Dodaj do ulubionych

Bronisław Komorowski zaprzysiężony

• nobody_wins_ Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 12:29
      No to dzis jestem oficjalnie załamana -,- on za prezydenta?! to bedzie masakra
      ;x a Jaroslaw mimo wszystko mogł sie zjawic -,-
    • kamila_1355 Szczęśliwy Bronek. Sfrustrowany Jarek. xd 06.08.10, 12:35
      Oglądałam i bardzo mnie cieszy fakt,że to Komorowski jest prezydentem. A Kaczyński w
      tym momencie pokazał jak rozumie swoje hasło wyborcze,że Polska jest najważniejsza.
      Jeszcze jedna osoba mi nie umknęła to Beata Kempa,która podczas orędzia Prezydenta
      nie spojrzała ani razu na niego.
      • zee. Re: Szczęśliwy Bronek. Sfrustrowany Jarek. xd 07.08.10, 11:27
        może powinna nosić okulary?
    • meg_cullen Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 12:35
      uważam że to Kaczyński powinien być prezydentem,i dobrze zrobił nie przychodząc
    • stephaniefanka Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 12:40
      nie mogę Komorowskiego !indifferent
    • sonia321 Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 12:47
      Jarosław jest bardzo przybity przegraną i zazdrości mu.
      A co do prezydenta to bardzo się cieszę że to on wygrał.
    • paulett_ Mistake. 06.08.10, 12:51
      J. Kaczyński nie był obrażony, według mnie nie zależało mu aż tak na
      zwycięstwie bo ma dobrą posadę. Dla mnie B. Komorowski to Tusk już wszystko za
      niego zrobi, a jego tekst na wałach przeciw powodziowych "Woda ma to do tego,
      że się wlewa i wylewa" to był na poziomie 3 latka. Jak to mój tata ujął "Już 3
      letnie dziecko wie, że jak przechyli się szklankę to się woda wyleje" No to po
      prostu szkoda gadać... Wolałam dziś iść na zakupy niż patrzeć na przysiężenie.
      P.S- Polska już jest stracona, nie dość, że bieda to już chcą zmienić VAT... uncertain
    • seline_ Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 13:39
      On nie nadaje się na prezydenta!
      Nie dość, że cała władza jest w rękach jednej partii to jeszcze Komorowski nie
      umie rządzić.
      Więc Polsko, jesteśmy w deep shit.
      • seline_ Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 13:42
        Ah. Niektórzy twierdzą, że za kaczki możemy się wstydzić. Wstydzić się
        możemy za tak niekompetentnego prezydenta jak on. Lizus, który nic nie wie a
        gada bzdury.
        • audreey Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 20:47
          @seline_, Komorowski nieumie rządzić. ? po czym to wnioskujesz?
          prezydentem został dopiero dzisiaj. smile
    • sasia30 Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 13:43
      To nie fer! Dla mnie nie powinien prezydentem! Najlepszym prezydentem byłby
      Kaczyński!smilewink
    • asiamileycyrus Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 13:46
      big_grin Fajnie, bo lubię Komorowskiego i potwierdzam, że na zaprzysiężeniu nowego
      prezydenta nie było Jarosława.
      • piesek_leszek Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 13:49
        Nienawidze go -.-
      • decode Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 13:50
        no jasne, piszecie że jaki to jarek biedny, że świat mu się zawalił, ale fajnie
        to wykorzystał w kampanii, że rozdawał zdjęcia brata i w zamian za głos.
        żałosne i tyle.
    • gratka Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 13:51
      > moim zdaniem, to lekka przesada, zachował się tak, jakby był obrażony i
      > specjalnie nie przyszedł, aby to wszystkim pokazać.
      Zgadzam się z Tb. Ja się cieszę, że Komorowski jest prezydentem wink
      • alice_sophie Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 18:53
        B. Komorowski będzie dobrym prezydentemsmile, co do J. Kaczyńskiego to myślę, że nie
        może pogodzić się z przegranąsad
    • ania1234 Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 14:21
      Ja niemoge taki dziat prezydentem NASZEJ KOCHANEJ POLSKI!!!!!!!!!!sad
      • chikitka00 pfff 06.08.10, 14:32
        nie cierpię komora.
        to jest pionek Tuska a Tusk lata za dupą Putina.
        żałosne i tyle.
        Polacy juz zapomnieli co to polskość skoro wybrali pól ruska na prezydenta.

nie oglądałam bo jeszcze bym TV obrzygała.
        sciana
        • kociara7 Re: pfff 06.08.10, 15:36
          A wybierając Kaczyńskiego z litości mielibyśmy kolejne 5 lat rozwoju w plecy...
        • audreey Re: pfff 06.08.10, 20:52
          @chikitka00, heh, lepiej byłoby wybrać rusofoba, tak?
          Polacy juz zapomnieli co to polskość , tak, tak, wszyscy, którzy
          zagłosowali na kogoś innego aniżeli pan Kaczyński, nie są godni nazywać się
          Polakami! zabawne, doprawdy.
        • trzpiotka Re: pfff 07.08.10, 09:58
          Krótko, zwięźle i na temat. Myślę tak samo, jak Ty
    • euforiia Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 14:29
      Moim zdaniem Kaczyński to idiota .
      i cieszę sie że komorowski wygrał . ;p
    • misio Re: Bronek, Bronek!!!!!!!! 06.08.10, 14:29
      haha!!!! no i dobrze!!! kaczor niech się schowa, bo nie ma teraz nic do
      powiedzenia!!! Bronek niech żyje nam!!! xD
    • miley__xd Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 14:38
      Ja zauważyłam również, że nie było zbyt wielu osób z PIS-u, a tym bardziej, że
      nie było Jarosława Kaczyńskiego. Świadczy to o tym, że ta partia po prostu nie
      umie przegrywać i teraz się bd. zapewne mścili na Komorowskim za to, że on
      został prezydentem, a nie Kaczyński. To wredne. Uważam, że Bronisław Komorowski
      miał bardzo dobre orędzie i myślę, że bd. dobrym prezydentem. wink
    • wampirzyca_1 Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 14:58
      Ja to nie wiem jak mogli wybrać Komorowskiego !uncertain Ja go tak nie lubie ! Już
      wolałam żeby Kaczyński wygrał ! smile
    • lady_cat Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 15:02
      co sądzę ?
      że p.Jarosław Kaczyński powinien przyjść .no ale to chyba oczywiste .

Polskie społeczeństwo jest mądre, wyksztalone, a wiec jeśli większość wybrała
      p.Bronisława Komorowskiego licze na to, ze większość będzie miala rację. choć nie jestem
      do naszego nowego przydenta tak do końca przekonana, to jednak z każdym dniem
      zdaję sobie sprawę, ze to jednak dobrze, że to on został prezydentem . jeśli jego
      powołaniem jest sprawowanie władzy w Polsce, niech to robi, najlepiej jak potrafi .
    • anja_ Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 15:10
      Jakaś ty mądra. No sorry, ale może miał coś ważniejszego. nie wiesz tego. więc nie pisz jeżeli nie wiesz ; // mi jest obojętne kto jest prezydentem.
      • caterine1 Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 15:30
        Czytam Wasze wypowiedzi, i aż śmiać mi się chce!
        Dzieci, czy wy nie rozumiecie, że wybór Komorowskiego na prezydenta był trafiony
        w dziesiątkę ? Kaczyński zapewne by żerował na śmierci swojego brata !
        Jak wytłumaczycie to, że plakat z Zimnym Lechem w Krakowie, który wisiał już
        ponad 2 lata, musiał nagle być zdjęty, gdyż Jareczkowi się to spodobało? A
        Leszek jak się zasłużył Polsce, żeby spocząć na Wawelu? Czy był królem? Stworzył
        nowe imperium? NIE ! To, że zginął w takich okolicznościach jest naprawdę
        wstrząsające, ale że od razu PATRIOTA !? Błagam Was ! A co robią PIS'owskie
        babcie pod krzyżem ? Nie zobaczycie tam człowieka z PO. Dlaczego tak usilnie
        pilnują tego krzyża, skoro była mowa o pomniku pod Pałacem ? Przecież miejsce
        krzyża jest najbardziej w kościele !
        Gdyby Jarek był naszym prezydentem, powrócilibyśmy do czasów zbierania kukurydzy
        i dziesięciny. Przecież miał protesty co do tego, żeby Polska była w Unii !
        Bronisław wprowadzi Polskę w nowe szeregi, obiecuje wiele, pewnie i tak sporej
        części nie zdoła wykonać, ale wierzę w Niego. Przynajmniej obiecuje coś, co
        zdoła się naprawić.
        Pozdrawiam PIS'owskie dzieci, wychowywane przez babcie krzyża ; )
        • kasiath Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 21:09
          I czytając wasze wypowiedzi śmiać sie chce!! Żałosne dzieci Disneya wierzą we
          wszystko co powiedzą im na kampani!
    • kuroi_ Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 16:29
      ludzie, pohamujcie się trochę z tą nienawiścią... osoby, które głosowały w
      wyborach na Kaczyńskiego i tak robiły to z litości, przynajmniej moim zdaniem.
      cieszę się, że to właśnie Komorowski został naszym prezydentem.
    • montanacyrus Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 16:30
      Jarosław nie przyszedł bo przegrał pewnie czuł się zażenowany, czy coś. Mógł
      przyjść, pokazał by wtedy, że mimo przegranej umnie dogadać się z rywalem, ale nie on
      wolał strzelić focha.
      A co do Komorowskiego zobaczymyjakim prezydentem będzie.
    • lukas11136 Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 16:44
      Zaraz ludzie. Jebne.. Kaczynski to i tamto on biedy i źle sie czuje, ma matke
      chorą, brat mu zmarł z własnej głupoty... Jejku!
      To nie jest wytłumaczenie każdy ma źle.
      Żaden prezydent w tym kraju nic nie zmieni tylko rząd.
      Prezydent to tylko lalka nawet to gdzieś w konstytucji zapisane jest, że on jest
      przedstawicielem państwa. Głosowanie na kogoś z żalu no.. jest żałosne..
      Kaczyński nic nie zmienił a co gorsza zpieprzył zrobił coś za co w II RP by go
      powieszona za jaja jakby je miał
      PODPISAŁ TRAKTAT LIZBOŃSKI tzn. że polska jedynie jest teraz Jednym ze stanów
      Unii europejskiej, nie jestem jakiś anty UE ale to głupota zwłaszcza w tym
      kraju. A i co on takiego jeszcze robił ? Veto ? coś z czym w I RP sobie
      poradzili to w III RP nie mogli...<br />
      Pchanie się na jakieś tam spotkanie UE gdzie nie był potrzebny.. no nie ...
      wstyd na sali a właściwie na arenie europejskiej.
      Z dwojga złego wole Komorowskiego. Kaczyński gadał 'skoczmy wojnę polsko-polską'
      bla bla bla... Komorowski wygrał wybory a ten w najlepsze nakręca tą wojnę... są
      jaja co sie dzieje pod pałacem... normalnie chore państwo chore berety... chory
      rydz.... swoją drogą O Rydzyka powinni skazać na dożywocie czyszczenia kostki
      brukowej pod pałacem..
    • agusiak Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 16:49
      sądze, że czego by nie zrobił pan Kaczyński to i tak znależlibyście sposób żeby go
      skrytykowaćsmile

A to, że Komorowski złozył kwiaty byłym prezydentom, a już o Lechu Kaczyńskim jakoś
      zapomniał to już tego nie widzicie?
      • weirdo Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 16:59
        Państwo Komorowscy złożyli kwiaty prezydentom II RP, którzy pochowani są w
        Warszawie. Pan Kaczyński pochowany został na Wawelu w Krakowie, więc trudno, żeby
        jechał tam, a potem wracał na dalszą część uroczystości do stolicy.
        • agusiak Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 07.08.10, 19:06
          ale krzyż o który jest taka afera nadal stoi. Mysle ze to tam powinny znależć się kwiaty.

i jeszcze jedno.. Komorowski obrażał Lecha. Więc nie dziwcie się, żę Jarosław nie przyszedł
          na te uroczystosc. Gdyby ktoś obrażał bliską mi osobe tez bym jej nie lubila.
      • audreey Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 20:55
        @agusiak, a ja sądzę, że identycznie jest w sprawie pana Komorowskiego.
        cokolwiek by nie zrobił, powiedział, ludzie znaleźliby powód, by go skrytykować.
        no, ale to się odnosi do całej ludzkości, nie tylko do p. Komorowskiego czy p.
        Kaczyńskiego.
        i gdzie miał złożyć kwiaty ś.p. p. Lechowi Kaczyńskiemu, skoro jego grób
        znajduje się w Krakowie?
    • weirdo Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 16:56
      Jak czytam te niektóre opinie, to włos się jeży na głowie... Skąd w Was tyle nienawiści? A
      już najbardziej śmiesza mnie komentarze "no ale Polacy nic nie wiedzą o polityce". A Wy ile
      macie lat, żeby być ekspertami w tych sprawach? Jeśli chodzi o p.Kaczyńskiego to
      powinien okazać szacunek polskiej demokracji i przyjść na zaprzysiężenie prezydenta. I nie
      chciałabym go oceniać, ale najpierw tłumaczono go sprawami osobistymi, a potem się
      okazało, że pojawił się na posiedzeniu Sejmu... Zachował się jak obrażone dziecko. W
      mojej opinii to nacjonalista chory na władzę, ale nie napiszę, że go nienawidzę, bo do tego
      nie mam prawa. Posłowie PiS-u też się nie popisali - czarne wstążki (akurat dzisiaj okazali, że
      są w żałobie) i czytanie gazet w czasie orędzia...

I czego wszyscy się tak boja? Że ktoś nas napdanie, rozkradnie itp.? Zawsze musimy sobie
      znaleźć wroga. Kiedy premierem był J.Kaczyński, a prezydentem jego brat, to mieliśmy
      doczynienia ze "sprawną władzą". Kiedy premierm jest Tusk, a prezydentem Komorowski,
      to mamy "władzę absolutną". Jeśli obecni rządzący się nie sprawdzą, to ludzie powiedzą
      im "do widzenia" w następnych wyborach i tyle.
      • audreey Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 20:57
        @weirdo, podoba mi się Twoja wypowiedź.
    • luuluu Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 17:04
      Wiesz co , nigdy nie wiesz z jakiego powodu go nie było. Może jednak to inny powód ? Nie wiemy tego.
      Co do Bronisława Komorowskiego - nie za bardzo się z tym zgadzam, ale muszę to zaakceptować. Szczerze ? Wisi mi to. wink
    • cassie_1 @ mucha19945 06.08.10, 18:32
      Homofobiczna postawa Jarka doprowadzi kraj do ruiny. Hmmmmm nie miałam pojęcia
      że ci którzy nie lubią gejów i lesbijek niszczą państwo. Cholercia chyba
      musiałam opuścić jakąś ważną lekcję w szkole na ten temat :<
      • vhyf_ Re: . 06.08.10, 19:18
        wiecie co? śmieszne jesteście. odezwały się te, które o polityce wiedzą najwięcej.
        a pan jarosław pokazał swoją kulturę, a właściwie jej brak. jak to ujął jakiś polityk.
        że ma chorą matkę? i co jeszcze? a popołudniu jakoś do sejmu przyszedł.
        więcej mówić nie będę i powiem szczerze- nie znam się za bardzo na polityce
        i nie będę tu wygłaszać swoich mądrości. jedynie dodam, że dobrze , że narazie nie
        mamy prawa głosu.
    • bella_swan23456 Re: Bronisław Komorowski zaprzysiężony 06.08.10, 19:28
      No i Super. Bardzo mi się podoba,że Bronisław Komorowski został prezydentem.
      Jarosław Kaczyński powinien dobrze się zastanowić nim coś zrobi.big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka