jaguuska..xd 05.08.10, 23:11 Uwaacie, że jak ktoś nie umie śpiewać to powinien siedzieć cicho czy nie przejmować sie tym ?? Chciałabym wiedzieć jakie macie zdanie na ten temat Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bull_ Re: Czy kazdy moze śpiewać ? 05.08.10, 23:15 Ja uważam, że każdy może śpiewać ;D oczywiście nie przekraczając granic zdrowego rozsądku i nie pójście np. do Mam Talent z jakims beztalenciem a karaoke, czemu nie ? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
pinkax3 Re: Czy kazdy moze śpiewać ? 06.08.10, 09:42 Każdy może śpiewać . . xd ' zgadzam się z bull_ tylko żeby nie poszedł na jakiś konkurs bo myśli że umie śpiewać a prawda jest inna . xd ' Odpowiedz Link Zgłoś
thespragniona tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. 06.08.10, 09:47 jeżeli nie umie spiewac, powinien się uczyć : > Odpowiedz Link Zgłoś
wiksss Re: Czy kazdy moze śpiewać ? 09.08.10, 22:11 Moim zdaniem kazdy moze spiewac ale gdy ktos nie umie to lepiej zeby tego nie okazywal publicznie. Ale czemu np.: nie moze spiewac z karaoke czy moze pod prysznicem (jka to kazdy teraz robi) i innymi sposobami. Oczywiscie ze kazdy moze spiewac (nie powtarzam sie zmierzam do punktu wyjscia) nawet gdy nie umie jak to kogos hobby to okey. Np. Ja nie umiem ale se spiewam (nie umiem ja tak uwazam ) Pozdro. Milego sspiewania Odpowiedz Link Zgłoś
szatynka. Re: każdy może śpiewać 05.08.10, 23:18 na imprezach, zabawach, karaoke - im więcej ludzi śpiewa ( czyt. beztaleńć ) tym zabawniej ! . ale niech się nie pchają do show biznesu . ; 3 Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy każdy może śpiewać! 05.08.10, 23:20 jeśli tylko sprawia ci to przyjemność, to śpiewaj c: a tak swoją drogą, to KAŻDY może się nauczyć poprawnie śpiewać, oczywiście niektórym przychodzi to łatwo, a inni muszą się namęczyć, ale to nie jest niewykonalne c: Odpowiedz Link Zgłoś
cukierkowa_ Re: Czy kazdy moze śpiewać ? 05.08.10, 23:20 jeśli sprawia mu to przyjemność, to czemu nie ? przcież zawsze można głos wyćwiczyć ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
lofjukitten Pewnie, że każdy może śpiewać. 05.08.10, 23:22 Z tym, że jeśli naprawdę nie ma się najmniejszego poczucia rytmu, to lepiej nie wychylać się z grupy i nie chwalić swoimi umiejętnościami, które za pewne nie są zbyt dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
lieb_de_sekunde Re: każdy moze śpiewać ale nie każdy powinien 05.08.10, 23:28 taa. pod prysznicem Tak Odpowiedz Link Zgłoś
jay_bieber nie przejmować się!!!!!!! 05.08.10, 23:28 ja nie mam glosu do śpiewania, ale i tak, codziennie sie rozśpiewuje w moim pokoju, do piosenek Biebera i co roku bioire udział w każdym szkolnym karaoke, a na dyskotekach, zabieram mikrofon innym, i śpiewam, jak znam tą piosenke i nikt moi nigdy nie mowi że nie umiem śpiewać. nikt sie nie czepia. śpiewam mimo, że nie umiem, ale to lubię, więc: lalalalala!!!!! PEACE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
07tofik Jeśli... 06.08.10, 09:14 lubi śpiewanie to nie widzę przeszkód, może brać jakieś lekcję czy śpiewać dla przyjemnosci Odpowiedz Link Zgłoś
euphoria.. Re: Jeśli... 06.08.10, 09:36 jeśli ktoś nie umie to niech śpiewa dla siebie, a jeśli ktoś ładnie to owszem można poszerzać horyzonty Odpowiedz Link Zgłoś
donia2107 Re: Czy kazdy moze śpiewać ? 06.08.10, 09:45 Jak ktoś lubi śpiewać to niech śpiewa Odpowiedz Link Zgłoś
azi1002 Jak to śpiewał Jerzy Stuhr... 06.08.10, 09:56 "Śpiewać każdy może, trochę lepiej, lub trochę gorzej, (...)" Ale nie każdy musi być gwiazdą.... Odpowiedz Link Zgłoś
xxxshexxx Re: Czy kazdy moze śpiewać ? 06.08.10, 09:57 Śpiewać każdy może. Ale Ci którzy tego nie potrafią robić dobrze niech nie wybierają się na konkursy, jakieś show, bo potem po prostu tylko szkoda tych ludzi ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
rosanna_ Czy kazdy moze śpiewać ? 06.08.10, 10:00 jeśli ktoś, kto nie umie śpiewać nie pcha się do branży muzycznej i nie chce zrobić z siebie gwiazdki - niech sobie śpiewa, póki nikomu nie skrzywi psychiki. Odpowiedz Link Zgłoś
mileycyrus13 Re: Czy kazdy moze śpiewać ? 06.08.10, 10:01 każdy może ale bez przesady. Odpowiedz Link Zgłoś
mileymiley Nie umiesz - Nie możesz?! 06.08.10, 10:02 Nawet jesli cos wychodzi nie tak jak by się chcialo ale przynosi nam radosc to nie warto patrzec na to co ktos inny o tym mysli. Mozesz spiewac - nawet wtedy gdy nie umiesz. Mozesz rysowac - nawet wtedy gdy nie do konca ci wychodzi. Mozesz tanczyc - nawet jesli nie do konca potrafisz. To, ze czegos nie umiemy nie stoi na przeszkodzie, zeby robic cos co sprawia nam frajdę Wiec na osoby krytykujące nas lepiej po prostu nie zwracac uwagi Odpowiedz Link Zgłoś
dooska oczywiście. 06.08.10, 10:13 nawet jeśli śpiewac nie umie a to lubi to powinien śpiewac, nieważne co mówią inni tyle żeby na siłę się nie pchał do showbiznesu Odpowiedz Link Zgłoś
alusiekk Re: Czy kazdy moze śpiewać ? 06.08.10, 10:14 Znasz to :" Śpiewać każdy może,trochę lepiej ,trochę gorzej" Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialnaaa Re: Czy kazdy moze śpiewać ? 09.08.10, 19:20 Może, ale nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
indigo Re: Czy kazdy moze śpiewać ? 09.08.10, 19:24 Każdy umie śpiewać ,lecz nie każdemu wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Każdy może śpiewać , czasem trochę lepiej czasem.. 09.08.10, 20:35 ...trochę gorzej ale to nikogo nie skreśla Odpowiedz Link Zgłoś
biedroneczko Re: Czy kazdy moze śpiewać ? 09.08.10, 20:46 śpiewać każdy moze ..` `` nie musi sie ktos chować tylko dlatego ze nie ma talentu. ... a zresztą .. " nie masz talentu, to pokaż cyce " .. ` hehehe , nie no, ja nie umiem śpiewać ale i tak śpiewam ( znaczy wyje ) i jestem happy. ` czy cos ` Odpowiedz Link Zgłoś
myoshi Re: Czy kazdy moze śpiewać ? 09.08.10, 20:52 każdy może śpiewać! jeden na scenie, a drugi pod prysznicem. Odpowiedz Link Zgłoś
vaniney Re: Czy kazdy moze śpiewać ? 09.08.10, 20:52 ja nie powinnam,bo jestem w tym straszna :3 Odpowiedz Link Zgłoś
misio Re: A czemu nie? 09.08.10, 20:55 Gdy przeczytałam twój post to pomyślałam: a czemu nie?? każdy może śpiewać bez względu czy robi to dobrze czy nie... ale jak nie, to powinien się nie wychylać xD Odpowiedz Link Zgłoś
dusssia Re: Czy kazdy moze śpiewać ? 09.08.10, 20:57 mnie bozia nie obdarzyła super głosem , ale kiedy gram na gitarze to zawsze śpiewam , moi znajomi i rodzina sie przyzwyczaili , inni czasami sie krzywo patrzą, ale co mnie to xd. nie przejmuj sie , jak tylko chcesz to śpiewaj Odpowiedz Link Zgłoś
demi2917 Ja nie umiem śpiewać i..... 09.08.10, 20:58 śpiewam, ale tylko w domu...a w szkole to się tym za bardzo nie przejmuje, bo u nas w klasie nikt nie umie śpiewać...;pp Odpowiedz Link Zgłoś
yourbadream Jeśli ktoś nie umie to niech nie robi tego... 09.08.10, 21:05 ... publicznie. W domowym zaciszu proszę bardzo, ale innym niech da żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
koralina94 Re: Czy kazdy moze śpiewać ? 09.08.10, 21:05 Pewnie, że tak Może nie każdy ma talent do śpiewania, ale to nie znaczy, że nie może śpiewać. Mam koleżankę, która niezbyt umie śpiewać, a ciągle to robi i jest śmiesznie. Odpowiedz Link Zgłoś