samodoskonalić.... ; pp
      • nick_jonas_jb Re: Piękniejsza z każdym dniem - przyłączcie się! 01.08.10, 22:23
        Nom.. Ja też się przyłączam i pisz coś na forum czasem wink
        • mweezy . 01.08.10, 22:25
          właśnie, samodoskonalmy się razem big_grin
          ja próbuję .__.
    • blondzia Re: Piękniejsza z każdym dniem - przyłączcie się! 01.08.10, 22:24
      Ja mam fioła na punkcie kosmetyków mnie wysłać do drogerii to 100 zł i za mało
      kocham kupować błyszczyki do ust , lakiery do paznokci no i najlepsze szampony
      do mycia włosów mam na razie dwa ale jeszcze muszę kupić i też lubię kupować
      żele pod prysznic smile uwielbiam te owocowe zapachy i fajne kolorowe pudełka np
      szamponów czy żelów pod prysznic i uważam ,że trzeba o siebie dbać i wyglądać
      pięknie i być zadbaną smile I kiedy skończę gimnazjum to zamierzam rozjaśni sobie
      włosy i mieć jasny blond taki aż biały bo mam blond taki złocisty smile i zawsze
      podobał mi się jasny cool
      • natisia4 Re: Piękniejsza z każdym dniem - przyłączcie się! 01.08.10, 22:33
        Kochane jesteściekiss
        Napiszę do Was gdy pojawi się jakiś wątek
    • natisia4 Re: Piękniejsza z każdym dniem - przyłączcie się! 01.08.10, 22:35
      Może niech na początek każda z Was napisze co chciałaby w sobie zmienić. Potem razem
      wymyślimy co da się zrobić. A po wakacjach wszyscy będą w szoku, a nasi eks zobaczą co
      stracili. Dokładniekiss
      • oleska940 Styl ... 01.08.10, 22:38

zupełnie og niemam
        szczeże wam powiem to niewiem jak się ubrać
        w wybiorze ubrań nie jestem zbyt uzdolniona a więc musze uzbierać kase
        i z początkiem rokuszkolnego wybrać się na zakupy
        • olciaaa03 Re: Styl ... 01.08.10, 22:44
          ja też się udoskonalam razem z tobą siostro !!kisskiss
        • natisia4 Do oleska940... 01.08.10, 22:49
          Ja lubię bawić się modą i jeśli chodzi o te sprawy to wszyscy zawsze zgłaszają się do mnie,
          nawet moja mama. Przyznam szczerze, że też nie mam określonego stylu. Jeśli bardzo Ci
          zależy na dobrym doborze ubrań podpatrz koleżanki, które Twoim zdaniem ubierają się
          stylowo. Ja ubieram się ze względu na nastrój. Oczywiście patrzę na najnowsze trendy i
          jeśli mi się to podoba to, to kupuję. Jeśli nie to do widzenia ;P. Może na rozpoczęcie roku
          szkolnego wszystkich zaskoczysz i założysz coś innego niż tradycyjny strój? Rozejrzyj się
          za biało-czarną sukienką i żakietem w odpowiednim kolorze. Do tego buty na małym lub
          większym obcasie i gotowe. Jeszcze jakaś przykłówająca uwagę spinka lub pasek. Nigdy
          nie obwieszaj się tysiącami błyskotek. Zawsze ubierałam się przeciętnie. W pewnym
          momencie odważyłam się poeksperymentować i warto było. Załóż to co ci się podoba. To
          najważniejsze...kiss
    • sweet94 rock 01.08.10, 22:44
      chciałam zacząć nosić ubrania w stylu rockowym. nie wiem od czego zacząć... help
      me! dzięki za odp. a wątek jest superkissbig_grin
      • bizzbee Re: rock 01.08.10, 22:49
        ja bym poprosiła o opis tego stylu,jakie barwy pasują. kiedyś może wkleję kilka zdjęć ubrań,z zapytaniem czy będą pasowały do tego stylu. ; d
        • natisia4 Do bizzbee... 01.08.10, 22:59
          Na pewno będzie, w tym trochę stonowanych kolorów, ale nigdy nie ubieraj się cała na
          czarno. Najlepiej sprawdzają sie jak już wcześniej pisałam szare jeansy, kratka, kolory takie
          jak: fioletowy, czarny, szary, różowy, czerwony.
      • natisia4 Do sweet94... 01.08.10, 22:56
        Też ostatnio się tak ubierałam. Zacznij od fajnych trampek. Najlepiej za kostkę, moje
        ulubione to converse Chuka Taylora. Niestety są dość drogie:/. Do tego jeansy, teraz w
        modzie są szare, lekko przetarte. Przypnij do nich coś oryginalnego. Do tego jakiś fajny T-
        shirt np. z nadrukiem. Teraz jest takich dużo w Housie i New Yorkerze. Możesz założyć
        jakieś cieniutkie i nie rzucające się w oczy bransoletki i kolczyki najlepiej guziki ;D. Jeśli
        jesteś ubrana na czarno to świetnie sprawdzą sie różowe. Ja takie mam, ogólnie kocham
        dziwaczne dodatki. W Housie są naprawdę świetne. Paski też mają bardzo fajne, musisz się
        kiedyś przejść i obejrzeć. Mam nadzieję, że pomogłam. Jeśli masz jakieś pytania to piszkiss.
        • bizzbee Re: Do sweet94... 01.08.10, 23:00
          a czarne bardziej proste spodnie ?
          sandałki,różne rzeczy z ćwiekami, torebki,buty?
          i te koszulki z nadrukami,czy ja wiem.. chyba ,że bardziej 'spokojne' i stonowane nadruki.lub koszulki zespołów.nie tak to powinno wyglądać?może ktoś inny wytłumaczy mi to inaczej?
        • sweet94 Re: Do sweet94... 02.08.10, 13:01
          BARDZO DZIĘKUJĘ!!! kisskisskisskisskisskisskiss Umawiam się na przyszły tydzień z
          koleżnką na MEGA zakupy!!! Jesteście kochane!
    • lorente Re: Piękniejsza z każdym dniem - przyłączcie się! 01.08.10, 22:44
      muszę schudnąć ze 4 kg..
      i poprawić kondycję włosów..

wybieram się też do ortodonty..
      • natiusa Re: Piękniejsza z każdym dniem - przyłączcie się! 01.08.10, 22:53

Tak . To jest fajny pomysł .
        niech twoj chlopak cierpi ; D

Przyłączam się !

Tez chciała bym twoche schudnąc .
        Ale nie wiem jak .
        Masz jakies pomysły ? ; >
        • gabi00725 <3 :** 02.08.10, 09:22
          Oczywićście, że sięprzyłączam big_grin big_grin

I chciałabym trochęschudnąć smile
          I najlepiej zrobić coś z twarzą - mam tłustą cerę, i bardzo trądzikową . Masz pomysł jak można nad tym zapanować ?
          I możnaby również poprawić stan paznokci tongue_out

Wiem, trochę tych wymagań mam, ale wszystko prszez to, że długi czas chorowałam .
          I nawet nie było sensu się tym zająć - przynajmniej tak wtedy uważałam . A teraz już za późno uncertain
      • jeleniowa1 Re: Piękniejsza z każdym dniem - przyłączcie się! 01.08.10, 23:00
        Też się staram zmieniać ale nie dlatego , że rzucił mnie chłopak czy coś tego typu po
        prostu tak ogólnie zaczełam bardziej o siebie dbać ! Zaczełam od zmiany koloru włosów ,
        potem zmieniłam troszenikę styl na bardziej odważniejszy , makijaż dużo bardziej
        wyraźny , teraz chcę jeszcze schudnąć około 15 kilo wiem może mi się nie udać
        zwłaszcza , że jestem uzależniona od słodyczy ! kiss
        • zania02 Re: Piękniejsza z każdym dniem - przyłączcie się! 01.08.10, 23:07
          wlasnie daj jakies rady jak schudnac i pozbyc sie brzyszka tongue_out tylko nie jakies cwiczenia jak
          6 weidera bo to umiesnia a ni zrzuca kilogramy objetosci uncertain
        • virginkaa Re: Piękniejsza z każdym dniem - przyłączcie się! 01.08.10, 23:07
          Nom, ja też postanowiłam : "Czas na totalne zmiany" i byłam raz u kosmetyczki na oczyszczaniu twarzy czy coś takiego i na koniec sierpnia powtórzę jeszcze. Chcę być bardziej wysportowana i chcem się zdrowo odżywiać, oczywiście do kompletu idę niedługo do fryzjera - ścinam się i zmieniam kolor włosów na ciemniejszy i robię pasemka big_grin I obiecałam sobie że nie będę juz przemeczać włosów lokówką, prostownicą i toną lakieru jaką codziennie nakładałam przed szkołą i na razie niestety mam "pusz" na włosach od wilgoci.. :[
          • pauliska1212 Re: Piękniejsza z każdym dniem - przyłączcie się! 01.08.10, 23:15
            schudnąć, schudnąć, schudnąć! < 3

i trochę zmienić styl < 3

aszz ; d

ide od września do gim i chce super wyglądać, zwykle w szkole to miałam rurki,
            trampki i koszulkę a teraz chce coś innego . niedługo pojadę na zakupy to się za
            czymś fajnym rozejrzę lol ; d
        • bellalullably16 do jeleniowa1!!! 02.08.10, 00:01
          jesli chcesz tyle schudnac to ile aktualnie wazysz??
          • jeleniowa1 Re: do jeleniowa1!!! 02.08.10, 10:37
            59 nie lubię swojej wagi ! uncertain
    • annie1996 ;DD 01.08.10, 23:14
      Och zgadzam się!
      To bardzo dobry pomysł ;D

_________

Ja bym bardzo chciała schudnąć kilka kilo tak ok. 5. I poprawić wygląd sylwetki tzn. żebym
      miała mniejszy brzuch i moje uda były kształtniejsze bardziej okrągłe czy coś.... ;P Nom i
      zadbać o paznokcie i włosy, które mi się bardzo rozdwajają sad

Ooo i niedługo u mnie dopiero co prawda jest taka impreza festyn 15.08 i nie wiem jak się
      ubrać. Chodzi mi o to żeby było tanio i ładnie żebym trochę wyróżniła się z tłumu ;D
    • aniaaax3 Re: Piękniejsza z każdym dniem - przyłączcie się! 01.08.10, 23:22
      zaczynam z Tobą, bo ostatnio zaniedbałam moje paznokcie ;D
    • truflowa Jaaaaaaaa!!! ;D 01.08.10, 23:26
      Przyłączam się!
      Chcę zrobić coś z włosami, chodzi mi o to aby były puszyste i lśniące, a nie
      takie brzydkie sucho-przetłuszczone kikuty ;/
      może znacie jakieś fajne domowe odżywki czy cuś wink ???
      Była bym wdzięczna
      • natisia4 Re: Jaaaaaaaa!!! ;D 01.08.10, 23:34
        Widzę, że jest dużo chętnych. Bardzo mnie to cieszy. Jutro rano mam jogging, a jest
        23:30. Dużo jest pytań i nie zdążę na nie wszystkie odpowiedzieć. Spotkajmy się jutro na
        kotku o godzinie 20:00. Jeśli macie gg to napiszcie mi jutro. Zrobimy konferencje. Będzie
        łatwiej, szybciej i wygodniej. To mój nr: 9907334. Kocham Waskiss
        • natisia4 Spotkajmy się jutro na kotku o 20:00! Kocham:* 01.08.10, 23:38
    • zbieramchmury Re: Piękniejsza z każdym dniem - przyłączcie się! 01.08.10, 23:44
      ok, ok. tylko nie przesadzaj, bo pomyślą, że jesteś pustą lalą, która zajmuje
      się tylko wyglądem.
    • bad_alex hm . 01.08.10, 23:49
      jasne , okej . samodoskonalmy się , aż będziemy wypindrzone na maksa .
      lubię o siebie dbać ,wprost uwielbiam ! , lubię mieć ładne paznokcie , mieć ładny makijaż , być ubrana tak jak wg . mnie jest ładnie etc . wszystko ... ale nie dla faceta . tylko nie to .
      ja to robię dla samej siebie . a nie po zerwaniu z chłopakiem raptem dostałam olśnienia i chcę wyglądać cudownie . jak mu się podobam - spoko , jak nie - też super .
      co daje mi tytuł jednej z najbardziej pożądanych ? co tobie daje ? jesteś mądrzejsza dzięki temu ? . super , chwała ci za to .
      jestem za tym żeby dziewczyny / kobiety o siebie dbały . pokażmy , że bez facetów też potrafimy funkcojonować . ale tylko poprzez chudnięcie ? żeby wyglądać idealnie ?
      małe wady urody też są ładne i dodają uroku .

dobra , znów się rozpisałam i znów nie na temat .

si si , thank you .
      • l.o.v.e Re: hm . 02.08.10, 09:12
        Popieram, też się przyłączam. big_grinbig_grin coolcool smirksmirk kiss
    • kazymuu Re: Piękniejsza z każdym dniem - przyłączcie się! 02.08.10, 09:22
      hmm, wypróbuje.
    • pauula Re: Piękniejsza z każdym dniem - przyłączcie się! 02.08.10, 09:30
      Przyłączam się smile)
    • la_toya Re: Piękniejsza z każdym dniem - przyłączcie się! 02.08.10, 09:33
      Przyłanczam sięwink
    • xicaughtmyselfx oczywiście ,że ... 02.08.10, 09:42
      ja też się dołączam . !
      Muszę zadbać o włosy , bo w roku szkolnym co chwile je prostowałałam albo kręciłam na
      lokówce i końcówki mam popaloone ;/
      a schudnąć to z 1-1,5 kg , żeby lepiej się poczuć. wink
      • euphoria.. Re: oczywiście ,że ... 02.08.10, 09:45
        przez tydzień się nie ruszam z chaty do niedzieli, bo jestem chora crying
        od piątku schudłam kilogram jeszcze ze 2 chcę schudnąć i oczywiście zmienić coś
        w sobie. pomalowałam włosy i wgl. zadbać o siebie.
        przyłączam się siostry big_grin !
    • gwiazdka_14 Piękniejsza z każdym dniem - przyłączcie się! 02.08.10, 09:44
      Słusznie big_grinbig_grin
      • karola645 Re: Piękniejsza z każdym dniem - przyłączcie się! 02.08.10, 09:49
        przyłączam się !
        przez ten tydzień poważnie zaczynam się brać za siebie!
        bieganie i ćwiczenia muszą mi wejść w nawyk ; D
    • kr3dka_ ;) 02.08.10, 09:49
      A ja chciałbym przytyć, mimo że jem normalnie jak każdy nie mogę przytyć i
      jestem chuda
      ważę 49 kg przy wzroście 168 cm i da się coś zrobić żeby piersi były większe
      jakieś może tabletki czy coś tak samo na przytycie wink?
    • free Re: Piękniejsza z każdym dniem - przyłączcie się! 02.08.10, 10:02
      Przyłączam się, ale nie dla chłopaka - dla siebie. Chcę schudnąć i poprawić
      wygląd mojej skóry twarzy. Obecnie posunęłam się w tym kierunku i kupiłam
      "Drożdze z bratkiem", którę biorę 2 razy dziennie po 2 ii na prawde polecam, bo
      moja kuzynka brała i bierze przez jakieś 4 miesiące i jej skóra jest
      prześliczna. Rzadko ma pryszcze, wągry jej się nie pojawiają ; ) Kupiłam sobie
      Peeling, żel do mycia twarzy i tonik z nivea young. Schudnąć - schudne, a
      przynajmniej mam taką nadzieję c;
      • mamba_ Bloog = Porada ? 02.08.10, 10:09
        Świetny pomysł . Na prawde : **
        Poszukałam troche na necie i zobaczyłam jak jakaś dziewczyna leklamuje swojego
        nowego bloga . Obiecałam jej w tym pomóc , bo mi na prawde pomogła ! Zadałąm jej
        dość osobiste pytanie dotyczące mnie , i odpowiedziała migiem ! A jak mi pomogła
        ! Jestem pod wrażeniem tej dziewczyny . Polecam jej blog . : abcteens@interia.pl
        jest tam wszystko napisane . Krótko i dokładnie . Pozdrawiam : *
    • wercia12 Re: Piękniejsza z każdym dniem - przyłączcie się! 02.08.10, 10:14
      Przyłączam się wink
      • kr3dka_ Re: Piękniejsza z każdym dniem - przyłączcie się! 02.08.10, 10:55
        mamba ale to jest chyba jej meil a nie blog?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka